2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canim muayene ve doğum ücreti nasıl ?

Çok haklısın ama maalesef devlette bütün işler böyleyani dediğin gibi imkanın olmasa ya da nasıl olması gerektiğiyle ilgili biraz bilgin olmasa öylece kalacak

Cd yi nasil izliyosunuz nereye nasil aktardiniz. Bana da baya hareketli oldugu bi anda goruntu kaydedip cd vermisti ama hala izleyemedik.
Bilgisayara takıp izledik biz ordan bilgisayara aktarılabiliyordu da ben video açıkken telefonla kaydettim ordan daha rahat bakıyorum canım

Ay cnm bizim 8 yıl olacak nerdeyse bizimki hala ilk günkü gibi hiç sıkılma usanma olmuyo artık ben arada diyom valla yoruldum

Bende üniversite de 10 da ayrıntılı ultrason var inşaallah baştan savma bakmaz

Canim kac gram yada kac santim oldugunu da soylemedi mi ya

Bende üniversite de 10 da ayrıntılı ultrason var inşaallah baştan savma bakmaz
Benim çok güzel geçti üniversite hastanesinde yaptırdım isallah senin de çok güzel geçer incelenir.
Canim kac gram yada kac santim oldugunu da soylemedi mi ya
O Obayram MissPeaceful bende agirliklarini ve boylarını merak ediyorum sizlerinki kaç çıktı.
Bizim boy yazmamışlar ama 21+0 447gr haftasiyla uyumlu çıkmış.
Bugun kendi doktorumla randevum var salı günü olan randevuyu doktorun ameliyati ve kızımın da gelmesi için bugüne aldık. İsallah güzel yüzünü gösterir de renkli görüntü alabiliriz.

Günaydın hanımlar,
Çocuk odası dekorasyonu renkleriyle ilgili neler yapmayi düşünüyorsunuz? Ben odasını gri renk boyamayı düşünüyorum. Açık ahşap rengi mobilya istiyorum ama dekoratif olarak neler yapabilir kafam karışıyor. Eşimin işi avize imalatı özel sipariş olarak avize, masa dekoratif raflar, tasarım aydinlatmalar gibi işler yapıyor ama işin içinde olunca kafa daha kazan gibi oluyor. Sizlerin de kaydettiği yada yapmak istediği şeyler nelerdir paylaşabilir misiniz.

Günaydın pink,
Ben kiracıyım diye oda yapmayacağım bir dolap alacağım, bir de yatak aldım şimdilik onunla büyütmeyi düşünüyorum :)

Günaydın pink,
Ben kiracıyım diye oda yapmayacağım bir dolap alacağım, bir de yatak aldım şimdilik onunla büyütmeyi düşünüyorum :)
Bende kiraciyim ama yine odada dekoratif birseyler olması güzel oluyor. Kızımın şimdiki odası oğlumun olacak kızım da büyük odaya geçecek hem kızımın, hemde oglumun odasına dekoratif şeyler seviyorum.
Bu kizimin şimdiki odası ama artık perdeleri falan da istemiyor 9 yaşında ama büyüdüm barbie olmasın diyor.

Benim ev küçük bir de ev sahibi izin vermiyor hiç bir şeye ondan dedim :)
Küçük odam da zaten yatak odası dolabım var, diğer yarısına da ıvır zıvırla kızımın dolabı sığarsa öpüp başıma koyarım.
Senin yerin müsaitse yap tabi ne güzel oluyor bebek odaları :)

Bende obayram la aynı üniversite hastanesine gidiyorum

Ay çok sevimli gerçekten, büyümüşte barbie istemiyor
Gri konsept güzel bu arada ama ben oda yapacak olsam safari çıkartmalar böyle soft ama renkli yapardım.

Canım ben şu 2 sticker setini çok beğendim uygun fiyatlı güzel renk katabilir hem çocuklar hayvanları takip etmeyi çok seviyor hem sulu boya efektli extra şirin görünüyor bana

Eklentiler

• 35A52483-0EBB-404C-B50C-435F62DB80F2.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 61
  • 21E90517-331F-4719-9512-3595F07563CF.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…