Evet benim doktorum çok iyi gerçekten bu konuda şanslıyızBenm yeğenimde de 8. Haftada duyuldu kalp atışı normal zaten. Ama bazı doktorlar hemen gecikti gözüyle bakıyor. Bişey varmış gibi telaşlandırıyor sizin doktorunuz iyiymiş manasında söyledim:)
Banada progstran günde 2 kere dedi bende onu içiyorum şimdi inşallah lekelenmede kalmaz bi kaç gün gözlemde olacağım şuan nasıl ilerleyecek süreç bilemiyorum insan ilk kan görünce çok endişeleniyor ama zaten sagliklilarsa bizimledirler inşallah bi daha yaşamayız böyle şeylerPruton depot hafta da bir
Duphaston günde üç kere
Ah hadi inşallah öyleyse az kaldı biraz daha sıkalım dişimizi bakalımBende 8+5teyim benide bulantılar bitirdi4 gün önce randevum vardı doktor bulantıların 2-3 hafta içinde geçebileceğini söyledi sabırsızlıkla bekliyorum bakalım
Kesinlikle öyle, aman aman sağlıkla gelsinlerde, zaman hiç geçmek bilmiyor ama bir an önce cinsiyeti öğrenmek istiyorumO yüzdelik dilime giremedik desene sağlıklı büyüsün de miniklerimiz valla söylensek de razıyız benceee
Ben de hayırlısı ile önce miniği görüp kalp atışını duymak sonra cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorumKesinlikle öyle, aman aman sağlıkla gelsinlerde, zaman hiç geçmek bilmiyor ama bir an önce cinsiyeti öğrenmek istiyorum
Öyle mi bende de migren illeti var geçen atağa yakın ağrılar yaşadım kabus gibiydi magnezyum kullanmak anlaşılan şartMigreni olan kızlar magnezyum kullanmanızı öneririm.Vücudunda yeterli magnezyumu olan insanlar daha az atak geçiriyormuş. Ben gebelikten önce kullanıyordum. Doktoruma sordum kullan dedi devam ediyorum.
Maalesef ben yaşıyorum onu hep korkuyla gidiyorum lavobayaKizlar yaaaaa adet agrisi gibi durum bir yana da hic tuvalete ciktiktan sonra alt karin bolgesinde agri hisseden varmi? HNi boyle uzun sure idrarini tutarsinda sonra yapinca o karnin alti bi agrir ayni oyle bir agri
Kalp atışında çok heyecanlanmıştııım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah ne zaman duyacaksınBen de hayırlısı ile önce miniği görüp kalp atışını duymak sonra cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum
Neden oluyor acaba normal mi degilmi onuda bilemiyorumMaalesef ben yaşıyorum onu hep korkuyla gidiyorum lavobaya
Ya bu progestanda aslında kanıtlanmış bir tedavi değilmiş ama zararı olmadığı için desteklemek için veriliyormuş. Aynen aslında tek olay sağlıklı olup olmaması. Sağlıklıysa 9 ay leke gelse yine sapasağlam doğar. Allah sağlıklı versinBanada progstran günde 2 kere dedi bende onu içiyorum şimdi inşallah lekelenmede kalmaz bi kaç gün gözlemde olacağım şuan nasıl ilerleyecek süreç bilemiyorum insan ilk kan görünce çok endişeleniyor ama zaten sagliklilarsa bizimledirler inşallah bi daha yaşamayız böyle şeyler
benimde migrenm var kuzum. Hemde allah düşmanın başına vermesin diyecek kadar sık atak geçiriyorum. Geçen bi oldu. Peçeteye kolonya döküyorsun üzerne karabiber alnına yapıştırıp sarıyorsun. Cennet mahallesi gibiÖyle mi bende de migren illeti var geçen atağa yakın ağrılar yaşadım kabus gibiydi magnezyum kullanmak anlaşılan şart
Kalp atışı duyuldu mu canımBugün 7+3te tekrar doktora gittim, daha önce kimyasal geçirdiğim için haftaya testlerini yaptır tekrar gel demişti. Tahlillere göre idrar yolları enfeksiyonum varmış ona şase verdi. Bebekte 7+0da gözüküyor dedi ama zaten 31 günde adet olduğum için normal bu durum. Bir dahaki kontrol 1 ay sonra
Merhaba ben de 2018 eylul anneleri grubundayim oradan birini gorunce cok sevindim tanidik gormus gibi oldumArkadaşlar üsluplarınız çok kötü birbirinize karşı gerçekten. 2018 Eylül annelerinden grubumuz var hala görüşüyoruz daha ilk haftalardan bu şekilde olursa sonuna kadar nasıl gideceğiz? Topiği iki kişi yürütse olmuyor mu birbirinize yardımcı olursunuz hemFatos3458 @larissa123
Evet canım kalp atışını geçen hafta 6+3te karından duymuştum ama bu sefer daha güçlüydüKalp atışı duyuldu mu canım
Ben Isparta yalvaçta okudum üniversiteyi.Çok güzel bir şehirKalp atışını da bekliyoruz inşallah pıtpıtları duyar duymaz yazarsınız bize :) beni etiket yaparsanız mutlaka görürüm.Çünkü bazen üstüste
Oyle mi cok sevindim yolunuz duserse beklerim etiketlerim insallah her sey yolunda giderse selamlarBen Isparta yalvaçta okudum üniversiteyi.Çok güzel bir şehirKalp atışını da bekliyoruz inşallah pıtpıtları duyar duymaz yazarsınız bize :) beni etiket yaparsanız mutlaka görürüm.Çünkü bazen üstüste gelince msjlar göremeyebilirim.
Yok hayir ama magnezyum sancilari azaltiyo heraldeBende de o ağrı var adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor magnezyumdan mı oluyormuş
Bence iyi artmış canımKızlar geçen pazartesi 620 olan değerim bu pazartesi 6120 olmuş. Sizce artış normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?