2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kesinlikle canım Allah razı olsun cinsiyet bile tahmin etti sende tahmin ettiği çıkmışmıydi merak ettim doğrusu belli mi seninki?
Amin, cümlemizden Bana sana bi tahminde bulunayım mi, kiz gibi gozukuyor dedi sana ne dedi canim

Bana değişmez dedi ama bakalım nolcak 15-20 güne tam net olur dedi. Biraz erken geldi bana tereddütteyim ama benim tahminlerim şaşmaz dedi doktor
Evet ben hiç tahmin etmiyordum soylemesini, talepte etmedim, kendi soyledi ama bazi bebislerin net belli olabiliyormus, sonucta makinalar hergecen gun daha iyi sonuc veriyor, bana kalsa da değişmez gibi geliyor saglikla sıhhatli gelsin bebisler

Bu sabah doktorum aradı ilaç dozunu yükseltti canım yarından itibaren 150 mg iç dedi. Benim troit bezim yok tamamen alındı oyuzden yüksek doz tsh ilacı kullanıyordum zaten...Allah'tan özele gidiyorum ben aramadan doktor ulaşıyor valla devlette olsaydık vay halimize bir sonuç göstermek bile işkence. Şimdi sadece 2 li test sonucunu beklemek kaldı inşallah onda bir sıkıntı yoktur. Teşekkür ederim yorumun için.

Aynen ne gelirse Allah’tan sağlıklı olsun da önemli olan o bende sormadım pat diye söyledi şaşırdım

Rica ederim, insallah sonucun guzel gelir evet ozel hastane buyuk nimet iyi oldugu surece

Çok geçmis olsun umarim siz de bebeginiz de iyisinizdir. Dualarim sizinle.

Canım çok geçmiş olsun
güzel haberler al inşallah bizi de haberdar et
Sagolun teşekkür ederim.
Sabaha karşı anca döndük eve korona da hamile olunca ne yapacaklarını bilmiyor doktorlar. İlaç veremiyorlar, röntgen ben kabul etmedim mide ilacı ve bulantı ilacı verdiler serum verdiler ama ağrılar çok zorladı tahlillerim sukur normal çıktı. Korona bende mide ve bağırsakları çok ağrıtıyor sanki iç organlarım parçalanır gibi oluyor. Gece bebegi göremedik koca ege universitesinde acildeki ultrason cihazının nerede olduğu belli değilmiş şaştık kaldık. Sukur kasiklarimdaki ağrı da ilaçlardan sonra geçti içim hicaz rahatladı. Yarin karantinanin 14. Günü şükür bitiyor normal doktora gidip muayene olabileceğim.

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım
bebişini görünce geçer gider inşallah hepsi

Selamlar hamişler. Herkesin cinsiyet belli olmuş nerdeyse benim bızıdık geçen ay sırt üstü top olmuştu bu ay doktor resmen secdeye kapanmış dedi. Bı turlu goremiyoruz çikolata yersen hareketlenir diyorlar başka tavsiyesi olan var mi

Selam kızlar benimde bugün kontrolüm vardı. Çevremde herkes kız dedi herkes ama yani bende hep bilezik falan görüyordum. Doktor erkek deyince inanamadım gerçekten mi falan diye 1 ay sonra da erkek dersem kesinleşir, bir kabarıklık var ama kesin diyemem kız da olabilir dedi. Şaştık kaldık sağlıklı olsun yeter ki❤

Eklentiler

• 20211009_185227.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 69
Ben ne zaman rüya görsem hep erkek bebek gördüm hiç kız görmedim daha banada kız dedi doktor Sağlıcakla gelsinler inşallah

Ben ne zaman rüya görsem hep erkek bebek gördüm hiç kız görmedim daha banada kız dedi doktor Sağlıcakla gelsinler inşallah
Benim de haftalardır yediğim ekşinin haddi hesabı yok bilen bilir çay bardaklarıyla salata sosları hazırladım da su gibi içtim
bana da erkek gibi dedi

Keşke tepecik eğitim ve araştırma hastanesi ne gitseydiniz, kovit servisi var kadın doğum hastanesi zaten, burdan yazmistim daha oncede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…