- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.589
- 158
- 30
Ben covid aşısı oldum. Iki dozu da gebelikte oldum, 12 ve 16. Haftalarda. Tetanoz icin de saglik ocagindan cagirdilar, 5. Ayda yaralanma sebebiyle asi olmustum diye tekrar olmana gerek yok dedi kadin dogumcu. Tetanoz olmadim.Canim evet benide cagirdilar ben eksik yazmisim Covid asisi oldun mu ?
Kişiden kişiye değişiyor canım kolda ağrı olabiliyor Bi de bebeğin hareketleri azalıyor Bi kaç gün sonra normale dönüyorÇagırmıyor mu ? Ağrı filan oluyor mu acaba ? Tamam bende bu hafta gideyim o zaman.
Cok kararsizim canim ama sanirim olacagim yarina randevu aldim. Turkiyeye gelmisken olayim dedim. Yasadigim ulke zaten Almanya zaten gebelik basindan beri onermiyor israrla ve surekli nasil riske ediyorsunuz diye ariyor beni psikolojim bozuldu vallaBen covid aşısı oldum. Iki dozu da gebelikte oldum, 12 ve 16. Haftalarda. Tetanoz icin de saglik ocagindan cagirdilar, 5. Ayda yaralanma sebebiyle asi olmustum diye tekrar olmana gerek yok dedi kadin dogumcu. Tetanoz olmadim.
Canim tetenoz asisinda mi bebek hareketi azaloyor ayy neden acaba bilgin var miKişiden kişiye değişiyor canım kolda ağrı olabiliyor Bi de bebeğin hareketleri azalıyor Bi kaç gün sonra normale dönüyor
Kestane bacım emin olabilirsin :)Yuklencem bakıyorm netten ne kilo aldırıyosa onalri yicem gerekirse kaşar kalıbını ısıra ısıra yicemyeterki normale dönsün hayırlısıyla
4-5 haftalık gebeliklere | 1 aylık denilir. |
8-9 hafta bittiğinde | 2 ay bitmiştir. |
12-13 hafta bittiğinde | 3 ay bitmiştir. |
16-17 haftalar bittiğinde | 4 ay bitmiştir. |
20-21 haftalar bittiğinde | 5 ay bitmiştir. |
24-25 haftalar bittiğinde | 6 ay bitmiştir. |
28-29 haftalar bittiğinde | 7 ay bitmiştir. |
32-33 haftalar bittiğinde | 8 ay bitmiştir. |
36 hafta bittiğinde | 9 ay bitmiştir son aya girilmiştir. |
40 hafta bittiğinde | 9 ay 10 gün tamamlanmıştır |
Kizlar eksik yazdik Covid asisi oldunuz mu
Zaten normal doktor 2 hafta da bir gel dedi peritonolog da ne zaman çağırırsa o zaman gidiyorum ikisi de aynı hastanede normalde bu hafta kadın doğuma gitmem lazımdı git gel olmasın diye ikisini aynı güne getireceğiz 3 lü test için geç kaldım bence daha onun için çağırdı peritonolog
Bi zararı dokunmaz bence tetenozun ya ne olacak ki ne gibi riskleri varmışCok kararsizim canim ama sanirim olacagim yarina randevu aldim. Turkiyeye gelmisken olayim dedim. Yasadigim ulke zaten Almanya zaten gebelik basindan beri onermiyor israrla ve surekli nasil riske ediyorsunuz diye ariyor beni psikolojim bozuldu valla
Evet Bi kaç gün böyle sanki bebek uyuyor gibi oluyor nedenini bilmiyorum ama geçen sefer vurdum hareket etmedi olanlara sordum aşıdan dedilerCanim tetenoz asisinda mi bebek hareketi azaloyor ayy neden acaba bilgin var mi
Bende daha 3 lüyü olmadım ama 3 lü dedi ben ikiliyi yaptırdım doktor ultrason sonuçlarını girmediği için öğrenemedimCanım 3lü degilde 4lü taramadır o bende bu haftada yaptırdım yanlış söylemiş olabilirler belkide sen yanlış anladın. Bana da ikili ve 4lü yapıp kombine olarak değerlendirdi doktorum.
Ben de yarın olacağım terenozu.Ama bebeğimin hareketlerini daha hissetmiyorum.İnşallah bi sorun olmazBi zararı dokunmaz bence tetenozun ya ne olacak ki ne gibi riskleri varmış
Sanmıyorum olacağını canım ya yine ebeye sorarsınBen de yarın olacağım terenozu.Ama bebeğimin hareketlerini daha hissetmiyorum.İnşallah bi sorun olmaz
İnşallah canım ,yarın sorarımSanmıyorum olacağını canım ya yine ebeye sorarsın
Merhaba evet benimde öyle oldu. Aşıdn kaynaklı olabileceğini düşündüm ama sonra yok ya demiştim. Ben tam randevu alıp doktora gidecektim hareketler başladı. 3 yada 4 gün sonra. Nedenini açıkladılar mı size. 10 ocakta da 2. Doz için gidicem.Evet Bi kaç gün böyle sanki bebek uyuyor gibi oluyor nedenini bilmiyorum ama geçen sefer vurdum hareket etmedi olanlara sordum aşıdan dediler
Canim merhaba, bende danistigim butun doktorlar mutlaka olmami soyledi 1 eylulde yayınlanan dünya genelinde kabul edilen çalışmada ki bilgilere göre gebeler üzerinde bebeğe aşının sadece antikorunun geçtiğini söylediler. Bugüne randevu aldim ama alerjigim biraz biontech mi sinocav mi diye kararsız kaldım.merhaba,ben cumartesi gününe biontech randevusu aldım. yarın doktor randevum var, kendisine danıştıktan sonra olmayı düşünüyorum.
aile sağlık merkezi tetanoz için çağırmıştı ancak önce covid aşısı ol, üç hafta sonra da tetanoz için gel dediler. başka bir tanıdık doktor da aynısını dedi. yarın da kendi doktorumla netleştireceğim. tetanoz ile covid ilişkisi yokmuş ancak ikisi de yabancı madde, alerjen etkisi olmasın diye böyle süre konuyormuş. sadece önlem amaçlı.
Ben hamile olduğumu bilmeden sinovac vuruşmuştum. Hiçbir yan etkisi olmadı. Kolum ağrımadı bile. Benim de alerjim var. 2. Dozu 25. Haftadan sonra olmak istiyorum. Yine sinovac olurum.Canim merhaba, bende danistigim butun doktorlar mutlaka olmami soyledi 1 eylulde yayınlanan dünya genelinde kabul edilen çalışmada ki bilgilere göre gebeler üzerinde bebeğe aşının sadece antikorunun geçtiğini söylediler. Bugüne randevu aldim ama alerjigim biraz biontech mi sinocav mi diye kararsız kaldım.
Bı ara baya yedim ya bir iki gun arayla yedim hatta..bubhaftada yiyeym nabalim..çokta pahalı yaa dolar indi kestane inmediKestane bacım emin olabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?