2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Oyyyy maşallah çok güzel pozlar bunlar her şeyin iyi olmasına çok sevindim .. hayırlısıyla kucaklarımıza almamız nasip olur inşallah

Ayyy maşallah çok güzeller güle güle kullanın canım ,dolaplar çiçek bahçesi gibi oluyor minnak kıyafetlerle
Bi arkadaşım Pierre cardin karma plus bebek arabası alıp çok memnun kalmış bi incele istersen fikir olur sana da

Ne güzel fotoğraflar olmuş öyle maşallah bırakıyorum buraya
Neden bana kimse doğum tarihinden bahsetmiyora ya benim mi sormam lazım

Hepsi çok güzel güle güle kullansın
Sürekli eksik çıkıyor bende de al al hala bitiremedim
Şu organizerlerden alacağım bir de askı alacağım.

Askı hiç aklıma gelmemişti :)
Bitmeeeez Bu askilardan cok memnun kaldim canim ya bakmak istersen linkini atayim
Çok güzeller hepsi canım güle güle kullan dolap ayraçları ve sepetlerede bayıldım.
Saol canim benim tesekkur ederimm
Oyyy bu guzellikte kiiiim Tu masallahh bidisaaa cok guzel goruntuleri canimm, insallah ayni gune denk gelirsiniz cok tatli olur annesii
Saol canim benimm Aynen yaa bencede biraz abartiyoruz gibime geliyor herkes tam takir almiyordur cocugunu kucagina Ama olsun dedigin gibiii hevesimizi aliyoruzzz bizene bizenee
Saol canim benim linki bu https://ty.gl/ex4xfk8loc

Hii hemen baktim kuzum da su goruntuyu istemiyorum yaa Bebek arabasini resmen takinti yaptim su eksik bu eksik diye diye hepsini eliyorum Bir tek Kanz D go begendim ama onun da videosunu bulamadim illa ki hosuma gitmeyen bir seyi cikacaktir Canli gorup oyle karar vercez mecburen

Eklentiler

• 421F0854-B924-4A86-924B-A8DD583B0C37.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 81
Ben gecen kontrolde doktoruma sordum en en en erken 30dan sonra belli olur, ama ortalama 34-36 haftalarda bisey diyebilirim dedi. Yurtdisindaki doktorlar daha erken tarih verebiliyolar. Kuzenim yurtdisinda nisan annesi olacak. Doktoru 1 ila 10 nisan arasi demis. 2 tane cocugu var, ayni doktoru, diger cocuklarina da verdigi tahmin tutmus. O yuzden kesin 1i ila 10u arasi dogum yaparim diyo. Bizim belirsiz

Ben de bunu alacaktim ama ayni modelin pijama takimini aldim. Eger bu gecelik cok ince degilse bundan da bi tane alabilirim. Kargon gelince inceligini haber eder misin? :) S kucuk olmaz mi tabi kilonu boyunu bilmiyorum. :)
Yok zannetmem küçük olacağını en fazla doğumda 55 60 arası olurum diye tahmin ediyorum tabiki kalınlığını gönderirim birde büyük yazmışlar bedenine:)

Benide ablam yikadi kac kere ben dayanabildigim kadar dayanıyorum napiyim, zaten psikolojik olarak bile yıkanmak bana zor geliyor suan, Allahtan pek terleyen biri değilim idare ediyorum

Bende gecen birinde bu modeli gordum, begenmisti, belki fikir olur :)

Birde bu model

Canım bagi markaya da bakabilirsin araba için. Hem kibar hem hafif

Ben hiç sormiyim o zaman madem söylemiyorlar. Doktoruma abuk subuk şeyler sormuştum zamanında, bana kadınlar klübü falan okuma demişti haha

Yok zannetmem küçük olacağını en fazla doğumda 55 60 arası olurum diye tahmin ediyorum tabiki kalınlığını gönderirim birde büyük yazmışlar bedenine:)
Evet esnek kumaş canım ben şu an 59 kiloyum L beden biraz bol oldu bana. Doğuma 65 olursam koca karnimla tam olur diye dusunuyorum. Ki senin aldigin gecelik modeli daha genis kaliptir. Muhtemelen gecelikte M alirim. Ama cok kaliteli yumusacik

Ben hiç sormiyim o zaman madem söylemiyorlar. Doktoruma abuk subuk şeyler sormuştum zamanında, bana kadınlar klübü falan okuma demişti haha

Ayy ne fena doktormus ben genelde cumleye "tabi her gebe hasta bireysel degerlendirilmeli ama soyle bisey okumustum" diye basliyorum ortami isitiyorum.

Çok teşekkür ederiz teyzesiii Şöyle bi yumuşatarak sormayı deneyebilirsin aslında ben de ailem gelecek aşağı yukarı doğum ne zaman olur ona göre hazır olalım diye sordum ondan sonra söyledi doğum tarihimizi

Aslinda xgo yu cok begendimm ama hem fiyati yuksek geldi bana hemde yujarida gozetleme penceresi yok canim ya oyuzden direk eledim
Sanirim digerinde de yok pencere poff :))

Canım bagi markaya da bakabilirsin araba için. Hem kibar hem hafif
Hemen bakiyorum canim saol

Aslinda xgo yu cok begendimm ama hem fiyati yuksek geldi bana hemde yujarida gozetleme penceresi yok canim ya oyuzden direk eledim
Sanirim digerinde de yok pencere poff :))

Hemen bakiyorum canim saol
Yoyko Ultimate Travel Sistem Bebek Arabası 3 in 1 Gri Silver

Canım bak bu arabanın da yorumları çok , tercih eden çok kişi var , gözetleme penceresi çift yönlü kullanım da var

Ayy ne fena doktormus ben genelde cumleye "tabi her gebe hasta bireysel degerlendirilmeli ama soyle bisey okumustum" diye basliyorum ortami isitiyorum.
Bende hatırladım şimdi, gebelikte saç kesimini sormuştum. Onun üzerine demişti. Komik gelmişti bana baya

Güzel bir yaklaşım olmuş denenebilir

Günaydın güzel anne adayları/anneler

Bu ara gündemimde erkek bebek isimleri var, hala karar veremedim ve eşimin önerileri güzel ama bir şekilde içime sinmedi galiba hep kız olursa şunu bunu koyarım diye sartladigimdan erkek durumuna hazırlıksız yakalandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…