2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar şeker yüklemesi için ne düşünüyor sunuz
bende yapılması taraftarıyım fakat benim kusmalarım devam ediyor. özellikle aç kaldığımda tetiklediği için nasıl yaptırıcam bilemiyorum doktorla görüşücem artık ne derse öyle olacak

Çok güzeller ama beyaz olanı daha çok beğendim. Trendyoldan mi aldın? link paylaşabilir misin? Giyilmis hali nasıl merak ettim.

Denedim çok şık duruyor ama incecik. Mankenin uzerinde kalin duruyor.
Beden konusunda L aldım biraz bol durdu. Yani nisanda nasil olurum bilemiyorum ama en kotu dar durur yoksa dedigin gibi dogumdan sonra bosuna gardtopta bekler

Son düzenleme:
Kızlar şeker yüklemesi için ne düşünüyor sunuz
Doktorlarin uygun gordugu seyleri yaptirma taraftariyim acikcasi. Sonucta tip hergun ilerliyor ve yeni seyler on gorulebiliyor. Birde ailemde seker var o yuzden merak ediyorum. 31 aralik yaptiracagim, 3 ocakta zaten rutin kontrolum olacak o zamana kadar sonuc cikar doktorum degerlendirir.

Canim soylemesi kolay belki ama lutfen guzel seyler dusun. Inan kurdukca kotuyu cagiriyoruz, dus almana doktor bisey demediyse bi tabure tarzi biseyin uzerine otur esin yikasin seni olmaz mi :)

Cumartesi kontrolden sonra daha bir rahatlayacağım inşallah ya

Korkularını anlıyorum kkendini yıpratacak şeyler düşünme hem kendin hemde bebeğin için duş alırken çok sıcak su kullanma... zaten sivas soğuk cesaret edene kadar bekle için rahat edecekse

Çok yeni sanırım ondan biraz hassasiyetim. Ne olsa dikişe yoruyorum şuan eşim de kızıyor ama engel olamıyorum
Allahtan normalde de çok sıcak duş almazdım. İki dkka girdim çıktım şimdi. İnşallah iyi olacağız

Canim soylemesi kolay belki ama lutfen guzel seyler dusun. Inan kurdukca kotuyu cagiriyoruz, dus almana doktor bisey demediyse bi tabure tarzi biseyin uzerine otur esin yikasin seni olmaz mi :)
Kuzum doktorlar normal hamilelikte de oturarak banyo yapmayı çok önermiyorlar. Enfeksiyon riskini arttırdığından dolayı.
Şuan benim için de enfeksiyon olabilecek en büyük sıkıntı. Ter kokusu falan derdim değil yoksa enfeksiyon korkum olmasa.
İki dkka girdim çıktım ayakta bir cesaret. Saçımı falan eşim yıkadı yine kollarımı kaldırmim diye

Cok güzeller sağlıkla giysin kuzucuk

Kızlar doktor kan testin sistemde yok dedi gebeliğin başında yapilan toxoplazma testi yapmış rubella igg , anti cmv IgM ,anti cmv igg pozitif. Enfeksiyon bölümüne sevk ettiler .bugün adivite testi yapıldı. İki hafta sonra çıkacak. Sana daha önce bu testler yapılmamış dedi halbuki ağustosta yapılmış sadece değerler farklı o zaman doktor bir sorun görmemişti. rubella igg yükselmiş o zamana göre Kafam çok karıştı internet te birsuru şey yazıyor. Bebeğe geçme riski birsuru tehlikeden bahsediyor . Önce rahimde perde şimdi bu normalde çok pimpirik biri değilim ama surekli birşeyler cikiyor. Net birşey diyende yok. İki hafta nasıl beklicem bilmiyorum.Gebelik başında size yapılan testlerde değerleriniz nasildi.

Arkadaslar sezeryanda altli üstlü pijama takiminin altını giydirmediler sadece ustunu giydim zaten biraz uzundu kalcami örtüyordu, alt taraftan cok kontrol oluyor, icerdekileri boşaltmak gerekiyor filan o yuzden altını giydirmiyorlar, kisa olan geceliklerde mantikli o yuzden, ben takim almistim hastanede sabahligini yürürken kullandim ve pijamanın ustunu sadece, uzun elbise de vardi ona hic gerek kalmadı. Depend 2 tane almistim ama hiç kullanmadim diyebilirim yine bulunsun diye alirim ama 1 paket yeterli olur. Hasta pedleri daha kullanışlı oldu diyebilirim

Dependi niye kullanamadın canım?
Herkes çok memnun kalmış ondan soruyorum.

Ben hiç test yaptırmadım.
Gebeliği öğrenince kan testi yapmıştı doktor onda da her şey yolunda demişti.

Sezaryen olursan önden düğmeli olması iyi oluyor giyinmesi de rahat emzirme içinde
Bunların dışında bir tane de düğmeli elbiseli sabahlıklı bir takım almayı düşünüyorum. Evde de düğmeli sabahlıklı bir takımım var onu da alırım yanıma büyük ihtimalle.

Normalde gebeliğin ilk haftalarında yapıyorlar ve daha sonra kimse ikinci bir defa yaptirmiyor. Ben de simdi baktim rubella igG pozitif, igM negatif, toxoplazma igg ve igm negatif. Toxonun pozitifligi hayvanlardan bulaşan seyler olmasi lazim, evcil hayvan besliyorsan ondan olabilir

Canım toxoplazma negatif. Anti igg IgM rubella Igg pozitif.

Dependi niye kullanamadın canım?
Herkes çok memnun kalmış ondan soruyorum.
Hastanede kullandim galiba ama onuda oradakiler mi verdi hatirlamiyorum, belki 1 tane kullanmisimdir, icine hasta pedlerinden koyunca daha rahat oluyordu, hava sıcaktı hem de sezeryanda sıkan seyler giyinmek iyi olmuyor, ben 2.gun sanirim kendi iç camasirimi kullanmistim icine hasta pedi ile kullandim. Zaten doktor demisti diye hatirliyorum bunu çıkarıp kendi camasirini giy diye. Hasta pedleri baya buyuk oluyor ama ilk yogun gunler depend icine hasta pedi kullanmak bana göre mantıklı illaki taşan yerler oluyor ama sonra gerek kalmıyor depende

Benim ilk gebelik kim ne derse onu uygulayacağım sanırsam :)

Kizlar bugun askilar gelince basladim asmaya, astikca baya az geldi gozume ama bir kismi da anneannesinde turkiyeye getirememistim ucakta kilo sinirli oldugu icin utu isini hic canim istemedi hem belki vakti gelince tekrar yikanir diye utulemedim. Ben bunlarla ugrasirken arkadaslarim daha once aldigim sepetlerden almislar bugun kargoyla geldi sok oldum Mecburen iade ettik aynisi gelmis cunku :)) birde dolap ayraci ve askilik almislar Onlari da iade ettirmedim artik ayip olmasin diye ama almistim bende.

Onun disinda depend XL aldim ben rahat olmasi acisindan acmadim bilmiyorum yani buyuklugunu ama olur diye tahmin ediyorum.

Alt acma minderi, carsaflar, alez ve uyku pedi de tamam

Bebek arabasi yooook bulamiyorum yaaa yok

Eklentiler

• 7B6B11C5-0BDB-40E8-8FBC-03AE1DBD5308.webp
    9 KB · Görüntüleme: 85
  • C54A3551-9484-44E7-B99D-A844E287CA30.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 93
  • 4F39D371-E8FF-4852-B029-880AF79153E6.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 88
  • 20C2357A-2663-4AE9-8BA2-9E339445CF07.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 94
  • 349C3636-5072-4DCC-9436-F436A40E70F7.webp
    12 KB · Görüntüleme: 97
  • 92799BA5-7749-4305-82D0-3E340316DEC3.webp
    69 KB · Görüntüleme: 93
  • C7D86FAA-BAAB-4B6F-8DA8-503DFC3F807C.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 103
  • EC0A8F7D-4377-44D4-A112-CE3AFA1FF6A8.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 102
  • 22FABCA2-6D8F-4553-B066-6691371244BC.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 79
  • 00713581-EBB1-48FA-AD48-2B455A5020D5.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 81
  • 0DE24C4F-E2E3-4A98-A6BF-822E0DA1CB26.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 108

Hepsi çok güzel güle güle kullansın
Sürekli eksik çıkıyor bende de al al hala bitiremedim
Şu organizerlerden alacağım bir de askı alacağım.

Askı hiç aklıma gelmemişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…