2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Tutturdu mu gerçekten geçen gün ben de sordum 2 ayrı ultrason görüntüsü ile bana da kız dedi her ikisine de hadi insallah

Cevap için teşekkür ederim..
Ben ikili testi istemdim benm içinde ne olursa olsun sonuç değişmeyecek. Rabbimden geleme razıyız

Gunaydin canlar.. Ruya gormekten okadar yoruldum ki.. Hepsini de hatirliyorum ben diyeyim 7 siz diyin 10.. Cok yorucu..
Günaydınn aynı sorun bendede var. Resmen uyur uyumaz rüyalar başlıyo ve uyanana kadar devam ediyo çeşitli çeşitli. Uyuyunca Asla dinlenemiyorum kafam o kadar dolu uyanıyorum ki ne yapıcaz böyle

Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben de sabahın 6sında uyananlardanım. Uzun uzun uyumayı özledim gerçekten. Kaçta yatarsam yatayım 6 en geç 6 buçukta ayaktayım
Akşam da ilk doz aşımı olacağım

Allah hayirlara cevirsin. Ben de sabah 6da uyanmaktan yoruldum. Şöyle 8-9a kadar uyuyabilsem keşke.
Amin canim saol Valla ben uyumayi gectim zaten 10 kere kalkiyorum gece sabahta esim gittikten sonra 1-2 saat daha uyuyorum kaliteli uyuyamiyorum yani
Günaydınn aynı sorun bendede var. Resmen uyur uyumaz rüyalar başlıyo ve uyanana kadar devam ediyo çeşitli çeşitli. Uyuyunca Asla dinlenemiyorum kafam o kadar dolu uyanıyorum ki ne yapıcaz böyle
Ah ah aynisi bende de iste her ruya sonrasi uyaniyorum esimde uyaniyor valla kac gundur kaliteli uyuyamiyoruz

Ayy hadi hayirlisi canim ol ol bana hicbisey olmadi cok sukur senin de oyle gecer insallah Biontech mi olacaksin?

Ayy hadi hayirlisi canim ol ol bana hicbisey olmadi cok sukur senin de oyle gecer insallah Biontech mi olacaksin?
Amin canım inşallah evet biontech olacağım. Perinatolog da üstüne basa basa biontech istedi. Aslında biliyorsun 1-2 hafta daha bekleyecektim de geçen hafta o da ol biran önce benim gebe hastalarımda bile çok arttı diyince eşimin evde olacağı ilk güne randevuyu aldık bakalım planım aşıyı olup eve gelip direk uyumak

Merhaba MeG s grupta yeni sayılırım beni de tabloya ekleyebilir misin
İlk çocuk cinsiyeti de belli oldu kız

Herkese merhaba güzel annelerkullanıp da memnun kaldığınız önerebileceğiniz bir hamilelik takibi uygulaması var mı

Ben hala aşı olamadım.
Bipntech içimden gelmiyor neden de sinovac olmak istiyorum. Ama aklımı karıştırıyorlar korumuyor bilmem ne. Çoğu dr inaktif aşı öneriyor bazıları biontech. Alerjim olmasa tereddüt etmeyeceğim ama ne yapcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…