2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Sizin durumunuza gelmedim kıvranacak kadar ama kasığımın tek tarafına toplanıyor sanki benimki çıkmıyor hissi var. Çıkıyor bir ara sonra yine toplanıyor. Yumruk gibi sıkıştırıyor,

Bugünkü doktor biraz değişikti şimdi baktı ultrasona ayrıntılı gösterdi bana her şeyi bir şey yok dedi kalp atışını da dinletti rahimde yumurtalıklarda bişi yok dedi kese düzgün dedi lekelenme düşük riskinden olur kasık batmam var dedim düşük riskinden olur diye tek tip bir cevap veriyor halbuki benim kasık batmam ilk gebelik belirtilerimdendi arada oluyor bebek büyüdükçe Denizli’deki doktorum ağrı sancı bel sırt ağrısı her şey yaşayabilirsin demişti doktorun tarzı değişik biraz beni çıkarmadı yat biraz daha dedi vardır bir hayır

Lelelenmelerim devam ediyor bugün kontrolum vardı kese göbekten göründü doktor ultrasonda bir sıkıntı gözükmüyorsa lekelenmeyi çok ciddiye almıyoruz dedi
Merhaba gebeliğimiz ayni bnmde lekelenmem var kesede gorundu gobekte daha cok kucuk 7 mm dedi doktor lekelenme icin bisey demedi ilacta vermedi cogalirsa gel dedi sizin gectimi acaba devam diyomu hala

Merhaba gebeliğimiz ayni bnmde lekelenmem var kesede gorundu gobekte daha cok kucuk 7 mm dedi doktor lekelenme icin bisey demedi ilacta vermedi cogalirsa gel dedi sizin gectimi acaba devam diyomu hala
Malesef kanama şeklinde devam ediyor bebeğin kalp atışı başladı 5+4 ama kanama aynj devam iğnelere fitillere rağmen devam ediyor
Sizinki daha çok küçük mm’i son bat tarihiniz nedir

Benimde leke geldi şimdi kızlar idrardan sonra pecete kahve leke geldi normalde gelmiyor idrara çıkınca geliyor şimdi idrardan sonra peceye kahve leke geldi sizce gideyim mi hemen doktora kırmızıya döner mi korktum

Benimde leke geldi şimdi kızlar idrardan sonra pecete kahve leke geldi normalde gelmiyor idrara çıkınca geliyor şimdi idrardan sonra peceye kahve leke geldi sizce gideyim mi hemen doktora kırmızıya döner mi korktum
Arka arkaya gittiğinde olduğunda git bence en azından ultrasona bakarlar senin de için rahatlamış olur benim dün akşamdan beri hiçbir şey gelmiyor çok şükür ama çıkarmadılar yine de vardır bir hayır dedim dinlenmiş oluyorum en azından sadece uzanıp git için rahatlasın

Öyle yapıcam eşim gelsin gidicem çünkü lekenin kana dönmesinden korkuyorum 6+1im seninde kahvemsi lekemiydi direk kırmızı kan lekesimi gördün

Öyle yapıcam eşim gelsin gidicem çünkü lekenin kana dönmesinden korkuyorum 6+1im seninde kahvemsi lekemiydi direk kırmızı kan lekesimi gördün
Pembeydi benimki sildikçe geliyordu canım geldiğim gecenin sabahı kesildi dün akşam azıcık oldu sonra bir daha olmadı çok şükür ama yukarıda da yazdım bugünkü doktor yine de çıkarmadı

Hakkınızda hayırlısı buymuş demek ki. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah

Iste baska yerde gitmis olsaydınız begenmezdiniz ama eh diyelim ,sizin daha önceki deneyiminiz pek iyi olmamış anlaşılan o yuzden

Canım ben de bugün 5+5 im takvime göre ama perişanım. Sürekli bulanıyor midem. Hiç aralıksız. Çok direniyorum henüz istifra etmedim. Prilam ilacına da başlamadım. Sen ne durumdasın?

Dün akşama kadar kanamam yoktu. Sabah yine oldu, şimdi yine yok.takip ediyorum. Küçük mercimeğimin iyi olması için dua ediyorum. Sürekli
Evet canım hiç yorma kendini bol bol dinlenmeye devam et ben de sana ve mercimeğine dua edeceğim inşallah çok güzel olacak her şey

Teşekkürler umarım sağlıklıdır.
Doktora sordum yine dayanamayıp lekelenme olabilir Allah korusun parca düşürürsek o zaman sağlıksız diyebiliriz dedi.
Insallah kucagimiza aldigimizda da burada böyle böyle seyler basimiza gelmisti diyerek konustugumz gunleride goruruz rabbim korusun evlatlarimizi

Geçmiş olsun bana doktorum beklemekten başka çare yok dedi tabi benim iğne fitil tüm önlemler alınmış durumda serum istersen bağlayalım ama çok tanbir espirisi yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…