2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benm yeğenimde de 8. Haftada duyuldu kalp atışı normal zaten. Ama bazı doktorlar hemen gecikti gözüyle bakıyor. Bişey varmış gibi telaşlandırıyor sizin doktorunuz iyiymiş manasında söyledim:)
Evet benim doktorum çok iyi gerçekten bu konuda şanslıyız Rabbim sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Pruton depot hafta da bir
Duphaston günde üç kere
Banada progstran günde 2 kere dedi bende onu içiyorum şimdi inşallah lekelenmede kalmaz bi kaç gün gözlemde olacağım şuan nasıl ilerleyecek süreç bilemiyorum insan ilk kan görünce çok endişeleniyor ama zaten sagliklilarsa bizimledirler inşallah bi daha yaşamayız böyle şeyler

Kizlar yaaaaa adet agrisi gibi durum bir yana da hic tuvalete ciktiktan sonra alt karin bolgesinde agri hisseden varmi? HNi boyle uzun sure idrarini tutarsinda sonra yapinca o karnin alti bi agrir ayni oyle bir agri

Migreni olan kızlar magnezyum kullanmanızı öneririm. Vücudunda yeterli magnezyumu olan insanlar daha az atak geçiriyormuş. Ben gebelikten önce kullanıyordum. Doktoruma sordum kullan dedi devam ediyorum.
Öyle mi bende de migren illeti var geçen atağa yakın ağrılar yaşadım kabus gibiydi magnezyum kullanmak anlaşılan şart

Kizlar yaaaaa adet agrisi gibi durum bir yana da hic tuvalete ciktiktan sonra alt karin bolgesinde agri hisseden varmi? HNi boyle uzun sure idrarini tutarsinda sonra yapinca o karnin alti bi agrir ayni oyle bir agri
Maalesef ben yaşıyorum onu hep korkuyla gidiyorum lavobaya

Bugün 7+3te tekrar doktora gittim, daha önce kimyasal geçirdiğim için haftaya testlerini yaptır tekrar gel demişti. Tahlillere göre idrar yolları enfeksiyonum varmış ona şase verdi. Bebekte 7+0da gözüküyor dedi ama zaten 31 günde adet olduğum için normal bu durum. Bir dahaki kontrol 1 ay sonra

Ya bu progestanda aslında kanıtlanmış bir tedavi değilmiş ama zararı olmadığı için desteklemek için veriliyormuş. Aynen aslında tek olay sağlıklı olup olmaması. Sağlıklıysa 9 ay leke gelse yine sapasağlam doğar. Allah sağlıklı versin Lekelerniz geçer kalp atışlarnu duyarız inşallah.
Öyle mi bende de migren illeti var geçen atağa yakın ağrılar yaşadım kabus gibiydi magnezyum kullanmak anlaşılan şart
benimde migrenm var kuzum. Hemde allah düşmanın başına vermesin diyecek kadar sık atak geçiriyorum. Geçen bi oldu. Peçeteye kolonya döküyorsun üzerne karabiber alnına yapıştırıp sarıyorsun. Cennet mahallesi gibi o yakıyor uyuşturuyor ve geçiriyor. Bunuda gebelikte öğrndim.

Kalp atışı duyuldu mu canım

Merhaba ben de 2018 eylul anneleri grubundayim oradan birini gorunce cok sevindim tanidik gormus gibi oldum

Oyle mi cok sevindim yolunuz duserse beklerim etiketlerim insallah her sey yolunda giderse selamlar

Kızlar merhaba
Bende son adete göre bugün 6+4 olmam gerek adetim geçtiğinde test yaptım pozitif çıktı bidaha hiç bişey yapmadım ilk kez Çarşamba gideceğim doktora Ogün 6+6 olacağım yani kese varmı bebek olustumu hiç bişey bilmiyorum eğer yolundaysa aranıza katılmak isterim. Benim 3.gebelik olacak korunurken oldu aslında başka istemiyordum ama hayırlısı bakalım

Bende de o ağrı var adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor magnezyumdan mı oluyormuş
Yok hayir ama magnezyum sancilari azaltiyo heralde magnezyum vereyim agrilarin icin diyince sorgulamadim yani ilk hamileligimde de kramplar icin vs veriyodu bunda daha erken basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…