2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Günaydın arkadaşlar geçen haftaki rapordan sonra bu hafta kusarak çalışmaya geldim ,kusmaktan nefret etsemde bebeğimin ben burdayım mesaji gibi geliyor ve mutlu oluyorum

Benim de sarı akıntım var gebelikten önce enfeksiyonum varmış doktor da baktı fakat şu an ilaç veremem 8.haftadan sonra duruma göre bakarız dedi
Merhaba,memorial muhabbetimizin üstüne tanışalım hangi doktora gidiyorsunuz acaba

6+4 iken bebeği görmüş müydünüz?
Hayir Belli belirsiz cok minik bi yuvarlak vardi. Bak bu kese dedi doktor Ilk gebeliğim. Oyle kese bos olabiliyormuş falan tarzi bi bilgim de yoktu. Ee bebek nerde diye sormak bile aklima gelmedi Doktor da bisey demedi 2 hafta sonra gel kalp atisini duyucaz dedi Gittim, duyduk cok sukur

Yas 26, ilk cocuk, kese 6+4, kalp atışı 7+5, sehir mersin baska yazmam gereken bisey var miydi
Merhaba bisy sormak istiyorum siz 6+4 bebeği ve kalp atışı görmemiş miydiniz
Ben dün akşam belim çok agriyinca korktum acile gittim kesemin haftasyila uyustunu söyledi herhangi bir sorun yok dedi ama bebek ile kapl atışı duymadım dün 6+3 günlükdü doktorda bu hafta duymamak noramal dedi ama ben biraz korktum siz daha sonra 7+5 demi duydunuz

Ne güzel maşallah Ben de 6+2 de gittim. Yolk kesesi de yok, sadece kese vardı. İnşallah şu an oluşuyordur, sizin gibi duyarım ben de

Hayir Belli belirsiz cok minik bi yuvarlak vardi. Bak bu kese dedi doktor Ilk gebeliğim. Oyle kese bos olabiliyormuş falan tarzi bi bilgim de yoktu. Ee bebek nerde diye sormak bile aklima gelmedi Doktor da bisey demedi 2 hafta sonra gel kalp atisini duyucaz dedi Gittim, duyduk cok sukur

Kani verdm geldim. Sonuclar yarin igleden sonra. 5 tup kan aldilar ayilip bayildim asmde

Bebeği gördünüz mü? Bebek görünüyor genelde ama kalp atışı sonra da duyulabiliyor.

Ne güzel maşallah Ben de 6+2 de gittim. Yolk kesesi de yok, sadece kese vardı. İnşallah şu an oluşuyordur, sizin gibi duyarım ben de
Tesekkur ederim Ben yolk kesesi vs nedir falan hicbisey de bilmiyorum Baya acemilige geldi bizimki 2 bucuk senedir evliyim ama , korunmayi yeni bırakmıştık aniden oldu masallah. Arastirma yapma firsatim bile olmadi daha. Sadece saskiniz

Tesekkur ederim Ben yolk kesesi vs nedir falan hicbisey de bilmiyorum Baya acemilige geldi bizimki 2 bucuk senedir evliyim ama , korunmayi yeni bırakmıştık aniden oldu masallah. Arastirma yapma firsatim bile olmadi daha. Sadece saskiniz
Ben de aynı durumdayım. 3 senelik evliyiz, vajinusmusu yendiğim ay oldu. Keşke bilmemeye devam etseydim, çok bilince insan tedirgin oluyor

Hormonlar değişince zaten yaşanıyormuş bu durum ama çok sıkıntı oluyor gerçekten. Benim 2 hafta çok kötüydü şimdi yeni düZene girdi gibi. Ben protestan kullanmıyorum ama o da yapabilir tabi

Ben de aynı durumdayım. 3 senelik evliyiz, vajinusmusu yendiğim ay oldu. Keşke bilmemeye devam etseydim, çok bilince insan tedirgin oluyor
Takılma benim 2. Olacak ama ben bu denilenleri bilmiyorum. Doktor kese var diyor, bebek kalp atisi için su gün gel diyor bu kadar. Yani başka bisey demedigi icin bilmeye gerek yok:) endişe etme 10 gün sonra duyarsın inşallah

Ben de hic cok bilmek istemiyorum. Allah lazim etmesin bi sorun olunca mecbur öğreniyor insan bazi seyleri. Ebeveyn kitaplari vs bile alip okuyasim gelmiyor. Genel olarak rahat bir insanimdir. Ama konu annelik olunca. O kitaplar ve benzeri kaynaklar insani bir mükemmel ebeveyn kalıbına zorluyor ve olmayinca yetersizlik hissi olusturuyor insanda diye dusunuyorum Su an her seye baya mesafeliyim Allahim saglik versin En azindan anne olma fikrine adapte olana kadar kafami dinleme niyetindeyim

Eğer sağlıklıysa, inşalalh sağ sağlim doğarsa ilk şaplağını ben atıcam

Ozamn siz ilk sadeve kese gördünüz rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bazı doktorlar normal diyor bazıları da bi hafta snra gel gelişmemiş bak diyor Ben bu dr leride anlamış değilim. Bazısı relax bazısı telaşlandırıyor.
Ama benim çok tanıdığım insan var 8. Hafta görenler var herks farklıdır smdi kendi doktorum çağırdı ona gidiyorum ama o zaten beni 7+4 de çağırdı kalp atışı için yani yani gec olsa nie ozman cagirsin

herkese merhaba,
23 eylül de beta hcg sonucum 335 çıktı. 1 Ekim'de keseyi görmeye gideceğiz, doktora.
Sizce kaçıncı haftadayım kafam iyice karıştı :)
ve sanırım ben de aranıza katıldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…