Mayıs annesi olabilecek miyim diye düşünüyorum. Doktora gitmedim biraz daha bekleyeyim dedimMerhaba hangi açıdan dediniz acaba bilgileri yazarsanız eklerimama doktora gitmediniz, emin değilsiniz diye düşündüm
Öğrenirsek çok güzel olur6+6da yüksek ihtimal kalp atışını bile görürsünüz bizim tablomuzun geneli o aylarda duydu... Ama duymasanızda üzülmeyin 9.haftaya kadar olabiliyormuş. Benimde 3.gebelik çok isteyerek kaldım ben hatta bundan önce de bi düştüğüm oldu. 3 çocuk çok güzel bence :)
Evet şimdi folikasitleri bu şekilde diğet vitaminlerle zenginleştiriyorlar. Devlet karşılamıyor maalesef biraz tuzlu fiyatları ben 80tl civarında aldım.
HoşgeldinizPıtpıtları bekliyoruz inşallah duyarsınız en kısa zamanda. Tabloya eklenmek isterseniz kalp atışı akabinde beni etiketleyerek bilgilerinizi girebilirsiniz.
Bana ilk gittiğim doktor 6haftadan itibaren vermişti hergün içiyordum bir başka doktora 9.haftada gittiğimde çok erken henüz onu içmeyi bırakın dedi. Bende bıraktım içmiyorum bir daha ki randevuda tekrar sorucam. Neden erken dedi onu sormayı unuttum
Evet aklımda sorucam inşallahÖğrenirsek çok güzel olur
Saglikla sihhatle alirsin insallah kucagina kuzumKızlar hastaneden taburcu olup özele kendi doktoruma gittim rahimde kanama alanı var dedi bir yerde bu akabilir de vücudun içinde kendiliğinden kaybolabilir de bebeğe zararı da olabilir dedi sık sık takip etcez dedi bebeğim iyiydi bugün cumartesi tekrar gideceğiz nolursunuz dua edin dualarınıza bizi de kayın bebeğim iyi olsun kanama alanı da kalmasın tüp bebekle oldu bizim bebeğimiz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Ayy maşallah canım ben pazartesi gideceğim inşallah ben de duyarım da stresli dönemim sona ererKalp atışında çok heyecanlanmıştııım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah ne zaman duyacaksın
Bebeğin iyiyse hiç düşünme kapanacaktır o kanama alanıKızlar hastaneden taburcu olup özele kendi doktoruma gittim rahimde kanama alanı var dedi bir yerde bu akabilir de vücudun içinde kendiliğinden kaybolabilir de bebeğe zararı da olabilir dedi sık sık takip etcez dedi bebeğim iyiydi bugün cumartesi tekrar gideceğiz nolursunuz dua edin dualarınıza bizi de kayın bebeğim iyi olsun kanama alanı da kalmasın tüp bebekle oldu bizim bebeğimiz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Bilmiyorum ben de herkes farklı şeyler diyor doktorum rahim genişleyip bebek iyice yerleştiği zaman olabilir demişti ama işte insan yine de acaba diyorNeden oluyor acaba normal mi degilmi onuda bilemiyorum
Ah bende aynı durumdayım o kadar dikkat ettim ama nasıl oldu anlamadım. Benim boğazım yanmıyor geniz akıntım var ve burnum tıkalı bulantım ve halsizliğim arttıKızlar merhaba muhtemelen bir soğuk bir sıcak olan havalardan dolayı soğuk algınlığı yaşıyorum. Burnum tıkalı, boğazım yanıyor. Mide bulantım hamilelikte hiç olmamıştı aksine iştahım açılmıştı fakat son bir iki gündür iştahsızlık ve mide bulantısı da var. Benim gibi olan var mı aranızda, ne iyi gelir?
Hahahajha süper ben de yapayım ilk atakta inşallah olmaz da işte yaşıyorum kaç yıldır olacağı malum, kuzum benim migren berbat gerçekten birden bire dünyamı karartıyor ne yapsam nafile uyuyabilirsem anca öyleYa bu progestanda aslında kanıtlanmış bir tedavi değilmiş ama zararı olmadığı için desteklemek için veriliyormuş. Aynen aslında tek olay sağlıklı olup olmaması. Sağlıklıysa 9 ay leke gelse yine sapasağlam doğar. Allah sağlıklı versinLekelerniz geçer kalp atışlarnu duyarız inşallah.
benimde migrenm var kuzum. Hemde allah düşmanın başına vermesin diyecek kadar sık atak geçiriyorum. Geçen bi oldu. Peçeteye kolonya döküyorsun üzerne karabiber alnına yapıştırıp sarıyorsun. Cennet mahallesi gibio yakıyor uyuşturuyor ve geçiriyor. Bunuda gebelikte öğrndim.
Dualarımız sizinleKızlar hastaneden taburcu olup özele kendi doktoruma gittim rahimde kanama alanı var dedi bir yerde bu akabilir de vücudun içinde kendiliğinden kaybolabilir de bebeğe zararı da olabilir dedi sık sık takip etcez dedi bebeğim iyiydi bugün cumartesi tekrar gideceğiz nolursunuz dua edin dualarınıza bizi de kayın bebeğim iyi olsun kanama alanı da kalmasın tüp bebekle oldu bizim bebeğimiz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Çok sağol canım benim böyle duymak bile iyi geliyorBebeğin iyiyse hiç düşünme kapanacaktır o kanama alanıçok geçmiş olsun.
İnşallah inşallah canımDualarımız sizinleEn yakın zamanda güzel haberlerle geleceksiniz inşallah
İnşallah, iki gündür işe gitmiyordum yarın işe gideceğim nasıl geçecek bilmiyorum bir an önce atlatırız inşallahAh bende aynı durumdayım o kadar dikkat ettim ama nasıl oldu anlamadım. Benim boğazım yanmıyor geniz akıntım var ve burnum tıkalı bulantım ve halsizliğim arttıbütün gün yattım bir güç buldum tarhana çorbası yaptım onu içtim, mandalina yiyorum, portakal suyu ve limonata yapıp içeceğim birde limonlu ıhlamur. Yarına çok daha iyi uyanalım inşallah
Bende de ilk 2 gün o şekilde etki yaptı sonra bünye alışıyor. Şu an hiç sersemlik yapmıyor hafif bir uyku hali yapıyor.Me zamana kadar iciceksin ben lekeler bitene kadar içmeyi düşünüyor mü benimde başımı döndürdü anında etki etti bende sabahları icmicem sadece gece devam etmeyi düşünüyorum çalışırken çok zor
Sağlıkla gelecek bebegin merak etme içini ferah tut. Dualrimdasin sen ve bebeğinKızlar hastaneden taburcu olup özele kendi doktoruma gittim rahimde kanama alanı var dedi bir yerde bu akabilir de vücudun içinde kendiliğinden kaybolabilir de bebeğe zararı da olabilir dedi sık sık takip etcez dedi bebeğim iyiydi bugün cumartesi tekrar gideceğiz nolursunuz dua edin dualarınıza bizi de kayın bebeğim iyi olsun kanama alanı da kalmasın tüp bebekle oldu bizim bebeğimiz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Kızlar merhaba muhtemelen bir soğuk bir sıcak olan havalardan dolayı soğuk algınlığı yaşıyorum. Burnum tıkalı, boğazım yanıyor. Mide bulantım hamilelikte hiç olmamıştı aksine iştahım açılmıştı fakat son bir iki gündür iştahsızlık ve mide bulantısı da var. Benim gibi olan var mı aranızda, ne
Bende sizin gbi oldum bogazlqeim yaniypr burnum tikandi oglumdan gecti sanirim yapacak hicbiseyimiz yok ihlamur falan icelim bariKızlar merhaba muhtemelen bir soğuk bir sıcak olan havalardan dolayı soğuk algınlığı yaşıyorum. Burnum tıkalı, boğazım yanıyor. Mide bulantım hamilelikte hiç olmamıştı aksine iştahım açılmıştı fakat son bir iki gündür iştahsızlık ve mide bulantısı da var. Benim gibi olan var mı aranızda, ne iyi gelir?
Sıcak su limon bal için boğazlara iyi geliyor bol sarımsak yiyin ıhlamur için bi sabah bi akşam boğaza iyi geliyor bal zencefil yapabilirsiniz ben öyle atlattım burun içinde tuzlu su çekin burna direk açıyor ilaçsız bu şekilde atlatabiliyoruz ancakBende sizin gbi oldum bogazlqeim yaniypr burnum tikandi oglumdan gecti sanirim yapacak hicbiseyimiz yok ihlamur falan icelim bari
Hi stres yapma canım benim güzel düşünelim bir haftan var yaniAyy maşallah canım ben pazartesi gideceğim inşallah ben de duyarım da stresli dönemim sona erer
Dualarım seninle Rabbim hayırlısıyla hepimize kucagimiza almayı nasip etsin. Ben de aşılama tedavisiyle gebe kaldım zor süreçler çok iyi anlıyorum seni. Sen güzel düşün güzel olsun. Sağlıkla alacaksin inşallah kucağına çektiğin her şeye de değecek inan bunaKızlar hastaneden taburcu olup özele kendi doktoruma gittim rahimde kanama alanı var dedi bir yerde bu akabilir de vücudun içinde kendiliğinden kaybolabilir de bebeğe zararı da olabilir dedi sık sık takip etcez dedi bebeğim iyiydi bugün cumartesi tekrar gideceğiz nolursunuz dua edin dualarınıza bizi de kayın bebeğim iyi olsun kanama alanı da kalmasın tüp bebekle oldu bizim bebeğimiz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?