2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar az once dustum popo ustu ayagim kaydi tahtadan asagiya inmeye calisiyordum Doktoruma sordum kanama yoksa gelmene gerek yok dedi, cok sukur kanama agri da yok ama endiselendim
Cok gecmis olsun endiseni cok iyi anliyorum, uzan dinlen aklina kotu birsey getirme sukur kanaman da yokmus.

Kızlar mide bulantılarınız ne durumda 15+5 teyim hala devam ediyor sanırım her ilaç bitiminde bi kaç gün kendimi deniyorum bugün de denedim ama bitmemiş hala bulanıyor benim gibi olan varmı
Benm bulantılar 2 hafts önce azalmaya başladı. Birkaç gündür de koku hassasiyetim azaldı. Yok denecek kadar az çok şükür. Darısı sizlere inşallah.

Kizlar erkek isim onerisine acigim. Yalnizca turkce karakter iceren isim dusunmuyoruz ü ö ş ç gibi Beyfendiye isim oneriyorum gmail hesabi deniyor "bu isim ve soyisimde gmail alinmis olmaz" diyor Sanki 15 sene sonra gmail diye bisey kalacak yeni yazilimlar gelmeyecekmis gibi :)

çok geçmiş olsun canım aman çok dikkatli olmak lazım

Geçmiş olsun canım çok dikkat et lütfen Yat uzan endişelenip stres yapma kendini

Sağlıkla büyüsün isallah

Güzel isim adıyla yaşasın isallah

Gecmiw olsun nasıl düştün aman dikkat et kendine. Dinlen

Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Allahın izniyle bir şey olmayacak, dinlen biraz endişe etme.

Geçmiş olsun canım, uzan dinlen güzelce
Cok tesekkur ederim canlarim uzandik dinlendik iyiyiz cok sukur

Ay cok guzelmis cok sevdim canim adiyla yasasin insallah

Ayy o da zor kiz Aslinda kisa kolay isimler de cok guzel oluyor mesela Mete, Metehan, Onur, Kerem gibi :) Oglumuz olsaydi bu isimleri kesin dusunurdum :)

Ay kesin kız dime
Benim ki bir türlü netleşmiyor yüksek ihtimal kız dedi ama sanırım detaylıya girmeden netleşmeyecek

Ayaz ve Deniz isimlerini çok seviyorum ben

Ay kesin kız dime
Benim ki bir türlü netleşmiyor yüksek ihtimal kız dedi ama sanırım detaylıya girmeden netleşmeyecek
kesin kesin ,bacak arasında herhangi bir çıkıntı görmedi doktor birkaç dakika baktı bi sonraki randevun ne zamaaan kız mı erkek mi kesin bi duyaydık iyiydi

bende bursadayım :) bursa metrosu da maşallah bir uçtan bir uca :/ inşallah yakın zamanda geçer bulantıların

Kızlar,raporsuz bunların pek anlamı yok biliyorum ama hastanenin sonuç sayfasında bunlar çıkmış rapor için polikliniğe gitmem gerekiyormuş gelin görün ki devletten randevu almak ne mümkünBakalım raporu ne zaman alabilecem şimdilik bu veriler var elimde.

Merhaba,
Ben galiba bugün artık hareketlerini hissediyorum pıt pıt yapiyo karnım kendini hafif şişiriyor sanki. Göbeğimin sağına yada soluna kayıyor. Bundan sonra daha da fazla isallah hissederim
Maşallah canım darısı tekmelerine inşallah
Ben hissettiğim şey bebek mi gaz mı ayırt edemiyorum hala

Bende anlamadım 3. Aydan sonra geçer dediler geçmiyor ilacı kullanınca rahatım bırakıyorum bazen denemek için aynı normale dönmek istiyorum artık. Kız olunca uzunmu sürüyormuş duymamıştım bunu
Yani ben öyle duydum annem de söyledi bizde öyle olmuş 5 aya kadar sürmüş ama tabi kişiye de bağlı bir durum olduğu için net bişey söylemek mümkün olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…