2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
İnanın tablonun yarısına tekrar dönüş yaparak bilgi alıp tamamladım ama bazılarına yetişemiyorsunuz. Çoğu kişi eksik bilgiyle eklenmek istiyor. Nisan annelerinin topiğine bi bakarmısınız bendeki kadar detay var mı?
İnanın eğer bana karşı tavrı olumlu olsaydı gelin birlikte devam edelim diyecektim. Ben kendisine özelden de msj attım burdan yazdığı halde bana kesinlikle dönüş yapmadı gülerek topiği sahiplenmeye devam etti. Sizde beni anlayın lütfen kendimi kötü hissettim yani yazdığım yazıyı sildi beni tablodan çıkardı. Siz olsanız ne hissederdiniz.

Ben sizin yerinizde olsam topiği bırakır giderdim. Bu kadar lafa bir dakika daha uğraşmazdım. Kendinizi germeyin boşuna insanoğlu hiç bir şeyden memnun olmaz.
Sizdemi beni istemiyorsunuz. Gerçekten topiğimi geri almayı istemekten başka ne yaptım bilmek isterim.

Bu kisma hak veririm ama en bastan dun yazdiginiz msj cok sertti. Ben sahsen tablodan cikarildiginizi yazdiginizin silindigini falan bilmiyorum. Siz kendinizi ifade etmediniz ki. Sert bi uslupla topik benim.ille de topigim diye tutturdunuz. Yoksa koca sitede kim nerde takilir hangi konunun sahibi olur kime ne. Siz dun nasil topigimi aldiniz yazana kadar kmse farketmemisti el degistirdigini.

Kızlar boşverin. Huzursuzluk olmasın. Kafasına göre değişiklik dediği şey listeyi doğum sırasına göre yapmaktı. Ki defalarca kendisine söylendiği ve kendi yapmadığı halde. Zaten siz sayfayla ilgilenseniz topic de bana devrolmazdı. Şu kadar laftan sonra Alın TOPİĞİNİZİ gerçekten hayrını görün
Kendisinin topiği
Herkese iyi akşamlar.

Evet arkadaşım aynen böyle oldu beni direkt tablodan çıkarıp açıklamamı kaldırmış ve ben görünce şok oldum. Eğer yanlış anlaşıldıysam özür dilerim... Bu gerginliği burda bitiriyorum kimseyi strese sokmaya hakkımız yok...

Sizdemi beni istemiyorsunuz. Gerçekten topiğimi geri almayı istemekten başka ne yaptım bilmek isterim.
Hayır ben size karşı bir şey söylemedim kendinizi üzmeyin düşünmeyinde ben ne yaptım diye altı üstü bi tablo neyin gerginliği çıkartılıyor anlamış değilim. Ben isim bile yazdırmadım. Elimden geldiğince bilgi veriyorum yardımcı oluyorum yaşadıklarımı aktarıyorum o kadar. Çoğu kişi yazdıklarıma cevap bile vermiyor. Canları ve bebekleri sağolsun. Kısacası boşverin kim ne yapmak istiyorsa yapsın.

Haklısınız... Sizin vesilenizle noktalanmış olsun..

L Larissa en başta Topic sahibi bana devretmiş sanırım demişti, onun da haberi yoktu sizden habersiz değişim yapıldığından. Sizin de ilk mesajınız sert ve kırıcıydı açıkçası cebren sizden almış gibi yazdınız. Bir uslup ve iletişim problemi yaşandığı aşikar. Umarım tatlıya bağlanır.

Herkese iyi geceler diliyorum..

Ya tablodan çıkarttı dediği kendisi nisan annesi zaten. Burası mayıs tablosu. Yazıyı silme olayı da kendini nisan annesiyim mayıs topiğini açtım dediği yazı. Ben listeyi düzenledim şehir ekledim bugün en az 10-15 kişi ekledim. Ne saçma zaten sayfa bunun için açılmadı mı düzgün tablolamak, konuşmak için. Kendinde kalsın bunları yapsın. Yapmadığı için bana devroldu admin tarafından. Ben bi şey çalmadım yani

Evet rubella pozitif olmali zatwn sorun yok benimde d vitamini ve idrar testi unutulmus onlarada baktiracagim en kisa surede
Tokso sıkıntılı işte sürekli dikkat etmem gerekicek. Özellikle çiğ ete filan dokununca eller çok iyi yıkanmalı. Yeşillikler meyva filan çok iyi yıkanacak. Yumurta et iyi pişmiş yenicl v.s

Ben calmadiginin bilincindeyim canim. Ama sen konusuosun sana hak veriorum o konusuo ona hak veriorum hamileyim ben napiyim gece gece gerilmeyelim uzulmeyelim olmaz mi

Ben calmadiginin bilincindeyim canim. Ama sen konusuosun sana hak veriorum o konusuo ona hak veriorum hamileyim ben napiyim gece gece gerilmeyelim uzulmeyelim olmaz mi
Ya zaten günlerdir sayfaya uğramayan TOPİC SAHİBİMİZ bugün maşallah kavga arasında yardımcı olmaya çalışıyor neyse ben listeyi düzelttim zaten bundan sonra düzgün ekler inş

Tamam hadi uzatmayalim. Inanilmaz acim oysa aksam bi okuzu butun yuttum nerdeyse. Var mi geceleri acikan uykudan uyanan. Bi de benim ilk gebeligimde kiz oglan ikiz falan anket vardi ilk sayfada ondan yapamio muyuz

L Larissa İstermisin sen 30nisanda doğur ben 1 mayısta Doğum bu bellimi olur 1 2 hafta oynaması normal oluyo. Ben iki oğlumuda 9+12 de doğurdum. Yani günü epey geçmişti. Kızkardeşimde 38. Haftada doğurdu. Çokta sağlıklıydı bebişi maşallah. Yanlış anlaşılmasın ama tamamen espri amaçlı yazıyorum allahım herkese vaktinde zamanında hayırlı doğumlar versin inşallah.

Kızlar tatlıya bağlanmasına sevindim yaa keşke zaman geçsede cinsiyetleri tahmin etsek, tuttu mu tutmadı mı diye kontrol etsek. Allah hepimize sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…