Bek ben görüyorum kafasını beynini bir sıkıntı yok, görülebiliyor demekki diyip gülüyor Nadir artıkAynen aslında kadın doğumcu da görüyor her şeyiniBen de geçen hafta üniversiteye başka bir durumdan dolayı gitmiştim de dediğin gibi sistem o kadar kötü ki insanı özele mecbur bırakıyor
Ayy masallah Allah anzarlardan korusun bildigin kaşını goruyoruz hanimefendininKızlarrrr ben bir güzelle tanıştım geldim ilk kez yüzünü gördümkaşları bile çıkmış dudakları görünüyor galiba aşık oldum boyumuz 20.5 cm , kilomuz 304 gram . Gelişimimiz icin gayet iyi gidiyor dedi beynini kalbini ve diğer organlarını inceledi her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür Önümüzdeki hafta detaylı ultrason icin bir başka doktora yönlendirdi , diğer kontrolümüz icin de 3 Ocak tarihini verdi . Bizde haberler böyle cinsiyette herhangi bir değişme var mı diye de sordum bir arkadaşımızın başına gelmişti , ama bize bir prenses geliyormuş kesin olarak tekrar baktı Çekmeyin der gibi nasıl da yüzünü kapatıyor ya onun o ellerini yiyeceğim doğsun da hele o başını kollarına yaslaması Gerçekten aşık oldum ben
Sor canim ayip degil bu da bi ihtiyac sonuctaDoğuma bu kadar etkisi olduğunu bilmiyordum. Doktora sorsam mı acabailiskisiz artık duramiyor galiba diye düşünür mü ki 30 . Haftaya kadar yasak demişti sanki
Bugun beni cok güldürdün Allah razı olsun keyiflendim sayendehergun normal doğuma destek yapalım.
Yürüyüş cok önemli eger doktor yasak demediyse yada siz kendinizi iyi hissediyorsanız hergun düzenli yürüyüş şimdiden yapın normal dogumu inanılmaz kolaylaştırıyor. Ben ilkinde kızımda öyle yaptım ama bunda durumum özel yürüyemiyorum hep arabayla gidip geliyorum her yere.
Bi video varya instagramda ama yook ben yapamam hayir yoookŞimdi pinke yazdım önemli olan bebişimizin ve kendi sağlığımız seks 2.plan tabi, eğlenelim biraz diye yazdım
Çoğu gebe sorun yokken bile yapmıyor tercih meselesi işte :)
Kız evde birileri varken daha tatlı oluyor kaçırma derim fırsatı
Yaa kızlar yazdıklarınızı okudum da çok güldümbiz yeni evli olduğumuz için herhalde hiç ara verme gibi bir durum olmadı istekte azalma falan da yok hatta bazen tam tersi 7 haziranda evlendik sat 26 haziran doktor kanama vs olmadığı sürece sıkıntı yok demişti. 5 aydır hiç olmamıştı.
Böyle birşey ben de düşünüyorum ya. Yenidoğan bebekler uykularında sıçrayarak kendilerini çok uyandırıyor. Hatta Moro refleksi diye adı bile varmış geçen okudumKizlar ben e bebekten yeni dogan icin kundak almistim. Sizce kullanisli olur mu ? Ona gore geri iade edicem. Instagramda da soyle bisey gordum ama ne internette ne de magazalarda denk gelmedim. Videodaki daha kullanisli gibi. Fikirlerinizi bekliyorum.
THE BABY SUPER ® on Instagram: "❤️ . . Follow me 👉@super.ofbaby and 🙏❤️ . . #Fabulousbaby #baby #kids #love #Adorable #precious #Babyboy #Babylove #Kids #Cutebaby #angel #fairy #sweetheart #Innocent #Sweetbaby #innocentbaby #uniquebaby #lovelybaby #
25K likes, 277 comments - thebabysuper on November 22, 2021: "❤️ . . Follow me 👉@super.ofbaby and 🙏❤️ . . #Fabulousbaby #baby #kids #love #Adorable #precious #Babyboy #Babylove #Kids #Cutebaby #angel #fairy #sweetheart #Innocent #Sweetbaby #innocentbaby #uniquebaby #lovelybaby #innocentbaby...www.instagram.com
Bende alicam bunlardan yurt dışında bebekleri hep kundakla yatiriyolar videolardan hep görüyorum..derin ve rahat uyku sağlıyormuş..bebeler ellerinden dahi korkuyolarmis alicam kısmetse..iyi günlerde kullanın inşallahKizlar ben e bebekten yeni dogan icin kundak almistim. Sizce kullanisli olur mu ? Ona gore geri iade edicem. Instagramda da soyle bisey gordum ama ne internette ne de magazalarda denk gelmedim. Videodaki daha kullanisli gibi. Fikirlerinizi bekliyorum.
THE BABY SUPER ® on Instagram: "❤️ . . Follow me 👉@super.ofbaby and 🙏❤️ . . #Fabulousbaby #baby #kids #love #Adorable #precious #Babyboy #Babylove #Kids #Cutebaby #angel #fairy #sweetheart #Innocent #Sweetbaby #innocentbaby #uniquebaby #lovelybaby #
25K likes, 277 comments - thebabysuper on November 22, 2021: "❤️ . . Follow me 👉@super.ofbaby and 🙏❤️ . . #Fabulousbaby #baby #kids #love #Adorable #precious #Babyboy #Babylove #Kids #Cutebaby #angel #fairy #sweetheart #Innocent #Sweetbaby #innocentbaby #uniquebaby #lovelybaby #innocentbaby...www.instagram.com
Canım bana senin aldığın videodakinden daha kullanışlı göründü, bu işin piri bir marka var yurtdışında herkesin ilk tercih ettiği, ben de yurtdışındayım ondan aldım tr de olmayabilir ama mantık olarak senin aldığın daha çok benziyor, ekliyorum fotosunuKizlar ben e bebekten yeni dogan icin kundak almistim. Sizce kullanisli olur mu ? Ona gore geri iade edicem. Instagramda da soyle bisey gordum ama ne internette ne de magazalarda denk gelmedim. Videodaki daha kullanisli gibi. Fikirlerinizi bekliyorum.
Evet bir kere adet oldum sonra dedim ben çocuk istiyorum doğurana kadar 27 olcam yaş gidiyor diyeMasallah evlendigin gibi hamile kalmissinbenim kuzenimde oyle korunmasima ragmen ilkk ay hamile kaldi o yuzden esim cok korkuyodu bende hamile kalirim diye benim anne tarafim cok dogurgan ya. Esim diyo senin anne tarafin bu dunyaya dogurmaya gelmis
Bu arada aklımdayken ekleyeyim, çok kullanışlı ve faydalı ama yine de bazı bebekler reddedebiliyormuş, alıp hiç kullanamayanlar da oluyor (ben de ikinci elden neredeyse hiç kullanılmamış aldım hatta bu sayedeKizlar ben e bebekten yeni dogan icin kundak almistim. Sizce kullanisli olur mu ? Ona gore geri iade edicem. Instagramda da soyle bisey gordum ama ne internette ne de magazalarda denk gelmedim. Videodaki daha kullanisli gibi. Fikirlerinizi bekliyorum.
Kundak fikri gayet mantıklı canım , elleri serbest kaldığında bebek kendini uyandırabiliyormus hareketlerinden korkabiliyormuş o yüzden kundaklamak faydalı diyorlar ama ayakları açıkta kalacak şekilde . Allah korusun kalça çıkığına sebep olabiliyormuş ayakları da kundaklamak,bacak hareketlerine engel olduğu icin .Kizlar ben e bebekten yeni dogan icin kundak almistim. Sizce kullanisli olur mu ? Ona gore geri iade edicem. Instagramda da soyle bisey gordum ama ne internette ne de magazalarda denk gelmedim. Videodaki daha kullanisli gibi. Fikirlerinizi bekliyorum.
Cok güzel duruyor ama bazı çocuklar sevmiyor. Benim kızımın hastane çıkış setindeki battaniye ile sardık kolları battaniye içinde olunca ağladı çıkarınca ağlaması durdu ve hala daha uyurken kolları yorganın üzerinde durur.Kizlar ben e bebekten yeni dogan icin kundak almistim. Sizce kullanisli olur mu ? Ona gore geri iade edicem. Instagramda da soyle bisey gordum ama ne internette ne de magazalarda denk gelmedim. Videodaki daha kullanisli gibi. Fikirlerinizi bekliyorum.
Iste bunun ayaklari genis ust kismi dar mantiken ayni islev ama insan emin olamiyorBöyle birşey ben de düşünüyorum ya. Yenidoğan bebekler uykularında sıçrayarak kendilerini çok uyandırıyor. Hatta Moro refleksi diye adı bile varmış geçen okudum
Tam kundak yapmak da gazlı bebeklerde zararlıymış. Bacak hareketlerini engellediği için.
Genelde böyle koldan olan kundakları öneriyorlar. Ama bana da videodaki daha kullanışlı geldi
Bende alicam bunlardan yurt dışında bebekleri hep kundakla yatiriyolar videolardan hep görüyorum..derin ve rahat uyku sağlıyormuş..bebeler ellerinden dahi korkuyolarmis alicam kısmetse..iyi günlerde kullanın inşallah
Canım bana senin aldığın videodakinden daha kullanışlı göründü, bu işin piri bir marka var yurtdışında herkesin ilk tercih ettiği, ben de yurtdışındayım ondan aldım tr de olmayabilir ama mantık olarak senin aldığın daha çok benziyor, ekliyorum fotosunu
Bunun da bacak ayak kismi genis bir tek kol govde kismi dar. Hani ilk 1-2ay kullanilir gibi.Kundak fikri gayet mantıklı canım , elleri serbest kaldığında bebek kendini uyandırabiliyormus hareketlerinden korkabiliyormuş o yüzden kundaklamak faydalı diyorlar ama ayakları açıkta kalacak şekilde . Allah korusun kalça çıkığına sebep olabiliyormuş ayakları da kundaklamak,bacak hareketlerine engel olduğu icin .
Cok güzel duruyor ama bazı çocuklar sevmiyor. Benim kızımın hastane çıkış setindeki battaniye ile sardık kolları battaniye içinde olunca ağladı çıkarınca ağlaması durdu ve hala daha uyurken kolları yorganın üzerinde durur.
Sen 1 tane al dene beğenirsen bir tane daha alirsin çok kıyafet almak kullanılmadan kalmasına neden olabiliyor.
Canım medical park mehmet bal öneririm sana. Rapor konusunda hiçbir sıkıntı çıkarmıyor. Ben kaç oldu rapor alıyorum. Gayet tatlı bir adam. Çok açıklayıcı sakinleştirici her şeyi tane tane anlatıyorKızlar günaydın . Artık geldim izmirdeyim düşük tehlikem olduğu için biraz erken geldim şimdilik raporla idare ediyorum. Devletteki doktorlar rapor konusunda çok sıkıntı. 24 haftalık olunca idari izine ayrılacağım. İzmir'de olan arkadaşlar doktor konusunda tavsiyesi olacak olan varsa çok sevinirim
Rica ederimÇok teşekkür ederim en azından fikir oldu bana da
Ama ben seni yerim etipuffffKızlarrrr ben bir güzelle tanıştım geldim ilk kez yüzünü gördümkaşları bile çıkmış dudakları görünüyor galiba aşık oldum boyumuz 20.5 cm , kilomuz 304 gram . Gelişimimiz icin gayet iyi gidiyor dedi beynini kalbini ve diğer organlarını inceledi her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür Önümüzdeki hafta detaylı ultrason icin bir başka doktora yönlendirdi , diğer kontrolümüz icin de 3 Ocak tarihini verdi . Bizde haberler böyle cinsiyette herhangi bir değişme var mı diye de sordum bir arkadaşımızın başına gelmişti , ama bize bir prenses geliyormuş kesin olarak tekrar baktı Çekmeyin der gibi nasıl da yüzünü kapatıyor ya onun o ellerini yiyeceğim doğsun da hele o başını kollarına yaslaması Gerçekten aşık oldum ben
Aa biz seninle ayniyiz canimYaa kızlar yazdıklarınızı okudum da çok güldümbiz yeni evli olduğumuz için herhalde hiç ara verme gibi bir durum olmadı istekte azalma falan da yok hatta bazen tam tersi 7 haziranda evlendik sat 26 haziran doktor kanama vs olmadığı sürece sıkıntı yok demişti. 5 aydır hiç olmamıştı.
Ama geçen gün ilk defa az bir kan geldi ilişki sırasında ben anlamadım ağrı vs yoktu ama eşim farketti. Araştırdık hemen baktık normalmiş. İlişki sırasında ya da sonrasında olabiliyormuş. Yine de bir gün ara verdik tedbir amaçlı sonra yine normal devam
İnşallah güzel geçer canım benimBek ben görüyorum kafasını beynini bir sıkıntı yok, görülebiliyor demekki diyip gülüyor Nadir artıkadam nasıl alışmışsa ünüversiteden gelen bu raporlara
Cuma gününe aldım randevu Medicana’dan bakalım.
Bir de haftaya aksilik çıkmazsa bi eşimin memleketine gideceğiz 5 saat arabayla. Bir sorun olmadığını duyup gitmek daha iyi olacak. İnşallah güzel geçer bu sefer de iyi anarım kendilerini
İnşallah güzel geçer canım benimen iyi kısmı CD oluyor ben arada bir bakıyorum kısa kısa kesitler kaydetmişler ama yine de yakınlarıma falan gösterdim senin de zaten bi sorun olsa üniversitedeki doktor daha fazla incelerdi sadece çok ayrıntılı göremediği için raporu öyle yazmıştır
Yaa bu neeKızlarrrr ben bir güzelle tanıştım geldim ilk kez yüzünü gördümkaşları bile çıkmış dudakları görünüyor galiba aşık oldum boyumuz 20.5 cm , kilomuz 304 gram . Gelişimimiz icin gayet iyi gidiyor dedi beynini kalbini ve diğer organlarını inceledi her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür Önümüzdeki hafta detaylı ultrason icin bir başka doktora yönlendirdi , diğer kontrolümüz icin de 3 Ocak tarihini verdi . Bizde haberler böyle cinsiyette herhangi bir değişme var mı diye de sordum bir arkadaşımızın başına gelmişti , ama bize bir prenses geliyormuş kesin olarak tekrar baktı Çekmeyin der gibi nasıl da yüzünü kapatıyor ya onun o ellerini yiyeceğim doğsun da hele o başını kollarına yaslaması Gerçekten aşık oldum ben
Ama canım benim beyin ve yüz değerlendirmesi hiç yok. Açıkça da yazmış raporda. Normal şartlarda bir ara verip yürütüp ne bilim tatlı bişeyler ye diyip tekrar bakması, İşini tamamlaması lazım. 13. hafta taramasında perinatolog öyle yaptı bana mesela. He pozisyon uygun olur ne bilim benim kilomdan falan net göremez ona tamamım yine bir nebze.İnşallah güzel geçer canım benimen iyi kısmı CD oluyor ben arada bir bakıyorum kısa kısa kesitler kaydetmişler ama yine de yakınlarıma falan gösterdim senin de zaten bi sorun olsa üniversitedeki doktor daha fazla incelerdi sadece çok ayrıntılı göremediği için raporu öyle yazmıştır
Obayram in attığı videodaki gibi oluyorsun demekEvet yapmayınca sinir yapıyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?