Amin, cümlemizdenKesinlikle canım Allah razı olsuncinsiyet bile tahmin etti sende tahmin ettiği çıkmışmıydi merak ettim doğrusu belli mi seninki?
Banada kız dedi daha erken ama benim tahminlerim pek değişmez dedi bakalım 3 hafta sonra tekrar gidicemAmin, cümlemizdenBana sana bi tahminde bulunayım mi, kiz gibi gozukuyor dedi sana ne dedi canim
Bana değişmez dedi ama bakalım nolcak 15-20 güne tam net olur dedi. Biraz erken geldi bana tereddütteyim ama benim tahminlerim şaşmaz dedi doktorBenimde 11+5 te kiz olarak tahmin etti, bakalim değişir mi :)
Bana kalsa emin olmasa soylemezdi, reklide de bakti cunkuBanada kız dedi daha erken ama benim tahminlerim pek değişmez dedi bakalım 3 hafta sonra tekrar gidicem
Evet ben hiç tahmin etmiyordum soylemesini, talepte etmedim, kendi soylediBana değişmez dedi ama bakalım nolcak 15-20 güne tam net olur dedi. Biraz erken geldi bana tereddütteyim ama benim tahminlerim şaşmaz dedi doktor
Bu sabah doktorum aradı ilaç dozunu yükseltti canım yarından itibaren 150 mg iç dedi. Benim troit bezim yok tamamen alındı oyuzden yüksek doz tsh ilacı kullanıyordum zaten...Allah'tan özele gidiyorum ben aramadan doktor ulaşıyor valla devlette olsaydık vay halimize bir sonuç göstermek bile işkence. Şimdi sadece 2 li test sonucunu beklemek kaldı inşallah onda bir sıkıntı yoktur. Teşekkür ederim yorumun için.Ben daha önceki gebeliklerimde kullandim hep tiroid ilaci, hamilelikte bazi doktorlar 3 bazilari 2.5 altında olsun istiyorlar degerin, mutlaka ilac kullanman gerekir yada dozunu değiştircekler ama önemli birsey malesef illa olucak diye birsey yok ama zarari var mi diye sordugun icin doktorların dediği dusuk riski ve zeka geriliği olabilir, istersen doktorunu beklemeden bir dahiliye doktoruna görün bazi doktorların tsh değerini umursamadiginida gordum çünkü
Aynen ne gelirse Allah’tan sağlıklı olsun da önemli olan o bende sormadım pat diye söyledi şaşırdımEvet ben hiç tahmin etmiyordum soylemesini, talepte etmedim, kendi soylediama bazi bebislerin net belli olabiliyormus, sonucta makinalar hergecen gun daha iyi sonuc veriyor, bana kalsa da değişmez gibi geliyor saglikla sıhhatli gelsin bebisler
Rica ederim, insallah sonucun guzel gelirBu sabah doktorum aradı ilaç dozunu yükseltti canım yarından itibaren 150 mg iç dedi. Benim troit bezim yok tamamen alındı oyuzden yüksek doz tsh ilacı kullanıyordum zaten...Allah'tan özele gidiyorum ben aramadan doktor ulaşıyor valla devlette olsaydık vay halimize bir sonuç göstermek bile işkence. Şimdi sadece 2 li test sonucunu beklemek kaldı inşallah onda bir sıkıntı yoktur. Teşekkür ederim yorumun için.
Çok geçmis olsun umarim siz de bebeginiz de iyisinizdir.Dualarim sizinle.
Canim sabah gideriz dedim sabah bir uyandim agri falan yok gayet normal idrar. Bugun takipte kalayim ona gore giderim doktora. Bol suya devam :)
Anaaam cokta iyi yaptiin kiz bosverrr
Korkma canim riskli cikmasi illa cikacak anlamina da gelmiyor ki. Bizi haberdar et oldu mu testlerden?
Aa canim cok gecmis olsun nasil hala gecmedi yaa? Insallah bebegimiz iyidir sende hemen iyilesirsin haber ver bize lutfen
Sagolun teşekkür ederim.Canım çok geçmiş olsun
güzel haberler al inşallah bizi de haberdar et
Çok geçmiş olsunSagolun teşekkür ederim.
Sabaha karşı anca döndük eve korona da hamile olunca ne yapacaklarını bilmiyor doktorlar. İlaç veremiyorlar, röntgen ben kabul etmedim mide ilacı ve bulantı ilacı verdiler serum verdiler ama ağrılar çok zorladı tahlillerim sukur normal çıktı. Korona bende mide ve bağırsakları çok ağrıtıyor sanki iç organlarım parçalanır gibi oluyor. Gece bebegi göremedik koca ege universitesinde acildeki ultrason cihazının nerede olduğu belli değilmişşaştık kaldık. Sukur kasiklarimdaki ağrı da ilaçlardan sonra geçti içim hicaz rahatladı. Yarin karantinanin 14. Günü şükür bitiyor normal doktora gidip muayene olabileceğim.
Çok geçmiş olsun canımSagolun teşekkür ederim.
Sabaha karşı anca döndük eve korona da hamile olunca ne yapacaklarını bilmiyor doktorlar. İlaç veremiyorlar, röntgen ben kabul etmedim mide ilacı ve bulantı ilacı verdiler serum verdiler ama ağrılar çok zorladı tahlillerim sukur normal çıktı. Korona bende mide ve bağırsakları çok ağrıtıyor sanki iç organlarım parçalanır gibi oluyor. Gece bebegi göremedik koca ege universitesinde acildeki ultrason cihazının nerede olduğu belli değilmişşaştık kaldık. Sukur kasiklarimdaki ağrı da ilaçlardan sonra geçti içim hicaz rahatladı. Yarin karantinanin 14. Günü şükür bitiyor normal doktora gidip muayene olabileceğim.
Ben ne zaman rüya görsem hep erkek bebek gördüm hiç kız görmedim daha banada kız dedi doktorSelam kızlar benimde bugün kontrolüm vardı. Çevremde herkes kız dedi herkes ama yani bende hep bilezik falan görüyordum. Doktor erkek deyince inanamadım gerçekten mi falan diye1 ay sonra da erkek dersem kesinleşir, bir kabarıklık var ama kesin diyemem kız da olabilir dedi. Şaştık kaldık sağlıklı olsun yeter ki❤
Selam kızlar benimde bugün kontrolüm vardı. Çevremde herkes kız dedi herkes ama yani bende hep bilezik falan görüyordum. Doktor erkek deyince inanamadım gerçekten mi falan diye1 ay sonra da erkek dersem kesinleşir, bir kabarıklık var ama kesin diyemem kız da olabilir dedi. Şaştık kaldık sağlıklı olsun yeter ki❤
Benim de haftalardır yediğim ekşinin haddi hesabı yok bilen bilir çay bardaklarıyla salata sosları hazırladım da su gibi içtimBen ne zaman rüya görsem hep erkek bebek gördüm hiç kız görmedim daha banada kız dedi doktorSağlıcakla gelsinler inşallah
Bende çok ekşi yedim hala da yiyorum diyorum ki teori tuttu şansmış demekkiBenim de haftalardır yediğim ekşinin haddi hesabı yok bilen bilir çay bardaklarıyla salata sosları hazırladım da su gibi içtim
bana da erkek gibi dedi
Benimki hala kesin değil bakalımBende çok ekşi yedim hala da yiyorum diyorum ki teori tuttu şansmış demekki
Aynen belli de olmaz yani tutar belki teori ye ekşiyi doğur ayşeyi felanBenimki hala kesin değil bakalım
Keşke tepecik eğitim ve araştırma hastanesi ne gitseydiniz, kovit servisi var kadın doğum hastanesi zaten, burdan yazmistim daha oncedeSagolun teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?