2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bizde aynisini dusunduk Türkçe karakter olmasin dedik :) Cihat yada Eslem dusunuyoruz bakalim

Merhaba ben yeniyim burada tam olarak bu sayfayı yeni keşfediyorum. Nisan annesiyim inşalah. Sabırsız ben duramadım benim bebişin de cinsiyetini tahmin eder misiniz . Gönderiyorum foto 12 haftalık
Goruntu hic net degil canim baska var mi?
Allah nasıp ederse Asya koyacağız bizde
Kız olsa ben de Asya dusunuyordum cok guzel bir isim boyle duru temiz kulaga hos geliyor ama sanirim erkek bizimki. Rabbim nasip etsin insallah
Neden yanlis anlayalim sizden gorerek sms gonderdim ben de vesile olmus oldunuz. Insallah bir an once toplanir para ondan onemlisi insallah artik devlet bu hastaligin tedavisini karsilar hangi yavrumuza yetisecegimizi sasirdik. Allah ailenin yardimcisi olsun

Kuzum eşim dahil etrafımızdaki herkes erkek diyordu, ben ilk andan kız diyorum ama asla gençliğimde vs Kız bebeğim olacak diyen biri değildim, görsen oğlan anasi dersin ben hala inanamıyorum kız olduğuna, inşallah gönlündeki olur sağlıklı olsun da. Sanki erkek diye doktor mu dedi yoksa dusunceniz mi?

insallah böyle böyle o yavrucuga destek oluruz.

Normalde 32+0 da doktoruna gidip izin raporu ( is görmezlikten raporu) alıyorsun, o raporu calistigin yerin muhasebesine veriyorsun, daha sonrada dogum olunca dogum raporunda veriyorsun. Sen tabi hangi hafta izine çıkmak istiyorsan o haftada alabilirsin o belgeyi. Daha sonrada otomatik olarak sistemde tanımlı hesabına yatıyor, bana ucret 2 seferde yatmisti bi onceki gebeligimde, sanirim o zaman 15 bin civarı almıştım

Selamlar, sırf o parayı düşününce dayanayim diyorum cikmayayim işten hem evden calisiyorum diyorum. Ama öte yandan da bir daha tek olarak kendine vakit ayırmayacagim sorumluluk büyük olacak çocukla birlikte ondan bırak isi kafayı dinle diyorum bu arada çalışma zorunluluğum yok maddi olarak, çok aradayim çok kararsızım valla... Siz ne dersiniz topicteki arkadaşlar :/

Sunucunuz ne oldu

Yaa hala bebislerimiz cok kucukler o yuzden mi inanamiyosun sonradan doktorun fikrinin degismesi gibi durumlar oluyormus ya Saglikli olsunlar insallah en onemlisi o Bizim doktor 12.haftada ikiliye gittigimde erkek buyuk ihtimalle ama belli de olmaz dedi. Etrafimdaki herkes kiz diyor ben de bastan beri erkek diye hissediyorumm. Esim de erkek diyor ama ruyasinda kiz bebek goruyormus isler karisik Rabbim saglik versin merakla bekliyorum 15.hafta gidicem

İyi akşamlar kızlar. Daha önce yazmıştım ikili testtte trizomi 18 riskli çıkmıştı. Bugun perinatoloji uzmanına gittim. Ultrasona göre bebeğin sağlıklı olduğunu fakat ultrasonda %70-80 saptayabileceklerini söyledi. Biraz olsun içimiz rahatladı en azından anormal bir bulguya rastlanmadı. Kesin emin olmak için fetal dna testi yaptırmaya karar verdik yarın kan vereceğim geriye sonucu beklemek kalıyor

Bu cinsiyet durumlari çok karışık zaten her an bir sürpriz olabilirmis gibi kiz erkek hiç fark etmez ama biraz daha karakter olarak dominant biriyim adeta bi kaynana edasiyla oglan olur diyordum, hamile kalana kadar öğrenince mutlaka haber et kuzum

Kuzum evdeyim çalışmıyorum ama bana sorarsan evde olup kendime ne yaptim zaman ayırıp, gebelige adaptasyon ile gecti 4 ay. Evdeysen iş sartlarinda zor değilse bence devam et, yola gitsen kalabalik çalışma ortamin olsa vs neyse ama bence devam et dayanabildigin kadar. İnan evde zaman asla verimli gecmiyor. Eşimde vardiyali benim, bi basina oturyorum evde genelde uyku hali zaten. Düzenini bozma derim

Fetal dna ile tamamen rahatlayacaksınız inşallah canım güzel haberlerle gel yine

Devitamini senin adını her gördüğümde canım brokoli istiyor

Bu arada kızlar benim yaklaşık 3 haftadır devam eden bir öksürüğüm var. Ara sıra olur böyle uzun sürer alışığım aslında ama hamile olunca insan korkuyor. Öksürürken hep karnımı tutuyorum korkudan. Nane limon, elma çayı, bal limon vs hepsini yapıyorum ama gece zor uyuyorum. Bir de sağ karnımın alt tarafında kasığa doğru ağrı oluyor şiddetli değil ama uzun süreli ve hissettiriyo kendini. Az kalsın kocamı uyandırıp acile gidelim dicektim. Ama bişey yapamazlar ilaç vs diye vazgeçtim. Rahim genişlediği için ağrı normal mi? Ne yapmalıyım sizce?

Yani calistigin yerin muhasebedi ilgileniyo. Super o zaman. Tesekkur ederim. Ben sgk'ya kendim vericem gi i tahmin ediyodum. Verilen ucrette sanirim 3 aylik brut maasa gore hesaplaniyormuş

Bu düzenden rahatsızım sanki bıraksam rahatlicakmisim gibi hissediyorum ondan kararsızlık var üzerimde

Ben de gecenlerde isten cikmayi dusundum, psikolojik olarak hicbir sey yapasim gelmeyen bi donemdi. Hamileyken isten cikmak, hele ki evden calisiyorken buyuk bi salaklik olur diyenler oldu. Assagi yukari kaldi 6 ayimiz, sonra 4 ay kadar da dogum izni var, yuklu bi para da gelecek bebeginin ihtiyaclarinin bir kismini rahatlikla karsilarsin. Dogum izninden sonra yapamiyorum diyip cikarsin veya 6 ayda ucretsiz izin istersin.

Progestan kullananlar kaçıncı haftada bıraktınız.
Ben de adenomyozis var progestan da kasılmayı önlüyormuş. Doktorum bırak artık dedi ama hiç bırakasım gelmiyor bişey olacak diye.

Progestan kullananlar kaçıncı haftada bıraktınız.
Ben de adenomyozis var progestan da kasılmayı önlüyormuş. Doktorum bırak artık dedi ama hiç bırakasım gelmiyor bişey olacak diye.
Canım ben 11e girince bıraktım. Ama bahsettiğin problem yok bende. Önlem amaçlı kullanıyordum sadece. Gerçi şimdi rahmimde yapışıklık çıktı. İyi ki kullanmışım diyorum
Hem fitil hem kalçadan iğne kullanıyordum. İkisini birden bıraktırdı doktorum. Ben de senin gibi biraz tedirgin olunca ikisini birden aynı gün kesmek içime sinmedi elimde fitil de vardı fitili bir hafta daha falan kullandım bitene kadar. Şimdi sadece haftada bir proluton depot kullanıyorum bunların yerine. Sen iğne kullanıyor musun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…