Negatifse bagisiklik yoktur cig ete dokunmazsiniz az pismis yumurta et vs yemezsiniz kedi diskisindan uzak durursunuz buralardan bulasabilir pozitifse bagisiklik var demek zatenKızlar günaydınAnti toksoplazma negatif mi çıkması gerekiyor yoksa pozitif mi?.Bu konuda bilgisi olan var mı?Cuma günü doktor randevum bugün sonuçlarım çıktı
Pozitif çıkması bağışıklığınız olduğunu gösteriyor. Yani iyi bişey. Ama negatif çıkması da üzülünecrk bişey değil biraz daha dikkatli olmak gerekiyor sadece çiğ ete, yeşilliklerin iyi yıkanmasına, iyi pişmiş yumurta yenmesine v.s Benim negatif çıktı mesela. Rubella pozitif tokso negatif. Sizin nasıl çıktı?Kızlar günaydınAnti toksoplazma negatif mi çıkması gerekiyor yoksa pozitif mi?.Bu konuda bilgisi olan var mı?Cuma günü doktor randevum bugün sonuçlarım çıktı
Ben bugun 5+0im. Dun kan verdim sadece. 8. Haftaya kadar doktora gitmeyi dusunmuorum. Ama ilk gebelik biraz heyecanli olur. 6 da gidip kese ve bebek gorursun sansliysan kalp duyarsin olmazsa 8 de gider kalbi de duyarsin. Ama kalp duymayanlar cok endiseleniolar cok uzuluyolar o surecteKızlar normalde 4 haziran gözüküyor doğum tarihi ama yakınız diye size de sormak istedim.
hamileliği öğrenir öğrenmez doktora gittiniz mi? Şuan son adet tarihime göre 4 hafta 3 günlük gözüküyor betam dün 113tü daha kese görünmez haftaya doktora giderim, doktora gidene kadar da 2 günde bir betama baktırayım sağlıklı ilerliyor mu diye bakmak için düşünüyorum.Siz naptınız bu süreçte?
Durumun nasıl peki? bende kanama görünce çook araştırdım kötüye değil hep hayra yormaya çalıştım….çoğu gebelikte olabilirmiş kanama.son güne kadar hep kanayıp sağ salim doğuranlar olmuş. Bebek güçlüyse o kanamayı kesesiyle hep itermiş. İnşallah en hayırlı şekilde durumunuz düzelirAllah razı olsuninşaAllah geçecek..
bu sabah gene yoğun kanamam oldu
İnşallahİnşallah bizim de kaybolur
Ben öğrenir öğrenmez çift çizgiyi görünce gittim, salak bir doktora denk geldim. Daha beta sonucuna bile bakmadan, adete 5 gün kala dış gebelik dedi bana. Ağla ağla helak oldum. Başka bir doktora gittim, değer artışın iyi dedi, dış gebelik değildir dedi, takviye verdi. Bir daha ultrasona girmedim. Şuan 5+2 deyim perşembe gününe randevu aldım 5+4 kese görmeye gitmeyi düşünüyorum.Kızlar normalde 4 haziran gözüküyor doğum tarihi ama yakınız diye size de sormak istedim.
hamileliği öğrenir öğrenmez doktora gittiniz mi? Şuan son adet tarihime göre 4 hafta 3 günlük gözüküyor betam dün 113tü daha kese görünmez haftaya doktora giderim, doktora gidene kadar da 2 günde bir betama baktırayım sağlıklı ilerliyor mu diye bakmak için düşünüyorum.Siz naptınız bu süreçte?
Sonucun çıktı mıııııBen bugun 5+0im. Dun kan verdim sadece. 8. Haftaya kadar doktora gitmeyi dusunmuorum. Ama ilk gebelik biraz heyecanli olur. 6 da gidip kese ve bebek gorursun sansliysan kalp duyarsin olmazsa 8 de gider kalbi de duyarsin. Ama kalp duymayanlar cok endiseleniolar cok uzuluyolar o surecte
Ay hayir cildircam hala bekliorumBen öğrenir öğrenmez çift çizgiyi görünce gittim, salak bir doktora denk geldim. Daha beta sonucuna bile bakmadan, adete 5 gün kala dış gebelik dedi bana. Ağla ağla helak oldum. Başka bir doktora gittim, değer artışın iyi dedi, dış gebelik değildir dedi, takviye verdi. Bir daha ultrasona girmedim. Şuan 5+2 deyim perşembe gününe randevu aldım 5+4 kese görmeye gitmeyi düşünüyorum.
Sonucun çıktı mııııı
Selizay hatırlıyorum seni eylül annelerindenBen öğrenir öğrenmez çift çizgiyi görünce gittim, salak bir doktora denk geldim. Daha beta sonucuna bile bakmadan, adete 5 gün kala dış gebelik dedi bana. Ağla ağla helak oldum. Başka bir doktora gittim, değer artışın iyi dedi, dış gebelik değildir dedi, takviye verdi. Bir daha ultrasona girmedim. Şuan 5+2 deyim perşembe gününe randevu aldım 5+4 kese görmeye gitmeyi düşünüyorum.
Sonucun çıktı mııııı
İlk kanı ne zaman verdin? Bugün kan ver, perşembe aynı gün ve saatte kan ver, sonra bir de pazartesi ver bakalımSelizay hatırlıyorum seni eylül annelerindenişte erken gittiğimde kese görememek vs insanı daha çok endişe ettiriyor diye bir süre beta takip edip sonra doktora gitmeyi düşünüyorum bende
Rubella negatif o normal değerinde gözüküyor.Ama toksoplazma negatif .Bu değer koyu renkte .Belirtilen aralıkta değil çünkü.Dediğiniz gibi pozitif olması gerekiyor.Çok teşekkür ederim daha fazla dikkat edeceğim.Peki rubella ne onu biliyor musunuzPozitif çıkması bağışıklığınız olduğunu gösteriyor. Yani iyi bişey. Ama negatif çıkması da üzülünecrk bişey değil biraz daha dikkatli olmak gerekiyor sadece çiğ ete, yeşilliklerin iyi yıkanmasına, iyi pişmiş yumurta yenmesine v.s Benim negatif çıktı mesela. Rubella pozitif tokso negatif. Sizin nasıl çıktı?
Çok teşekkür edeirm.Çiğ ete dokunulmaması gerektiğini bilmiyordumNegatifse bagisiklik yoktur cig ete dokunmazsiniz az pismis yumurta et vs yemezsiniz kedi diskisindan uzak durursunuz buralardan bulasabilir pozitifse bagisiklik var demek zaten
Kızamıkçık hastalığı canım. Pozitif olması iyi bişey bağışıklığın olduğunu gösterir. Negatifse o hastalığa karşı bağışıklığın yok demektir.Rubella negatif o normal değerinde gözüküyor.Ama toksoplazma negatif .Bu değer koyu renkte .Belirtilen aralıkta değil çünkü.Dediğiniz gibi pozitif olması gerekiyor.Çok teşekkür ederim daha fazla dikkat edeceğim.Peki rubella ne onu biliyor musunuz
Dokunulmamasından ziyade dokunduktan sonra ellerinizi iyi yıkamanız yeterli.Çok teşekkür edeirm.Çiğ ete dokunulmaması gerektiğini bilmiyordum
İsterseniz tablomuzdan keselerin görünme haftalarında bakarak fikir edinebilirsiniz. İlk sayfada tablomuz. Hayırlı olsunKızlar normalde 4 haziran gözüküyor doğum tarihi ama yakınız diye size de sormak istedim.
çok mantıklı düşünmüşsün. ben 5+0 da kese gördüm. bebek daha yoktu ortadaKızlar normalde 4 haziran gözüküyor doğum tarihi ama yakınız diye size de sormak istedim.
Çok teşekkür ederimDokunulmamasından ziyade dokunduktan sonra ellerinizi iyi yıkamanız yeterli.
Benim bugun 5+6 ben daha kan bile vermedim. Vermeyide dusunmuyorum cunku. Bence bunun ucu bucagi yok iki kere veriyorsun duzgun cikiyo sonra birtanesi hafif az cikinca soru isareti kaliyor. Ben birseyleri bilsemde bilmesemde surec oldugu gibi ilerliyor nasilsa ben mudahale edemiyorum. Ilk ultrasonuda 8. haftaya aldim ben. Kimisi 5 te kese bebek kalp herseyi duyuyor kimisi duyamiyor. Bu sefer ayri bir stres. Belirtilerim var kanamam yok guclu agrilarim tok doktorluk bi durumda yok suan diye dusunuyorum. Ama tabiki herkesi bakis acisi farkli. Boyle yapin diyemem. Size soyle bir ornek veriyim. Yurtdisinda yasiyorum ve devlet size bir kere ultrason hakki veriyor oda 20. haftada. Isterseniz ozel gidersiniz. Ilk hamileligimde ben hic bilmiyordum kese dis gebelik bos gebelik falan test yaptim idrarda hamile ciktim. Hemen doktora gittim. Ne kadar geciktiniz dedi soyledim tebrikler sukadarlik hamilesiniz dedi test bile yapmadi. Ve ben hamile olduguma o cahillikle emin oldum. Ve ilk ultrasonu turkiyede 12. hafta girdim. Bazen cahillik mutluluk huzur getirir. Gecen ay hamileydim tabi bu sefer herseyi biliyorum hemen kostum gittim doktora 2 gun sonra kanamam basladi kimyasal oldu. Yani gidecek durmuyor kalacakta kaliyor. Søtek yotigim sey saglikli olsun diye dua etmek. Biraz uzun oldu ama genel okuduklarimin da bana verdigi tecrube bu. Umarim hersey sizin icin guzel gider.Kızlar normalde 4 haziran gözüküyor doğum tarihi ama yakınız diye size de sormak istedim.
ya ben de bunu araştırıyorum kafama takıldı. benim testlerim normal çıktı ama çiğ ete yine de dokunmamak mı gerek? yani dikkat etmek mi gerek? kayınvalidemler gelecek perşembe, et yemeği yapayım demiştim. korkudan vazgeçtim :) haberleri de yok hamile olduğumdan.Dokunulmamasından ziyade dokunduktan sonra ellerinizi iyi yıkamanız yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?