2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar geçen pazartesi 620 olan değerim bu pazartesi 6120 olmuş. Sizce artış normal mi?
Bence normal sizin ben 2 kez 46 saat arayla kan testi yaptırdım 182 ve 430. En son 430'u Pazartesi görmüştüm bu Cumartesi doktorum tamam düzgün artmış dedi muayeneye almadan, ultrasında keseyi de gördük artık beta bakmaya gerek yok dedi. Size niye tekrar bakıldı 1 hafta arayla?

Evet ama bu mantıkla gidersek salı 10.000 olmalı. Bugün için birazcık düşük değil dimi

İnşallahhhh öyledir
Yok tatlım gayet iyi sonucun. benim ilk zamanlarda pazartesi 145ten cuma 462ye çıkmıştı nasıl endişe etmiştim az arttı diye. 4gün sonra tekrar beta baktırmıştım 3800 çıkmıştı. Bazen tam 2 katı katlamayabiliyo sonradan bi bakıyosun coşuyo

Ben iğne olmaya sağlık ocağına gittim acaba arttı mı diye bir de kan verdim
Yaaa öyle mi rahatladım biraz.

Merhaba hanımlar, foruma yeni üye oldum bu ilk mesajım. Birbirine böyle destek olup sahip çıkan kadınları bir arada görmek çok güzel. Ben de 6 eylülde hamile olduğumu öğrendim, 13 eylül’de doktor keseyi gördü ultrasonda ve geçen cuma 6+1’de kalp atışını duymak için gittim ama maalesef… Bir umut bekliyorum şimdilik, çarşamba tekrar muayene olacağım. Beklemek çok zor. Herkesin sağlıkla bebişine kavuşmasını dilerim.

Allah yardımcın olsun en riskli gebelik
Tekrar olma durumu varmıymış mı ki

Bana da iki kez verdi ama sabahları içemiyorum biraz sarsıyor beni. Evde olsam yine içerim de çalıştığım için çok olumsuz etkileniyorum
Kizlar yaaaaa adet agrisi gibi durum bir yana da hic tuvalete ciktiktan sonra alt karin bolgesinde agri hisseden varmi? HNi boyle uzun sure idrarini tutarsinda sonra yapinca o karnin alti bi agrir ayni oyle bir agri
Olmaz mııı özellikle sabah idrardan sonra ağrı çekiyorum bahsettiğin şekilde

Belki geç duyulur canım olabiliyor böyle şeyler. İnşallah güzel haberlerle gelirsin.sen güçlü ol ki bebiş de güçlü olsun

6+6da yüksek ihtimal kalp atışını bile görürsünüz bizim tablomuzun geneli o aylarda duydu... Ama duymasanızda üzülmeyin 9.haftaya kadar olabiliyormuş. Benimde 3.gebelik çok isteyerek kaldım ben hatta bundan önce de bi düştüğüm oldu. 3 çocuk çok güzel bence :)
Bu folikasitli mi canım güzelmiş içeriği
Evet şimdi folikasitleri bu şekilde diğet vitaminlerle zenginleştiriyorlar. Devlet karşılamıyor maalesef biraz tuzlu fiyatları ben 80tl civarında aldım.
Hoşgeldiniz Pıtpıtları bekliyoruz inşallah duyarsınız en kısa zamanda. Tabloya eklenmek isterseniz kalp atışı akabinde beni etiketleyerek bilgilerinizi girebilirsiniz.
Magnezyum ben de içiyorum erken dönemde sorun mu oluyor acaba
Bana ilk gittiğim doktor 6haftadan itibaren vermişti hergün içiyordum bir başka doktora 9.haftada gittiğimde çok erken henüz onu içmeyi bırakın dedi. Bende bıraktım içmiyorum bir daha ki randevuda tekrar sorucam. Neden erken dedi onu sormayı unuttum

Me zamana kadar iciceksin ben lekeler bitene kadar içmeyi düşünüyor mü benimde başımı döndürdü anında etki etti bende sabahları icmicem sadece gece devam etmeyi düşünüyorum çalışırken çok zor

Bende leke vs olmamasına rağmen hem iğne hem hap verdi. Haftaya doktora gidicem kalp atışı için, o zamana kadar kullanacağım, yeni doktoruma sorup ona göre devam edeceğim.

Kızlar merhaba muhtemelen bir soğuk bir sıcak olan havalardan dolayı soğuk algınlığı yaşıyorum. Burnum tıkalı, boğazım yanıyor. Mide bulantım hamilelikte hiç olmamıştı aksine iştahım açılmıştı fakat son bir iki gündür iştahsızlık ve mide bulantısı da var. Benim gibi olan var mı aranızda, ne iyi gelir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…