2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Geçmiş olsun canım benimki de tüp bebek..galiba tüp bebeklerde kanama olayı hep var

Arkadaşlar az önce başka bir topicte hamile annemiz covid olduğunu yazdı. Bir başka arkadaşta ona hastane tavsiyesinde bulundu. Şahsen ben covidli gebeler için ayrı bir bölüm olduğunu bilmiyorum sayesinde öğrenmiş oldum. Sizlerle de paylaşmak istedim malum okula giden çocuklarımız var covid olmamızda an meselesi yani benim adıma öyle inşallah hiçbirimiz olmayız diye temenni ediyorum tabi ki. Yazıyı aşağıya aynen ekliyorum umarım bir faydası olur.

ALINTIDIR

"Bir de aklında bulunsun belki biliyorsundur ama yaşadığın yere yakın pandemi hastanesi varsa kadın doğum poliklinikleri de oluyor genelde içinde covidli gebeler için. Ya da en azından acillerinde bir kadın doğum doktoru bulunuyor. İnsanlık hali için rahat etmez çok bunalırsan bebişini görmek istersen oraya gidebilirsin. Ben de arkadaşımdan biliyorum. Çok strese soktu, ciddi anlamda yıprattı kendini o da kalp atışını çok yeni duymuştu pozitif olduğunu öğrendiğinde, en sonunda gitti oraya iyi olduğunu gördü bebeğinin biraz daha rahat atlattı süreci biz o zaman bilmiyorduk orayı tesadüfen öğrenmiştik

Öyle öyle zararlı yiyeceklerden uzak tutuyor kendini ama çook zor her yiyeceği itiyor. Aksi bide aç kalmamı da istemiyor kertenkele. Doğsunda neler yapıcam var ya onaaaa totisini yiycem ki yedirmediği günlerin acısı çıksın Bu arada çiğ köftenin etsiz olduğu sürece çokta zarar verceğini düşünmüyorum yaa,biraz baharatlı belki mide bozabilir ama oda sizde yok çok şükür tabii dikkat edin siz yine de, artık doğurunca bebişlerimizin köfte yanaklarından yeriz

Elhamdulillah inşallah öyle devam eder İşte o suyu ben hiç içemiyorum anca ilaç içerken içebiliyorum oda bir bardak anca sürekli öğürüyorum onu içtikçe. Çay ya da süt içerken bi problem yok ama suyu da istemiyor. Bir şişe de maden suyu içebiliyorum anca çok susuz hissedersem

Kaderdaşım senin içerde var mıymış kanama alanı ve dışarı gelen kanamam lekelenmem var mı
Var malesef kesenin hemen sol alt kısmında kanama alanı var keseye çok yakın.kanama bir kesiyor bir başlıyor bazen de bir sancı vuruyor bazen geçiyor Elhamdulillah bugünlere geldik.. çarşamba günü randevum var bakalım nasıl grçecek

Benim de cumartesi randevum çok çok güzel haberler alırsın inşallah canım benim buradaki isminle dua edeceğim sana

Benim de cumartesi randevum çok çok güzel haberler alırsın inşallah canım benim buradaki isminle dua edeceğim sana
Çok geçmiş olsun bu arada kızlar Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah sizlere, benimde kahverengi lekelenmemle kesede kanamam olduğunu öğrenmiştim 1-1.5 hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde kayboldu çok şükür. İçinizi ferah tutun inşallah geçecek

İnşallah bizim de kaybolur

Allah razı olsun inşaAllah geçecek..
bu sabah gene yoğun kanamam oldu

Git bi gör keseni bişey kaubetmezsn iyi olduğunu bilirsin:)

Merhaba tekrar prilam dr u ben bir haftadır kullanıyorum, siz de kullanmaya devam ediyormusunuz. Doktorunuz belirli bir süre söyledimi kaç gün kullanıcağınızı falan bana gün vermedi ben de bırakmaya korkuyorum yine bulantılar olucak diye

Ben 1 kutu bitirdim 2 kutu daha aldim ilk gebeligimde de bu tur ilaclari sikayetim gecene kadar kullanmistim. Bir sure belirtmemisti. Prilam dr mukemmel degil sadece kusmami biraz bastiriyor bulantima etki etmiyor.

Evet etsiz.Artık daha da dikkat edeceğim.amin inşallah

Sizi çok iyi anlıyorum ama yakın zamanda geçecek inşaallah.Hep birlikte sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Kızlar günaydınAnti toksoplazma negatif mi çıkması gerekiyor yoksa pozitif mi?.Bu konuda bilgisi olan var mı?Cuma günü doktor randevum bugün sonuçlarım çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…