- 5 Aralık 2017
- 205
- 126
- 53
- 33
Ben çikolata ve meyvesuyu içtim canım horon tepiyordu bizimkiSelamlar hamişler. Herkesin cinsiyet belli olmuş nerdeyse benim bızıdık geçen ay sırt üstü top olmuştu bu ay doktor resmen secdeye kapanmış dedi. Bı turlu goremiyoruz çikolata yersen hareketlenir diyorlar başka tavsiyesi olan var mi
Ben ilk hamileligimde kullandim sadece banyodan ciktikca suruyodum gobegime bacaklarima kalcama hic bir iz olmadi. Hatta dogum yaptigimda hemsireler cok sasirmisti tek bir izin bile yok dogum yapmis denmez senin icin demislerdi. Hatta ben onu sonradan bile kullandim yuzume ellerime.Bende lierac duydum ama bio oil aldım ona başladım ama unutuyorum aradakarnım büyüdü baya belli yani ama çok gerilmedi ve kaşınmaya başlamadı. Cildim çatlağa çok müsait kilo alıp verirken baya olmuştu o yüzden korkuyorum çoğalmasın en azından
Eczaneden alarak kaziklanmisim hissi yasadimBen e bebekten aldım nette çok fazla çakması dolanıyormuş bandrolü kapalı rengi böyle pembemsi olacak
Lierac Phytolastil Çatlak Önleyici Jel 200 ml - ebebek
Lierac Phytolastil Çatlak Önleyici Jel 200 ml uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Evet senin dediğini hatırlıyorum ama eşim ege ye gidelim dedi. Gebelik takibini yapan doçent orada olduğu için ters bir durum varsa hocayı ararız ilgilenir diye düşündü. Neyse ki kötü durum olmadı. Ama bebegi göremedim ona üzüldüm.Keşke tepecik eğitim ve araştırma hastanesi ne gitseydiniz, kovit servisi var kadın doğum hastanesi zaten, burdan yazmistim daha oncede
Cok teşekkür ederimCok gecmis olsun Allah sifa versin. Guzel haberlerinizin devamini bekliyoruz insallah usg ile de iciniz rahatlar
Kizlar catlak kremi kullanmaya basladiniz mi? Ben bugun 8 aylik hamile bir arkadasimin tavsiyesi uzerine Lierac krem siparis verdim, o soyleyene kadar hic aklima gelmemis krem almak. Surdugu yerlerde catlak olusmamis poposuna surmemis poposunda olusmus o yuzden soyledigi markayi aldim ama bence hepsi iyidir onemli olan nemlendirmek. Karnimin yavastan buyuyup gerildigini hissediyorum sizler de benim gibi unuttuysaniz hatirlatayim istedim.
Zor bir surec gecirdiniz gecti cok sukur, bize de haber verinCok teşekkür ederimkarantinajin bugün son günü şükür kendimi de çok iyi hissediyorum. Bebişim de iyidir diye düşünüyorum. Ben 1 buçuk aydır bebisimi göremedim şimdi gidince cinsiyeti de öğrenirim isallah Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin hepimize
Benim ilk gebeligimde çok kilo aldım 25 kilo alınca catlaklardan çok korktum ama bebe yağı ve badem yağı kullandım tüm vucuduma ve hiç catlagim olmadı. Ama kremleri kullananlar daha 6. Ay da catlamaya başladı. Bebe yağı çok güzel bir yag ve çok güzel nemlendiriyor kremlerinize ek olarak onu da kullanın catlagin geri dönüşü yok. 10 kilo alıp doğuma gidenler krem sürünce catlamaz ama 25-30 kilo alınca fena çatlıyor vücut.
Off çokmuşEczaneden alarak kaziklanmisim hissi yasadim260mi neydi eczanede. Internette daha uyguna vardi ama orjinaldir degildir siye guvenememistim. Ama e bebek çakma satmaz herhalde. Bitince e bebekten alayim.
Merhaba hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişiniziMerhaba ben yeniyim burada tam olarak bu sayfayı yeni keşfediyorum. Nisan annesiyim inşalah. Sabırsız ben duramadım benim bebişin de cinsiyetini tahmin eder misiniz . Gönderiyorum foto 12 haftalık
Teşekkur ederim ben bu gruba nasıl katılabilirim acabsMerhaba hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişiniziikra meyra diye biri var sitede nub teorisine göre cinsiyet tahmini yapıyor onun konusu var hatta ona da sorabilirsiniz. Benim 12 haftalıkken erkek dedi tahmini tuttu
Ben en son 12 haftalıkken ölçmüştü doktor bizler uzun olduğumuz için bebişin boyu da normale oranla bi kaç cm uzun çıkmıştıArkadaşlar merhabalar, öncelikle hepinizin bebeğine sağlıkla kavuşmasını diliyorum. 14+0/ 14+6 arası baş popo yani crl ölçülerinizi hatırlıyor musunuz. Yardımcı olmak adına yazabilir misiniz? Benimki 7 cm kısa gibi nette yazanlara göre biraz tedirgin oldum pıhtılaşma için kan sulandırıcı kullandığımdan gelişimde problem olacak diye korkuyorum sürekli. Daha önce de kayıplarım var.
O gruba sizi alıntılayayım bildirim gelince girip konuya yazabilirsinizTeşekkur ederim ben bu gruba nasıl katılabilirim acabs
Teşekkür ederim ben bu gruba da katılmak istiyorumO gruba sizi alıntılayayım bildirim gelince girip konuya yazabilirsiniz
Cevap için teşekkür ederim. Bir problem yok her şey yolunda dedi sadece. Evet belli haftadan sonra göbek baş vs ölçülüyor sanırım. İnşallah her şey yolundadır.Ben en son 12 haftalıkken ölçmüştü doktor bizler uzun olduğumuz için bebişin boyu da normale oranla bi kaç cm uzun çıkmıştı14 haftalıkken hiç ölçmedi zaten 16. Hafta gittim onda da artık kadraja sığmadığı için boydan ölçüm yapmıyorlar beden ölçülerini alıyorlar. Kafa, göbek, bacak boyu gibi.. Doktorunuz haftasına göre bu konuda bir şey demedimi? Ultrason cihazında boyu ve kilosu kaç haftalığa denk geldiğini tahmini olarak yazıyor, orda herhangi bir gerileme belirtisi yoksa sanmıyorum bir problem olacağını
Bu gruba sizi grup yöneticisi ekleyebilir. En sonTeşekkür ederim ben bu gruba da katılmak istiyorum
Cevap için teşekkür ederim. Bir problem yok her şey yolunda dedi sadece. Evet belli haftadan sonra göbek baş vs ölçülüyor sanırım. İnşallah her şey yolundadır.
Rica ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızBizim boylarımız çok uzun değil kısa olması normal olabilir.Ben 157 cm eşim 176 eşimin ailesi genel olarak kısa, benim ailemde babam 190 a yakın ama tabii baskın olan kısa boy oluyor
Kesinlikle öyle rabbim sağlık versin kavuşalım inşallahRica ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızbu dönemlerde gelişimi devam ettiği için doktorlar pek detaya takılmıyorlar. İlerleyen dönemde mesela detaylı ultrasonla bakıldığında daha net çıkar her şeyi.
Genler nasılsa bebişte onu alıyorsağlıklı olsunlar da gerisi hiç mühim değil
Ben 2 gün önce gittim 14 hafta değil ama 12+4 tüm. Baş popo arası 5.9 cm çıkmıştı. Stres yapacak bir şey olsa doktorunuz söylerdi mutlaka, ferah tutun içinizi her zamanArkadaşlar merhabalar, öncelikle hepinizin bebeğine sağlıkla kavuşmasını diliyorum. 14+0/ 14+6 arası baş popo yani crl ölçülerinizi hatırlıyor musunuz. Yardımcı olmak adına yazabilir misiniz? Benimki 7 cm kısa gibi nette yazanlara göre biraz tedirgin oldum pıhtılaşma için kan sulandırıcı kullandığımdan gelişimde problem olacak diye korkuyorum sürekli. Daha önce de kayıplarım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?