Çok geçmiş olsunBenim gebeligimi yarın sonlandırıliyor maalesefKese gelişimi durdu ve bebekte gelişmedi...İki farklı doktora gittim sonuç değişmedi...Umutlarım başka Mayıs'a kaldı şimdilik...Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. dualarınizda olmak dileğiyle...
Ilk ogluma hamileyken rahim ici okdr kanama alani doluyduki bebegi zor goruyorduk anladmki bebek saglikliysa bir sklde doguyor ve inanin calisiyordum yatmiyordum bile hepsi rabbime emanet sagliklilarsa dogacaklardrbenim de başladı şimdi.. bana da aynı şekilde yoğun ve kırmızı olmadığı sürece olabilir normal demişti. ama nasıl korkmayalım ya uff..
Bahsettiğim batı bölgesi değil hanımefendi Diyarbakır'daki Batı hastanesi sakin valla bişey demedim Batı'daki memorial'a hahahshBen 7 yıl önce batıda Memorial de dogum yaptim gayet ust sinif hizmet aldim.Cocugumun ultrason videolarının cdleri bile elimde ani olarak.
Allah razı olsun güzelim. İnşallah güzel haberler vermek nasip olurAllah yardımcın olsun canım bende senden güzel haberler bekliyorum hep aklımdasın
Kardeşinizin cinsiyeti neydi benim annemde de olmuştu erkekti kardeşimizDoktorlar inanmiyo tibbi bi dayanagi da yok ama benm annem en kucuk kardesime hamileyken her ay az az da olsa regl oldu. Her kanamada hastaneye tasindik ama kesede bisi yoktu. Bunu da dusunun beybiler icinizi ferah tutun
Kiz kardesimde oldu. Bende ve erkek kardesimde olmamis sadece en kucukte olmusKardeşinizin cinsiyeti neydi benim annemde de olmuştu erkekti kardeşimiz
Demek cinsiyetle alakalı değilKiz kardesimde oldu. Bende ve erkek kardesimde olmamis sadece en kucukte olmus
Neye gore oldugunu bilemedik biz de tabi. Doktorlar progestani verip verip gonderdiler.Demek cinsiyetle alakalı değil
Biz 4 kız kardeşiz annemin bir kürtajı var erkekti 5. Kardeşimde erkek oldu onda da kanaması oluyor diye birkaç kere hastanede yattığını hatırlıyorum o zamanlar anneme diyorlardı senin bünye erkek bebeği reddediyor
Cok tesekkur ederim izmire geldigimde ziyaret edicem kendisini :)devleti söylüyorum :) seyfi demirsoy deniz uyumaz. inanılmaz ilgili ve nazik bir doktor :)
Günaydın canım aslında bebek varmışda kese boyutu çok küçük olduğu için gözükmüyormuş ben hemşirelik yapmıştım bir dönem o zaman yanında çalıştığım Dr var hemen onu aradım bebek gözükmediğinde 18 mm altında bebek gözükmez dedi sanırım o 2 günde kese büyüdü ve gözükmeye başladı belki de seninde kese küçük olduğu için gözükmüyordurGözün aydın canım. O zaman 2 günde bebek meydana geliyor diyebilir miyiz? Benim neden yok ya
Arkadaşım nasil oluyor , dün ağladım böyle bisey yok. aksam. Yemeği yedik topladim bisey yoktu. Sonra aksam namaz kilmak icin kalktim ya nasil bisey anlatamam. Popomda kasiklarimda baskı, cok atfederseniz popomdan sanki birşey tıkalı, kasik baskı yarim saat kıvrandım. Eşim doktora gidelim dedi ama gaz bu ne yapilanilir. Sonra rahatladım . Bi kere daha oldu hamile oĺdugumdan beri hayatımda böyle bisey yasamadim cok kötü. Birde kabızlık var, sanirim kilo yapıyor bu ya. Daha önce cok düzenleydi simdi 3 güne bir oluyor. Doktor Progestan yapıyor dedi. Allahtan ikindirmiyor ama gaz kötü sizinse mi bu şekilde.Kızlar gaz sıkışması yaşayan var mı ya mahvediyor beni
Ya keşke sen 7. Haftada gitseydin ilk muayene. Ben oğlumda öyle gitmiştim, şimdi leke geldiği için erken gitmiştim duyulmadı 7 haftada çağırdı duyuldu.Haklısın canım, ama doktor kalp atışı için çağırdığında aile boyu gittik, hayal kırıklığıyla döndük. Demek ki anormal bir durum var dedim ben de. Bir de herkese söyledim, keşke bekleseydim birazben anksiyete hastasıyım canım, her şeyin kötüsünü düşünüp kaygılanırım. Sen iyi ol, bana bakma :) her konuda böyleyim malesef. 6+2 benim canım.
Ahh gerçekten çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah en kısa sürede kavuşursunuz sağlıklı sıhhatli evlatlaraBenim gebeligimi yarın sonlandırıliyor maalesefKese gelişimi durdu ve bebekte gelişmedi...İki farklı doktora gittim sonuç değişmedi...Umutlarım başka Mayıs'a kaldı şimdilik...Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. dualarınizda olmak dileğiyle...
Teşekkürler umarım sağlıklıdır.Ilk ogluma hamileyken rahim ici okdr kanama alani doluyduki bebegi zor goruyorduk anladmki bebek saglikliysa bir sklde doguyor ve inanin calisiyordum yatmiyordum bile hepsi rabbime emanet sagliklilarsa dogacaklardr
Duyulmasa bile bebeği görmüşsündür ama değil mi? Youtuba da bile izledim, 6. haftada bebek görünür diyor her yerde, çok moralim bozuk. Uyku falan kalmadı. Bir de vajinusmusken olduğu için aynı aşamalardan bir daha geçmek çok korkutuyor beniYa keşke sen 7. Haftada gitseydin ilk muayene. Ben oğlumda öyle gitmiştim, şimdi leke geldiği için erken gitmiştim duyulmadı 7 haftada çağırdı duyuldu.
Benimki tam 18mm canım. Gözükmesi lazım yaniGünaydın canım aslında bebek varmışda kese boyutu çok küçük olduğu için gözükmüyormuş ben hemşirelik yapmıştım bir dönem o zaman yanında çalıştığım Dr var hemen onu aradım bebek gözükmediğinde 18 mm altında bebek gözükmez dedi sanırım o 2 günde kese büyüdü ve gözükmeye başladı belki de seninde kese küçük olduğu için gözükmüyordur
Oyle dusunmeee. 6. Haftada herkes bebek goremeyebilir. Gecmis yillarin aylarin konularina bi goz at birsuru anne var 8. 9. Hatta 10. Haftaya kadar goremeyen. Bu stres bebege iyi gelmez anne uzulmicek ki bebek de uzulmicekDuyulmasa bile bebeği görmüşsündür ama değil mi? Youtuba da bile izledim, 6. haftada bebek görünür diyor her yerde, çok moralim bozuk. Uyku falan kalmadı. Bir de vajinusmusken olduğu için aynı aşamalardan bir daha geçmek çok korkutuyor beni
Duyulmasa bile bebeği görmüşsündür ama değil mi? Youtuba da bile izledim, 6. haftada bebek görünür diyor her yerde, çok moralim bozuk. Uyku falan kalmadı. Bir de vajinusmusken olduğu için aynı aşamalardan bir daha geçmek çok korkutuyor beni
Dün iki ayrı özele gittim. İkisi de aynı şeyi söyledi7+0 dım dün progestan kullanmama rağmen dün bi anda leke geldi panik olup acile gittim 2 kere sildikten sonra gelmedi şükür bebek oluşmuş 6+1 de gözüküyor kalp atışı alamadım dedi sinirlerimi bozdu ama bebeğim benimle inanıyorum sürekli devletteki ultrasonlarda sıkıntılı onu da biliyorum o yüzden çokta takmıyorum sürekli Meryem ve Yusuf süresi dinliyorum iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?