Cok gecmis olsun Allah sifa versin. Guzel haberlerinizin devamini bekliyoruz insallah usg ile de iciniz rahatlarSagolun teşekkür ederim.
Sabaha karşı anca döndük eve korona da hamile olunca ne yapacaklarını bilmiyor doktorlar. İlaç veremiyorlar, röntgen ben kabul etmedim mide ilacı ve bulantı ilacı verdiler serum verdiler ama ağrılar çok zorladı tahlillerim sukur normal çıktı. Korona bende mide ve bağırsakları çok ağrıtıyor sanki iç organlarım parçalanır gibi oluyor. Gece bebegi göremedik koca ege universitesinde acildeki ultrason cihazının nerede olduğu belli değilmişşaştık kaldık. Sukur kasiklarimdaki ağrı da ilaçlardan sonra geçti içim hicaz rahatladı. Yarin karantinanin 14. Günü şükür bitiyor normal doktora gidip muayene olabileceğim.
Bana da Lierac önerildi. Çok yerde de okudum. Normalde her gün sürmek gerekiyormuş şimdilik gün aşırı banyo sonrasında sürüyorum. Bir de gerilen yer kaşınırmış. Aman kaşıma dedilerCok gecmis olsun Allah sifa versin. Guzel haberlerinizin devamini bekliyoruz insallah usg ile de iciniz rahatlar
Kizlar catlak kremi kullanmaya basladiniz mi? Ben bugun 8 aylik hamile bir arkadasimin tavsiyesi uzerine Lierac krem siparis verdim, o soyleyene kadar hic aklima gelmemis krem almak. Surdugu yerlerde catlak olusmamis poposuna surmemis poposunda olusmus o yuzden soyledigi markayi aldim ama bence hepsi iyidir onemli olan nemlendirmek. Karnimin yavastan buyuyup gerildigini hissediyorum sizler de benim gibi unuttuysaniz hatirlatayim istedim.
Sevindim demek ki iyi kremBana da Lierac önerildi. Çok yerde de okudum. Normalde her gün sürmek gerekiyormuş şimdilik gün aşırı banyo sonrasında sürüyorum. Bir de gerilen yer kaşınırmış. Aman kaşıma dediler
Ben de lierac kullanıyorum jelimsi yapısı çok güzel ten hemen emiyor zatenCok gecmis olsun Allah sifa versin. Guzel haberlerinizin devamini bekliyoruz insallah usg ile de iciniz rahatlar
Kizlar catlak kremi kullanmaya basladiniz mi? Ben bugun 8 aylik hamile bir arkadasimin tavsiyesi uzerine Lierac krem siparis verdim, o soyleyene kadar hic aklima gelmemis krem almak. Surdugu yerlerde catlak olusmamis poposuna surmemis poposunda olusmus o yuzden soyledigi markayi aldim ama bence hepsi iyidir onemli olan nemlendirmek. Karnimin yavastan buyuyup gerildigini hissediyorum sizler de benim gibi unuttuysaniz hatirlatayim istedim.
Bana da Lierac önerildi. Çok yerde de okudum. Normalde her gün sürmek gerekiyormuş şimdilik gün aşırı banyo sonrasında sürüyorum. Bir de gerilen yer kaşınırmış. Aman kaşıma dediler
Bende lierac duydum ama bio oil aldım ona başladım ama unutuyorum aradaBen de lierac kullanıyorum jelimsi yapısı çok güzel ten hemen emiyor zatenkarın, göğüs ve kalçalara sürüyorum ben de inşallah etkisi olur
İnsallah ben de gelir gelmez baslayayim herkes baslamisBen de lierac kullanıyorum jelimsi yapısı çok güzel ten hemen emiyor zatenkarın, göğüs ve kalçalara sürüyorum ben de inşallah etkisi olur
Benim de musait aslinda bacaklarimda zaten az da olsa var neyime guvenip bu saate biraktiysamBende lierac duydum ama bio oil aldım ona başladım ama unutuyorum aradakarnım büyüdü baya belli yani ama çok gerilmedi ve kaşınmaya başlamadı. Cildim çatlağa çok müsait kilo alıp verirken baya olmuştu o yüzden korkuyorum çoğalmasın en azından
İlaçsız geçmiyor bence git gerçekten çok zor bi durumKizlar sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldu surekli idrara cikma istegi ve agrili yanmali sekildeIlk defa boyle bisey yasiyorum doktora gitmem gerekir mi riskli falan yaziyor nette
9. Haftamda şiddetli bi kasık ağrısı yaşamıştım korktum hatta ama sonra bir sorun olmadı.. 10. Hafta geçti eski Halime döndümKizlar merhaba ben mayis annelerinden geliyorum oradada yazdim ama sizler bu donemden gecmissinizdir belki diye sizede sormak istedim. bana bir el atin gercekten kafayi yicem galiba. Bu donemlerde(8-9 hafta) agri yasayanlar nasil agrilar yasiyorsunuz? Bel, kasik, makata vuran agri, basinc? Bunlar bir tek bende mi var yoksa cogumuz yasiyormuyuz. Daha oncede gelip gidiyordu ama 2 gundur daha yogun sanki.Oyle aglicak agri kesici alcak kadar guclu degil ama ben burdayim diyor.Bide uzanknca geciyor gibi ayaga kalkinca basliyor gibi. Valla korkular mahvediyor insani ondan birde sizlere sormak istedim
Benimki siddetli degil ama hafif hafif ozellikle ayakta oldugumda yattigimda nerdeyse geciyor. Bide bugun biraz boyle regli habeecisi agrilarina benziyor. Hafif bacaga vuruyor gibi. Ondan panik oldum.9. Haftamda şiddetli bi kasık ağrısı yaşamıştım korktum hatta ama sonra bir sorun olmadı.. 10. Hafta geçti eski Halime döndüm
Bende alayım ya güzel fikir peki adı tam olarak ne diye geçiyor kaç ml link varsa direkt baksam sizinkineBen de lierac kullanıyorum jelimsi yapısı çok güzel ten hemen emiyor zatenkarın, göğüs ve kalçalara sürüyorum ben de inşallah etkisi olur
Ben de 8-9-10. Haftalarda ağrıyı yaşadım sanki adetim gelecekmiş gibi kasıklarımda hissettim , o tür ağrılara doktorum normal demişti , rahim büyüyor içerde bebek büyüyor bize de bunlar ağrı-sızı olarak yansıyorKizlar merhaba ben mayis annelerinden geliyorum oradada yazdim ama sizler bu donemden gecmissinizdir belki diye sizede sormak istedim. bana bir el atin gercekten kafayi yicem galiba. Bu donemlerde(8-9 hafta) agri yasayanlar nasil agrilar yasiyorsunuz? Bel, kasik, makata vuran agri, basinc? Bunlar bir tek bende mi var yoksa cogumuz yasiyormuyuz. Daha oncede gelip gidiyordu ama 2 gundur daha yogun sanki.Oyle aglicak agri kesici alcak kadar guclu degil ama ben burdayim diyor.Bide uzanknca geciyor gibi ayaga kalkinca basliyor gibi. Valla korkular mahvediyor insani ondan birde sizlere sormak istedim
Ben e bebekten aldım nette çok fazla çakması dolanıyormuş bandrolü kapalı rengi böyle pembemsi olacakBende alayım ya güzel fikir peki adı tam olarak ne diye geçiyor kaç ml link varsa direkt baksam sizinkine
Benim de aynı olmuştu bence korkma o haftalarda tam rahim genişlemesi çok hızlı oluyormuş o yüzden normal öyle demişti doktorum tabi için rahat etmezse doktoruna danış :)Benimki siddetli degil ama hafif hafif ozellikle ayakta oldugumda yattigimda nerdeyse geciyor. Bide bugun biraz boyle regli habeecisi agrilarina benziyor. Hafif bacaga vuruyor gibi. Ondan panik oldum.
Yurdisinda ysiyorum doktoru arasam bile daha cok kucuk kanamam yok agridan olmedigim icin normal diyip gecicek. Ultrason falan mumkun degilBenim de aynı olmuştu bence korkma o haftalarda tam rahim genişlemesi çok hızlı oluyormuş o yüzden normal öyle demişti doktorum tabi için rahat etmezse doktoruna danış :)
Bunu duyduguma sevindim rahatladim acikcasi. Herhalde kanama yoksa ve agrilar cooook sancili degilse onemsememem gerekiyor anladigim ksdariylaBen de 8-9-10. Haftalarda ağrıyı yaşadım sanki adetim gelecekmiş gibi kasıklarımda hissettim , o tür ağrılara doktorum normal demişti , rahim büyüyor içerde bebek büyüyor bize de bunlar ağrı-sızı olarak yansıyorbi de her ay regl olduğum tarihlerde bu dediğim ağrılar daha çok oluyor sonra kendiliğinden geçiyor o tarz bir şey de yaşıyor olabilirsiniz
Evet çok sancı ve lekelenme olursa direk doktora gidin zaten ama bu tür hafif denebilecek ağrılar hamilelikte normal karşılanıyor. Kendi doktorunuza da sorun tabiki mutlaka içiniz daha rahat ederBunu duyduguma sevindim rahatladim acikcasi. Herhalde kanama yoksa ve agrilar cooook sancili degilse onemsememem gerekiyor anladigim ksdariyla
Yurtdisinda yasiyorum. Bu yuzden oyle sabit bir doktorum yok henuz. Ancak aile hekimini arayabilirim yada acili onlarda kanama yok agridan aglamiyorum o yuzden normal diyip gecicekler. O yuzden sizlere sormak istedimEvet çok sancı ve lekelenme olursa direk doktora gidin zaten ama bu tür hafif denebilecek ağrılar hamilelikte normal karşılanıyor. Kendi doktorunuza da sorun tabiki mutlaka içiniz daha rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?