Haklısın canım kesinlikleHi stres yapma canım benim güzel düşünelim bir haftan var yani
Geçmiş olsun canım. Dualarım seninle, umarım yolunda gider herşeyKızlar hastaneden taburcu olup özele kendi doktoruma gittim rahimde kanama alanı var dedi bir yerde bu akabilir de vücudun içinde kendiliğinden kaybolabilir de bebeğe zararı da olabilir dedi sık sık takip etcez dedi bebeğim iyiydi bugün cumartesi tekrar gideceğiz nolursunuz dua edin dualarınıza bizi de kayın bebeğim iyi olsun kanama alanı da kalmasın tüp bebekle oldu bizim bebeğimiz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Ya aslında kararsızım. Mesela perşembe gidersem 5+4 oluyorum kese gözükür sadece. Ama 9 gün ücretsiz kontrol sürem var, yani 9 gün sonra ertesi hafta cuma gitsem, 6+3 falan oluyor heralde. Kalp atışı duyulur mu? Öyle mi yapsam. Şu keseyi görem de içim rahat etsin bir yanım öyle diyor, bir yanım değerler artıyor bekle azıcık daha hepsini birden gör diyor. BilemedimCnm sen kese görmeye gitmedin dmi? Kalp atışı içinmi gideceksn?
Yaa tüp bebek süreçlerini çok iyi biliyorum eltimde aynı yollardan geçti ve bu cumartesi ikiz bebeklerine kucağına aldı çok şükür. İnan 16.haftaya kadar kanamaları oldu iğne ve ilaç takviyesi ile normale döndü. Sonuç birisi 2.500kg diğeri 2.700kg ikiz tatlı kızçeyi kucağımıza aldık. Stres yapmayın kendinizi yormayın bolca dua edelim hepberaber. İnşaallah sizi de böyle güzel bir sonla tekrar anarız :)Kızlar hastaneden taburcu olup özele kendi doktoruma gittim rahimde kanama alanı var dedi bir yerde bu akabilir de vücudun içinde kendiliğinden kaybolabilir de bebeğe zararı da olabilir dedi sık sık takip etcez dedi bebeğim iyiydi bugün cumartesi tekrar gideceğiz nolursunuz dua edin dualarınıza bizi de kayın bebeğim iyi olsun kanama alanı da kalmasın tüp bebekle oldu bizim bebeğimiz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Geçmiş olsun. Inşallah güzel haber alırsınızKızlar hastaneden taburcu olup özele kendi doktoruma gittim rahimde kanama alanı var dedi bir yerde bu akabilir de vücudun içinde kendiliğinden kaybolabilir de bebeğe zararı da olabilir dedi sık sık takip etcez dedi bebeğim iyiydi bugün cumartesi tekrar gideceğiz nolursunuz dua edin dualarınıza bizi de kayın bebeğim iyi olsun kanama alanı da kalmasın tüp bebekle oldu bizim bebeğimiz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Çok sağol inşallah bugünleri rahatlıkla anlattığım günler gelirDualarım seninle Rabbim hayırlısıyla hepimize kucagimiza almayı nasip etsin. Ben de aşılama tedavisiyle gebe kaldım zor süreçler çok iyi anlıyorum seni. Sen güzel düşün güzel olsun. Sağlıkla alacaksin inşallah kucağına çektiğin her şeye de değecek inan buna
9 gün sonra git bende :)Ya aslında kararsızım. Mesela perşembe gidersem 5+4 oluyorum kese gözükür sadece. Ama 9 gün ücretsiz kontrol sürem var, yani 9 gün sonra ertesi hafta cuma gitsem, 6+3 falan oluyor heralde. Kalp atışı duyulur mu? Öyle mi yapsam. Şu keseyi görem de içim rahat etsin bir yanım öyle diyor, bir yanım değerler artıyor bekle azıcık daha hepsini birden gör diyor. Bilemedim
İnşallah rabbim o bebeklere de sağlıklı mutlu ömürler versinYaa tüp bebek süreçlerini çok iyi biliyorum eltimde aynı yollardan geçti ve bu cumartesi ikiz bebeklerine kucağına aldı çok şükür. İnan 16.haftaya kadar kanamaları oldu iğne ve ilaç takviyesi ile normale döndü. Sonuç birisi 2.500kg diğeri 2.700kg ikiz tatlı kızçeyi kucağımıza aldık. Stres yapmayın kendinizi yormayın bolca dua edelim hepberaber. İnşaallah sizi de böyle güzel bir sonla tekrar anarız :)
Canım o bebeğin bu dünyada alacak nefesi varsa ne olursa olsun gelecek, ama sen moralini yüksek tut. Bu günleri eziyete çevirme kendine, bebişinle konuş, sohbet et. Hissedecek güven banaKızlar hastaneden taburcu olup özele kendi doktoruma gittim rahimde kanama alanı var dedi bir yerde bu akabilir de vücudun içinde kendiliğinden kaybolabilir de bebeğe zararı da olabilir dedi sık sık takip etcez dedi bebeğim iyiydi bugün cumartesi tekrar gideceğiz nolursunuz dua edin dualarınıza bizi de kayın bebeğim iyi olsun kanama alanı da kalmasın tüp bebekle oldu bizim bebeğimiz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Benim de oluyor ama doktor olabileceğini söylediBenim 2 gündür lekelenme falan yok ama meğerse içerde kanama alanı varmış inşallah o da yok olur giderKanaması ya da lekelenmesi kesilen arkadaşlar yine de doktora görünün mutlaka içerde bi sıkıntı var mı baktırın sonra rahat edin Allah korusun
Yoo neden sorun olsun. Grupta biri drlar eskiden veriyodu simdi vermediler tarzi bi sey yazmisti. Bende benim drumun verdigini yazdim konu ordan acildiMagnezyum ben de içiyorum erken dönemde sorun mu oluyor acaba
Progestan yapıyor büyük ihtimal benim de oyleKızlar idrarınız kokuyor mu? Bende aşırı keskin bir koku var. Demir, folik ve progestandan dolayı olabilir mi? Yoksa enfeksiyon mu acaba
Burda bitane daha kendini yataklara atmis var. Hemde gectigimiz cuma degil ondan onceki cumadan beri. Saolsun oglum eve getirdi hastaligi benide devirdi. Ilacsizda gecmedi meret. Burnumdan nefes alamadikca daha cok midem bulaniyor sanki. Ben bide bitki cayini birak icmeyi koklasam kusarim o yuzden balla bir dost olmusum ki sormayinAh bende aynı durumdayım o kadar dikkat ettim ama nasıl oldu anlamadım. Benim boğazım yanmıyor geniz akıntım var ve burnum tıkalı bulantım ve halsizliğim arttıbütün gün yattım bir güç buldum tarhana çorbası yaptım onu içtim, mandalina yiyorum, portakal suyu ve limonata yapıp içeceğim birde limonlu ıhlamur. Yarına çok daha iyi uyanalım inşallah
Senin sonuç neden çıkmadı ya? Ben 10da verdim sonuç 16 da çıktı e nabızdaHenuz ortada beta hcg sonucum bile yok ama ben alisverise basladimbiri beni durdursun
Az once baktm hala yok. Bi de asm cok uzakta. Yarin ogleden sonra cikcak dediler annem alcak gidipSenin sonuç neden çıkmadı ya? Ben 10da verdim sonuç 16 da çıktı e nabızda
Çok heyecanlı, bizim satlarımız çok yakındı. Hemen hemen yakın zamanda yumurtlama yaşadıysak değerlerimiz yakın çıkarAz once baktm hala yok. Bi de asm cok uzakta. Yarin ogleden sonra cikcak dediler annem alcak gidip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?