2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok çok çok güzeller güle güle giyin canım Ben de bi tane böyle sade takım bakıyorum bi de acaba gecelik mi alsam normal doğum olursa daha mı rahat olur bilemedim
Canım trendyolda bir mağaza var ürünleri çok hoşuma gitti, yorumları da çok çok iyi. Şuan için biraz alışverişe ara verdim malum ama buradan bir model seçeceğim muhtemelen. 4lü takımları baya hoşuma gitti. Ben de sade birşey ararken buldum burayı. Sen de bir incele istersen

Kızlar bu hafta aldıklarımın görsellerini, yorumlarımı ve linklerini bırakıyorum. Hepsi elime ulaştı. Size de fikir olur belki.

Bavul organizeri: Çok pahalı bir şey almak istemedim riske girip en ucuzunu aldım kargoyla birlikte 30 tlye falan geldi. Kontrol ettim fermuarlarında falan sıkıntı yok sağlam geldi çok şükür.
Link: https://ty.gl/u23z891wrb

Bordo Pijama takımı: Kolları tam uzun değil ama rahat özellikle üstü bol ve yakası kruvaze olduğu için emzirme bile rahat olur. Paçası uzun geldi sadece onu kestircem. Ben son aylarda, hastanede falan giyerim diye düşünerek büyük beden aldım. Şimdi giyecekseniz bedeninizi alabilirsiniz.
Link: https://ty.gl/e4b7o41lkp

Vizon Pijama Takımı: Bu takım alt üst ayrı satılıyor. Kumaşı çok güzel salaş. Yine son aylarda, hastanede, lohusayken falan çok rahat giyilir rahat bir pijama. Bunun sadece bel lastiği çok bol. Lastik takıp hallederim diye düşündüm çünkü beğendim. Bunu da büyük beden aldım. Aynı şekilde şimdi giyecekseniz bedeninizi alabilirsiniz.
Link: https://ty.gl/yj1i3sbymh
https://ty.gl/zzpnmcy9fu

Ben iki pijama takımını indirim ve kuponla 160 tlye aldım. Şuan fiyatları artmış ama yine altlarında kupon var 200tlye 100 tl gibi. Haberiniz olsun

Son olarak instagramdan beşiğimize örgü koruyucu aldım. Dün kargoya verdiler bugün elime ulaştı. Gayet güzel paketlenmişti. Onu da tavsiye ederim. Ben bej rengini aldım.
Örgü koruyucu: Örgü Koruyucu (@orgukoruyucu) • Instagram photos and videos

Böyle aldığımız ve beğendiğimiz şeyleri paylaşmayı seviyorum. Umarım işinize yarar❤

Eklentiler

• Screenshot_20211209-121821_Trendyol.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_20211209-121734_Trendyol.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20211209-121726_Trendyol.webp
    13 KB · Görüntüleme: 50
  • 20211209_123549.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 42
  • 20211209_123535.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 47
  • 20211209_123452.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 45
  • 20211209_123446.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 49
  • 20211209_123421.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 69
Canim zaten lohusa pijama takimlarinin hepsi onu dugmeli oluyor emzirme kolayligi acisindan. Ben penti ve suwenden aldim baya indirim vardi.

Çok çok çok güzeller güle güle giyin canım Ben de bi tane böyle sade takım bakıyorum bi de acaba gecelik mi alsam normal doğum olursa daha mı rahat olur bilemedim
Evet canim ben de bi tane gecelik dusunuyorum hem normal dogum hem de sezeryan icin iyi oluyormus aslinda. Ozellikle sezeryan da pijama dikislere degince agri yapiyormus. Bir de serum falan takilinca kisa veya kolsuz olmasi onemliymis. Ve bir cok ebe depend alin diyo aslinda simdiden ondan da mi alsak

Fark şehirlerde oturuyoruz o yüzden daha kolay oldu saklamak .. gerçi bu süreci tek başına yaşamak çok yorucu ama söylememek için geçerli sebeblerimiz var :)
Biz aynı şehirdeyiz ama birde hemen söylemek istememe sebebim 2 abi var evde ve önce onlar öğrensin istedim başkasından duymalarını istemedim, hemde kendimi hazır hissetmedim sanırım , 3 farklıymış daha bir kendin yaşamak istiyosun sanki çevrenden yorum vs bile duymak istemedim belki

Evet evet depend benim de aklımda, 1-2 paket alıp koymak lazım kullanımı da çok rahatmış M,L,XL bedenleri varmış . M alsak olur heralde

Son düzenleme:
Bakıcam canım çok teşekkür ederiiim sen nasılsın iyisin dimi ?

Hepsi çok çok güzeller pijamalar da,beşik de çok güzel görünüyor güle güle kullan insallah

Bakıcam canım çok teşekkür ederiiim sen nasılsın iyisin dimi ?
Kendimi pek dinlemediğim sürece iyiyim canım. Öteki türlü bebeğin hareketlerine bile bir kulp bulabiliyorum Duş almam lazım korkuyorum. Doktor çıktığım gün için bile alabilirsin dedi ama cesaret edemiyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum

Evet öyle de canım bir yerde okudum doğumhaneden çıkarken gecelikle çıkın daha rahat oluyor diye.
Ondan ben bir de gecelik almak istiyorum ama aklımdakini hala bulamadım :)

Kendini çok fazla dinleme canım, bir problem olacak olsa doktorun da derdi hem dikkat et duş alma diye . Sen dikkatlice ılık bir duş alabilirsin bence . Günden güne çok daha iyi olacaksın su an da gayet iyisin , moralini hiç düşürme bugünümüze de çok şükür

Çok güzeller ama beyaz olanı daha çok beğendim. Trendyoldan mi aldın? link paylaşabilir misin? Giyilmis hali nasıl merak ettim.
Hastane için mutlaka bir gecelik alın hastanede de sonrasında evde de gecelik iyi oluyor.
Cok güzeller güle güle kullansın bebişin

Evet evet depend benim de aklımda, 1-2 paket alıp koymak lazım kullanımı da çok rahatmış M,L,XL bedenleri varmış . M alsak olur heralde
Ben kızımda pijama ve geceliği gebeliğin sonunda aldım ve tabi ki kilo artmış irilesmistim. Xl aldım dogum yapınca kilo gitti kocaman kaldı kıyafetler çok büyük beden alma istersen
Evet öyle de canım bir yerde okudum doğumhaneden çıkarken gecelikle çıkın daha rahat oluyor diye.
Ondan ben bir de gecelik almak istiyorum ama aklımdakini hala bulamadım :)
Dogumda ameliyat önlüğü oluyor üzerinde odaya çıkınca kıyafet giydiriyorlar. Tabi gecelik kesinlikle gerekli sezeryanda olsa normal doğum da olsa gecelik daha rahat oluyor.

Depend icin söylemiştim bedenleri M den başlıyormuş acaba m olur mu sezeryan olursam dikişleri sıkar mı falan onu düşünüyorum . Onun dışında yorumları okuyarak 2 tane pijama aldım M beden , S sıkar L de büyük olur diye düşündüm zaten hamile/lohusa pijamaları normale göre daha geniş kesim yapılıyormuş çok büyük almaya gerek yok dediğin gibi

Sezaryen olursan önden düğmeli olması iyi oluyor giyinmesi de rahat emzirme içinde

Korkularını anlıyorum kkendini yıpratacak şeyler düşünme hem kendin hemde bebeğin için duş alırken çok sıcak su kullanma... zaten sivas soğuk cesaret edene kadar bekle için rahat edecekse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…