- 30 Mayıs 2021
- 680
- 573
- 53
- 30
Ben sizin yerinizde olsam topiği bırakır giderdim. Bu kadar lafa bir dakika daha uğraşmazdım. Kendinizi germeyin boşuna insanoğlu hiç bir şeyden memnun olmaz.Şuan 2 kişinin benim üzerime gelmesinden başka bir gerginlik görmüyorum.
İnanın tablonun yarısına tekrar dönüş yaparak bilgi alıp tamamladım ama bazılarına yetişemiyorsunuz. Çoğu kişi eksik bilgiyle eklenmek istiyor. Nisan annelerinin topiğine bi bakarmısınız bendeki kadar detay var mı?Kaç kere doğurduk? Eksik bilgi varsa şunları da belirtin diye sorabilirsiniz değil mi? Diğer topiclerde soruluyor böyle şeyler. Haa eksik bilgi deyip eklememek de işin kolayına kaçmak tabiki. Ayrıca @zahrada ya martta doğum yapacaksınız burayla neden bu kadar ilgilisiniz demişsiniz, biraz ironik. Ayrıca hepimizin erken erken ya da geç doğum yapma ihtimali var tabiki bu bir kıstas olamaz. Her neyse..
İnanın eğer bana karşı tavrı olumlu olsaydı gelin birlikte devam edelim diyecektim. Ben kendisine özelden de msj attım burdan yazdığı halde bana kesinlikle dönüş yapmadı gülerek topiği sahiplenmeye devam etti. Sizde beni anlayın lütfen kendimi kötü hissettim yani yazdığım yazıyı sildi beni tablodan çıkardı. Siz olsanız ne hissederdiniz.Kendi kafasına göre değiştirdi dediğiniz gelişigüzel hazırlanmış listeyi gayet düzgün bir hale getirdi. Bir yanlışlık oldu, güzel emek verdiniz elinize sağlık demek yerine topicle oynadın neden değiştirdin demek biraz kibirli açıkçası.
Sizdemi beni istemiyorsunuz. Gerçekten topiğimi geri almayı istemekten başka ne yaptım bilmek isterim.Ben sizin yerinizde olsam topiği bırakır giderdim. Bu kadar lafa bir dakika daha uğraşmazdım. Kendinizi germeyin boşuna insanoğlu hiç bir şeyden memnun olmaz.
Bu kisma hak veririm ama en bastan dun yazdiginiz msj cok sertti. Ben sahsen tablodan cikarildiginizi yazdiginizin silindigini falan bilmiyorum. Siz kendinizi ifade etmediniz ki. Sert bi uslupla topik benim.ille de topigim diye tutturdunuz. Yoksa koca sitede kim nerde takilir hangi konunun sahibi olur kime ne. Siz dun nasil topigimi aldiniz yazana kadar kmse farketmemisti el degistirdigini.İnanın eğer bana karşı tavrı olumlu olsaydı gelin birlikte devam edelim diyecektim. Ben kendisine özelden de msj attım burdan yazdığı halde bana kesinlikle dönüş yapmadı gülerek topiği sahiplenmeye devam etti. Sizde beni anlayın lütfen kendimi kötü hissettim yani yazdığım yazıyı sildi beni tablodan çıkardı. Siz olsanız ne hissederdiniz.
Evet arkadaşım aynen böyle oldu beni direkt tablodan çıkarıp açıklamamı kaldırmış ve ben görünce şok oldum. Eğer yanlış anlaşıldıysam özür dilerim... Bu gerginliği burda bitiriyorum kimseyi strese sokmaya hakkımız yok...Bu kisma hak veririm ama en bastan dun yazdiginiz msj cok sertti. Ben sahsen tablodan cikarildiginizi yazdiginizin silindigini falan bilmiyorum. Siz kendinizi ifade etmediniz ki. Sert bi uslupla topik benim.ille de topigim diye tutturdunuz. Yoksa koca sitede kim nerde takilir hangi konunun sahibi olur kime ne. Siz dun nasil topigimi aldiniz yazana kadar kmse farketmemisti el degistirdigini.
Hayır ben size karşı bir şey söylemedim kendinizi üzmeyin düşünmeyinde ben ne yaptım diye altı üstü bi tablo neyin gerginliği çıkartılıyor anlamış değilim. Ben isim bile yazdırmadım. Elimden geldiğince bilgi veriyorum yardımcı oluyorum yaşadıklarımı aktarıyorum o kadar. Çoğu kişi yazdıklarıma cevap bile vermiyor. Canları ve bebekleri sağolsun. Kısacası boşverin kim ne yapmak istiyorsa yapsın.Sizdemi beni istemiyorsunuz. Gerçekten topiğimi geri almayı istemekten başka ne yaptım bilmek isterim.
Haklısınız... Sizin vesilenizle noktalanmış olsun..Hayır ben size karşı bir şey söylemedim kendinizi üzmeyin düşünmeyinde ben ne yaptım diye altı üstü bi tablo neyin gerginliği çıkartılıyor anlamış değilim. Ben isim bile yazdırmadım. Elimden geldiğince bilgi veriyorum yardımcı oluyorum yaşadıklarımı aktarıyorum o kadar. Çoğu kişi yazdıklarıma cevap bile vermiyor. Canları ve bebekleri sağolsun. Kısacası boşverin kim ne yapmak istiyorsa yapsın.
L Larissa en başta Topic sahibi bana devretmiş sanırım demişti, onun da haberi yoktu sizden habersiz değişim yapıldığından. Sizin de ilk mesajınız sert ve kırıcıydı açıkçası cebren sizden almış gibi yazdınız. Bir uslup ve iletişim problemi yaşandığı aşikar. Umarım tatlıya bağlanır.İnanın tablonun yarısına tekrar dönüş yaparak bilgi alıp tamamladım ama bazılarına yetişemiyorsunuz. Çoğu kişi eksik bilgiyle eklenmek istiyor. Nisan annelerinin topiğine bi bakarmısınız bendeki kadar detay var mı?
İnanın eğer bana karşı tavrı olumlu olsaydı gelin birlikte devam edelim diyecektim. Ben kendisine özelden de msj attım burdan yazdığı halde bana kesinlikle dönüş yapmadı gülerek topiği sahiplenmeye devam etti. Sizde beni anlayın lütfen kendimi kötü hissettim yani yazdığım yazıyı sildi beni tablodan çıkardı. Siz olsanız ne hissederdiniz.
Ya tablodan çıkarttı dediği kendisi nisan annesi zaten. Burası mayıs tablosu. Yazıyı silme olayı da kendini nisan annesiyim mayıs topiğini açtım dediği yazı. Ben listeyi düzenledim şehir ekledim bugün en az 10-15 kişi ekledim. Ne saçma zaten sayfa bunun için açılmadı mı düzgün tablolamak, konuşmak için. Kendinde kalsın bunları yapsın. Yapmadığı için bana devroldu admin tarafından. Ben bi şey çalmadım yaniBu kisma hak veririm ama en bastan dun yazdiginiz msj cok sertti. Ben sahsen tablodan cikarildiginizi yazdiginizin silindigini falan bilmiyorum. Siz kendinizi ifade etmediniz ki. Sert bi uslupla topik benim.ille de topigim diye tutturdunuz. Yoksa koca sitede kim nerde takilir hangi konunun sahibi olur kime ne. Siz dun nasil topigimi aldiniz yazana kadar kmse farketmemisti el degistirdigini.
Tokso sıkıntılı işte sürekli dikkat etmem gerekicek. Özellikle çiğ ete filan dokununca eller çok iyi yıkanmalı. Yeşillikler meyva filan çok iyi yıkanacak. Yumurta et iyi pişmiş yenicl v.sEvet rubella pozitif olmali zatwn sorun yokbenimde d vitamini ve idrar testi unutulmus onlarada baktiracagim en kisa surede
Ben calmadiginin bilincindeyim canim. Ama sen konusuosun sana hak veriorum o konusuo ona hak veriorum hamileyim ben napiyimYa tablodan çıkarttı dediği kendisi nisan annesi zaten. Burası mayıs tablosu. Yazıyı silme olayı da kendini nisan annesiyim mayıs topiğini açtım dediği yazı. Ben listeyi düzenledim şehir ekledim bugün en az 10-15 kişi ekledim. Ne saçma zaten sayfa bunun için açılmadı mı düzgün tablolamak, konuşmak için. Kendinde kalsın bunları yapsın. Yapmadığı için bana devroldu admin tarafından. Ben bi şey çalmadım yani
Ben kapadım konuyu kendi açımdan... Bende hamileyimBen calmadiginin bilincindeyim canim. Ama sen konusuosun sana hak veriorum o konusuo ona hak veriorum hamileyim ben napiyimgece gece gerilmeyelim uzulmeyelim olmaz mi
Ya zaten günlerdir sayfaya uğramayan TOPİC SAHİBİMİZ bugün maşallah kavga arasında yardımcı olmaya çalışıyorBen calmadiginin bilincindeyim canim. Ama sen konusuosun sana hak veriorum o konusuo ona hak veriorum hamileyim ben napiyimgece gece gerilmeyelim uzulmeyelim olmaz mi
L Larissa İstermisin sen 30nisanda doğur ben 1 mayıstaYa tablodan çıkarttı dediği kendisi nisan annesi zaten. Burası mayıs tablosu. Yazıyı silme olayı da kendini nisan annesiyim mayıs topiğini açtım dediği yazı. Ben listeyi düzenledim şehir ekledim bugün en az 10-15 kişi ekledim. Ne saçma zaten sayfa bunun için açılmadı mı düzgün tablolamak, konuşmak için. Kendinde kalsın bunları yapsın. Yapmadığı için bana devroldu admin tarafından. Ben bi şey çalmadım yani
Ne kaldi ki hepi topu 8 10 haftacikKızlar tatlıya bağlanmasına sevindimyaa keşke zaman geçsede cinsiyetleri tahmin etsek, tuttu mu tutmadı mı diye kontrol etsek. Allah hepimize sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Valla hamile olduğumu öğreneli 4 hafta güç bela geçti günleri saya saya 8-10 haftayı nasıl beklerim bilemiyorumNe kaldi ki hepi topu 8 10 haftacik
Ben ogreneli 5 gun oldu. Ama 5 ay gibiValla hamile olduğumu öğreneli 4 hafta güç bela geçti günleri saya saya 8-10 haftayı nasıl beklerim bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?