8 ay sonra herkesler dogurcak. Biz senle ele ele beklicez ahahahÇok heyecanlı, bizim satlarımız çok yakındı. Hemen hemen yakın zamanda yumurtlama yaşadıysak değerlerimiz yakın çıkar
KonuşacağımCanım o bebeğin bu dünyada alacak nefesi varsa ne olursa olsun gelecek, ama sen moralini yüksek tut. Bu günleri eziyete çevirme kendine, bebişinle konuş, sohbet et. Hissedecek güven banainşallah hiçbir şey olmayacak
Aydının buharkent ilçesindeyim ben Denizli’ye daha yakınız doktorum Denizli’deBenim de oluyor ama doktor olabileceğini söyledi
Elimizden geleni yaptık artık bekleyeceğiz dedi kalp atışına kadar.
Siz aydında oturuyordunuz sanırım doktorunuz kim acaba ?
Tok oldugundandir ya bosa mi ac gelin diolar tahlil icinKızlar insülin sonucum üst değer sınırı 24, benim 35 çıkmış. İnsülin yüksek olunca ne oluyortok verdim kanı, etkisi var mıdır
Bana böyle bir bilgi gelmediTok oldugundandir ya bosa mi ac gelin diolar tahlil icin
Ahahah bileydim ben soylerdimBama böyle bir bilgi gelmedi
Aynısı bende de var maalesefKızlar idrarınız kokuyor mu? Bende aşırı keskin bir koku var. Demir, folik ve progestandan dolayı olabilir mi? Yoksa enfeksiyon mu acaba
Aşkolson o kadar değil de, yedik işte bişilerAhahah bileydim ben soylerdimdogru soyle butun evi yiyip gittin demi tahlile
Bulanti icin basucuna tuzlu cubuk koy kafani kaldirmadan 2 tane ye. O seni iyi hissettirir. Ne bulursak yemiyoruz. Ben gidicem diyetisyene. Ne alirsan al on kilo verion dogumdan sonra geri kalan kaliyo valla. Kilo alma durumu da kilona gire degisir. Ben sisman hamile kalmistim en fazla 9 demisti doktorAşkolson o kadar değil de, yedik işte bişilerbulantılar gelmeden acımıyorum yiyorum valla
Kızlar bu arada ne bulursak yiyecek miyiz dikkat edelim mi yaaa, vermesi var bu kiloları. Diyetisyene gidecek var mı? Napmak lazım? Maksimum kaç kilo almak lazım acaba, listeye hamile kaldığı kiloyu da ekleyelim mi
Ama benim gittiğim başka bir doktor diğer doktorun verdiği magnezyumu bıraktırdı daha erken dediYoo neden sorun olsun. Grupta biri drlar eskiden veriyodu simdi vermediler tarzi bi sey yazmisti. Bende benim drumun verdigini yazdim konu ordan acildiyoksa ne sakincasi olacak vucut vitamin fazlaliklarini idrarla atiyo zaten
Bende bebek sevmiştim abisi 1e başladı eve hastalık getirmiş bebekte hastalanmış burnu akıyordu ondan geçti sanırım banada. Halbuki nerdeyse 2-3 yıldır grip bile olmamıştım. Bulantılardan güzel beslenemedim sanırım o yüzden boş bulundum. Bugün ilk günüm korkunçtuBurda bitane daha kendini yataklara atmis var. Hemde gectigimiz cuma degil ondan onceki cumadan beri. Saolsun oglum eve getirdi hastaligi benide devirdi. Ilacsizda gecmedi meret. Burnumdan nefes alamadikca daha cok midem bulaniyor sanki. Ben bide bitki cayini birak icmeyi koklasam kusarim o yuzden balla bir dost olmusum ki sormayin
Size kese göründükten sonra tahlilleri yazarken idrar tahlili yazmadımıAynısı bende de var maalesefbelki normaldir ama değil gibi de sanki. Benim kullandığım 1 ilaç var ilaçtan kaynaklı olacağını sanmıyorum. Doktorum istemedi ama bi idrar tahlili yaptıracağım kendimi iyi hissettiğim ilk zamanda
Ben hamile olduğumu bilmiyordum uzun süredirde istiyorduk diye kansızlık geçmişimde olduğu için asmde kan değerlerime baktırdım gebelik düşündüğüm için hamilelikte sağlık ocağında istenen testler varmış hamilelik varsa tekrar kan vermek zorunda kalmamak için onlarıda yaptırmıştım o sonuçlarımla gitmiştim kontrole başka test istemedi benden doktorum lökosit idrardan mı belli oluyor? Testlerle ilgili hiç bilgim yokSize kese göründükten sonra tahlilleri yazarken idrar tahlili yazmadımıBen herkese yazıyorlar sanıyordum bana yazıldı çünkü. Lökositim en üst referans 5di benim 6çıktı misal bol su içiyorum umarım sıkıntı olmaz kontrolüme var çünkü daha.İdrara baktırın bence önemli.
Evet canım idrardan bakılıyor. Bence doktorunuz tekrar istek yapsın o şekilde gidip verebilirsiniz. İçinizde rahatlasın hem.Ben hamile olduğumu bilmiyordum uzun süredirde istiyorduk diye kansızlık geçmişimde olduğu için asmde kan değerlerime baktırdım gebelik düşündüğüm için hamilelikte sağlık ocağında istenen testler varmış hamilelik varsa tekrar kan vermek zorunda kalmamak için onlarıda yaptırmıştım o sonuçlarımla gitmiştim kontrole başka test istemedi benden doktorum lökosit idrardan mı belli oluyor? Testlerle ilgili hiç bilgim yok
Önerileriniz icin cok tesekkur ederim.smdi hemen bal zencefil yapacagim aklima gelmemistiSıcak su limon bal için boğazlara iyi geliyor bol sarımsak yiyin ıhlamur için bi sabah bi akşam boğaza iyi geliyor bal zencefil yapabilirsiniz ben öyle atlattım burun içinde tuzlu su çekin burna direk açıyor ilaçsız bu şekilde atlatabiliyoruz ancak
Mide yanmasina ben eskiden rennie duo kullaniyodum uzerine bisey yemez icmezsem bi sure yanma geciyodu. Ama bulantiyi koku hassasiyetini bilemiyorum ilk hamileligi.de bulanti bantlari meshurdu almadm ise yariyo mu blmiorum ama bi arastir istersenKızlar iyi akşamlar. Şu koku hassasiyetine ve mide bulantısına bi çözüm bulan varsa her türlü fikre açığım hayatımı mahvetti.
Prilam dr. Kullanıyorum kusturmuyor ama mide bulantısı devam
Gaviscon da mide yanmama sadece beş dk rahatlık veriyor sonra yine aynı
Parfüm sabun yeni mobilya kokusu aklınıza ne geliyosa artık kokulara dayanamıyorum içim dışıma çıkıyor midemde hep bi yumru var nolur bi fikriniz varsa paylaşın
Evet o bantlardan eylulonline diye bir fenomen var oda bahsetti ama iyi gelir mi kullanan var mı başka hiç duymadım,mesajı görüp kullanan varsa ve memnun kaldıysa bana söyleyin lütfenMide yanmasina ben eskiden rennie duo kullaniyodum uzerine bisey yemez icmezsem bi sure yanma geciyodu. Ama bulantiyi koku hassasiyetini bilemiyorum ilk hamileligi.de bulanti bantlari meshurdu almadm ise yariyo mu blmiorum ama bi arastir istersen
O insülin diye bakilan insülin direnci diye biliyorum glukoz degeriniz kaç birde hba1c denilen son 3 aylık kaninizdaki seker miktari ortalamasi var onada bakildiysa o sekilde dha dogru karar verilir benim hepsine bakilmistiKızlar insülin sonucum üst değer sınırı 24, benim 35 çıkmış. İnsülin yüksek olunca ne oluyortok verdim kanı, etkisi var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?