2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kuzuuu nasıl oldun sen yok dimi kanama lekelenme
Yok kuzum çok şükür. Cuma sabah oldu doktora gittikten snra olmadı crtesi sabah oldu sonra hiç olmadı. İlaçlar işe yaradı sanırım daha kontrole gitmedim. İnşallah benimledir miniğim. Mide bulantım başladı yavaştan. Şimdi bulanıyor baya. Onun dışında sürekli çalışan biri olarak evde olmak çok tuhaf ne yapacağımı şaşırıyorum. İşe gidiyormuş gibi uyandım yine

O ilaçlardan, progestan falan bulantı yapıyor maalesef katlanmak zorundayız ne yapalım

O ilaçlardan, progestan falan bulantı yapıyor maalesef katlanmak zorundayız ne yapalım
Progestan çok sıkıntılı birşeymiş zaten kaç gündür sdce uyuyorum. Uyu uyu nereye kadar arkadaş allah hepimize sabır versin hamile kalmakmı zor hamileliği sürdürmekmi bilemedim

Progestan çok sıkıntılı birşeymiş zaten kaç gündür sdce uyuyorum. Uyu uyu nereye kadar arkadaş allah hepimize sabır versin hamile kalmakmı zor hamileliği sürdürmekmi bilemedim
Ben sabah akşam içiyordum, sabahları aşırı kötü yaptı gün içinde okulda ayakta duramıyordum. Şimdi akşamları içiyorum saxwce6

Doktor geldi beni çıkaracaklar sanırım bişi kalmadı çünkü çok şükür aynı bu şekilde dinlen eve gidince dedi öğretmenim dedim o zaman rapor yazalım dedi rapor haklarım bitti Ankara’ya tüp bebeğe gide gele dedim heyet raporu için diğer doktorlarla görüşeyim o zaman dedi inşallah yazar kızlar 2 hafta yazsa bile iyi iyice toparlanmış olurum

Ben sabah akşam içiyordum, sabahları aşırı kötü yaptı gün içinde okulda ayakta duramıyordum. Şimdi akşamları içiyorum saxwce6
Bana proluton depot ampul verdi haftada bir. Duphaston tablet verdi günde üç kere içiyorum onu. Sabahları iyiyim ama gece 9 da uyuyorum.

Sen iyi olda yazarlar ya rapor. Üç doktor bulmak değilmi bu dinlenirsin iyice.

Bana proluton depot ampul verdi haftada bir. Duphaston tablet verdi günde üç kere içiyorum onu. Sabahları iyiyim ama gece 9 da uyuyorum.
Duphaston ve progestan aynı hemen hemen. Prolutonu ben de kullanıyorum geçen hafta ilk doz vuruldu, bugün ikinci dozda. İğneyi çok yavaş yaptır, yoksa ağrır. Gerçi bende hiç kanama öyküsü yok ama yine de kullanıyorum

Yazarlar yazarlar

Haftada bir olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum ama hergün falan olsam çok acırdı. Baya yoğun bi ilaç.
Kanama öyküsü olmasın ya. Aklım gitti, ömrümden ömür gitti. Halada öyle. Allahm kmseye yaşatmasın.

Sizin nasil akintiniz benim bildiginiz sari civciv sarisi gibi ama yogun degil idrar testide unutuldu kan sayimina bakilirken bi gidip vereyim bari
Benim de sarı akıntım var gebelikten önce enfeksiyonum varmış doktor da baktı fakat şu an ilaç veremem 8.haftadan sonra duruma göre bakarız dedi

Nisan annesi oldugunuz halde mayis topiginin sahibi olmak neden bu kadar onemli ki anlamadigim icin soruyorum gercekten
Ben de öyle düşünüyorum mayıs annesi olmadığınız halde neden burası bu kadar önemli bence bir noktada bizi bize mi bıraksanız ve evet ben de ilk tepkinizi beğenmedim sanki sizden çalınmış gibi Fatos3458

Yine değişmiş burası sanırım sizin için daha çok popüler bir konunun sahibi olmak önemli zira öyle olmasa verilen tavsiyeleri gözden geçirir degerlendirirdiniz liste sırası bile saçma sapandı neyse ki şimdi düzeldi umarım bundan sonrası da bu kadar ilgili ve alakalı devam eder Fatos3458

Şuan 2 kişinin benim üzerime gelmesinden başka bir gerginlik görmüyorum.
Açıkçası ben de sizin tavirlarinizi biraz daha sert buluyorum. Diğer arkadasin da bilgisi olmamış ona devredilince doğal olarak değişiklik yapmış ki bundan zannımca çoğu kişi memnun kaldi. Benim gozlemledigim şu ki gerçekten sohbetlere çok az katiliyorsunuz sayfa devredildikten hemen sonra canlandi bı anda. Bence yorumlara hemen agresiflesmek yerine biraz daha ılımlı yaklasabilirsiniz. Yeni katıldım kadınlar kulübüne o yüzden topik açınca ne faydası oluyor bilmiyorum ama ben sizin yerinizde olsam şu anda yaptığınız gibi Nisan anneleri için daha çok uğraşıp bu topigi başkasına devredirdim. Çünkü iki topigin yoğunluğu sizin buraya daha az katilim gostermenize neden oluyor.

Arkadaşlar ne oluyor anlayamadım:)sayfa benim senin değişik ben daha önce 2014 ağustos annelerindeydim. Açan kisi ben açtım , burası benim havasinda değildi. Ben şahsen listeye eklenmedim. akışa göre yazıyorum, okuyorum. Ilk sayfaya pek bakmadığım için. Ben de mayis annesiyim herhalde sata göre ,ama büyük ihtimalle nisan sonu olur sezeryan olduğu icin. Tartışmaya gerek yok ama topic benim diye de germeye gerek yok ne yapalım yani baska yere mi geÇelim. Bu kadar önemli mi bilmiyorum biri açmış olabilir ama devam ettiren bizleriz.

Kızlar çok kötü bir şekilde kabız oldum 3 gündür çıkamıyorum tavsiyesi olan var mı
Canım ben 5 gün çıkamadım 2 kez. Maalesef hicbir şey de fayda etmedi. Kati yemekler yeme sebze tüket daha çok. Bol su dedi bir de doktorum ama ben su icemedigim için daha çok zorlandım. Kırmızı erik biraz rahatlatıyor.

Sabahlari incir kurusu ye dedi doktorum. Yalnız bende de öyle atiyorum geçen pazartesi çıktım, sonra cuma geri pazartesi yani 3 güne bir önceden cok düzenliydi kahve , sigara içiyordum belki hepsini bıraktım ondan ama doktor Progestan yapiyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…