2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Öğrenirsek çok güzel olur

Kızlar hastaneden taburcu olup özele kendi doktoruma gittim rahimde kanama alanı var dedi bir yerde bu akabilir de vücudun içinde kendiliğinden kaybolabilir de bebeğe zararı da olabilir dedi sık sık takip etcez dedi bebeğim iyiydi bugün cumartesi tekrar gideceğiz nolursunuz dua edin dualarınıza bizi de kayın bebeğim iyi olsun kanama alanı da kalmasın tüp bebekle oldu bizim bebeğimiz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Saglikla sihhatle alirsin insallah kucagina kuzum

Bebeğin iyiyse hiç düşünme kapanacaktır o kanama alanı çok geçmiş olsun.

Ah bende aynı durumdayım o kadar dikkat ettim ama nasıl oldu anlamadım. Benim boğazım yanmıyor geniz akıntım var ve burnum tıkalı bulantım ve halsizliğim arttı bütün gün yattım bir güç buldum tarhana çorbası yaptım onu içtim, mandalina yiyorum, portakal suyu ve limonata yapıp içeceğim birde limonlu ıhlamur. Yarına çok daha iyi uyanalım inşallah

Hahahajha süper ben de yapayım ilk atakta inşallah olmaz da işte yaşıyorum kaç yıldır olacağı malum, kuzum benim migren berbat gerçekten birden bire dünyamı karartıyor ne yapsam nafile uyuyabilirsem anca öyle

Dualarımız sizinle En yakın zamanda güzel haberlerle geleceksiniz inşallah

İnşallah, iki gündür işe gitmiyordum yarın işe gideceğim nasıl geçecek bilmiyorum bir an önce atlatırız inşallah

Bende de ilk 2 gün o şekilde etki yaptı sonra bünye alışıyor. Şu an hiç sersemlik yapmıyor hafif bir uyku hali yapıyor.

Sağlıkla gelecek bebegin merak etme içini ferah tut. Dualrimdasin sen ve bebeğin

Bende sizin gbi oldum bogazlqeim yaniypr burnum tikandi oglumdan gecti sanirim yapacak hicbiseyimiz yok ihlamur falan icelim bari

Bende sizin gbi oldum bogazlqeim yaniypr burnum tikandi oglumdan gecti sanirim yapacak hicbiseyimiz yok ihlamur falan icelim bari
Sıcak su limon bal için boğazlara iyi geliyor bol sarımsak yiyin ıhlamur için bi sabah bi akşam boğaza iyi geliyor bal zencefil yapabilirsiniz ben öyle atlattım burun içinde tuzlu su çekin burna direk açıyor ilaçsız bu şekilde atlatabiliyoruz ancak

Dualarım seninle Rabbim hayırlısıyla hepimize kucagimiza almayı nasip etsin. Ben de aşılama tedavisiyle gebe kaldım zor süreçler çok iyi anlıyorum seni. Sen güzel düşün güzel olsun. Sağlıkla alacaksin inşallah kucağına çektiğin her şeye de değecek inan buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…