Sizin durumunuza gelmedim kıvranacak kadar ama kasığımın tek tarafına toplanıyor sanki benimki çıkmıyor hissi var. Çıkıyor bir ara sonra yine toplanıyor. Yumruk gibi sıkıştırıyor,Arkadaşım nasil oluyor , dün ağladım böyle bisey yok. aksam. Yemeği yedik topladim bisey yoktu. Sonra aksam namaz kilmak icin kalktim ya nasil bisey anlatamam. Popomda kasiklarimda baskı, cok atfederseniz popomdan sanki birşey tıkalı, kasik baskı yarim saat kıvrandım. Eşim doktora gidelim dedi ama gaz bu ne yapilanilir. Sonra rahatladım . Bi kere daha oldu hamile oĺdugumdan beri hayatımda böyle bisey yasamadim cok kötü. Birde kabızlık var, sanirim kilo yapıyor bu ya. Daha önce cok düzenleydi simdi 3 güne bir oluyor. Doktor Progestan yapıyor dedi. Allahtan ikindirmiyor ama gaz kötü sizinse mi bu şekilde.
Merhaba gebeliğimiz ayni bnmde lekelenmem var kesede gorundu gobekte daha cok kucuk 7 mm dedi doktor lekelenme icin bisey demedi ilacta vermedi cogalirsa gel dedi sizin gectimi acaba devam diyomu halaLelelenmelerim devam ediyor bugün kontrolum vardı kese göbekten göründü doktor ultrasonda bir sıkıntı gözükmüyorsa lekelenmeyi çok ciddiye almıyoruz dedi
Malesef kanama şeklinde devam ediyor bebeğin kalp atışı başladı 5+4 ama kanama aynj devam iğnelere fitillere rağmen devam ediyorMerhaba gebeliğimiz ayni bnmde lekelenmem var kesede gorundu gobekte daha cok kucuk 7 mm dedi doktor lekelenme icin bisey demedi ilacta vermedi cogalirsa gel dedi sizin gectimi acaba devam diyomu hala
Benimde leke geldi şimdi kızlar idrardan sonra pecete kahve leke geldi normalde gelmiyor idrara çıkınca geliyor şimdi idrardan sonra peceye kahve leke geldi sizce gideyim mi hemen doktora kırmızıya döner mi korktumMerhaba gebeliğimiz ayni bnmde lekelenmem var kesede gorundu gobekte daha cok kucuk 7 mm dedi doktor lekelenme icin bisey demedi ilacta vermedi cogalirsa gel dedi sizin gectimi acaba devam diyomu hala
Arka arkaya gittiğinde olduğunda git bence en azından ultrasona bakarlar senin de için rahatlamış olur benim dün akşamdan beri hiçbir şey gelmiyor çok şükür ama çıkarmadılar yine de vardır bir hayır dedim dinlenmiş oluyorum en azından sadece uzanıp git için rahatlasınBenimde leke geldi şimdi kızlar idrardan sonra pecete kahve leke geldi normalde gelmiyor idrara çıkınca geliyor şimdi idrardan sonra peceye kahve leke geldi sizce gideyim mi hemen doktora kırmızıya döner mi korktum
Öyle yapıcam eşim gelsin gidicem çünkü lekenin kana dönmesinden korkuyorum 6+1im seninde kahvemsi lekemiydi direk kırmızı kan lekesimi gördünArka arkaya gittiğinde olduğunda git bence en azından ultrasona bakarlar senin de için rahatlamış olur benim dün akşamdan beri hiçbir şey gelmiyor çok şükür ama çıkarmadılar yine de vardır bir hayır dedim dinlenmiş oluyorum en azından sadece uzanıp git için rahatlasın
Pembeydi benimki sildikçe geliyordu canım geldiğim gecenin sabahı kesildi dün akşam azıcık oldu sonra bir daha olmadı çok şükür ama yukarıda da yazdım bugünkü doktor yine de çıkarmadıÖyle yapıcam eşim gelsin gidicem çünkü lekenin kana dönmesinden korkuyorum 6+1im seninde kahvemsi lekemiydi direk kırmızı kan lekesimi gördün
Hakkınızda hayırlısı buymuş demek ki. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahBenim gebeligimi yarın sonlandırıliyor maalesefKese gelişimi durdu ve bebekte gelişmedi...İki farklı doktora gittim sonuç değişmedi...Umutlarım başka Mayıs'a kaldı şimdilik...Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. dualarınizda olmak dileğiyle...
İnsallah sağ salim alirsin yavrunu kucağinaMalesef kanama şeklinde devam ediyor bebeğin kalp atışı başladı 5+4 ama kanama aynj devam iğnelere fitillere rağmen devam ediyor
Sizinki daha çok küçük mm’i son bat tarihiniz nedir
Iste baska yerde gitmis olsaydınız begenmezdinizYanlış anlaşılma olmuş Diyarbakır'da Batı hastanesi var oraya söylüyorusunuz sanmışım yoksa batı doğuya bin basar meselesi değil batıdaki memorial'a gitmedim ama Diyarbakır'da iki tane var kendi doktorum alanında çok iyi hizmet olarak da yeterli :)
Yok birsey dediniz demedimBahsettiğim batı bölgesi değil hanımefendi Diyarbakır'daki Batı hastanesi sakin valla bişey demedim Batı'daki memorial'a hahahsh
Canım ben de bugün 5+5 im takvime göre ama perişanım. Sürekli bulanıyor midem. Hiç aralıksız. Çok direniyorum henüz istifra etmedim. Prilam ilacına da başlamadım. Sen ne durumdasın?Aynen hafif hafif boş kalmamaya çalışıyorum leblebi, kuru meyve gibi. Suyu yudum yudum içiyorum inşallah bu bulantılar sağlıklı olduklarına işarettir.
Doktor kontrolüne ilk kez yarın gideceğim, onun da heyecanı sardı.
Dün akşama kadar kanamam yoktu. Sabah yine oldu, şimdi yine yok.takip ediyorum. Küçük mercimeğimin iyi olması için dua ediyorum. Sürekli yatıyorum.Kadindiyorki canım bugün nasıl oldun merak ettim seni?
Evet canım hiç yorma kendini bol bol dinlenmeye devam et ben de sana ve mercimeğine dua edeceğim inşallah çok güzel olacak her şeyDün akşama kadar kanamam yoktu. Sabah yine oldu, şimdi yine yok.takip ediyorum. Küçük mercimeğimin iyi olması için dua ediyorum. Sürekli
Kanama kadar bir gebeyi korkutan başka birşey olamaz herhalde. Allah kmseye yaşatmasın.Evet canım hiç yorma kendini bol bol dinlenmeye devam et ben de sana ve mercimeğine dua edeceğim inşallah çok güzel olacak her şey
Insallah kucagimiza aldigimizda da burada böyle böyle seyler basimiza gelmisti diyerek konustugumz gunleride goruruzTeşekkürler umarım sağlıklıdır.
Doktora sordum yine dayanamayıp lekelenme olabilir Allah korusun parca düşürürsek o zaman sağlıksız diyebiliriz dedi.
Geçmiş olsun bana doktorum beklemekten başka çare yok dedi tabi benim iğne fitil tüm önlemler alınmış durumda serum istersen bağlayalım ama çok tanbir espirisi yok dediBenimde leke geldi şimdi kızlar idrardan sonra pecete kahve leke geldi normalde gelmiyor idrara çıkınca geliyor şimdi idrardan sonra peceye kahve leke geldi sizce gideyim mi hemen doktora kırmızıya döner mi korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?