2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Zaten bu doktor, kendi doktorum çocuğu göremeyince apar topar aynı gün boşta bulduğum bir doktordu, kendi doktorum değil canım.Kendi doktorum da aynen senin gibi söyledi, diyet olmaz hamilelikte, ama biz az kilo almaya çalışacağız dedi geçti. Şu an kaç kilosun ve hamur işi, mantı, makarna yemeyi düşünüyor musun? bir de lahmacun yasak mı bize

Lahmacun nasi yasak olabilir tovbe hasa pastirma cig et balik ve iyi yikanmamis yesillik yasak demisti o zaman doktor. 64 e kadar indim ama smdi 68 kiloyum. Hamileyken de diyet yapilabilir listeler cok dolu dolu. Diyet gibi degil de duzenli beslenme gibi dusun. Eltim yeni dogum yapti hamileligin ikinci ayinda goturdum diyetisyene. Ilk ay 5 kilo verdi sonra birakti. Kalan donemde o 5 kiloyu geri aldi dogurdu

Bi de diyet doneminde de hamur isi manti makarna yedim. Diyetisyen istedigimde listeyi ona gore duzenliyodu cok kasmadim yani

2 ekimde. Kese 18 mm. Yolk kesesi de bebek de yok. İnşallah gösterir kendini çok saolun
Rahimin biraz gerideyse veya gec dollenme varsa yada bebisin cani oyle istediyse gozukmemis olabilir. Bu binlerce kadinin yasadigi bi durum. Anliyorum kendini aksine inandirmak istemiyorsun ki kotu haber karsisinda yikilma diye. Ama yapma bunu kendine. Olacakla olecege care yok ve her ser de var bir hayir. O yuzden icini rahat tut ve kafaya takmamaya calis. Bak bende hic bir sey bilmiyorum daha. Ilk randevum 11 ekimde taa 7+5 te. Belki bos gebelik belki dis gebelik belki sagliksiz. Ama bu sure icinde kafama takip saglikli giden birseyide strese sokmaktansa hic bu durumu dusunmuyorum. Yunurta kapiya dayaninca dusunuruz. Ama mutlaka bir doktor tavsiyesi daha al derim her kosulda. Ayrica evet kilo bazen hamilelikte sikinti olabiliyor ama stresdaha sikinti. Canin cektimi ye bacim gitsin az ye nevsini gider ama ye

Bi de diyet doneminde de hamur isi manti makarna yedim. Diyetisyen istedigimde listeyi ona gore duzenliyodu cok kasmadim yani
Ben de böyle bir diyetisyen bulmalıyım oh be lahmacun yasal değilmiş çok teşekkür ederim. Çok içimi rahatlattın gerçekten kilon çok güzel tebrik ederim, çok güzel vermişsin. Umarım ömrün boyunca yer ama kilo almazsın

Istersen benmkinin nosunu atarim cok guzel bi dua tum kadin irkina allahim amin

Çok haklısın canım. Zaten normal psikolojide insanlar genelde daha başından bu kadar stres olmuyor. Biraz şaşırıp, hayırlısı diyor sonunda. Ben anksiyete hastası olduğum için hep kötüye odaklıyım. Ve çok doğru söyledin, o gün iki doktorun da gözünün içine bakıp kıvılcım bekledim, o 1 dakikalık sessizlik ömür gibi geldi, tekrar aynı şeyi yaşamak ve sonunda boş gebelik lafını duyma ihtimaline karşı en kötüye hazırlıyorum kendimi. Allah kimseye yaşatmasın doktora öyle bakmayı. Bu kilolar da anksiyete ilaçlarım yüzünden oldu. 2 yılda 20 kilo can sağlığı olsun yeter ki. Çok teşekkür ederim başta yazdıklarınız içimi rahatlattı

Canım bende 86 kiloyla hamile kaldım şimdi 81 kiloyum. Hamile kalmadan önce de diyetisyene gidiyodum kilo vermiştim. Diyetisyenle devam ediyorum gebeliğe sana da tavsiye ederim canım. Mesela haftada 2 lahmacuna iznim var her hafta soruyo diyetisyenim bu hafta ne istersin diye bunalmıyosun yani

Beklenen doğum tarihimiz aynı benim de 19 Mayıs hayırlı olsun canım

Evet dün 6+2de karından duyduk seninde kontrolün 2 gün sonra sanırım inşallah sizde duyarsınız canım
Evet benimde salı günü kendi doktorum 7+4 de çağırdı ama ben bide başakşehir cam şakura haznesinde de randevu almıştım salı günü oraya gidecem inşallah

Hayırlı olsun canım L Larissa sevindim sana vermelerine Mayıs annesi olarak daha çok ilgilenirsin eminim listede düzenli olmuş baya eline sağlık benim yaş 29 şehir İstanbul :)

Hahah ben cumartesi icin diyetisyenden randevu almıştım. Kayinvalidemler geldi iptal ettim. Ben ilk hamileliğimde aldim 15 kilo dogumdan sonra 9 10 kilosi gitti ama sonra emzirme döneminde doğum kilomun üstüne ciktim , valla iyi de değilmişim fotolarda bakıyorum. Emzirirken aslinda bir danışmanlik almak lazım.

L Larissa canm listeye benide eklermisin yaş 35 sat 12 Ağustos ,5+4 ye keseyi de bebeğide gördük çok sükür 2 Ekim randevumuz kalp atışı beklenen doğum tarihi 18 mayis 2021 canim
Merhaba hayırlı olsunnn ekledim kalp atışından sonra tekrar güncellerizz bu arada kaçıncı çocuk ve hangi şehir
Hayırlı olsun canım L Larissa sevindim sana vermelerine Mayıs annesi olarak daha çok ilgilenirsin eminim listede düzenli olmuş baya eline sağlık benim yaş 29 şehir İstanbul :)
Canım liste benim de canımı sıkıyordu zaten ilk iş onu düzelttim sağol canım inşallah ben de öyle umuyorum

Doktora gitmemis kizlar. Doktorumla konustum. Ilk gebeligimde asm de kan verdim sonucu aldm doktora gittim ek kan testleri istedi. Bu sefer iki is olmasn dje onceden sordum yarin kan vericem. Hepsini yazayim aklinizda olsun.
Toxoplazma igM igG
Rubella igM igG
CMV igM igG
Anti-HCV Anti-HIV
HbsAg Anti Hbs
Kan sayimi
Üre kreatinin glukoz
Ast Alt HbA1C
Tam idrar
Tsh
Ferritin
Kan grubu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…