Onumuzde 6 ay daha var illa buluruzBiz de aynısını düşündük . Yurt dışında yaşıyoruz hem çocukken hem de ilerleyen yaşlarda onu zorlamayacak bi isim olsun ve Türkçe kökenli bi isim olsun istedik ama aradığımız isme henüz ulaşamadık
Benim listeye benziyor, kisa isim bakiyorum bende, teşekkürlerBen de kız olursa isimleri liste yapmıştım
Masal
Ada
Duru
Derin
Alya
Liya
Artık 2. Kız olursa ona nasip olur
Bende sizin gibiyim 2 gebeliğim hala yüz üstü dizimi kırarak yatıyorum bende bir kaç kez hareketlerini hissettim gayet netti hemde ama şu aralar bişey yok bendede15.haftalarda olan arkadaslar ve 2. gebelıgı olanlar hıc hareket hıssettınız mı... Bende gecen hafta kıpırtılar vardı 1 haftadır yok hala yuzustu yatıyorum dızımı kırarak sankı hamıle degılmısım gıbı gelıyor bazen
Bence erken cunku gaz hareketleriyle cok benziyor, hamile değilken kendimi dinlediğim oluyordu, simdi hamile olsam bebek hareket etti sanardım diye15.haftalarda olan arkadaslar ve 2. gebelıgı olanlar hıc hareket hıssettınız mı... Bende gecen hafta kıpırtılar vardı 1 haftadır yok hala yuzustu yatıyorum dızımı kırarak sankı hamıle degılmısım gıbı gelıyor bazen
15.haftalarda olan arkadaslar ve 2. gebelıgı olanlar hıc hareket hıssettınız mı... Bende gecen hafta kıpırtılar vardı 1 haftadır yok hala yuzustu yatıyorum dızımı kırarak sankı hamıle degılmısım gıbı gelıyor bazen
Bende sizin gibiyim 2 gebeliğim hala yüz üstü dizimi kırarak yatıyorum bende bir kaç kez hareketlerini hissettim gayet netti hemde ama şu aralar bişey yok bendede
Bizimde cinsiyet yarın belli olacak inşallah kiz olursa Gökçe olacak rüyamda görmüştümAllah nasıp ederse Asya koyacağız bizde
Neye alerjin var. Esimin penisilin alerjisi var, benimde bitkiler, tozlar, çiçekler, deterjanlar gibi birsuru şeye alerjim var ve hiç reaksiyon yaşamadık. Biontec 2 doz olarak adımızı olduk. Belki bu içini biraz ferahlatır. Aşı alerjiyi tetiklemiyor diye biliyorum yine de sen bilirsin.Ben hala aşı olamadım.
Bipntech içimden gelmiyor neden de sinovac olmak istiyorum. Ama aklımı karıştırıyorlar korumuyor bilmem ne. Çoğu dr inaktif aşı öneriyor bazıları biontech. Alerjim olmasa tereddüt etmeyeceğim ama ne yapcam ya
Büyük kızımın adı MERCANKızlar hiç isim düşündünüz mü ? Biz eşimle bi türlü anlaşamıyoruz isim konusundabenim beğendiğimi o beğenmiyor onun beğendiğini ben . Erkek olursa aşağı yukarı belli ama kız ismi tam bir muamma
Tebrik ediyorum❤Benim kız olduğunu söyledibir sürpriz yapmazsa kız kuzum
Biontech de inaktif aşıdır. Bir sağlıkçı olarak söylüyorum, son karar sizin ama sıklıkla muayeneye gitmek durumunda olduğumuz için bu ayrım önemli. Biontech'in koruma oranlarının daha fazla olduğu kanıtlandı ve FDA tarafından onay verilen aşılardan biri Biontech, Sinovac değil.Ben hala aşı olamadım.
Bipntech içimden gelmiyor neden de sinovac olmak istiyorum. Ama aklımı karıştırıyorlar korumuyor bilmem ne. Çoğu dr inaktif aşı öneriyor bazıları biontech. Alerjim olmasa tereddüt etmeyeceğim ama ne yapcam ya
Ben de aynı yaklaşımla seçmeye çalıştım. Abimin oğlunun adı Mete, biz de Hun İmparatoru olan Mete'nin babası Teoman koyacağız adını. Kısaltması da çok şık TeoTürkçe karakter icermeyen klasik bi turk ismi dusunuyoruz. Cunku cift vatandas olacak, ileride yurtdisinda giderse isminin telafuzu kolay olsun dedik. Ama cinsiyet %100belli olmadan sadece fikir uretiyoruz. %70 kiz diyince bi kiz isimlerine baktik anlasamadik. Fakat erkek olsa daha kolay olurdu.
O zaman sizin cinsiyet kesinleştiBen de aynı yaklaşımla seçmeye çalıştım. Abimin oğlunun adı Mete, biz de Hun İmparatoru olan Mete'nin babası Teoman koyacağız adını. Kısaltması da çok şık Teo
Perinatolog çok net söyledi, sonra doktorum da daha erken nasıl erkek olur bir de ben bakayım dedi. Sonra "Aa ben de erkek derdim evet haklı" diyince biz erkeğe hazırlandık. 3 yıldır çocuk bekliyoruz, ne olsa kabulümüzO zaman sizin cinsiyet kesinleştiTeoman güzel isim, hem cok fazla da kullanilmiyor. Saglicakla gelsin Teoman
Ben günlerce çektim ilaçsız serumsuz gecmedi ve 1 ay boyunca her hafta tekrarladıGitmedim canim gecti gibi ya bidaha olursa gidecegim mutlaka
Happy mom kullanıyorumHerkese merhaba güzel annelerkullanıp da memnun kaldığınız önerebileceğiniz bir hamilelik takibi uygulaması var mı
Allah hiç bir anneyi çocuğuyla sınamasın ne olursa olsun çok acı bir durum. Allah şifasını versin tez zamanda. Devlet tedavi masraflarını karşılıyor diye biliyorum sağlık bakanı öyle bir açıklama yapmıştı. Yani bir bebeğin canından daha ne önemli olabilir ki. Bu ilaç firmaları niye dünyanın parasını istiyor aklım almıyor allah bu kapitalizmi yok etsin ne diyeyim. Yazık günah ufacık bebek o acıları nasıl taşısınInstagramda sma hastası oğlu için acı bir sekilde ağlayan ve yardım talep eden bir anne gördüm. İnanın içim parçalandı Allah kimseyi evladının canıyla sınamasın. Ben telefonumdan mesaj ile bağışta bulundum. Ayrıca banka hesabından da küçük bir bağış olsa bile bağış yaptım. Sizler de bu çocuğa yardımcı olmak ister misiniz? Çocuk yarın kilo daha alırsa tedavi hakkını kaybediyormus ve kadın çocuğu kilo durumunu aşmasin diye çocuğunu az yemek ile besliyor.benim içim parçalandı yardım etmek isterseniz bir anne size duacı olacaktır. Linki aşağıya bırakıyorum inceleyin sayfayı ve inşallah bu evladımız için ufak da olsa yardımda bulunalım. Bu ay 100 az harcasak o evlada umut ışığı oluruz. Umarım beni yanlış anlamazsınız ama kadının ağlaması içimi parçaladı.
Sağlıkla gelsin inşallah güzeller güzeli Asya
Allah razı olsun teşekkür ederiz, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBizimde cinsiyet yarın belli olacak inşallah kiz olursa Gökçe olacak rüyamda görmüştümeğer erkek olursa nasip artk daha düşünmedik ama gönlüm babamın adından yana hayırlısı olsun artk
Amin canım. Tedavi amerika da yapılıyor ve bizim ülkede bu hastalığın tedavisi yok ilaçları cok pahali ve özel getiriliyor sanırım. Bende SMA ile ilgili pek bilgili değilim ama ailelerin çektiği bağış toplama sıkıntısını TV ve sosyal medyada görüyoruz.Allah hiç bir anneyi çocuğuyla sınamasın ne olursa olsun çok acı bir durum. Allah şifasını versin tez zamanda. Devlet tedavi masraflarını karşılıyor diye biliyorum sağlık bakanı öyle bir açıklama yapmıştı. Yani bir bebeğin canından daha ne önemli olabilir ki. Bu ilaç firmaları niye dünyanın parasını istiyor aklım almıyor allah bu kapitalizmi yok etsin ne diyeyim. Yazık günah ufacık bebek o acıları nasıl taşısınbu tür tedavilerin ücretsiz olması lazım ama ne yazık ki şeytanlaşmış insanlar yüzünden dünya bu halde…
Malesef öyle canım bu multi milyonerler istese hepsini tek seferde tedavi ettirir de işte. Ben çok etkileniyorum böyle şeylerden içim parçalanıyor. Normalde gebelik öncesinde bu sma testi yapılıyor gebelikte de yapılıyor ama öncesinden öğrenmek tedaviyi daha da kolaylaştırıyor. Genelde bu tür genetik hastalıklar akraba evliliğinden ileri geliyor. Sen eşinle akraba evliliği olmasan dahi anne yada babanın geçmişinde varsa yine taşıyıcı oluyorlar. Allah dermanı olmayan dert vermesin kimseye.Amin canım. Tedavi amerika da yapılıyor ve bizim ülkede bu hastalığın tedavisi yok ilaçları cok pahali ve özel getiriliyor sanırım. Bende SMA ile ilgili pek bilgili değilim ama ailelerin çektiği bağış toplama sıkıntısını TV ve sosyal medyada görüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?