2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aynen aslında kadın doğumcu da görüyor her şeyiniBen de geçen hafta üniversiteye başka bir durumdan dolayı gitmiştim de dediğin gibi sistem o kadar kötü ki insanı özele mecbur bırakıyor
Bek ben görüyorum kafasını beynini bir sıkıntı yok, görülebiliyor demekki diyip gülüyor Nadir artık adam nasıl alışmışsa ünüversiteden gelen bu raporlara
Cuma gününe aldım randevu Medicana’dan bakalım.
Bir de haftaya aksilik çıkmazsa bi eşimin memleketine gideceğiz 5 saat arabayla. Bir sorun olmadığını duyup gitmek daha iyi olacak. İnşallah güzel geçer bu sefer de iyi anarım kendilerini

Ayy masallah Allah anzarlardan korusun bildigin kaşını goruyoruz hanimefendinin Kiz cocugu iste nazli hanim yuzunu kapatmalara simdiden baslamis.
Sor canim ayip degil bu da bi ihtiyac sonucta
Yuruyus konusunda kesinlikle haklisin benim doktor duz ayak yuruyuse basla dedi maalesef sadece haftasonu yuruyus yapiyorum 10 bin adim falan atiyorum. Haftaici evde koridorda biraz yuruyorum.
Bi video varya instagramda ama yook ben yapamam hayir yoook ev kucuk valla o koca karinla anneler evdeyken imkansiz neyse ki son 1 hafta kala gelirler en erken.
Masallah evlendigin gibi hamile kalmissin benim kuzenimde oyle korunmasima ragmen ilkk ay hamile kaldi o yuzden esim cok korkuyodu bende hamile kalirim diye benim anne tarafim cok dogurgan ya. Esim diyo senin anne tarafin bu dunyaya dogurmaya gelmis

Kizlar ben e bebekten yeni dogan icin kundak almistim. Sizce kullanisli olur mu ? Ona gore geri iade edicem. Instagramda da soyle bisey gordum ama ne internette ne de magazalarda denk gelmedim. Videodaki daha kullanisli gibi. Fikirlerinizi bekliyorum.

Eklentiler

• 20211201_180857.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 74
Böyle birşey ben de düşünüyorum ya. Yenidoğan bebekler uykularında sıçrayarak kendilerini çok uyandırıyor. Hatta Moro refleksi diye adı bile varmış geçen okudum
Tam kundak yapmak da gazlı bebeklerde zararlıymış. Bacak hareketlerini engellediği için.
Genelde böyle koldan olan kundakları öneriyorlar. Ama bana da videodaki daha kullanışlı geldi

Bende alicam bunlardan yurt dışında bebekleri hep kundakla yatiriyolar videolardan hep görüyorum..derin ve rahat uyku sağlıyormuş..bebeler ellerinden dahi korkuyolarmis alicam kısmetse..iyi günlerde kullanın inşallah

Canım bana senin aldığın videodakinden daha kullanışlı göründü, bu işin piri bir marka var yurtdışında herkesin ilk tercih ettiği, ben de yurtdışındayım ondan aldım tr de olmayabilir ama mantık olarak senin aldığın daha çok benziyor, ekliyorum fotosunu

Eklentiler

• 58516259-B0B9-4115-AD7E-46AE475084B0.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 8DEF4AC8-EE89-425B-8DD5-928F558CD99E.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 60
  • 77B1F6F1-47F8-490E-97A4-C5EC4E746252.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 76
Evet bir kere adet oldum sonra dedim ben çocuk istiyorum doğurana kadar 27 olcam yaş gidiyor diye çok şükür Rabbim uğraştırmadı hemen oldu

Bu arada aklımdayken ekleyeyim, çok kullanışlı ve faydalı ama yine de bazı bebekler reddedebiliyormuş, alıp hiç kullanamayanlar da oluyor (ben de ikinci elden neredeyse hiç kullanılmamış aldım hatta bu sayede ) yine de denemeye değer

Kundak fikri gayet mantıklı canım , elleri serbest kaldığında bebek kendini uyandırabiliyormus hareketlerinden korkabiliyormuş o yüzden kundaklamak faydalı diyorlar ama ayakları açıkta kalacak şekilde . Allah korusun kalça çıkığına sebep olabiliyormuş ayakları da kundaklamak,bacak hareketlerine engel olduğu icin .

Cok güzel duruyor ama bazı çocuklar sevmiyor. Benim kızımın hastane çıkış setindeki battaniye ile sardık kolları battaniye içinde olunca ağladı çıkarınca ağlaması durdu ve hala daha uyurken kolları yorganın üzerinde durur.
Sen 1 tane al dene beğenirsen bir tane daha alirsin çok kıyafet almak kullanılmadan kalmasına neden olabiliyor.

Iste bunun ayaklari genis ust kismi dar mantiken ayni islev ama insan emin olamiyor

Sagolun insallah ama tam emin olamiyorum ise yarar mi diye

Ya videodakiyle islevi ayni gibi tek fark videodakinin kollari ekstra baglama aparati var. Bunda tek parca ayaklar genis ust taraf dar. Seninkine baktim trendyolda 439tl yok anacim bana 21 liralik e bebeginki yeter ama birde yurtdisindaki fiyatina bakayim uygun biseyse ve cok pratikse anneme aldirayim

Bunun da bacak ayak kismi genis bir tek kol govde kismi dar. Hani ilk 1-2ay kullanilir gibi.

Ya iste neyi sevip sevmeyecegini bilememek cok zor 21liraydi tanesi 2 tane aldim umarim isime yarar, yaramazsa da cok pahali degil zaten uzulmem.

Canım medical park mehmet bal öneririm sana. Rapor konusunda hiçbir sıkıntı çıkarmıyor. Ben kaç oldu rapor alıyorum. Gayet tatlı bir adam. Çok açıklayıcı sakinleştirici her şeyi tane tane anlatıyor

Ama ben seni yerim etipuffff masallah kuzum cok tatli hanimefendiiii
Herseyin yolunda olmasina cok sevindimm

Aa biz seninle ayniyiz canim bizde 25 haziran evlendik sat 4 temmuz sonrasi malum haha

İnşallah güzel geçer canım benim en iyi kısmı CD oluyor ben arada bir bakıyorumkısa kısa kesitler kaydetmişler ama yine de yakınlarıma falan gösterdim senin de zaten bi sorun olsa üniversitedeki doktor daha fazla incelerdi sadece çok ayrıntılı göremediği için raporu öyle yazmıştır

Cd yi nasil izliyosunuz nereye nasil aktardiniz. Bana da baya hareketli oldugu bi anda goruntu kaydedip cd vermisti ama hala izleyemedik.

Yaa bu nee çok tatlı maşallah annesi ya uyy kız çocuğu tatlılığı resmen

Ama canım benim beyin ve yüz değerlendirmesi hiç yok. Açıkça da yazmış raporda. Normal şartlarda bir ara verip yürütüp ne bilim tatlı bişeyler ye diyip tekrar bakması, İşini tamamlaması lazım. 13. hafta taramasında perinatolog öyle yaptı bana mesela. He pozisyon uygun olur ne bilim benim kilomdan falan net göremez ona tamamım yine bir nebze.
Bu sonuçta bir kere yapılan birşey. 20-25 gün önceden anca alabiliyorsun randevuyu orada. İmkanım olmasa özelde tekrar yaptırmak için şimdi benim adım detaylı ultrasonunu yaptırmış olacaktı. Ama bence orada 5 dkkada yapılan şeyin detaylıyla hiçbir alakası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…