2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar insülin sonucum üst değer sınırı 24, benim 35 çıkmış. İnsülin yüksek olunca ne oluyor tok verdim kanı, etkisi var mıdır

Konuşacağım

Benim de oluyor ama doktor olabileceğini söyledi
Elimizden geleni yaptık artık bekleyeceğiz dedi kalp atışına kadar.
Siz aydında oturuyordunuz sanırım doktorunuz kim acaba ?
Aydının buharkent ilçesindeyim ben Denizli’ye daha yakınız doktorum Denizli’de

Kızlar idrarınız kokuyor mu? Bende aşırı keskin bir koku var. Demir, folik ve progestandan dolayı olabilir mi? Yoksa enfeksiyon mu acaba
Aynısı bende de var maalesef belki normaldir ama değil gibi de sanki. Benim kullandığım 1 ilaç var ilaçtan kaynaklı olacağını sanmıyorum. Doktorum istemedi ama bi idrar tahlili yaptıracağım kendimi iyi hissettiğim ilk zamanda

Ahahah bileydim ben soylerdim dogru soyle butun evi yiyip gittin demi tahlile
Aşkolson o kadar değil de, yedik işte bişiler bulantılar gelmeden acımıyorum yiyorum valla

Kızlar bu arada ne bulursak yiyecek miyiz dikkat edelim mi yaaa, vermesi var bu kiloları. Diyetisyene gidecek var mı? Napmak lazım? Maksimum kaç kilo almak lazım acaba, listeye hamile kaldığı kiloyu da ekleyelim mi

Bulanti icin basucuna tuzlu cubuk koy kafani kaldirmadan 2 tane ye. O seni iyi hissettirir. Ne bulursak yemiyoruz. Ben gidicem diyetisyene. Ne alirsan al on kilo verion dogumdan sonra geri kalan kaliyo valla. Kilo alma durumu da kilona gire degisir. Ben sisman hamile kalmistim en fazla 9 demisti doktor

Yoo neden sorun olsun. Grupta biri drlar eskiden veriyodu simdi vermediler tarzi bi sey yazmisti. Bende benim drumun verdigini yazdim konu ordan acildi yoksa ne sakincasi olacak vucut vitamin fazlaliklarini idrarla atiyo zaten
Ama benim gittiğim başka bir doktor diğer doktorun verdiği magnezyumu bıraktırdı daha erken dedi Bir daha ki kontrolumde tekrar sorucam

Bende bebek sevmiştim abisi 1e başladı eve hastalık getirmiş bebekte hastalanmış burnu akıyordu ondan geçti sanırım banada. Halbuki nerdeyse 2-3 yıldır grip bile olmamıştım. Bulantılardan güzel beslenemedim sanırım o yüzden boş bulundum. Bugün ilk günüm korkunçtu çocuklarda hamilelerde hasta olmasa keşke Ben neyle dost olacağım bakalım hiçbirşey iyi gelmiyor sanki

Size kese göründükten sonra tahlilleri yazarken idrar tahlili yazmadımı Ben herkese yazıyorlar sanıyordum bana yazıldı çünkü. Lökositim en üst referans 5di benim 6çıktı misal bol su içiyorum umarım sıkıntı olmaz kontrolüme var çünkü daha.İdrara baktırın bence önemli.

Ben hamile olduğumu bilmiyordum uzun süredirde istiyorduk diye kansızlık geçmişimde olduğu için asmde kan değerlerime baktırdım gebelik düşündüğüm için hamilelikte sağlık ocağında istenen testler varmış hamilelik varsa tekrar kan vermek zorunda kalmamak için onlarıda yaptırmıştım o sonuçlarımla gitmiştim kontrole başka test istemedi benden doktorum lökosit idrardan mı belli oluyor? Testlerle ilgili hiç bilgim yok

Evet canım idrardan bakılıyor. Bence doktorunuz tekrar istek yapsın o şekilde gidip verebilirsiniz. İçinizde rahatlasın hem.

Önerileriniz icin cok tesekkur ederim.smdi hemen bal zencefil yapacagim aklima gelmemisti

Kızlar iyi akşamlar. Şu koku hassasiyetine ve mide bulantısına bi çözüm bulan varsa her türlü fikre açığım hayatımı mahvetti.
Prilam dr. Kullanıyorum kusturmuyor ama mide bulantısı devam
Gaviscon da mide yanmama sadece beş dk rahatlık veriyor sonra yine aynı
Parfüm sabun yeni mobilya kokusu aklınıza ne geliyosa artık kokulara dayanamıyorum içim dışıma çıkıyor midemde hep bi yumru var nolur bi fikriniz varsa paylaşın

Mide yanmasina ben eskiden rennie duo kullaniyodum uzerine bisey yemez icmezsem bi sure yanma geciyodu. Ama bulantiyi koku hassasiyetini bilemiyorum ilk hamileligi.de bulanti bantlari meshurdu almadm ise yariyo mu blmiorum ama bi arastir istersen

Mide yanmasina ben eskiden rennie duo kullaniyodum uzerine bisey yemez icmezsem bi sure yanma geciyodu. Ama bulantiyi koku hassasiyetini bilemiyorum ilk hamileligi.de bulanti bantlari meshurdu almadm ise yariyo mu blmiorum ama bi arastir istersen
Evet o bantlardan eylulonline diye bir fenomen var oda bahsetti ama iyi gelir mi kullanan var mı başka hiç duymadım,mesajı görüp kullanan varsa ve memnun kaldıysa bana söyleyin lütfen
Rennie duo ne formda şurup mu hap mı ?

Kızlar insülin sonucum üst değer sınırı 24, benim 35 çıkmış. İnsülin yüksek olunca ne oluyor tok verdim kanı, etkisi var mıdır
O insülin diye bakilan insülin direnci diye biliyorum glukoz degeriniz kaç birde hba1c denilen son 3 aylık kaninizdaki seker miktari ortalamasi var onada bakildiysa o sekilde dha dogru karar verilir benim hepsine bakilmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…