Cok gecmis olsunKizlar az once dustum popo ustu ayagim kaydi tahtadan asagiya inmeye calisiyordumDoktoruma sordum kanama yoksa gelmene gerek yok dedi, cok sukur kanama agri da yok ama endiselendim
Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Allahın izniyle bir şey olmayacak, dinlen biraz endişe etme.Kizlar az once dustum popo ustu ayagim kaydi tahtadan asagiya inmeye calisiyordumDoktoruma sordum kanama yoksa gelmene gerek yok dedi, cok sukur kanama agri da yok ama endiselendim
Benm bulantılar 2 hafts önce azalmaya başladı. Birkaç gündür de koku hassasiyetim azaldı. Yok denecek kadar az çok şükür. Darısı sizlere inşallah.Kızlar mide bulantılarınız ne durumda 15+5 teyim hala devam ediyor sanırım her ilaç bitiminde bi kaç gün kendimi deniyorum bugün de denedim ama bitmemiş hala bulanıyor benim gibi olan varmı
Çok zor bi kararmış ama bizde oğluşumuza Berat koymaya karar verdikMerhabalar kızlarBiz isim düşündük Aslıhan koyacağız kızımızın ismini . Her yaşta kullanabileceği dolu dolu bir isim olduğunu düşünüyoruz. İnsallah ismi bir ömür uğurlu gelir bebeğime
çok geçmiş olsun canım aman çok dikkatli olmak lazım
Geçmiş olsun canım çok dikkat et lütfenYat uzan endişelenip stres yapma kendini
Sağlıkla büyüsün isallah
Güzel isim adıyla yaşasın isallah
Gecmiw olsun nasıl düştün aman dikkat et kendine. Dinlen
Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Allahın izniyle bir şey olmayacak, dinlen biraz endişe etme.
Cok tesekkur ederim canlarim uzandik dinlendik iyiyiz cok sukurGeçmiş olsun canım, uzan dinlen güzelce
Ay cok guzelmis cok sevdim canim adiyla yasasin insallahMerhabalar kızlarBiz isim düşündük Aslıhan koyacağız kızımızın ismini . Her yaşta kullanabileceği dolu dolu bir isim olduğunu düşünüyoruz. İnsallah ismi bir ömür uğurlu gelir bebeğime
Ayy o da zor kizKizlar erkek isim onerisine acigim.Yalnizca turkce karakter iceren isim dusunmuyoruz ü ö ş ç gibi Beyfendiye isim oneriyorum gmail hesabi deniyor "bu isim ve soyisimde gmail alinmis olmaz" diyor Sanki 15 sene sonra gmail diye bisey kalacak yeni yazilimlar gelmeyecekmis gibi :)
İnşallah ilaç kullanmışmıydınızBenm bulantılar 2 hafts önce azalmaya başladı. Birkaç gündür de koku hassasiyetim azaldı. Yok denecek kadar az çok şükür. Darısı sizlere inşallah.
Ay kesin kız dimeMerhabalar kızlarBiz isim düşündük Aslıhan koyacağız kızımızın ismini . Her yaşta kullanabileceği dolu dolu bir isim olduğunu düşünüyoruz. İnsallah ismi bir ömür uğurlu gelir bebeğime
Ayaz ve Deniz isimlerini çok seviyorum benKizlar erkek isim onerisine acigim.Yalnizca turkce karakter iceren isim dusunmuyoruz ü ö ş ç gibi Beyfendiye isim oneriyorum gmail hesabi deniyor "bu isim ve soyisimde gmail alinmis olmaz" diyor Sanki 15 sene sonra gmail diye bisey kalacak yeni yazilimlar gelmeyecekmis gibi :)
kesin kesin ,bacak arasında herhangi bir çıkıntı görmedi doktor birkaç dakika baktıAy kesin kız dime
Benim ki bir türlü netleşmiyor yüksek ihtimal kız dedi ama sanırım detaylıya girmeden netleşmeyecek
TesekkurlerSağlıkla büyüsün isallah
Güzel isim adıyla yaşasın isallah
Gecmiw olsun nasıl düştün aman dikkat et kendine. Dinlen
bende bursadayım :) bursa metrosu da maşallah bir uçtan bir uca :/ inşallah yakın zamanda geçer bulantılarınYa hiç sormayın durum bende de aynı prilam Dr kullanıyorum Bursa'da yaşıyorum ve metro kullanıyorum 2 durak gittikten sonra inme ihtiyacı hissettim hiçbir şekilde yola devam edemedim. Sabahları cok fazla yaşanıyor bende. Yolculuğumu yarıda bırakıp eşimi çağırmak durumda kaldım durumlar hala düzelmedi yani anlayacağınız acaba kız olduğu için mi bu kadar çok oluyor çözemedim
He valla ya bi açmadı bacaklarınıkesin kesin ,bacak arasında herhangi bir çıkıntı görmedi doktor birkaç dakika baktıbi sonraki randevun ne zamaaan kız mı erkek mi kesin bi duyaydık iyiydi
Maşallah canımMerhaba,
Ben galiba bugün artık hareketlerini hissediyorumpıt pıt yapiyo karnım kendini hafif şişiriyor sanki. Göbeğimin sağına yada soluna kayıyor. Bundan sonra daha da fazla isallah hissederim ❤
Yani ben öyle duydum annem de söyledi bizde öyle olmuş 5 aya kadar sürmüş ama tabi kişiye de bağlı bir durum olduğu için net bişey söylemek mümkün olmuyorBende anlamadım 3. Aydan sonra geçer dediler geçmiyor ilacı kullanınca rahatım bırakıyorum bazen denemek için aynı normale dönmek istiyorum artık. Kız olunca uzunmu sürüyormuş duymamıştım bunu
Amin inşallah hepimiz için gerçekten zorluyorbende bursadayım :) bursa metrosu da maşallah bir uçtan bir uca :/ inşallah yakın zamanda geçer bulantıların
Sagol canimMaşallah canımdarısı tekmelerine inşallah
Ben hissettiğim şey bebek mi gaz mı ayırt edemiyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?