Ben surubunu kullandim icer icmez rahatlatiodu.muhtemelen yarin ben de alicam icimden ejderha ufuruyo sankiEvet o bantlardan eylulonline diye bir fenomen var oda bahsetti ama iyi gelir mi kullanan var mı başka hiç duymadım,mesajı görüp kullanan varsa ve memnun kaldıysa bana söyleyin lütfen
Rennie duo ne formda şurup mu hap mı ?
Çok teşekkür ederim ilk fırsatta baktıracağım inşallah tertemiz çıkarEvet canım idrardan bakılıyor. Bence doktorunuz tekrar istek yapsın o şekilde gidip verebilirsiniz. İçinizde rahatlasın hem.
Üfff hemde ne ejderha bizim bebeler kusturmaya yemin etmişlerBen surubunu kullandim icer icmez rahatlatiodu.muhtemelen yarin ben de alicam icimden ejderha ufuruyo sanki
Merhaba ben geçen hafta doktora gittim bebeği ve keseyi gördük ama benim de akıntım var, beyaz ve kokusuz. Umarım bebeğiniz sizinledirSıkıntıdan okuyum görmediğim sayfaları dedim neler olmuş. Sonra başka bi başlık falan çıktı karşıma orada yazanlar vs. Ne gerek vardı hiç anlamadım. Anlaşmalı Bi devir sanmıştım Nisan annesi olduğunuz için ama değilmiş hakkınızı almışsınızFatos3458 başından beri de uslubunuzu bozmamışsınız. Tebrik ederim. Size başka Bi konu için özelden yazdım bakarsanız sevinirim.
Ayrıca kızlar benim çok akıntım var. Boş gebelik şüphesi olduğu için ondan dolayı mı yoksa normal mi ayırt edemedim. Günde 4 5 kere çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum. Sizde yaşıyor musunuz?
Benimde beyaz ama kokusu var mı bilmiyorum yeni covid geçirdim koku tat gitti gelmedi henüzMerhaba ben geçen hafta doktora gittim bebeği ve keseyi gördük ama benim de akıntım var, beyaz ve kokusuz. Umarım bebeğiniz sizinledir
Bulanti bende de yok ilkinde de olmamisi ama yanma öldürüyoÜfff hemde ne ejderha bizim bebeler kusturmaya yemin etmişler
Ablam öyle hamilelik geçirdi ki kıskanmamak elde değil çiğ köfte yerdi, aklına ne gelirse baharatlı yağlı yiyordu Allahım hiç mi bulanmazsın hiç miiii
Bende de var canım telaş etmeSıkıntıdan okuyum görmediğim sayfaları dedim neler olmuş. Sonra başka bi başlık falan çıktı karşıma orada yazanlar vs. Ne gerek vardı hiç anlamadım. Anlaşmalı Bi devir sanmıştım Nisan annesi olduğunuz için ama değilmiş hakkınızı almışsınızFatos3458 başından beri de uslubunuzu bozmamışsınız. Tebrik ederim. Size başka Bi konu için özelden yazdım bakarsanız sevinirim.
Ayrıca kızlar benim çok akıntım var. Boş gebelik şüphesi olduğu için ondan dolayı mı yoksa normal mi ayırt edemedim. Günde 4 5 kere çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum. Sizde yaşıyor musunuz?
Yaaa aynı durumdayım 6.haftada doktoruma söyledim çok akıntım var diye bana çok erken ilaca başlamak için dedi bişey yazmadı. Ve sanırım o akıntı mantara dönüştü çünkü çok kaşınıyorSıkıntıdan okuyum görmediğim sayfaları dedim neler olmuş. Sonra başka bi başlık falan çıktı karşıma orada yazanlar vs. Ne gerek vardı hiç anlamadım. Anlaşmalı Bi devir sanmıştım Nisan annesi olduğunuz için ama değilmiş hakkınızı almışsınızFatos3458 başından beri de uslubunuzu bozmamışsınız. Tebrik ederim. Size başka Bi konu için özelden yazdım bakarsanız sevinirim.
Varsa bana da söyle canım en az 3 kere çıkartıyorum.ne mide bulantısı önleyici bileklik, ne prilam, ne zofer ne başka bişey işe yaradı. Gaviscon san da Allah razı olsun arda yarım saat rahatlatıyor o kadar. Burnuma aşırı saçma şeylerin kokusu geliyor. Gaz desen hat safada geğiren dayılar gibi geziyorum evin içinde. Şurama geldi 9+1 deyimKızlar iyi akşamlar. Şu koku hassasiyetine ve mide bulantısına bi çözüm bulan varsa her türlü fikre açığım hayatımı mahvetti.
Prilam dr. Kullanıyorum kusturmuyor ama mide bulantısı devam
Gaviscon da mide yanmama sadece beş dk rahatlık veriyor sonra yine aynı
Parfüm sabun yeni mobilya kokusu aklınıza ne geliyosa artık kokulara dayanamıyorum içim dışıma çıkıyor midemde hep bi yumru var nolur bi fikriniz varsa paylaşın
Allah öncelikle boool boool sabır versin bize. Annelik hakikaten çok zormuş bende öyle geğiren bir dayıyımVarsa bana da söyle canım en az 3 kere çıkartıyorum.ne mide bulantısı önleyici bileklik, ne prilam, ne zofer ne başka bişey işe yaradı. Gaviscon san da Allah razı olsun arda yarım saat rahatlatıyor o kadar. Burnuma aşırı saçma şeylerin kokusu geliyor. Gaz desen hat safada geğiren dayılar gibi geziyorum evin içinde. Şurama geldi 9+1 deyim
AYnı bakış benimkinde de varAllah öncelikle boool boool sabır versin bize. Annelik hakikaten çok zormuş bende öyle geğiren bir dayıyımher geğirdiğimde eşim öyle bakıyo ki hay maşallah diyo gözleriyle
İnşallah bi yöntem buluruz (hiç umudum yok ama)bulursam söylerim, sizde bana söyleyin
Aynen benÜfff hemde ne ejderha bizim bebeler kusturmaya yemin etmişler
Ablam öyle hamilelik geçirdi ki kıskanmamak elde değil çiğ köfte yerdi, aklına ne gelirse baharatlı yağlı yiyordu Allahım hiç mi bulanmazsın hiç miiii
Öyle imrenip kıskandım ki şuan çatlıyorumAynen bençiğ köfte,kızartma aklınıza ne gelirse yiyebiliyorum.Sıfır mide bulantısı.Ama zararlı şeyleri yemesem iyi olacak
Aynen bençiğ köfte,kızartma aklınıza ne gelirse yiyebiliyorum.Sıfır mide bulantısı.Ama zararlı şeyleri yemesem iyi olac
Aslında internette şöyle bi şey okumuştum.Anne adaylarının koku hassasiyeti ve mide bulantısı bi yönden iyi ,bebeğin zararlı yiyeceklerden uzak durmasını sağlıyor diye.Tabi hiç bir şey yiyememek çok kötü .Ama zararlı yiyeceklere karşı oluşan mide bulantısı iyi .Ben buna dikkat etmekten zorlanıyorum.Az önce çiğ köfte yedim.Dikkat etsem iyi olacakÖyle imrenip kıskandım ki şuan çatlıyoruminşallah böyle devam eder hamileliğiniz Allah rızası için dua edin de 3. Ay tamamlanınca bitsin bu mide yanmalarımız,bulantılarımız (
Şarapcı gibi yarım saate bir gaviscon yudumluyorum nerdeyse şurupkolik oldum
Siz de bilincindesinizdir et ürünlerinde dikkatli olunması gerektiğinin zaten ama yine de mesajınızı görünce ilk aklımdan geçen o oldu söylemeden edemeyeceğim; inşallah etsiz yemişsinizdir :) her bir lokmamız bizlere ve bebişlere şifa olsun inşallahAslında internette şöyle bi şey okumuştum.Anne adaylarının koku hassasiyeti ve mide bulantısı bi yönden iyi ,bebeğin zararlı yiyeceklerden uzak durmasını sağlıyor diye.Tabi hiç bir şey yiyememek çok kötü .Ama zararlı yiyeceklere karşı oluşan mide bulantısı iyi .Ben buna dikkat etmekten zorlanıyorum.Az önce çiğ köfte yedim.Dikkat etsem iyi olacakDört ay sonra mide bulantısı geçiyormuş sanırım artık biraz daha sabredin Sonrası daha güzel geçer umarım
Mesela bende tokso negatif çıktı daha çok dikkat etmem gerekicekSiz de bilincindesinizdir et ürünlerinde dikkatli olunması gerektiğinin zaten ama yine de mesajınızı görünce ilk aklımdan geçen o oldu söylemeden edemeyeceğim; inşallah etsiz yemişsinizdir :) her bir lokmamız bizlere ve bebişlere şifa olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?