- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Zaten bu doktor, kendi doktorum çocuğu göremeyince apar topar aynı gün boşta bulduğum bir doktordu, kendi doktorum değil canım.Kendi doktorum da aynen senin gibi söyledi, diyet olmaz hamilelikte, ama biz az kilo almaya çalışacağız dedi geçti.Bence doktoru hemen degistirmelisin. Benm doktorum sadece biraz kilolu gebe kaldik o yuzden dikkat edelim demisti. Istersem 130 kiloyla dogururum tamam sagliksiz ama bole mi solenir. Dikkat edersen azck kilo alirsin hic endiselenme. Ben sonrasinda gittim diyetisyene smdi alirim die korkjmdan yine gidicem
Lahmacun nasi yasak olabilir tovbe hasaZaten bu doktor, kendi doktorum çocuğu göremeyince apar topar aynı gün boşta bulduğum bir doktordu, kendi doktorum değil canım.Kendi doktorum da aynen senin gibi söyledi, diyet olmaz hamilelikte, ama biz az kilo almaya çalışacağız dedi geçti.Şu an kaç kilosun ve hamur işi, mantı, makarna yemeyi düşünüyor musun? bir de lahmacun yasak mı bize
Bi de diyet doneminde de hamur isi manti makarna yedim. Diyetisyen istedigimde listeyi ona gore duzenliyodu cok kasmadim yaniZaten bu doktor, kendi doktorum çocuğu göremeyince apar topar aynı gün boşta bulduğum bir doktordu, kendi doktorum değil canım.Kendi doktorum da aynen senin gibi söyledi, diyet olmaz hamilelikte, ama biz az kilo almaya çalışacağız dedi geçti.Şu an kaç kilosun ve hamur işi, mantı, makarna yemeyi düşünüyor musun? bir de lahmacun yasak mı bize
Oh içim rahatladı smdi çok teşekkür ederimCok normaaaal. Ilk trimester siskinlikle batmayla bu rahatsizlik hissiyle gecio genelde
Rahimin biraz gerideyse veya gec dollenme varsa yada bebisin cani oyle istediyse gozukmemis olabilir. Bu binlerce kadinin yasadigi bi durum. Anliyorum kendini aksine inandirmak istemiyorsun ki kotu haber karsisinda yikilma diye. Ama yapma bunu kendine. Olacakla olecege care yok ve her ser de var bir hayir. O yuzden icini rahat tut ve kafaya takmamaya calis. Bak bende hic bir sey bilmiyorum daha. Ilk randevum 11 ekimde taa 7+5 te. Belki bos gebelik belki dis gebelik belki sagliksiz. Ama bu sure icinde kafama takip saglikli giden birseyide strese sokmaktansa hic bu durumu dusunmuyorum. Yunurta kapiya dayaninca dusunuruz. Ama mutlaka bir doktor tavsiyesi daha al derim her kosulda. Ayrica evet kilo bazen hamilelikte sikinti olabiliyor ama stresdaha sikinti. Canin cektimi ye bacim gitsin az ye nevsini gider ama ye2 ekimde. Kese 18 mm. Yolk kesesi de bebek de yok. İnşallah gösterir kendini çok saolun
Ben de böyle bir diyetisyen bulmalıyımBi de diyet doneminde de hamur isi manti makarna yedim. Diyetisyen istedigimde listeyi ona gore duzenliyodu cok kasmadim yani
Istersen benmkinin nosunu atarimBen de böyle bir diyetisyen bulmalıyımoh be lahmacun yasal değilmiş çok teşekkür ederim. Çok içimi rahatlattın gerçekten kilon çok güzel tebrik ederim, çok güzel vermişsin. Umarım ömrün boyunca yer ama kilo almazsın
Çok haklısın canım. Zaten normal psikolojide insanlar genelde daha başından bu kadar stres olmuyor. Biraz şaşırıp, hayırlısı diyor sonunda. Ben anksiyete hastası olduğum için hep kötüye odaklıyım. Ve çok doğru söyledin, o gün iki doktorun da gözünün içine bakıp kıvılcım bekledim, o 1 dakikalık sessizlik ömür gibi geldi, tekrar aynı şeyi yaşamak ve sonunda boş gebelik lafını duyma ihtimaline karşı en kötüye hazırlıyorum kendimi. Allah kimseye yaşatmasın doktora öyle bakmayı. Bu kilolar da anksiyete ilaçlarım yüzünden oldu. 2 yılda 20 kiloRahimin biraz gerideyse veya gec dollenme varsa yada bebisin cani oyle istediyse gozukmemis olabilir. Bu binlerce kadinin yasadigi bi durum. Anliyorum kendini aksine inandirmak istemiyorsun ki kotu haber karsisinda yikilma diye. Ama yapma bunu kendine. Olacakla olecege care yok ve her ser de var bir hayir. O yuzden icini rahat tut ve kafaya takmamaya calis. Bak bende hic bir sey bilmiyorum daha. Ilk randevum 11 ekimde taa 7+5 te. Belki bos gebelik belki dis gebelik belki sagliksiz. Ama bu sure icinde kafama takip saglikli giden birseyide strese sokmaktansa hic bu durumu dusunmuyorum. Yunurta kapiya dayaninca dusunuruz. Ama mutlaka bir doktor tavsiyesi daha al derim her kosulda. Ayrica evet kilo bazen hamilelikte sikinti olabiliyor ama stresdaha sikinti. Canin cektimi ye bacim gitsin az ye nevsini gider ama ye
Sevinirim öyle diyetisyen bulabileceğimi sanmıyorumIstersen benmkinin nosunu atarimcok guzel bi dua tum kadin irkina allahim amin
Canım bende 86 kiloyla hamile kaldım şimdi 81 kiloyum. Hamile kalmadan önce de diyetisyene gidiyodum kilo vermiştim. Diyetisyenle devam ediyorum gebeliğe sana da tavsiye ederim canım. Mesela haftada 2 lahmacuna iznim varBen de böyle bir diyetisyen bulmalıyımoh be lahmacun yasal değilmiş çok teşekkür ederim. Çok içimi rahatlattın gerçekten kilon çok güzel tebrik ederim, çok güzel vermişsin. Umarım ömrün boyunca yer ama kilo almazsın
Beklenen doğum tarihimiz aynı benim de 19 MayısOzaman benide ekleyebilirsiniz
Yaş 26
Doğum tarihi 19 mayis inşallah
5+4 kesemizi gördük çok şükür
İlk cocgum olacak inşallah
6+5 de doktora gidecem inşallah kalp atisimizida duyacağım
İstanbul da yaşıyorum
Saol canım rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBeklenen doğum tarihimiz aynı benim de 19 Mayıshayırlı olsun canım
Evet dün 6+2de karından duyduk seninde kontrolün 2 gün sonra sanırım inşallah sizde duyarsınız canımSaol canım rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahkalp atışını duydunuzmu
Evet benimde salı günü kendi doktorum 7+4 de çağırdı ama ben bide başakşehir cam şakura haznesinde de randevu almıştım salı günü oraya gidecem inşallahEvet dün 6+2de karından duyduk seninde kontrolün 2 gün sonra sanırım inşallah sizde duyarsınız canım
Kan ve idrar testiNe testi bunlar nelere bakiliyor?
Hahah ben cumartesi icin diyetisyenden randevu almıştım. Kayinvalidemler geldi iptal ettim. Ben ilk hamileliğimde aldim 15 kilo dogumdan sonra 9 10 kilosi gitti ama sonra emzirme döneminde doğum kilomun üstüne ciktim , valla iyi de değilmişim fotolarda bakıyorum. Emzirirken aslinda bir danışmanlik almak lazım.Ben de 82 ile başladım. Ay içim rahatlıyor bunları okuyuncaben kadına kese niye boş ne zaman dolar diye sesim titreyerek soruyorum, kadın hemen üst kata çıkıyorsun, diyetisyenden randevu alıyorsun diyor ay aşerme olayını asla es geçemem kusura bakmasın, kimse şişko demez hamile der yerken ne güzel
Merhaba hayırlı olsunnn
Canım liste benim de canımı sıkıyordu zaten ilk iş onu düzelttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?