2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Insallah kucagimiza aldigimizda da burada böyle böyle seyler basimiza gelmisti diyerek konustugumz gunleride goruruz rabbim korusun evlatlarimizi
Amin canım inşallah. Gerçekten moral bozucu. Doya doya sevinemedim endişelenmekten. Şimdi de acaba boş gebelik mi falan diye düşünmeye başladım. 5 ekim gelse de artık görsem..

Fatos3458 tatlım benide listeye ekler misin beklenen doğum tarihi 01.05 kese 5+4 kalp atışı 6+3 ilk hamilelik. Birde nacizane fikrimi söylemek isterim liste sırası doğum tarihlerine göre olsa sanki daha güzel olur kim kime daha yakın kalabalık oldukça bakması kolay olurdu

Evet az sayılmayacak kadar çok bazen peçeteye silerken bazende adet gibi boşalır gibi
Azaleaa ne yaptın canım gittin mi doktora?
Kadindiyorki canım dikkat et yat. Bir şey olmayacak inşallah miniğine
Evet kızlar ben gittim çünkü adet kanaması gibi geldi acile gittim alttan muayene etti kese göründü kalp atışı yok dedi bekliceksin dedi kanaman artarsa gel dedi. Progesteron yazmadı obur doktor gerek yok kalp atışı yok dedi şuan belirsiz herşey olabilirmiş bekliyorum ağrım sızım hiçbirşeyim yok

Geçmiş olsun bana doktorum beklemekten başka çare yok dedi tabi benim iğne fitil tüm önlemler alınmış durumda serum istersen bağlayalım ama çok tanbir espirisi yok dedi
Napıyorsun yatıyor musun sadece kalp duyuldumu?? bende kalp atışı duyulmadı çok küçük mus alttan anca gördü keseyi minicik progstran verdiler mi sana bana gerek yok dedi devlette ki

Verse olurmuş aslında.bna dr sağlıksız gebelikse her türlü düşer sağlıklı ise ilaçlar tutunmasına yardımcı olur demişti. Dua et dinlen cnm

Verse olurmuş aslında.bna dr sağlıksız gebelikse her türlü düşer sağlıklı ise ilaçlar tutunmasına yardımcı olur demişti. Dua et dinlen cnm
Ya bende öyle düşündüm bi doktor öbürüne sordu verelim mi diye öbürüde gerek yok kalp atışı yok dedi belkide daha bebek olrak canlı olarak bile gormuyorlar yatıyorum sürekli senin kalp duyuldu mu o yüzden verdiler belkide bilmiyorum ki

Evet kalp atışı yokken düşük tehlikesi olduğunda düşerse düşsün modundalar. Sağlıklı değil vucut atsın diye sanırım. Bn daha 5+4 kalp atışı duyulmadı cnm. Kese ve bebeği gördük.

Canım başka bir doktora daha git, iğne progesteron falan verir. Benim daha kese falan görmeden verdi onları ihtiyaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…