- 20 Şubat 2019
- 302
- 282
- 103
Ben de Happy Mom ve Banu çiftçinin uygulamasını kullanıyorum.Herkese merhaba güzel annelerkullanıp da memnun kaldığınız önerebileceğiniz bir hamilelik takibi uygulaması var mı
Insallah, bu haftada tahmin yapmayacaktir bence nub 12.hafta gibi farklilasmaya basliyor.Kızlar 10+3 üm bugun,randevum var insAllah hersey yolundadirCinsiyet tahmini yapabilir mi sizce?Erken biliyorum ama
Bende gun gun gebelik ve phillips Avent'in hamilelik+ uygulamasi var.Herkese merhaba güzel annelerkullanıp da memnun kaldığınız önerebileceğiniz bir hamilelik takibi uygulaması var mı
Ben de bunları kullanıyorum, Banu çiftçi nin hafta hafta gebelik videoları da var uygulamada çok faydalı buluyorum . Elika hamile uygulamasında da hamileler için egzersizler var videolu YouTubeda da bulabilirsiniz aynı şekilde o da çok faydalıHerkese merhaba güzel annelerkullanıp da memnun kaldığınız önerebileceğiniz bir hamilelik takibi uygulaması var mı
Onu ben de kullanıyorumBende gun gun gebelik ve phillips Avent'in hamilelik+ uygulamasi var.
Hamilelik+'in makaleleri ve 3D goruntusu cok iyi
Biz direkt aynı ismi düşündük Çınar koyacağız ikimiz de çok seviyoruz o ismiKızlar hiç isim düşündünüz mü ? Biz eşimle bi türlü anlaşamıyoruz isim konusundabenim beğendiğimi o beğenmiyor onun beğendiğini ben . Erkek olursa aşağı yukarı belli ama kız ismi tam bir muamma
Ben bakmaya başladım kiz ismi gerçekten daha zor bence doguma kadar anca karar veririmKızlar hiç isim düşündünüz mü ? Biz eşimle bi türlü anlaşamıyoruz isim konusundabenim beğendiğimi o beğenmiyor onun beğendiğini ben . Erkek olursa aşağı yukarı belli ama kız ismi tam bir muamma
Ben de kız olursa isimleri liste yapmıştımBen bakmaya başladım kiz ismi gerçekten daha zor bence doguma kadar anca karar veririm
Gunaydin canlar.. Ruya gormekten okadar yoruldum ki.. Hepsini de hatirliyorum ben diyeyim 7 siz diyin 10.. Cok yorucu..
Bende oyleyim, ikinci trimester doneminde canli cok ruya görünürmüş ondan galiba, bende hayretler icindeyimGünaydınn aynı sorun bendede var. Resmen uyur uyumaz rüyalar başlıyo ve uyanana kadar devam ediyo çeşitli çeşitli. Uyuyunca Asla dinlenemiyorum kafam o kadar dolu uyanıyorum kine yapıcaz böyle
Benim kız olduğunu söylediGünaydın kızlar nasılsınız ben C.tesi günü ilk aşımı oldum.
Bebeğin cinsiyetini kesin öğrenen varmı
Allah nasıp ederse Asya koyacağız bizdeKızlar hiç isim düşündünüz mü ? Biz eşimle bi türlü anlaşamıyoruz isim konusundabenim beğendiğimi o beğenmiyor onun beğendiğini ben . Erkek olursa aşağı yukarı belli ama kız ismi tam bir muamma
Türkçe karakter icermeyen klasik bi turk ismi dusunuyoruz. Cunku cift vatandas olacak, ileride yurtdisinda giderse isminin telafuzu kolay olsun dedik. Ama cinsiyet %100belli olmadan sadece fikir uretiyoruz. %70 kiz diyince bi kiz isimlerine baktik anlasamadik. Fakat erkek olsa daha kolay olurdu.Kızlar hiç isim düşündünüz mü ? Biz eşimle bi türlü anlaşamıyoruz isim konusundabenim beğendiğimi o beğenmiyor onun beğendiğini ben . Erkek olursa aşağı yukarı belli ama kız ismi tam bir muamma
Happy mom kullaniyorum hem sohbet kısmı da var ayrica hergun bebisten gelen mesajlar oluyor o da cok mutluluk verici tavsiye ederim
Ben de Happy Mom ve Banu çiftçinin uygulamasını kullanıyorum.
Bende gun gun gebelik ve phillips Avent'in hamilelik+ uygulamasi var.
Hamilelik+'in makaleleri ve 3D goruntusu cok iyi
Hepinize çok teşekkür ediyorumBen de bunları kullanıyorum, Banu çiftçi nin hafta hafta gebelik videoları da var uygulamada çok faydalı buluyorum . Elika hamile uygulamasında da hamileler için egzersizler var videolu YouTubeda da bulabilirsiniz aynı şekilde o da çok faydalı
Biz de aynısını düşündük . Yurt dışında yaşıyoruz hem çocukken hem de ilerleyen yaşlarda onu zorlamayacak bi isim olsun ve Türkçe kökenli bi isim olsun istedik ama aradığımız isme henüz ulaşamadıkTürkçe karakter icermeyen klasik bi turk ismi dusunuyoruz. Cunku cift vatandas olacak, ileride yurtdisinda giderse isminin telafuzu kolay olsun dedik. Ama cinsiyet %100belli olmadan sadece fikir uretiyoruz. %70 kiz diyince bi kiz isimlerine baktik anlasamadik. Fakat erkek olsa daha kolay olurdu.
Sağlıkla gelsin inşallah güzeller güzeli AsyaAllah nasıp ederse Asya koyacağız bizde
Ne güzel düşünmüşsünüz sağlıkla gelsin mutlu bir ömrü olsun inşallahBiz direkt aynı ismi düşündük Çınar koyacağız ikimiz de çok seviyoruz o ismibir de dedemizin adı olsun istedik daha doğrusu ben istedim babasının adını da koyduk Halil Çınar oldu Ctesi günü cinsiyet partysi yaptık herkese sürpriz oldu ismi tabi duygular şelale Çok güzel duygularmış bunlar Allah isteyen herkese nasip etsin
Ben 16+3 üm hala bişey hissetmiyorum sadece sağdan sola dönerken su dolu balon benle kayıyor onu hissediyorum15.haftalarda olan arkadaslar ve 2. gebelıgı olanlar hıc hareket hıssettınız mı... Bende gecen hafta kıpırtılar vardı 1 haftadır yok hala yuzustu yatıyorum dızımı kırarak sankı hamıle degılmısım gıbı gelıyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?