2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ben surubunu kullandim icer icmez rahatlatiodu.muhtemelen yarin ben de alicam icimden ejderha ufuruyo sanki

Ben surubunu kullandim icer icmez rahatlatiodu.muhtemelen yarin ben de alicam icimden ejderha ufuruyo sanki
Üfff hemde ne ejderha bizim bebeler kusturmaya yemin etmişler
Ablam öyle hamilelik geçirdi ki kıskanmamak elde değil çiğ köfte yerdi, aklına ne gelirse baharatlı yağlı yiyordu Allahım hiç mi bulanmazsın hiç miiii

Sıkıntıdan okuyum görmediğim sayfaları dedim neler olmuş. Sonra başka bi başlık falan çıktı karşıma orada yazanlar vs. Ne gerek vardı hiç anlamadım. Anlaşmalı Bi devir sanmıştım Nisan annesi olduğunuz için ama değilmiş hakkınızı almışsınız Fatos3458 başından beri de uslubunuzu bozmamışsınız. Tebrik ederim. Size başka Bi konu için özelden yazdım bakarsanız sevinirim.

Ayrıca kızlar benim çok akıntım var. Boş gebelik şüphesi olduğu için ondan dolayı mı yoksa normal mi ayırt edemedim. Günde 4 5 kere çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum. Sizde yaşıyor musunuz?

Merhaba ben geçen hafta doktora gittim bebeği ve keseyi gördük ama benim de akıntım var, beyaz ve kokusuz. Umarım bebeğiniz sizinledir

Merhaba ben geçen hafta doktora gittim bebeği ve keseyi gördük ama benim de akıntım var, beyaz ve kokusuz. Umarım bebeğiniz sizinledir
Benimde beyaz ama kokusu var mı bilmiyorum yeni covid geçirdim koku tat gitti gelmedi henüz güzel dileğiniz için teşekkürler. Umarım öyledir

Bulanti bende de yok ilkinde de olmamisi ama yanma öldürüyo

Benide eklermisin canım yaş 30 tarih 11.05.2022 ilk çocuk keseyi 5+0 da gördüm kalp atışı 6+2 Ankara @Fatoş3458

Bende de var canım telaş etme

Yaaa aynı durumdayım 6.haftada doktoruma söyledim çok akıntım var diye bana çok erken ilaca başlamak için dedi bişey yazmadı. Ve sanırım o akıntı mantara dönüştü çünkü çok kaşınıyor Bende sanırım randevumu beklemeden gidicem bu sebepten.

Varsa bana da söyle canım en az 3 kere çıkartıyorum.ne mide bulantısı önleyici bileklik, ne prilam, ne zofer ne başka bişey işe yaradı. Gaviscon san da Allah razı olsun arda yarım saat rahatlatıyor o kadar. Burnuma aşırı saçma şeylerin kokusu geliyor. Gaz desen hat safada geğiren dayılar gibi geziyorum evin içinde. Şurama geldi 9+1 deyim

Allah öncelikle boool boool sabır versin bize. Annelik hakikaten çok zormuş bende öyle geğiren bir dayıyım her geğirdiğimde eşim öyle bakıyo ki hay maşallah diyo gözleriyle
İnşallah bi yöntem buluruz (hiç umudum yok ama) bulursam söylerim, sizde bana söyleyin

AYnı bakış benimkinde de var . Bulursam mutlaka etiketleyeceğim.. Aynen bol bol sabır ve şifa versin bize cidden anneliğin hakkını hiç ödenmez daha şu aşamada bile

Aynen bençiğ köfte,kızartma aklınıza ne gelirse yiyebiliyorum.Sıfır mide bulantısı.Ama zararlı şeyleri yemesem iyi olacak

Aynen bençiğ köfte,kızartma aklınıza ne gelirse yiyebiliyorum.Sıfır mide bulantısı.Ama zararlı şeyleri yemesem iyi olacak
Öyle imrenip kıskandım ki şuan çatlıyorum inşallah böyle devam eder hamileliğiniz Allah rızası için dua edin de 3. Ay tamamlanınca bitsin bu mide yanmalarımız,bulantılarımız (
Şarapcı gibi yarım saate bir gaviscon yudumluyorum nerdeyse şurupkolik oldum

Aynen bençiğ köfte,kızartma aklınıza ne gelirse yiyebiliyorum.Sıfır mide bulantısı.Ama zararlı şeyleri yemesem iyi olac
Aslında internette şöyle bi şey okumuştum.Anne adaylarının koku hassasiyeti ve mide bulantısı bi yönden iyi ,bebeğin zararlı yiyeceklerden uzak durmasını sağlıyor diye.Tabi hiç bir şey yiyememek çok kötü .Ama zararlı yiyeceklere karşı oluşan mide bulantısı iyi .Ben buna dikkat etmekten zorlanıyorum.Az önce çiğ köfte yedim.Dikkat etsem iyi olacak Dört ay sonra mide bulantısı geçiyormuş sanırım artık biraz daha sabredinSonrası daha güzel geçer umarım

Elhamdulillah benim bulantı sorunum yok tez zamanda sorun yaşayan arkadaşlar da sağlıklarına kavuşur inşallah aslında tam tersi bir durumdayım ben :) mide konusunda boş kalmadıkça problemim yok aksine azıcık acıkınca yanma desem tam olarak yanma da değil değişik bir hissiyat oluyor sanki fenalık geçirecekmişim gibi, sürekli bir şeyler tırtıklıyorum su bile olsa bir şeyler tüketme ihtiyacı hissediyorum

Siz de bilincindesinizdir et ürünlerinde dikkatli olunması gerektiğinin zaten ama yine de mesajınızı görünce ilk aklımdan geçen o oldu söylemeden edemeyeceğim; inşallah etsiz yemişsinizdir :) her bir lokmamız bizlere ve bebişlere şifa olsun inşallah

Mesela bende tokso negatif çıktı daha çok dikkat etmem gerekicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…