Kızlar tatlıya bağlanmasına sevindim yaa keşke zaman geçsede cinsiyetleri tahmin etsek, tuttu mu tutmadı mı diye kontrol etsek. Allah hepimize sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ay şu gebelik takviminindeki resim ne zaman bebeğe dönücek diye beklemekten helak olmuştum :) Darısı size inşallah. Ama burda yaptığımız paylaşımlar bir nevi günlük olarak kalıyo. Ben 2009da oğluma hamile kaldığımdaki yazışmaları bile arada açıp okuyorum. Unuttuklarımı hatırlıyorum :)
Tamam hadi uzatmayalim. Inanilmaz acim oysa aksam bi okuzu butun yuttum nerdeyse. Var mi geceleri acikan uykudan uyanan. Bi de benim ilk gebeligimde kiz oglan ikiz falan anket vardi ilk sayfada ondan yapamio muyuz
Sevgili notdefteri2_
lütfen ümitsiz olma. Ben salı günü gidecegim doktora inşallah ümit olurum bekleyen herkese. Hem belirti olmaması boş olduğu anlamına gelmez boş gebeliklerde de kadınlar normal gebelik belirtilerini yaşarlar. Belirtinin az olması gebeligin olmadığı anlamına da gelmez. İnşallah hiç bulantimiz olmaz düşünsene ne kadar güzel olur. Dua ediyorum hepimiz için ama seni de ümitli ve pozitif görmeyi çok çok istiyorum. Anksiyete durumunu biliyorum ama ne olursa olsun beyninin kontrolünü ele gecirebilirain bebislerimiz için
Canım inşallah ümit olursun bize aslında sizlerin sayesinde biraz daha rahatladım, hatta çok daha iyiyim ilk yazdığımda dünyam başıma yıkılmıştı ama sizi görünce kendime geldim. Telkinleriniz, belki de hayırlısının daha sonra olacağını düşünmeme sebep oldu. Hepinize çok teşekkür ederim Çok istiyorum senden güzel haberler duymayı, içime de öyle doğuyor inşallah müjdenle gelirsin canım, çok sağol
Sabahları aç karnına 3-4adet kuru incir yemelisin ben 2 gün yedim akşamına bağırsaklarım cayır cayır çalıştı. Ananem sağolsun kurutmuştu çok makbule geçti
Benim hamişlerim isterde ben anket eklemezmiyim Neyse bundan sonra taleplere daha hızlı cevap vericem arkadaşlar fikri olanlar beni etiketleyerek yazabilir. Çünkü bazen msjlar üstüste gelebiliyor.
Bugün 8. haftaya hirdim ana sabaha karşın bir regl ağrısı tuttu anlatamam şimdilik ara ara yine ağrıyor. Benim regl dönemlerim çok ağrılı geçerdi ama şimdi neden bu ağrılar oldu anlamadım. Kanama henüz yok ama gerçekten endişelendim.
Sizin regl ağrınız oluyor mu ara ara..
Günaydın kızlar
Neler olmuş topicte. Ya kmin olduğu çok önemli değil ama bende nisan annesinin mayıs topiğinde ne işi var anlayamadım ama bu söylediğimi kişiselleştirmeyin. Yani ben nisanda doğurcak olsam nisan topiğinde olurdum düz mantık. Yani erken yada geç doğuracağız hiç birimiz bilmiyoruz tahmini doğum tarihi üzerinden yapılmıyormu bu topic işleri.
Günaydın kızlar
Neler olmuş topicte. Ya kmin olduğu çok önemli değil ama bende nisan annesinin mayıs topiğinde ne işi var anlayamadım ama bu söylediğimi kişiselleştirmeyin. Yani ben nisanda doğurcak olsam nisan topiğinde olurdum düz mantık. Yani erken yada geç doğuracağız hiç birimiz bilmiyoruz tahmini doğum tarihi üzerinden yapılmıyormu bu topic işleri.
Bugün 8. haftaya hirdim ana sabaha karşın bir regl ağrısı tuttu anlatamam şimdilik ara ara yine ağrıyor. Benim regl dönemlerim çok ağrılı geçerdi ama şimdi neden bu ağrılar oldu anlamadım. Kanama henüz yok ama gerçekten endişelendim.
Sizin regl ağrınız oluyor mu ara ara..