2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canim ben simdi odasini yapamayacagim ama aklimda nedense haki yesili ve beyaz ekru var. Fotograftakinin tam tersi alt taraf haki yesili ust taraf beyaz ekru dusunuyorum. Bi duvari da 2.ekteki duvar kagidindan safari dusunuyorum. Ama kedinlikle kucuk bi alana, kapidan girilince gozukmeyen duvara dusundum.
Gri tonlarina bayiliyorum ama evim hep gri siyah tonlarda. Koltuklar gri, tv unitesi siyah. Mutfak dolaplarim gri, buzdolabim bile siyah dusun o yuzden artik gina geldi. Hatta yatak odamdaki gardrop bile siyah cam Dusun ne kadar gri ve siyahtan bezdigimi. Benim esim mimar cizdi etti ona viraktim guvendim, cok guzel dedim ama temizlik kismini hic dusunememisim O yuzden cocuguma gri icermeyen bisey yapacagim kesinlikle. Bu yesile de bayiliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20211202-083653_Instagram.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20211202-083640_Instagram.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 56
Ben de bunları çok beğendim gerçekten çocuk odasında göz yormadan dinlendiren konsept en güzeli ben ham ahşap mobilya alıcam muhtemelen montessori yatak ve bebek kitaplığı olacak muhtemelen çünkü gömme dolap var kıyafetler için ve su yeşili tonlarında halı aldım duvarları açık renk tutucam kırık beyaz gibi, ben şimdiden çok kitap aldım zaten onları montessori kitaplık yapımca duvarda baya renk hareket olacak hep kapakları görüneceği için

Bende üniversite de 10 da ayrıntılı ultrason var inşaallah baştan savma bakmaz

Bende obayram la aynı üniversite hastanesine gidiyorum

Canım valla biraz şans meselesi. Bir arkadaşım aylar önce yaptırmıştı. Ona sordum. Nispeten daha iyi geçmiş onunki. Bir kaç kere ekranı falan çevirmiş bak kalbi falan demiş. Ama onun da çok uzun sürmemiş. Yani oraya gidince internetten okuduğun gibi uzun uzun izleyeceğim bebeğimi anlatacaklar bana diye düşünme. Ben o beklentiyle gittim baya şaşırdım o yüzden
Bir de sanırım üniversitede takipliysen biraz daha ilgilenecek olabilirler. Benimki sordu çünkü girer girmez. Nerde takipli diye. Dedim Medicana. Orda kim yani diye tekrar sordu. Muhtemelen Doç. Dr. Savaş Karakuş var üniversiteden, akşamları orda hasta kabul eden o mu değil mi onu anlamak istedi. Normalde nerede takiptesin bilmiyorum ama herhangi bir zamanda üniversiteden bir doktora göründüysen onu söyleyebilirsin bence sorarlarsa

Canim kac gram yada kac santim oldugunu da soylemedi mi ya

Kuzum zaten ultrason sırasında tek kelime etmedi. Ekranı ucundan dahi göremedim. Hiç görüntü de vermedi. En son herşey yolunda mı dedim artık gerildim. Kafası çok aşağıda görüntü alamıyorum dedi ve 30 sn sonra bitirdi. Girerken eşimle konuşmuştum. Çıkınca aradım. 8 dkka iki arama arası
Raporda sadece işte kafa ölçüsüne, karın ölçüsüne ve bacak ölçüsüne göre gün hafta yazmış. Onların bile kaç mm olduğu yok

Benim dün kendi doktorum baktı canım her zamanki gibi sağolsun
21+3 tüm. 473 gr boyu söylemiyor ama ben okumuştum o bacak kemiği uzunluğunu 7 ile çarpınca yaklaşık boy hesaplanıyormuş. Onun da kısaltması FL(Hadlock). Benim hesaplayınca 25,5 cm çıkıyor
Ya benim oğlanın kafa ölçüsü hep 8 gün önden gidiyor. Diğer ölçümler 1-2 gün. Geçen hafta da öyleydi. Kardeşimin doğduğunda kafası çok büyükmüş. Patates kafalı dayısına çekecek sanırım

Evet 4 sezaryan olduğu için üniversite takip ediyor

Canim benim 21+1di gittigimde 23 cm dedi kilosu da 365 gram. Haftasina gore kucukmus bidigim. Ona biraz moralim bozulmadi degil ama olsun saglikli olsun da kisa olsun Esimde bende 175 cm boyundayiz insallah bidis kisa olmaz :)

Evet 4 sezaryan olduğu için üniversite takip ediyor
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah
Bir de bence benim şanssızlığım bakan kişiyle alakalıydı. Çok ilgisizdi. Oturuşu falan bile bir garipti. Yayılmıştı sandalyede falan. Muhtemelen seninki daha iyi geçecektir canım benimkine göre. İnşallah iyi birine de denk gelirsin daha da güzel geçer

Detayli ultrason olculerinden anlayanlar yada isine yarayacak olanlara da atayim

Eklentiler

• 6E9FB3C1-682B-43AD-BBEA-C34124BAEE96.webp
    32 KB · Görüntüleme: 99
Canim benim 21+1di gittigimde 23 cm dedi kilosu da 365 gram. Haftasina gore kucukmus bidigim. Ona biraz moralim bozulmadi degil ama olsun saglikli olsun da kisa olsun Esimde bende 175 cm boyundayiz insallah bidis kisa olmaz :)
O hiç belli olmaz canım, + - sapmaları var hepsinin takma kafaya şimdiden

Ben normalde oda yapmayacaktım ama sonradan kullanmadığım odamı bu şekilde yapma fikrine ısındım. Duvarın bir tarafını puantiye gibi açık bir renk duvar kağıdı ile kaplamayı düşünüyorum . Ikea nın hemnes modeli şifonyeri var çok kullanışlı, kulplarını ahşap yaparak ondan almayı düşünüyorum bir de dolap koyarım yanına . Evimin tamamı ahşap ve beyaz renkler o yüzden bu tarz bi aydınlatma bakıyorum . Raf ve çerçeve ile de hareketlendirebilirim odayı aynı böyle. Onun dışında beşiğimiz böyle beyaz , emzirme koltuğu da mutlaka alacağım aklımdakiler bir araya gelince fotoğraftaki gibi bir şey oluyor zaten su an odada duran tek kişilik yatağım var onu çıkarmayacağım bebek odasında faydalı olduğunu söylemişlerdi . Kapı süsü alıcam bi de duvarına asabilirim yine açık renklerde olur o da , hatta bi tane beğendim onun da fotoğrafını yükleyim

Eklentiler

• 132E48BB-EC2F-49DE-8FB3-7618FF258B87.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 97
  • FDE6446A-8F09-4C6E-A772-53EB1804F880.webp
    45 KB · Görüntüleme: 94
Kuşum adam kaçıyor
Oda diyor çocuğumuzun kafası delik mi oluyor diye
Ya valla erkeklerin kuruntusu eskiler nasıl yapıyormuş yani kız valla bizimkine bıraksam her gece isteyecek benden ben yoruluyorum artık 3 kizim var büyük kızım 1. Sınıf götürüp getiriyorum birde ikiz kızlarım var onlarda yaramazlık yapıyorlar ev işi falan derken artık yoruluyorum geç vakit oluncada halim olmuyo valla ben isteğini çok kolay kolay geri çevirmem ama bazen çok yoruluyorum

Ben de ham ahsap mobilya dusunuyorum canim. Su yesili de cok guzel bi renk bence. Montessori kitaplik baya meshur oldu ya instagram fenomenlerinden gordum benim de aklimda var keainlikli yaptiracagim Umarim hersey gonlumuzce olur tabi herseyin basi saglik.

Bu yeni nesil erkekler bizden daha tripli zaten
Valla maşallah senin 4.çocuk olacak o zaman
Ben birini yaparken nasıl bakacağım diye düşünüyorum, 4.yü düşünemedim

Kız bana da kalsa bende yaparım her gece de benim adam da iş yok

Sağol cnm Allah razı olsun evet 4. Valla çok şükür bakanım var bekar kız kardeşlerimde var kayın validemde diyor getir biz bakabiliyorken valla sağolsunlar annemlerde kayinvalidemlerde çok yardımcı oluyorlar Rabbim nasip ederse hayırlısıyla bu defada oglusum olacak valla tabi bayanda istiyor insan iki kişi tek oldugunda istiyor ama zaman geçtikçe arada yoruluyorsun valla çocuklarla uğraşmaktan falan ama çok şükür 8 yıl olacak hala ilk zamanlarki gibi hicbir zaman eşimin isteğini geri cevirmedim bazen ben istedim o yok dedi ben trip yaptım "Sen istediğinde ben hiç yok demiyorum" diye

Maşallah canım benim ne güzel
Benim de kızım olacak
Bakan olmazsa zaten hem çocuklar hem işi zaten zor kadınlar her şeye yetişmek zorunda kalıyorlar :/

Benim adam tembel ya cidden tembel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…