2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim o zamansaaaaa sata göre beş ay bitmiş amaaa Dr uma göre daha 4 buçuk aylığım..acaba ben sata göre mi doğurcam Dr a göre mi

Yok canım açıklayan olmadı herkes de iğneden sonra öyle olunca ben normal diye araştırmadım bana 1 tane vuracaklar sanırım geçen sene 1 tane vurulduğum için

Yok canım açıklayan olmadı herkes de iğneden sonra öyle olunca ben normal diye araştırmadım bana 1 tane vuracaklar sanırım geçen sene 1 tane vurulduğum için
Doktorum steril bir ortamda doğumun gerçekleştiği durumda 2. Doza gerek yok demişti. Bende 2. Dozu düşünmüyordum. Sonuçta hastanede doğururuz steril olur illaki :) ben 1.5 hafta önce falan vuruldum. 4 gün bebeğin hareketleri kesildi. Herkeste oluyorsa normal demek ki.

Bence tetanoz konusunda etraflıca düşünmek lazım. İnşallah hepimiz steril ortamda vaktinde doğum yaparız. Ama doğumun nerede ne zaman nasıl olacağını kesin olarak hiçbirimiz bilemeyeceğimiz için bence işi şansa bırakmamak lazım. Allah korusun erken doğum veya hastane dışında doğum yapma ihtimalini de göz önünde tutuyorum ben. Zaten tetanoz aşısı çooook uzun yıllardır yapılan bir aşı ve gebelikte olmanın sakıncası da yok ben o yüzden 2 doz olmayı düşünüyorum.

Bilmiyorum hemşire çağırırsa 2. Yi de olurum sıkıntı yok aynen herkes de oluyor o yüzden takmamak lazım

Olduğumuz haftadan 2 hafta çıkarıp 4e bölerseniz kaç aylık olduğunuz çıkıyor mesela 20 haftalıksın 2 çıkar 18 18 hafta da 4e bölersen 4.5 aylık ediyor

Detaylıya girdim ben bugün. Herşey normal normal filan şeklinde konuştu bi an durdu senin suyun çok fazla dedi. Kötü bişe mi hocam dedim. Sen dedi kendi doktorun ile konuş dedi. Bende çıktım. Doktorum yogundu. Msj ile anlattım durumu attım raporu doktora iki hafta sonra aç karnına gel dedi. Suyun neden fazla bakmamız lazım dedi. Bu amniyotik sıvının fazla olması çok mu kötü bişe acaba ? Telaş ettim netten bakıyourum kafam çok karıştı

Şeker var mı ailende yada sende gebelik şekeri var sanırım genelde ondan çok cikiyo..bide bu aralar havuç falan fazlaa yediysen amniyon sıvısını çoğaltır.. korkma Dr diyet verir ve şeker için tahlil ister diyet ile normale döner hamur işi tatlı ve şekeri yüksek meyvelerden uzak durman gerekir canim

Kızlar sma testi sağlık ocaklarında yapılacakmış sağlık bakanı koca açıklamış. Siz baktıracak mısınız? Kayınvalidem aradı baktır dedi bana onu araştırıyorum şimdi

Kızlar sma testi sağlık ocaklarında yapılacakmış sağlık bakanı koca açıklamış. Siz baktıracak mısınız? Kayınvalidem aradı baktır dedi bana onu araştırıyorum şimdi
Evlilik öncesi tarama olarak bahsetmişlerdi sadece evlenmek üzere olanları kapsıyor diye düşünüyorum ama araştırmak lazım

Kızlar geceleri bazen uykum bölünüyor karnım sertlesiyor ve rahatsız oluyorum yatış şeklimi değiştiriyorum. Birde hapsurunca oksurunce iğne batar gibi aciyor bazen. Normal mi? Sizler de oluyor mu böyle şeyler?

Yeni evleneceklere yapilacak o. Evlilere veya hamilelere degil. Zaten olmus olan cocugun sma var mi diye bakilacagi yontem, testler baska. Burda amac hastaligi tasiyanlarin cocuk yapmamasi konusunda uyaricilik saglamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…