2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhaba kızlar bugun 15 hafta bıtıyor 16 ya gırıyorum 3 gundur mıdem gene bulanıyor yemın ederım bıktım. Halsizlik var 2 gundur hep uyumak ıstiyorum ama sabah 7 de uyanıyorum cuma kontrol var cınsıyetı ogrenecegız ınsallah benden haberler boyle sımdılık

Herkese merhaba güzel annelerkullanıp da memnun kaldığınız önerebileceğiniz bir hamilelik takibi uygulaması var mı
Ben de bunları kullanıyorum, Banu çiftçi nin hafta hafta gebelik videoları da var uygulamada çok faydalı buluyorum . Elika hamile uygulamasında da hamileler için egzersizler var videolu YouTubeda da bulabilirsiniz aynı şekilde o da çok faydalı

Eklentiler

• 2B01CB84-C820-4D88-9017-500D73503E8C.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 44
Bende gun gun gebelik ve phillips Avent'in hamilelik+ uygulamasi var.
Hamilelik+'in makaleleri ve 3D goruntusu cok iyi
Onu ben de kullanıyorum sanki bebeğe içerde kamera takmışlar da telefondan görebiliyomuşsun gibi geliyor ekrana dokununca tepki vermesi çok hoş

Biz direkt aynı ismi düşündük Çınar koyacağız ikimiz de çok seviyoruz o ismi bir de dedemizin adı olsun istedik daha doğrusu ben istedim babasının adını da koyduk Halil Çınar oldu Ctesi günü cinsiyet partysi yaptık herkese sürpriz oldu ismi tabi duygular şelale Çok güzel duygularmış bunlar Allah isteyen herkese nasip etsin

Ben bakmaya başladım kiz ismi gerçekten daha zor bence doguma kadar anca karar veririm

Gunaydin canlar.. Ruya gormekten okadar yoruldum ki.. Hepsini de hatirliyorum ben diyeyim 7 siz diyin 10.. Cok yorucu..

Günaydınn aynı sorun bendede var. Resmen uyur uyumaz rüyalar başlıyo ve uyanana kadar devam ediyo çeşitli çeşitli. Uyuyunca Asla dinlenemiyorum kafam o kadar dolu uyanıyorum ki ne yapıcaz böyle
Bende oyleyim, ikinci trimester doneminde canli cok ruya görünürmüş ondan galiba, bende hayretler icindeyim

Allah nasıp ederse Asya koyacağız bizde

Türkçe karakter icermeyen klasik bi turk ismi dusunuyoruz. Cunku cift vatandas olacak, ileride yurtdisinda giderse isminin telafuzu kolay olsun dedik. Ama cinsiyet %100belli olmadan sadece fikir uretiyoruz. %70 kiz diyince bi kiz isimlerine baktik anlasamadik. Fakat erkek olsa daha kolay olurdu.

Happy mom kullaniyorum hem sohbet kısmı da var ayrica hergun bebisten gelen mesajlar oluyor o da cok mutluluk verici tavsiye ederim

Ben de Happy Mom ve Banu çiftçinin uygulamasını kullanıyorum.

Bende gun gun gebelik ve phillips Avent'in hamilelik+ uygulamasi var.
Hamilelik+'in makaleleri ve 3D goruntusu cok iyi

Hepinize çok teşekkür ediyorum ben de şimdi Happy Mom indirdim diğer uygulamaları da ineceleyeceğim

Biz de aynısını düşündük . Yurt dışında yaşıyoruz hem çocukken hem de ilerleyen yaşlarda onu zorlamayacak bi isim olsun ve Türkçe kökenli bi isim olsun istedik ama aradığımız isme henüz ulaşamadık

Ne güzel düşünmüşsünüz sağlıkla gelsin mutlu bir ömrü olsun inşallah

15.haftalarda olan arkadaslar ve 2. gebelıgı olanlar hıc hareket hıssettınız mı... Bende gecen hafta kıpırtılar vardı 1 haftadır yok hala yuzustu yatıyorum dızımı kırarak sankı hamıle degılmısım gıbı gelıyor bazen

Ben 16+3 üm hala bişey hissetmiyorum sadece sağdan sola dönerken su dolu balon benle kayıyor onu hissediyorum doktor da bir ay sonra hissedersin dedi çatlıcam kendimi dinlemekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…