2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
18+5 teyim. 8.haftadan beri prilam Dr kullanıyorum. 3 gündür kullanmayayim dedim. Bugün 3 kere kustum yine. Tekrar ilaca başlayacağım

Ah kızlar 15+ 4 den bildiriyorum bende de aynı tam gaz devam günde 3 prilam içiyorum. Kolular yüzünden istifralarım oluyor tiksinme had safhada yeminle bezdim.

Ayy o da zor kiz Aslinda kisa kolay isimler de cok guzel oluyor mesela Mete, Metehan, Onur, Kerem gibi :) Oglumuz olsaydi bu isimleri kesin dusunurdum :)
Kerem kulaga hos geliyor canim not edeyim
Ayaz ve Deniz isimlerini çok seviyorum ben
Ayaz ismini biz de cok sevdik kuzeninin oglunun ismiymis. Denizde bizde var

Anne babalarimiz en kucuk cocuklar, kuzenlerimiz bizden buyuk. Hepsi cocuk sahibi oldu guzel isimleri kaptilar Kucuk olmanin dezavantaji

Maşallllah tabiim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah bende senin gibi haftaya böyle yazarım hala öğrenemedik minimiğimizin cinsiyetini kendini kapatıyor nazlı bebeğim..

Merhaba,
Ben galiba bugün artık hareketlerini hissediyorum pıt pıt yapiyo karnım kendini hafif şişiriyor sanki. Göbeğimin sağına yada soluna kayıyor. Bundan sonra daha da fazla isallah hissederim
Canim bizde dun gece basladik sanirim hissetmeye ama cook az :) uc kere bi tikladi gibi bisey oldu donra devam etti ufak ufak :) Babamizin tepkileri daha da hostu Yakinda hepimiz tam anlamiyla hissederiz insallah

18+5 teyim. 8.haftadan beri prilam Dr kullanıyorum. 3 gündür kullanmayayim dedim. Bugün 3 kere kustum yine. Tekrar ilaca başlayacağım
Aynı durumu yaşıyorum 1 gün dayanabildim 2 kere kustum hiçbirşey yemediğim halde boğazlarım hep tahriş oldu umarım yakında geçer hepimizin

Kerem için birkaç kere düşünmek lazım, cok yaramaz oluyorlar

bende oyleyim çok sis geziyorum

Maşallllah tabiim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah bende senin gibi haftaya böyle yazarım hala öğrenemedik minimiğimizin cinsiyetini kendini kapatıyor nazlı bebeğim..
Amin çok teşekkür ederim Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah Haftaya öğrenince bekliyoruz senden de , minnoş bizi daha bekletmez bence artık

Kerem için birkaç kere düşünmek lazım, cok yaramaz oluyorlar
Ayy anam vazgectim bile

Kizlar bulantilariniz icin Allah sabir versin, umarim yakin zamanda biter.
Burada cok bulanti yasayan bi arkadas vardi esi uzakta calisan onun bulantilari ne alemde acaba. Bulantilari bitti bizi de unuttu sanirim Saka bi yana umarim bitmistir, guzel bi hamilelik geciriyodur

Deniz i diyorsun dimi ? Ben de çok merak ediyorum onu . Eşi de görevi bitirip gelecekti yanına , umarım her şey yolundadır

Deniz i diyorsun dimi ? Ben de çok merak ediyorum onu . Eşi de görevi bitirip gelecekti yanına , umarım her şey yolundadır
Evet canim Deniz. kulaklari cinlasin. Esine kavustuysa hasret gideriyodur, dedigin gibi umarim hersey yolundadir onun icin. Ve hepimiz icin hersey yolunda olsun.

Günaydın kızlar benımde yarın 4 lu taramam var yaptırmak ıstemıordum ama doktor yapalım dedı... 19. hafta şaka gıbı gelıyor 39. hafta sezeryan olacagımı dusunursem yolu yarıladım.... fakat karnımı gorsenız 6 7 aylık varım :) çalışırken vakıt cok hızlı gectı bebegı dusunmeye vaktım olmadı desem yerıdır

Günaydın sizinle benim aynı gidiyor bende 39. haftada sezeryan olacağım büyük olasılık aynen zaman çok hızlı ilerliyor çalışınca ekstra yoğun geçiyor zaman hiç bir şey anlaşılmıyor.
bu arada cinsiyet için erkek demişlerdi bugünkü kontrolde doktor kız dedi şaşırdık kaldık bizlerde şuan muallaktayız ne olacak bakalım

Ne zaman erkek demislerdi ayni doktormuydu ?? detayli ultrasonda daha net belli olur

2 li iyi olunca genelde 4 lu yapılmıyor ama bazi doktorlar cok pimpirikli banada doktor oncekinde 39.haftaya gun vermisti ama kan tahlillerinde bazi degerler yuksek oldugu icin 38+2 ye almistim gunu simdi yine oyle olur buyuk ihtimal hayirli zamanda gelsinler bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…