2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok güzel fotoğraflar, sağlıklı olmasıda çok güzel gözünaydın

ya maşallah çok güzel , her şeyin yolunda olması da çok iyi :)

Çok güzel hepsi, bende başlayacağım yavaştan kitap almaya artık

Normal canim endişe edecek birsey yok, ben daha önce ki gebeligimde bu hafta civari 7 kilo almistim, ondan oncekinde 2 kg, simdi de 5 kg, ama bebegin kilosu hep ayni oluyor bu haftalar, simdiye kadar annenin depolarını kullanarak büyüdü, yani kilonun hic bir avantajı yok, gelisimi iyiyse haftasıyla uyumluysa ki 2 hafta bile geride olsa doktorlar normal diyor, o yuzden kiloyu cok takmaya gerek yok, bebisler en cok kiloyu son ay aliyor, ozellikle son 2 ay biraz daha artirsan yeter yediklerini

Teşekkür ederiz teyzoşlar Gözüm hala doymadı her gördüğümü alasım geliyo ne olacak böyle bilmiyorum
Valla benimde alasım geliyor da bir türlü karar veremiyorum yazlıkmı kışlık alayım diyebaktımda hep uzun kollu tulum almışım bende. Birde bebeğin kilosunu şimdiden bilemediğim için hastane çıkışınıda alamıyorum. 2.oğlum kilolu doğdu 3-6 ay tulum giydirdik hastane çıkışı olarakBu da öyle olursa diye biraz daha bekliyim diyorum ama sizlerin aldıklarını görünce de hemen bi heves geliyo hadi alayım gene bi kaç bişey oluyorum Bayıldım aldıklarınıza. Kız bebek kıyafetleri çok güzel yaaa Benim 3.oğlan olduğu için erkek bebek kıyafeti alasımda yok o yüzden belkide geciktiriyorum

Raporluyken ücret ödeniyor muydu ya Bilemedim bır an
Evet raporlu olunca ücret alırsın ama 2 günlük rapor ücreti valisinin şirket verirse alırsın vermezse raporlarda 2 günlük raporlarda ücret odenmez. Örneğin 7 günlük rapor aldın 5 günlük ücreti sgk sana oder.umarim yardımcı olabilmisimdir

Ama çok güzel maşallah o dudaklar yanaklar hersey cok guzel çıkmış. ❤❤❤
Senin kızın çeyizi tamamlandı
Dogduktan sonra da almak stedigin şeyler olur o zamana da bırak . Isallah bebeğin sağlıkla kullansın eşyalarını hepsi çok güzel.

Erkek anneleri oğluşlarınıza neler aldınız acaba? Fotoğraf atar mısınız? Ben daha hiçbir şey almadım. Sadece bebek arabası tamam sizlerden fikir bekliyorum
Bende sadece bu var 7. Ayı bekledigim için almadim ama kızımdan kalan zıbın tulum falan var erkek bebege de uyabilecek şeyler onları cikardim elimin altında onlar olsun diye. Alisveris için beklemedeyim.

Eklentiler

• 20211209_092534.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 28
Maşallah çok guzeller canım Rabbim sağlıkla güzel günlerde giymesini nasip etsin insAllah

Canım sorunlu ürünlerde hepsiburada sitesinde iade yapıldığında şikayet.var dan şikayet kaydı oluşturursan hemen geri dönüş yapıp telafi ediyorlar. Aklınızda bulunsun diye yazmak istedim. Benimde indirim zamanı aldığım bebek kamerası bozuk gelince o şekilde sorunu çözdüm, aradaki fiyat farkı kadar hediye çeki verdiler bende tekrar satın aldım

Bende sadece bu var 7. Ayı bekledigim için almadim ama kızımdan kalan zıbın tulum falan var erkek bebege de uyabilecek şeyler onları cikardim elimin altında onlar olsun diye. Alisveris için beklemedeyim.
Canim ben de ilerleyen senelerde 2.ye hamileyken bircok seye ihtiyacim olmayacak haliyle alisverise gec baslayacagim. Cunku unisex almaya calisiyorum. Unisex olmayanlari bile evde giydiririm ne olacak sanki

Oyle mii bi deniyeyim, gerci uzerinden biraz zaman gecti ama denemekte fayda var canim. Tesekkurler. Bu bilgiler iyi oluyor yoksa bilmedigimiz bir cok sey var

Kizlar hep bebeklere biseyler aliyoruz. Haftasonu kendime de ilk kez bisey aldim paylasayim dedim belki fikir olur. Aslinda nisan ayinda bunlarla usuyebilirim de bilmiyorum bi sabahlik tarzi bisey de alabilirim. Erkek annesi mavili olsun dedim, bir de dogumdan sonra hastanenin anlasmasi oldugu fotografciyla birkac kare cekilecek dantelli beyazi da o zaman giyerim. Esime diyorum sana da beyaz gomlek, bebisin de ekru hastane cikisi var onu giydiririz. Diyo simdiden dusunduklerine bak. Bu tarz seyleri planlamayi cok seviyorum

Eklentiler

• 20211209_112205.webp
    98,2 KB · Görüntüleme: 77
Instagramda falan sipariş verdiğim yerlerde erkeklere göre de inanılmaz şeyler vardı oralara da bak modelleri gördükçe alasın da gelir hem fiyatlar da çok ucuk değil kız bebekler kadar çeşitli değil belki ama artık küçük delikanlılar icin de çok şık kıyafetler yapıyorlar şimdi biraz gözüm korktu kilolu doğsa olmayacak mı hastane çıkışlarımız ilk 1 ay onları giyer sonra Mayıs Haziran uzun kolluyla devam edip temmuzda yazlık sezonunu açarız diye plan yaptık ama küçük hanım boyu ve kilosuyla bizim için nasıl bir plan yapıyor onu bilmiyoruz tabi

Çok çok teşekkür ederiz teyzesi tamamladık gibi bişey oldu çok küçük birkaç eksik var onları da Türkiye’ye geldiğimde gözümle görerek alırım . Dediğin gibi doğum sonrasına da kesin almak istediğim bir şeyler olur o zamana da bırakırım
Maşallah çok guzeller canım Rabbim sağlıkla güzel günlerde giymesini nasip etsin insAllah
Amiin insallah canım Hepimizin evlatları sağlıkla doğsun aldıklarımızı kullandıkları günleri görmek nasip olsun inşallah

Güle güle giy canım bende geçen lcw dan aldım kendime pijama takımı.
Pembe aldım ama beyaz almadım
Aslında konu açılmışken herkese bir şey sorayım gecelik almak istiyorum ben önü düğmeli olanlardan ama bir türlü bulamadım.

Bulup alan olduysa link falan atabilir mi :)

Canıım trendyola ,lohusa pijama takımı yaz dantelli dantelsiz birçok model cıkıyor önden düğmeli olarak, ordan bakarsın

Çok çok çok güzeller güle güle giyin canım Ben de bi tane böyle sade takım bakıyorum bi de acaba gecelik mi alsam normal doğum olursa daha mı rahat olur bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…