Geçmiş olsun canım benimki de tüp bebek..galiba tüp bebeklerde kanama olayı hep varKızlar hastaneden taburcu olup özele kendi doktoruma gittim rahimde kanama alanı var dedi bir yerde bu akabilir de vücudun içinde kendiliğinden kaybolabilir de bebeğe zararı da olabilir dedi sık sık takip etcez dedi bebeğim iyiydi bugün cumartesi tekrar gideceğiz nolursunuz dua edin dualarınıza bizi de kayın bebeğim iyi olsun kanama alanı da kalmasın tüp bebekle oldu bizim bebeğimiz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Kaderdaşım senin içerde var mıymış kanama alanı ve dışarı gelen kanamam lekelenmem var mıGeçmiş olsun canım benimki de tüp bebek..galiba tüp bebeklerde kanama olayı hep var
Öyle öyle zararlı yiyeceklerden uzak tutuyor kendini ama çook zor her yiyeceği itiyor. Aksi bide aç kalmamı da istemiyor kertenkele. Doğsunda neler yapıcam var ya onaaaa totisini yiycem ki yedirmediği günlerin acısı çıksınAslında internette şöyle bi şey okumuştum.Anne adaylarının koku hassasiyeti ve mide bulantısı bi yönden iyi ,bebeğin zararlı yiyeceklerden uzak durmasını sağlıyor diye.Tabi hiç bir şey yiyememek çok kötü .Ama zararlı yiyeceklere karşı oluşan mide bulantısı iyi .Ben buna dikkat etmekten zorlanıyorum.Az önce çiğ köfte yedim.Dikkat etsem iyi olacakDört ay sonra mide bulantısı geçiyormuş sanırım artık biraz daha sabredin Sonrası daha güzel geçer umarım
Elhamdulillah inşallah öyle devam ederElhamdulillah benim bulantı sorunum yok tez zamanda sorun yaşayan arkadaşlar da sağlıklarına kavuşur inşallahaslında tam tersi bir durumdayım ben :) mide konusunda boş kalmadıkça problemim yok aksine azıcık acıkınca yanma desem tam olarak yanma da değil değişik bir hissiyat oluyor sanki fenalık geçirecekmişim gibi, sürekli bir şeyler tırtıklıyorum su bile olsa bir şeyler tüketme ihtiyacı hissediyorum
Var malesef kesenin hemen sol alt kısmında kanama alanı var keseye çok yakın.kanama bir kesiyor bir başlıyor bazen de bir sancı vuruyor bazen geçiyor Elhamdulillah bugünlere geldik.. çarşamba günü randevum var bakalım nasıl grçecekKaderdaşım senin içerde var mıymış kanama alanı ve dışarı gelen kanamam lekelenmem var mı
Benim de cumartesi randevum çok çok güzel haberler alırsın inşallah canım benim buradaki isminle dua edeceğim sanaVar malesef kesenin hemen sol alt kısmında kanama alanı var keseye çok yakın.kanama bir kesiyor bir başlıyor bazen de bir sancı vuruyor bazen geçiyor Elhamdulillah bugünlere geldik.. çarşamba günü randevum var bakalım nasıl grçecek
Var malesef kesenin hemen sol alt kısmında kanama alanı var keseye çok yakın.kanama bir kesiyor bir başlıyor bazen de bir sancı vuruyor bazen geçiyor Elhamdulillah bugünlere geldik.. çarşamba günü randevum var bakalım nasıl grçecek
Çok geçmiş olsun bu arada kızlar Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah sizlere, benimde kahverengi lekelenmemle kesede kanamam olduğunu öğrenmiştim 1-1.5 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde kayboldu çok şükür. İçinizi ferah tutun inşallah geçecekBenim de cumartesi randevum çok çok güzel haberler alırsın inşallah canım benim buradaki isminle dua edeceğim sana
İnşallah bizim de kaybolurÇok geçmiş olsun bu arada kızlar Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah sizlere, benimde kahverengi lekelenmemle kesede kanamam olduğunu öğrenmiştim 1-1.5 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde kayboldu çok şükür. İçinizi ferah tutun inşallah geçecek
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun bu arada kızlar Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah sizlere, benimde kahverengi lekelenmemle kesede kanamam olduğunu öğrenmiştim 1-1.5 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde kayboldu çok şükür. İçinizi ferah tutun inşallah geçecek
Hemen doktora gitseydin canim. Smdi nasil durumAllah razı olsuninşaAllah geçecek..
bu sabah gene yoğun kanamam oldu
Git bi gör keseni bişey kaubetmezsn iyi olduğunu bilirsin:)Ya aslında kararsızım. Mesela perşembe gidersem 5+4 oluyorum kese gözükür sadece. Ama 9 gün ücretsiz kontrol sürem var, yani 9 gün sonra ertesi hafta cuma gitsem, 6+3 falan oluyor heralde. Kalp atışı duyulur mu? Öyle mi yapsam. Şu keseyi görem de içim rahat etsin bir yanım öyle diyor, bir yanım değerler artıyor bekle azıcık daha hepsini birden gör diyor. Bilemedim
Merhaba tekrar prilam dr u ben bir haftadır kullanıyorum, siz de kullanmaya devam ediyormusunuz. Doktorunuz belirli bir süre söyledimi kaç gün kullanıcağınızı falan bana gün vermedi ben de bırakmaya korkuyorum yine bulantılar olucak diyeEvet çift yumurta ikizi
Gözün aydın canım
Bende kullanmıştım o şase tozdan benide ishal yapmıştı bi kaç gün sürüyor geçmiş olsun
Banada Dr bugün yazdı yatarken iç ac karnına dedi inş iyi gelir
Geçmiş olsun yarın Dr görünün progestan igne fln yazar gecer inş oluyor bu haftalarda
Geçmiş olsun ne yaptınız iyimsnzAllah razı olsuninşaAllah geçecek..
bu sabah gene yoğun kanamam oldu
Ben 1 kutu bitirdim 2 kutu daha aldim ilk gebeligimde de bu tur ilaclari sikayetim gecene kadar kullanmistim. Bir sure belirtmemisti. Prilam dr mukemmel degil sadece kusmami biraz bastiriyor bulantima etki etmiyor.Merhaba tekrar prilam dr u ben bir haftadır kullanıyorum, siz de kullanmaya devam ediyormusunuz. Doktorunuz belirli bir süre söyledimi kaç gün kullanıcağınızı falan bana gün vermedi ben de bırakmaya korkuyorum yine bulantılar olucak diye
Öyle öyle zararlı yiyeceklerden uzak tutuyor kendini ama çook zor her yiyeceği itiyor. Aksi bide aç kalmamı da istemiyor kertenkele. Doğsunda neler yapıcam var ya onaaaa totisini yiycem ki yedirmediği günlerin acısı çıksınBu arada çiğ köftenin etsiz olduğu sürece çokta zarar verceğini düşünmüyorum yaa,biraz baharatlı belki mide bozabilir ama oda sizde yok çok şükür tabii dikkat edin siz yine de, artık doğurunca bebişlerimizin köfte yanaklarından yeriz
Evet etsiz.Artık daha da dikkat edeceğim.amin inşallahSiz de bilincindesinizdir et ürünlerinde dikkatli olunması gerektiğinin zaten ama yine de mesajınızı görünce ilk aklımdan geçen o oldu söylemeden edemeyeceğim; inşallah etsiz yemişsinizdir :) her bir lokmamız bizlere ve bebişlere şifa olsun inşallah
Sizi çok iyi anlıyorum ama yakın zamanda geçecek inşaallah.Hep birlikte sağlıkla kucağımıza alalım inşallahÖyle öyle zararlı yiyeceklerden uzak tutuyor kendini ama çook zor her yiyeceği itiyor. Aksi bide aç kalmamı da istemiyor kertenkele. Doğsunda neler yapıcam var ya onaaaa totisini yiycem ki yedirmediği günlerin acısı çıksınBu arada çiğ köftenin etsiz olduğu sürece çokta zarar verceğini düşünmüyorum yaa,biraz baharatlı belki mide bozabilir ama oda sizde yok çok şükür tabii dikkat edin siz yine de, artık doğurunca bebişlerimizin köfte yanaklarından yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?