Ay şu gebelik takviminindeki resim ne zaman bebeğe dönücek diye beklemekten helak olmuştum :) Darısı size inşallah. Ama burda yaptığımız paylaşımlar bir nevi günlük olarak kalıyo. Ben 2009da oğluma hamile kaldığımdaki yazışmaları bile arada açıp okuyorum. Unuttuklarımı hatırlıyorum :)Kızlar tatlıya bağlanmasına sevindimyaa keşke zaman geçsede cinsiyetleri tahmin etsek, tuttu mu tutmadı mı diye kontrol etsek. Allah hepimize sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Uykumdan uyanmadım ama bu saate acıktımTamam hadi uzatmayalim. Inanilmaz acim oysa aksam bi okuzu butun yuttum nerdeyse. Var mi geceleri acikan uykudan uyanan. Bi de benim ilk gebeligimde kiz oglan ikiz falan anket vardi ilk sayfada ondan yapamio muyuz
Canım inşallah ümit olursun bizeSevgilinotdefteri2_ lütfen ümitsiz olma. Ben salı günü gidecegim doktora inşallah ümit olurum bekleyen herkese. Hem belirti olmaması boş olduğu anlamına gelmez boş gebeliklerde de kadınlar normal gebelik belirtilerini yaşarlar. Belirtinin az olması gebeligin olmadığı anlamına da gelmez. İnşallah hiç bulantimiz olmaz düşünsene ne kadar güzel olur. Dua ediyorum hepimiz için ama seni de ümitli ve pozitif görmeyi çok çok istiyorum. Anksiyete durumunu biliyorum ama ne olursa olsun beyninin kontrolünü ele gecirebilirain bebislerimiz için
Kesinlikle bamya yemelisin.Kızlar çok kötü bir şekilde kabız oldum3 gündür çıkamıyorum tavsiyesi olan var mı
Kayısı çayıKızlar çok kötü bir şekilde kabız oldum3 gündür çıkamıyorum tavsiyesi olan var mı
Ben çiğ kabak çekirdeği yiyerek aştım o sorunu canımKızlar çok kötü bir şekilde kabız oldum3 gündür çıkamıyorum tavsiyesi olan var mı
Sabahları aç karnına 3-4adet kuru incir yemelisin ben 2 gün yedim akşamına bağırsaklarım cayır cayır çalıştı. Ananem sağolsun kurutmuştu çok makbule geçtiKızlar çok kötü bir şekilde kabız oldum3 gündür çıkamıyorum tavsiyesi olan var mı
Ben önceden beri kronik kabız olduğum için düzenli probiyotik kapsül kullanıyorum doktorumun bilgisi dahilindeKızlar çok kötü bir şekilde kabız oldum3 gündür çıkamıyorum tavsiyesi olan var mı
Cigkofte. Hele aciliysa ishal sebebiKızlar çok kötü bir şekilde kabız oldum3 gündür çıkamıyorum tavsiyesi olan var mı
Nasıldı önceki değerlerinGunaydin. Bugun beta hcg baktrcam ben. Sanki cinsiyet ogrencek gibi heyecanliyim
Kuzuuu nasıl oldun sen yok dimi kanama lekelenmeGünaydın kızlar
Neler olmuş topicte. Ya kmin olduğu çok önemli değil ama bende nisan annesinin mayıs topiğinde ne işi var anlayamadım ama bu söylediğimi kişiselleştirmeyin. Yani ben nisanda doğurcak olsam nisan topiğinde olurdumdüz mantık. Yani erken yada geç doğuracağız hiç birimiz bilmiyoruz tahmini doğum tarihi üzerinden yapılmıyormu bu topic işleri.
Benm suan adet haftam ve sancim var olabilir bunlar endiselenmeBugün 8. haftaya hirdim ana sabaha karşın bir regl ağrısı tuttu anlatamam şimdilik ara ara yine ağrıyor. Benim regl dönemlerim çok ağrılı geçerdi ama şimdi neden bu ağrılar oldu anlamadım. Kanama henüz yok ama gerçekten endişelendim.
Sizin regl ağrınız oluyor mu ara ara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?