Ekrandn bende çok net gördüm Dr defalarca dolandı bastırdı baktı. Söylemedim bende kendim de gördüm çünkü. Birde 10mmdi kese. Zaten embriyo oluşumu için de küçük dedi. Ben araştırmıştım en erken 15mm kese varken embriyo vajina dan gözükür yazıyo. Her türlü fiyasko özetle benim durum ama Allahtan umut kesilmez
Ben de aynı durumdayım fakat olumsuzu düşünme çünkü ilk hamileliğimde sürekli kahverengi lekelenmem oldu nerdeyse altı ay devam etti keseyi gördük fakat bebeği gördüğümüzde ve kalbi duyduğumuzda 7 hafta bitmek üzereydi şimdi de öyle kese var yeri sıkıntılı lekelenme var ama çok takmıyorum önemli olan senin moralin gerisi kısmet
Ya benim adet gününü bile beklemeden her yerimi bastı sivilceler yüzüm fena sanki yediğim bi şey dokunmuş gibi kabarık falan hatta kaderin bir oyunuu böyle olunca kız diyolar ama ben erkek hissediyorum
Ben de aynı durumdayım fakat olumsuzu düşünme çünkü ilk hamileliğimde sürekli kahverengi lekelenmem oldu nerdeyse altı ay devam etti keseyi gördük fakat bebeği gördüğümüzde ve kalbi duyduğumuzda 7 hafta bitmek üzereydi şimdi de öyle kese var yeri sıkıntılı lekelenme var ama çok takmıyorum önemli olan senin moralin gerisi kısmet