2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Geçmiş olsun canım. Dualarım seninle, umarım yolunda gider herşey

Cnm sen kese görmeye gitmedin dmi? Kalp atışı içinmi gideceksn?
Ya aslında kararsızım. Mesela perşembe gidersem 5+4 oluyorum kese gözükür sadece. Ama 9 gün ücretsiz kontrol sürem var, yani 9 gün sonra ertesi hafta cuma gitsem, 6+3 falan oluyor heralde. Kalp atışı duyulur mu? Öyle mi yapsam. Şu keseyi görem de içim rahat etsin bir yanım öyle diyor, bir yanım değerler artıyor bekle azıcık daha hepsini birden gör diyor. Bilemedim

Yaa tüp bebek süreçlerini çok iyi biliyorum eltimde aynı yollardan geçti ve bu cumartesi ikiz bebeklerine kucağına aldı çok şükür. İnan 16.haftaya kadar kanamaları oldu iğne ve ilaç takviyesi ile normale döndü. Sonuç birisi 2.500kg diğeri 2.700kg ikiz tatlı kızçeyi kucağımıza aldık. Stres yapmayın kendinizi yormayın bolca dua edelim hepberaber. İnşaallah sizi de böyle güzel bir sonla tekrar anarız :)

Geçmiş olsun. Inşallah güzel haber alırsınız

Çok sağol inşallah bugünleri rahatlıkla anlattığım günler gelir

9 gün sonra git bende :)

İnşallah rabbim o bebeklere de sağlıklı mutlu ömürler versin

Benim 2 gündür lekelenme falan yok ama meğerse içerde kanama alanı varmış inşallah o da yok olur gider Kanaması ya da lekelenmesi kesilen arkadaşlar yine de doktora görünün mutlaka içerde bi sıkıntı var mı baktırın sonra rahat edin Allah korusun

Canım o bebeğin bu dünyada alacak nefesi varsa ne olursa olsun gelecek, ama sen moralini yüksek tut. Bu günleri eziyete çevirme kendine, bebişinle konuş, sohbet et. Hissedecek güven bana inşallah hiçbir şey olmayacak

Benim de oluyor ama doktor olabileceğini söyledi
Elimizden geleni yaptık artık bekleyeceğiz dedi kalp atışına kadar.
Siz aydında oturuyordunuz sanırım doktorunuz kim acaba ?

Magnezyum ben de içiyorum erken dönemde sorun mu oluyor acaba
Yoo neden sorun olsun. Grupta biri drlar eskiden veriyodu simdi vermediler tarzi bi sey yazmisti. Bende benim drumun verdigini yazdim konu ordan acildi yoksa ne sakincasi olacak vucut vitamin fazlaliklarini idrarla atiyo zaten

Kızlar idrarınız kokuyor mu? Bende aşırı keskin bir koku var. Demir, folik ve progestandan dolayı olabilir mi? Yoksa enfeksiyon mu acaba

Burda bitane daha kendini yataklara atmis var. Hemde gectigimiz cuma degil ondan onceki cumadan beri. Saolsun oglum eve getirdi hastaligi benide devirdi. Ilacsizda gecmedi meret. Burnumdan nefes alamadikca daha cok midem bulaniyor sanki. Ben bide bitki cayini birak icmeyi koklasam kusarim o yuzden balla bir dost olmusum ki sormayin

Az once baktm hala yok. Bi de asm cok uzakta. Yarin ogleden sonra cikcak dediler annem alcak gidip
Çok heyecanlı, bizim satlarımız çok yakındı. Hemen hemen yakın zamanda yumurtlama yaşadıysak değerlerimiz yakın çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…