Canim muayene ve doğum ücreti nasıl ?Canım medical park mehmet bal öneririm sana. Rapor konusunda hiçbir sıkıntı çıkarmıyor. Ben kaç oldu rapor alıyorum. Gayet tatlı bir adam. Çok açıklayıcı sakinleştirici her şeyi tane tane anlatıyor
Çok haklısın ama maalesef devlette bütün işler böyleAma canım benim beyin ve yüz değerlendirmesi hiç yok. Açıkça da yazmış raporda. Normal şartlarda bir ara verip yürütüp ne bilim tatlı bişeyler ye diyip tekrar bakması, İşini tamamlaması lazım. 13. hafta taramasında perinatolog öyle yaptı bana mesela. He pozisyon uygun olur ne bilim benim kilomdan falan net göremez ona tamamım yine bir nebze.
Bu sonuçta bir kere yapılan birşey. 20-25 gün önceden anca alabiliyorsun randevuyu orada. İmkanım olmasa özelde tekrar yaptırmak için şimdi benim adım detaylı ultrasonunu yaptırmış olacaktı. Ama bence orada 5 dkkada yapılan şeyin detaylıyla hiçbir alakası yok
Bilgisayara takıp izledik biz ordan bilgisayara aktarılabiliyordu da ben video açıkken telefonla kaydettim ordan daha rahat bakıyorum canımCd yi nasil izliyosunuz nereye nasil aktardiniz. Bana da baya hareketli oldugu bi anda goruntu kaydedip cd vermisti ama hala izleyemedik.
Ay cnm bizim 8 yıl olacak nerdeyse bizimki hala ilk günkü gibi hiç sıkılma usanma olmuyo artık ben arada diyom valla yoruldumYaa kızlar yazdıklarınızı okudum da çok güldümbiz yeni evli olduğumuz için herhalde hiç ara verme gibi bir durum olmadı istekte azalma falan da yok hatta bazen tam tersi 7 haziranda evlendik sat 26 haziran doktor kanama vs olmadığı sürece sıkıntı yok demişti. 5 aydır hiç olmamıştı.
Ama geçen gün ilk defa az bir kan geldi ilişki sırasında ben anlamadım ağrı vs yoktu ama eşim farketti. Araştırdık hemen baktık normalmiş. İlişki sırasında ya da sonrasında olabiliyormuş. Yine de bir gün ara verdik tedbir amaçlı sonra yine normal devam
Bende üniversite de 10 da ayrıntılı ultrason var inşaallah baştan savma bakmazSelam canımgözünaydın
ya ben de güya işte üniversite hani herkes orada yaptırıyor konuya daha hakimlerdir diip gideyim dedim. Bin pişman oldum. Daha çok sisteme sinirlendim yani. Allah durumu olmayanlara yardım etsin valla
Bugün kendi doktoruma gittim. O da baktı uzun uzun bir sıkıntı yok rahat ol dedi. Biraz ağrım vardı idrar tahlili verdim onu bekliyorum. Görüşeceğiz telefonda. Sonra randevu alacağım Medicana’dan
Ya benim ücretten ziyade Medicana’nın radyoloji bölümüyle pek yıldızım barışmadı taa tüp bebek zamanımdan. O yüzden içime hiç sinmiyordu oraya gitmek. Ama artık el mahkum. Perinatolog taa 24+1 e ayın 20sine verdi randevu
O zamana kadar kafama takmaktansa gideceğim artık.
20 gün sonra da perinatolog bakar rahatlarım iyice
Canim kac gram yada kac santim oldugunu da soylemedi mi yaAma canım benim beyin ve yüz değerlendirmesi hiç yok. Açıkça da yazmış raporda. Normal şartlarda bir ara verip yürütüp ne bilim tatlı bişeyler ye diyip tekrar bakması, İşini tamamlaması lazım. 13. hafta taramasında perinatolog öyle yaptı bana mesela. He pozisyon uygun olur ne bilim benim kilomdan falan net göremez ona tamamım yine bir nebze.
Bu sonuçta bir kere yapılan birşey. 20-25 gün önceden anca alabiliyorsun randevuyu orada. İmkanım olmasa özelde tekrar yaptırmak için şimdi benim adım detaylı ultrasonunu yaptırmış olacaktı. Ama bence orada 5 dkkada yapılan şeyin detaylıyla hiçbir alakası yok
Obayram in attığı videodaki gibi oluyorsun demek
Benim çok güzel geçti üniversite hastanesinde yaptırdım isallah senin de çok güzel geçer incelenir.Bende üniversite de 10 da ayrıntılı ultrason var inşaallah baştan savma bakmaz
O ObayramCanim kac gram yada kac santim oldugunu da soylemedi mi ya
330 muayene ücreti. Doğum için daha görüşmedim canımCanim muayene ve doğum ücreti nasıl ?
Günaydın hanımlar,
Çocuk odası dekorasyonu renkleriyle ilgili neler yapmayi düşünüyorsunuz? Ben odasını gri renk boyamayı düşünüyorum. Açık ahşap rengi mobilya istiyorum ama dekoratif olarak neler yapabilir kafam karışıyor. Eşimin işi avize imalatı özel sipariş olarak avize, masa dekoratif raflar, tasarım aydinlatmalar gibi işler yapıyor ama işin içinde olunca kafa daha kazan gibi oluyor. Sizlerin de kaydettiği yada yapmak istediği şeyler nelerdir paylaşabilir misiniz.
Bende kiraciyim ama yine odada dekoratif birseyler olması güzel oluyor. Kızımın şimdiki odası oğlumun olacak kızım da büyük odaya geçecek hem kızımın, hemde oglumun odasına dekoratif şeyler seviyorum.Günaydın pink,
Ben kiracıyım diye oda yapmayacağım bir dolap alacağım, bir de yatak aldım şimdilik onunla büyütmeyi düşünüyorum :)
Bizim sayfamızdaki
Bende kiraciyim ama yine odada dekoratif birseyler olması güzel oluyor. Kızımın şimdiki odası oğlumun olacak kızım da büyük odaya geçecek hem kızımın, hemde oglumun odasına dekoratif şeyler seviyorum.
Ne güzel işte eşinde mutlu degilmi o istemeden sen diyorsunYemin ederim eksiği var, fazlası yok
Bende obayram la aynı üniversite hastanesine gidiyorumBenim çok güzel geçti üniversite hastanesinde yaptırdım isallah senin de çok güzel geçer incelenir.
O ObayramMissPeaceful bende agirliklarini ve boylarını merak ediyorum sizlerinki kaç çıktı.
Bizim boy yazmamışlar ama 21+0 447gr haftasiyla uyumlu çıkmış.
Bugun kendi doktorumla randevum var salı günü olan randevuyu doktorun ameliyati ve kızımın da gelmesi için bugüne aldık. İsallah güzel yüzünü gösterir de renkli görüntü alabiliriz.
Ne güzel işte eşinde mutlu degilmi o istemeden sen diyorsun
forevermorrenk Foto yüklemeye çalıştım ama nedense olmuyor.
Bu linkteki kızımın odası. Küçük bir oda ama sevimli bir oda
Ay çok sevimli gerçekten, büyümüşte barbie istemiyorforevermorrenk Foto yüklemeye çalıştım ama nedense olmuyor.
Bu linkteki kızımın odası. Küçük bir oda ama sevimli bir oda
Canım ben şu 2 sticker setini çok beğendim uygun fiyatlı güzel renk katabilirGünaydın hanımlar,
Çocuk odası dekorasyonu renkleriyle ilgili neler yapmayi düşünüyorsunuz? Ben odasını gri renk boyamayı düşünüyorum. Açık ahşap rengi mobilya istiyorum ama dekoratif olarak neler yapabilir kafam karışıyor. Eşimin işi avize imalatı özel sipariş olarak avize, masa dekoratif raflar, tasarım aydinlatmalar gibi işler yapıyor ama işin içinde olunca kafa daha kazan gibi oluyor. Sizlerin de kaydettiği yada yapmak istediği şeyler nelerdir paylaşabilir misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?