Oyyyy maşallahDetaylı ultrasona girdim geldimmmyaklaşık 40 dakika civarı sürdü tek tek bütün organlarına bakıp ölçtü çok şükür her şey yolunda 430 grama ulaşmışız boyumuz 23 cm. Martın son haftası ile nisanın 10 u arasında doğum olacağını düşünüyorum hazırlığını ona göre yap dedi doktor . Kızlar 5 nisan doğum günüm hep takılıyordum eşime, eşinle kızının doğum günleri aynı olacak vay haline diye şaka gerçek olacak galiba fotoğrafları siyah beyaz olarak verdi onun dışında cd ye görüntü ve videolarını kaydetti geldiğimden beri izliyorum aşık oldum iyice İnanılmaz rahatladım Allah herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 
Ayyy maşallah çok güzellerKizlar bugun askilar gelince basladim asmaya, astikca baya az geldi gozume ama bir kismi da anneannesinde turkiyeye getirememistim ucakta kilo sinirli oldugu icinutu isini hic canim istemedi hem belki vakti gelince tekrar yikanir diye utulemedim. Ben bunlarla ugrasirken arkadaslarim daha once aldigim sepetlerden almislar bugun kargoyla geldi sok oldum Mecburen iade ettik aynisi gelmis cunku :)) birde dolap ayraci ve askilik almislar Onlari da iade ettirmedim artik ayip olmasin diye ama almistim bende. 
Onun disinda depend XL aldim ben rahat olmasi acisindan acmadim bilmiyorum yani buyuklugunu ama olur diye tahmin ediyorum.
Alt acma minderi, carsaflar, alez ve uyku pedi de tamam
Bebek arabasi yooook bulamiyorum yaaa yok
İnsallah , çok teşekkür ederimOyyyy maşallahçok güzel pozlar bunlar her şeyin iyi olmasına çok sevindim .. hayırlısıyla kucaklarımıza almamız nasip olur inşallah 
Ne güzel fotoğraflar olmuş öyle maşallah bırakıyorum burayaDetaylı ultrasona girdim geldimmmyaklaşık 40 dakika civarı sürdü tek tek bütün organlarına bakıp ölçtü çok şükür her şey yolunda 430 grama ulaşmışız boyumuz 23 cm. Martın son haftası ile nisanın 10 u arasında doğum olacağını düşünüyorum hazırlığını ona göre yap dedi doktor . Kızlar 5 nisan doğum günüm hep takılıyordum eşime, eşinle kızının doğum günleri aynı olacak vay haline diye şaka gerçek olacak galiba fotoğrafları siyah beyaz olarak verdi onun dışında cd ye görüntü ve videolarını kaydetti geldiğimden beri izliyorum aşık oldum iyice İnanılmaz rahatladım Allah herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 
BitmeeeezHepsi çok güzel güle güle kullansın
Sürekli eksik çıkıyor bende de al al hala bitiremedim
Şu organizerlerden alacağım bir de askı alacağım.
Askı hiç aklıma gelmemişti :)
Saol canim benim tesekkur ederimmÇok güzeller hepsi canım güle güle kullandolap ayraçları ve sepetlerede bayıldım. 
Oyyy bu guzellikte kiiiimDetaylı ultrasona girdim geldimmmyaklaşık 40 dakika civarı sürdü tek tek bütün organlarına bakıp ölçtü çok şükür her şey yolunda 430 grama ulaşmışız boyumuz 23 cm. Martın son haftası ile nisanın 10 u arasında doğum olacağını düşünüyorum hazırlığını ona göre yap dedi doktor . Kızlar 5 nisan doğum günüm hep takılıyordum eşime, eşinle kızının doğum günleri aynı olacak vay haline diye şaka gerçek olacak galiba fotoğrafları siyah beyaz olarak verdi onun dışında cd ye görüntü ve videolarını kaydetti geldiğimden beri izliyorum aşık oldum iyice İnanılmaz rahatladım Allah herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 
Saol canim benimmCanim masallah cok guzel. Gule gule sagliklikli gunlerde kullanin.Ayy bir an once nisan ayina gelsek keske ya 
Aynen bende de hep ekaik cikiyor canim.Ama gecen aksam kuzenim geldi, aldiklarima bakti ve dedi ki "ben bunlarsiz buyuttum ama icinde kalmasin iyi yapmissin. Coguna ihtiyac duymayacaksin demisti " 
Bence hevesimizi alalim
Saol canim benim linki buHepsi çok güzel ❤❤❤
Askilar çok tatlış sepetlerde güzel. Link qtar misin
Ama ya nasıl güzel poz bunlar bende bayıldım ki siz mest olmuşsunuzdur. Darısı başıma bir sonraki randevu 24. Hafta da artık paşam isallah yüzünü saklamaz
Hii hemen baktim kuzum da su goruntuyu istemiyorum yaaAyyy maşallah çok güzellergüle güle kullanın canım ,dolaplar çiçek bahçesi gibi oluyor minnak kıyafetlerle 
Bi arkadaşım Pierre cardin karma plus bebek arabası alıp çok memnun kalmış bi incele istersen fikir olur sana da
https://ty.gl/6qpcztx7xl aynen ben zaten s aldım zayıfım
Ben gecen kontrolde doktoruma sordumNe güzel fotoğraflar olmuş öyle maşallah bırakıyorum buraya
Neden bana kimse doğum tarihinden bahsetmiyora ya benim mi sormam lazım
Yok zannetmem küçük olacağını en fazla doğumda 55 60 arası olurum diye tahmin ediyorum tabiki kalınlığını gönderirim birde büyük yazmışlar bedenine:)Ben de bunu alacaktim ama ayni modelin pijama takimini aldim. Eger bu gecelik cok ince degilse bundan da bi tane alabilirim. Kargon gelince inceligini haber eder misin? :) S kucuk olmaz mi tabi kilonu boyunu bilmiyorum. :)
Benide ablam yikadi kac kereCumartesi kontrolden sonra daha bir rahatlayacağım inşallah ya
Çok yeni sanırım ondan biraz hassasiyetim. Ne olsa dikişe yoruyorum şuan eşim de kızıyor ama engel olamıyorum
Allahtan normalde de çok sıcak duş almazdım. İki dkka girdim çıktım şimdi. İnşallah iyi olacağız
Kuzum doktorlar normal hamilelikte de oturarak banyo yapmayı çok önermiyorlar. Enfeksiyon riskini arttırdığından dolayı.
Şuan benim için de enfeksiyon olabilecek en büyük sıkıntı. Ter kokusu falan derdim değil yoksa enfeksiyon korkum olmasa.
İki dkka girdim çıktım ayakta bir cesaret. Saçımı falan eşim yıkadı yine kollarımı kaldırmim diye
Bende gecen birinde bu modeli gordum, begenmisti, belki fikir olur :)Hii hemen baktim kuzum da su goruntuyu istemiyorum yaaBebek arabasini resmen takinti yaptim su eksik bu eksik diye diye hepsini eliyorum Bir tek Kanz D go begendim ama onun da videosunu bulamadim illa ki hosuma gitmeyen bir seyi cikacaktir Canli gorup oyle karar vercez mecburen 
Canım bagi markaya da bakabilirsin araba için. Hem kibar hem hafifHii hemen baktim kuzum da su goruntuyu istemiyorum yaaBebek arabasini resmen takinti yaptim su eksik bu eksik diye diye hepsini eliyorum Bir tek Kanz D go begendim ama onun da videosunu bulamadim illa ki hosuma gitmeyen bir seyi cikacaktir Canli gorup oyle karar vercez mecburen 
Ben hiç sormiyim o zaman madem söylemiyorlar. Doktoruma abuk subuk şeyler sormuştum zamanında, bana kadınlar klübü falan okuma demişti hahaBen gecen kontrolde doktoruma sordumen en en erken 30dan sonra belli olur, ama ortalama 34-36 haftalarda bisey diyebilirim dedi. Yurtdisindaki doktorlar daha erken tarih verebiliyolar. Kuzenim yurtdisinda nisan annesi olacak. Doktoru 1 ila 10 nisan arasi demis. 2 tane cocugu var, ayni doktoru, diger cocuklarina da verdigi tahmin tutmus. O yuzden kesin 1i ila 10u arasi dogum yaparim diyo. Bizim belirsiz 
Evet esnek kumaş canım ben şu an 59 kiloyum L beden biraz bol oldu bana. Doğuma 65 olursam koca karnimla tam olur diye dusunuyorum. Ki senin aldigin gecelik modeli daha genis kaliptir. Muhtemelen gecelikte M alirim.Yok zannetmem küçük olacağını en fazla doğumda 55 60 arası olurum diye tahmin ediyorum tabiki kalınlığını gönderirim birde büyük yazmışlar bedenine:)
Ben hiç sormiyim o zaman madem söylemiyorlar. Doktoruma abuk subuk şeyler sormuştum zamanında, bana kadınlar klübü falan okuma demişti haha
Çok teşekkür ederiz teyzesiiiNe güzel fotoğraflar olmuş öyle maşallah bırakıyorum buraya
Neden bana kimse doğum tarihinden bahsetmiyora ya benim mi sormam lazım
Bende gecen birinde bu modeli gordum, begenmisti, belki fikir olur :)
Birde bu model
Hemen bakiyorum canim saolCanım bagi markaya da bakabilirsin araba için. Hem kibar hem hafif
Yoyko Ultimate Travel Sistem Bebek Arabası 3 in 1 Gri SilverAslinda xgo yu cok begendimm ama hem fiyati yuksek geldi banahemde yujarida gozetleme penceresi yok canim ya oyuzden direk eledim 
Sanirim digerinde de yok pencere poff :))
Hemen bakiyorum canim saol
Bende hatırladım şimdi, gebelikte saç kesimini sormuştum. Onun üzerine demişti. Komik gelmişti bana bayaAyy ne fena doktormusben genelde cumleye "tabi her gebe hasta bireysel degerlendirilmeli ama soyle bisey okumustum" diye basliyorum ortami isitiyorum. 
Güzel bir yaklaşım olmuş denenebilirÇok teşekkür ederiz teyzesiiiŞöyle bi yumuşatarak sormayı deneyebilirsin aslında ben de ailem gelecek aşağı yukarı doğum ne zaman olur ona göre hazır olalım diye sordum ondan sonra söyledi doğum tarihimizi 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?