- 18 Mart 2021
- 3.330
- 3.399
- 83
- 34
Evet rubella pozitif olmali zatwn sorun yokHeryerde bakılmıyor maalesef siz çok şanslısınız bende devletten zar zor randevu alıp orda baktırdım. Tokso negatif rubella pozitif çıktı bende.
Sizin nasil akintiniz benim bildiginiz sari civciv sarisi gibi ama yogun degil idrar testide unutuldu kan sayimina bakilirken bi gidip vereyim bariYarın bu sebepten doktora gidicem mecburen. Bende 8haftalıkken gittiğimde biraz idare demişti ama şuan idarelik bi durum kalmadı müdahale edilmesi lazımbakalım ne diyecek size de yazarım burdan artık.
İlginç valla 18 nisan doğumu görünüyor siz kim nerede doğum yapacak diye belki tabloda birbirinize fikir verecek şey ekleyeceksiniz kendisi bebeğiyle mi ilgilecek burasıyla mı neden bu kadar inat etti bende merak ettimFatos3458 inşallah daha düzgün ilgilenirseniz bundan sonra sayfayla. Hem muhabbete çok katılmıyordunuz hem de söylediğim halde listeye eklenmemiştim.
Z zahrada Pardon hanımefendi benimle bi problemmi yaşadınız da sürekli olumsuz bildirimler yapıyorsunuz!!!!Evet kızlar topiğim geri iade edildi :) Dün çok yazamadım çünkü hastanede bir doğum için refakatçi idim. İkiz bebişlerimiz oldu çok heyecanlıydı. Sezeryan düşünen anneler kesinlikle epidüral yapın derim sıfır ağrı acıyla süper bir süreç oldu :)
Siz martta doğum yapacak bir anne olarak bu topikle neden bu kadar alakadarsınız acaba? Ben erken döllenme yaşadığım için dopum takvimim güncellendi fakat gidişata göre 1 2 hafta oynabilir drdi doktorum. Çünkü iki oğlumu da ben 9+12de doğurdum. İsterseniz kankanız için emek verip yeni bir topic açıp devredebilirsiniz. Benim topiğimden memnun değilseniz gelmezsiniz olur biter!İlginç valla 18 nisan doğumu görünüyor siz kim nerede doğum yapacak diye belki tabloda birbirinize fikir verecek şey ekleyeceksiniz kendisi bebeğiyle mi ilgilecek burasıyla mı neden bu kadar inat etti bende merak ettim
Bana tam bilgi ileten hiçbir kimseyi atlamadım. Ya yaşı ya doğumu yada bebek sayısını belirtmeyen kişidir eklenmeyen varsa.Bence hepimiz yaşadık, düzgün bir tablo yapılmadı, söylendiği halde eklenmedik listeye, ayrıca erkenden tecrübelerimi paylaşacağım dediğiniz Topicte öyle bir tecrübe muhabbeti de yapılmıyordu
Kaç kere doğurduk? Eksik bilgi varsa şunları da belirtin diye sorabilirsiniz değil mi? Diğer topiclerde soruluyor böyle şeyler. Haa eksik bilgi deyip eklememek de işin kolayına kaçmak tabiki. Ayrıca Z zahrada ya martta doğum yapacaksınız burayla neden bu kadar ilgilisiniz demişsiniz, biraz ironik. Ayrıca hepimizin erken erken ya da geç doğum yapma ihtimali var tabiki bu bir kıstas olamaz. Her neyse..Siz martta doğum yapacak bir anne olarak bu topikle neden bu kadar alakadarsınız acaba? Ben erken döllenme yaşadığım için dopum takvimim güncellendi fakat gidişata göre 1 2 hafta oynabilir drdi doktorum. Çünkü iki oğlumu da ben 9+12de doğurdum. İsterseniz kankanız için emek verip yeni bir topic açıp devredebilirsiniz Benim topiğimden memnun değilseniz gelmezsiniz olur biter!
Bana tam bilgi ileten hiçbir kimseyi atlamadım. Ya yaşı ya doğumu yada bebek sayısını belirtmeyen kişidir eklenmeyen varsa.
Ben sizin tavrınızı daha ilginç buluyorum. Devralan kişiye bilgim ve iznim olmadan devredilmiş geri alıcam dediğim halde tablomu ve topiğimi anında kendi kafasına göre değiştirdi. Nezaketende olsa yaklaşımı daha olumlu olabilirdi.
Şuan 2 kişinin benim üzerime gelmesinden başka bir gerginlik görmüyorum.Topigin sahibi olarak gerginlikleri bitirmek yerine siz herkesten daha gerginsiniz. Garip
Ben 3 unuzu disardan izleyerek onlarin yumusak cevaolarina sizin sert cevaolar verdiginizi goruorumŞuan 2 kişinin benim üzerime gelmesinden başka bir gerginlik görmüyorum.
Benim topiğim demeniz ne kadar doğru bilemiyorum. Ben sadece sizin olduğunu yada sizin bu şekilde düşündüğünüzü bilseydim şahsen hiç takip etmezdim. Bu topiğin tüm Mayıs anne adaylarının olduğunu düşünerek, birlikte birbirimize destek olacağımızı, bilgi paylaşacağımızı düşündüğüm için takip etmeye başlamıştım. 2 gündür buradaki tavırlarınız bence yakışık almıyo. Üslubunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Zira burada yazan herkes hamile, anne adayı ve bebeği için türlü endişelerle baş etmeye çalışıyor. 2 gündür topiğim topiğim diyerek diğer konuları böldüğünüzü düşünüyorum. Ve grupta endişeli olan çok ciddi kaygılar yaşayan birçok arkadaşımız var onlara destek olmak topiğin kimin olduğundan daha önemli bence.Siz martta doğum yapacak bir anne olarak bu topikle neden bu kadar alakadarsınız acaba? Ben erken döllenme yaşadığım için dopum takvimim güncellendi fakat gidişata göre 1 2 hafta oynabilir drdi doktorum. Çünkü iki oğlumu da ben 9+12de doğurdum. İsterseniz kankanız için emek verip yeni bir topic açıp devredebilirsiniz. Benim topiğimden memnun değilseniz gelmezsiniz olur biter!
Kendi kafasına göre değiştirdi dediğiniz gelişigüzel hazırlanmış listeyi gayet düzgün bir hale getirdi. Bir yanlışlık oldu, güzel emek verdiniz elinize sağlık demek yerine topicle oynadın neden değiştirdin demek biraz kibirli açıkçası.Ben sizin tavrınızı daha ilginç buluyorum. Devralan kişiye bilgim ve iznim olmadan devredilmiş geri alıcam dediğim halde tablomu ve topiğimi anında kendi kafasına göre değiştirdi. Nezaketende olsa yaklaşımı daha olumlu olabilirdi.
Benim uzun zamandır vardı ama kaşıntı yoktu bu hafta kaşıntı başladıSizin nasil akintiniz benim bildiginiz sari civciv sarisi gibi ama yogun degil idrar testide unutuldu kan sayimina bakilirken bi gidip vereyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?