2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok teşekkür ederim yorumun için, içim biraz rahatladi canım sağol

Farklı hastalıklara bakan daha detaylıları da var. Kısıtlı olup daha uygun olanları da var. Ben Medipol Mega’da perinatolojiye gittim. İkili test için gitmiştim. Ultrasonla baktı, sonra fetal DNA hakkında ne düşünüyorsunuz dedim, düşünceniz varsa yaptırın dedi. Sizce hangisi uygun dedim bir firma söyledi. Medikal muhasebeye gittik, normalde doktor yönlendirince daha pahalı oluyor diye okumuştum. Bir fiyat alalım dedik daha uyguna geldi. Zaten Medipolde 2li test profesörde 1050 liraydı. Fetal DNA yapınca sadece 2700 verdik. Kanlar Almanya’ya gitti. Firma adı Centogene. İçinizi ferah tutun sonucun temiz gelme olasılığı da var. Günlerinizi dar etmeyin kendinize. Dualarım sizinle

İnşallah canım

İnşallah canım Çok teşekkür ederim umarım nifty testinde sonuçlar güzel gelir. Detaylı ultrason bu haftalarda yapılabiliyor mu ikinci gebeliğim ama herşeyi unutmuşum
11-14 detaylı taraması da var canım. Genelde riskli gebeliklere ya da çoğul gebeliklere yapılıyor ikili test yerine. Benimki de gitmişken yaptı. Kafa içi oluşum, kalp odacıkları, kapakçığı, mide, mesane, ense kalınlığı, burun kemiği, uzuvlara falan bakılıyor oluşmuş mu anomali var mı diye. Pazartesi seninkine de bakacaktır muhtemelen

Ama ikili testinin yaşın etkisiyle yüksek riskli çıkmış olabileceğini düşünüyorum. İnşallah nifty sonucuna hep beraber sevineceğiz burada

Canım çok geçmiş olsun
güzel haberler al inşallah bizi de haberdar et

İnşallah güzel haberlerle gelirim

Teşekkür ederim

Tabii mutlaka yazarım burdan

Cinsiyet için salı günü gitcem insallah kızlar hayırlısı neyse o olsun eşime mesaj attım bebise ne alacaksın gelirken diye ilk eşyasını esim alsın istedim uzun süredir görmüyorum özledim artk daha doğrusu özledik bebisle az kaldi şükürler olsun 1 ay izin de yetecek snrasi yine kötü ama olsn

Kizlar ilikli kemik suyu normal zamanda da zaten faydami fakat hamileyken tuketilmesi cok onemliymis. Her yemege koymak gerekiyormus. Ozellikle olusabilecek diş sorunlarini engelliyormus diye duydum. Fakat evde onu yapmak midemi cok bulandirip tiksindirebilir. Maalesef ailem yurtdisinda esimin ailesi de uzagimizda. Marketlerden hazir olan ilikli kemik suyundan alsam olur mu ? Veya evde kokmadan yapabilme yontemi var midir ?

Merhabalar kızlar
Normalde kontrolüm dündü ama berbat bi doktor kontrolünden sonra hemen değiştirdim. Bugün yeni doktorumla tanıştık sağ olsun çok ilgilendi ayrıntılı olarak ultrason kontrolünü yaptı çok memnun kaldım ilgisinden ve aydınlatmasından cinsiyeti %90 kız ama yinede önümüzdeki ay renkli ultrasondan bakalım bi dedi bir oğlum vardı birde kızım olacak çok şükür
Bebeğimin bütün değerleri normal burun kemiği, ense kalınlığı herşeyi normal çıktı çok rahatladım.
Darısı bütün annelere

Ayrıca Omega ve kan ilacına başladık. Diğer doktor tiroit yüksek diye hap başlamıştı ama bu doktorum gerek yokmuş bu sonuçlara göre dedi. Doktor gerçekten şans işi neyse ki erkenden değiştirdim.

sosmivida canım önerdiğin doktora bugün gittim ne kadar içten ne kadar detaylı bilgi veren bir doktormus gerçekten helal olsun 15 dakika belki daha fazla bebeği inceledi detaylı bilgi verdi çok memnun kaldım diğer randevumu iptal ettim sanırım bu doktorda doğum yapicam hayırlısıyla

Cok sevindim canim memnun kalmana gercekten cok inceliyor ve insanin içinde hic bir endişe soru bırakmıyor, bence doğru karar veriyorsun, daha önce ki gebeligimde de tavsiye ettiklerim memnun kalmisti

İnşallah canım öğrendiğimden beri dokunsalar ağlayacak gibiyim birde 2,5 yaşında kızım var onada belli etmemeye çalışıyorum. Test sonucunu beklemek çok zor gelecek
Aslinda bu testleri o yuzden pek onermiyorlar çünkü kesin sonuç olan birsey degil sadece risk hesaplıyor ve insanların moralini cogu zaman boşuna bozmuş oluyor, sen canini sıkma canim, insallah bir sorun yoktur, etrafımızda neler neler duyduk, bu ve benzeri test sonuçlarında bebeğinizi aldırın diye ama aldirmadilar ve sapa sağlam bebekleri oldu

Ben daha önceki gebeliklerimde kullandim hep tiroid ilaci, hamilelikte bazi doktorlar 3 bazilari 2.5 altında olsun istiyorlar degerin, mutlaka ilac kullanman gerekir yada dozunu değiştircekler ama önemli birsey malesef illa olucak diye birsey yok ama zarari var mi diye sordugun icin doktorların dediği dusuk riski ve zeka geriliği olabilir, istersen doktorunu beklemeden bir dahiliye doktoruna görün bazi doktorların tsh değerini umursamadiginida gordum çünkü

Cok sevindim canim memnun kalmana gercekten cok inceliyor ve insanin içinde hic bir endişe soru bırakmıyor, bence doğru karar veriyorsun, daha önce ki gebeligimde de tavsiye ettiklerim memnun kalmisti
Kesinlikle canım Allah razı olsun cinsiyet bile tahmin etti sende tahmin ettiği çıkmışmıydi merak ettim doğrusu belli mi seninki?

Benimde 11+5 te kiz olarak tahmin etti, bakalim değişir mi :)

Alanlarin memnun oldugu bir site var orayi tavsiye edebilirim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…