2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kac haftalik sizinki
6+4 olduk. Boş gebelik de olabilir ama hamilelikte belirtiler aynı oluyormuş. Kilom da var doktor canının istediği her şeyi yiyemezsin iki canlıyım diye dedi, sen kilolusun unut aşermeyi falan dedi ama kimin elinde ne görsem canım istiyor delircem

Ya her zamanda doktorlari dinlememek lazim tamam genel olarak saglikli beslenmek lazim ama arada bir kacamak yapmayacaksak nerde kaldi hamileligin tadi.
Neden bos gebelik oldugunu dusunuyorsunuz?

Ya her zamanda doktorlari dinlememek lazim tamam genel olarak saglikli beslenmek lazim ama arada bir kacamak yapmayacaksak nerde kaldi hamileligin tadi.
Neden bos gebelik oldugunu dusunuyorsunuz?
6+2 de kesem büyüdü ama bebek görünmedi. 1 hafta şans verdi doktor.

Kalp atışını duyunca onu da ekleyiim beni etiketleyerek bilgi verin olur mu Hayırlı olsun şimdidenn
Tahmini doğum tarihi 8 Mayıs
Sizin ilk çocuk dimi o da gerekli de

Senin bebişlerin geç gözüküp tam gözüküyor demek ki :)

Doktorlar da bazen ha. Ben de ilkinde sismandim. 81 kiloyla gebe kaldim dikkat ettim ama istedigimi de yedim 86yla dogurdum. Zaten dogumdan sonra cat die gidio 10 kilo. Tamam ne bulduysan yeme ama asermeyi unut ne demek

Doktorlar da bazen ha. Ben de ilkinde sismandim. 81 kiloyla gebe kaldim dikkat ettim ama istedigimi de yedim 86yla dogurdum. Zaten dogumdan sonra cat die gidio 10 kilo. Tamam ne bulduysan yeme ama asermeyi unut ne demek
Ben de 82 ile başladım. Ay içim rahatlıyor bunları okuyunca ben kadına kese niye boş ne zaman dolar diye sesim titreyerek soruyorum, kadın hemen üst kata çıkıyorsun, diyetisyenden randevu alıyorsun diyor ay aşerme olayını asla es geçemem kusura bakmasın, kimse şişko demez hamile der yerken ne güzel

Bence doktoru hemen degistirmelisin. Benm doktorum sadece biraz kilolu gebe kaldik o yuzden dikkat edelim demisti. Istersem 130 kiloyla dogururum tamam sagliksiz ama bole mi solenir. Dikkat edersen azck kilo alirsin hic endiselenme. Ben sonrasinda gittim diyetisyene smdi alirim die korkjmdan yine gidicem

Kızlar benim bgn bugün hep belim ağrıyor arada kasıklarım igneleniyor normaldir dimi bunlar bgn 6+3 günlük oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…