Hayır canm ilaç kullanmadım.İnşallah ilaç kullanmışmıydınız
Ah kızlar 15+ 4 den bildiriyorum bende de aynı tam gaz devam günde 3 prilam içiyorum. Kolular yüzünden istifralarım oluyor tiksinme had safhada yeminle bezdim.Ya hiç sormayın durum bende de aynı prilam Dr kullanıyorum Bursa'da yaşıyorum ve metro kullanıyorum 2 durak gittikten sonra inme ihtiyacı hissettim hiçbir şekilde yola devam edemedim. Sabahları cok fazla yaşanıyor bende. Yolculuğumu yarıda bırakıp eşimi çağırmak durumda kaldım durumlar hala düzelmedi yani anlayacağınız acaba kız olduğu için mi bu kadar çok oluyor çözemedim
Kerem kulaga hos geliyor canim not edeyimAyy o da zor kizAslinda kisa kolay isimler de cok guzel oluyor mesela Mete, Metehan, Onur, Kerem gibi :) Oglumuz olsaydi bu isimleri kesin dusunurdum :)
Ayaz ismini biz de cok sevdik kuzeninin oglunun ismiymis. Denizde bizde varAyaz ve Deniz isimlerini çok seviyorum ben
Maşallllah tabiim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCinsiyetimiz belli oldu çok şükürGelişimi boyu kilosu organları çok şükür her şeyi gayet düzgün . Tahmini doğum tarihimiz 2 gün geri geldi 18 nisan olarak güncelledi doktor. Kızım olacakmış . Ben hayatımda bundan daha güzel bir haber almadım Allah’ıma şükürler olsun
Canim bizde dun gece basladik sanirim hissetmeye ama cook az :) uc kere bi tikladi gibi bisey oldu donra devam etti ufak ufak :) Babamizin tepkileri daha da hostuMerhaba,
Ben galiba bugün artık hareketlerini hissediyorumpıt pıt yapiyo karnım kendini hafif şişiriyor sanki. Göbeğimin sağına yada soluna kayıyor. Bundan sonra daha da fazla isallah hissederim ❤
Aynı durumu yaşıyorum 1 gün dayanabildim 2 kere kustum hiçbirşey yemediğim halde boğazlarım hep tahriş oldu umarım yakında geçer hepimizin18+5 teyim. 8.haftadan beri prilam Dr kullanıyorum. 3 gündür kullanmayayim dedim. Bugün 3 kere kustum yine. Tekrar ilaca başlayacağım
Olabilir mantıklıYani ben öyle duydum annem de söyledi bizde öyle olmuş 5 aya kadar sürmüş ama tabi kişiye de bağlı bir durum olduğu için net bişey söylemek mümkün olmuyor
Kerem için birkaç kere düşünmek lazım, cok yaramaz oluyorlarKerem kulaga hos geliyor canim not edeyim
Ayaz ismini biz de cok sevdik kuzeninin oglunun ismiymis. Denizde bizde var
Anne babalarimiz en kucuk cocuklar, kuzenlerimiz bizden buyuk. Hepsi cocuk sahibi oldu guzel isimleri kaptilarKucuk olmanin dezavantaji
bende oyleyim çok sis geziyorumMerhaba kızlar bu gece ılk defa saat 5 te uyandım sırt ustu yatıyordum karnımda hareketler hıssettım 2. gebelık oldugu ıcın daha erken beklıyordum ama ılkı ıle aynı oldu 17 hafta bıtımınde basladı. Toplamda 2.5 kılo aldım ama yemeklerden sonra karnım asırı sısıyor son ayları dusunemıyorum :)
Güzel haberlerini bekliyoruz o zamanHe valla ya bi açmadı bacaklarınıAyın 11 inde.
AFP testi yapmıştı onun sonucu için gideceğim.
Amin çok teşekkür ederimMaşallllah tabiim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİnşallah bende senin gibi haftaya böyle yazarım hala öğrenemedik minimiğimizin cinsiyetini kendini kapatıyor nazlı bebeğim..
Ayy anam vazgectim bileKerem için birkaç kere düşünmek lazım, cok yaramaz oluyorlar
Deniz i diyorsun dimi ? Ben de çok merak ediyorum onu . Eşi de görevi bitirip gelecekti yanına , umarım her şey yolundadırAyy anam vazgectim bile
Kizlar bulantilariniz icin Allah sabir versin, umarim yakin zamanda biter.
Burada cok bulanti yasayan bi arkadas vardi esi uzakta calisan onun bulantilari ne alemde acaba. Bulantilari bitti bizi de unuttu sanirimSaka bi yana umarim bitmistir, guzel bi hamilelik geciriyodur
Evet canim Deniz.Deniz i diyorsun dimi ? Ben de çok merak ediyorum onu . Eşi de görevi bitirip gelecekti yanına , umarım her şey yolundadır
Günaydın sizinle benim aynı gidiyor bende 39. haftada sezeryan olacağım büyük olasılık aynen zaman çok hızlı ilerliyor çalışınca ekstra yoğun geçiyor zaman hiç bir şey anlaşılmıyor.Günaydın kızlar benımde yarın 4 lu taramam var yaptırmak ıstemıordum ama doktor yapalım dedı... 19. hafta şaka gıbı gelıyor 39. hafta sezeryan olacagımı dusunursem yolu yarıladım.... fakat karnımı gorsenız 6 7 aylık varım :) çalışırken vakıt cok hızlı gectı bebegı dusunmeye vaktım olmadı desem yerıdır
Ne zaman erkek demislerdiGünaydın sizinle benim aynı gidiyor bende 39. haftada sezeryan olacağım büyük olasılık aynen zaman çok hızlı ilerliyor çalışınca ekstra yoğun geçiyor zaman hiç bir şey anlaşılmıyor.
bu arada cinsiyet için erkek demişlerdi bugünkü kontrolde doktor kız dedişaşırdık kaldık bizlerde şuan muallaktayız ne olacak bakalım
2 li iyi olunca genelde 4 lu yapılmıyor ama bazi doktorlar cok pimpirikliGünaydın kızlar benımde yarın 4 lu taramam var yaptırmak ıstemıordum ama doktor yapalım dedı... 19. hafta şaka gıbı gelıyor 39. hafta sezeryan olacagımı dusunursem yolu yarıladım.... fakat karnımı gorsenız 6 7 aylık varım :) çalışırken vakıt cok hızlı gectı bebegı dusunmeye vaktım olmadı desem yerıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?