2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok güzeller hepsi canım güle güle kullan dolap ayraçları ve sepetlerede bayıldım.

Canım uzman değilim ama bir ara babamın hepatit hastalığında bu konulara çok merak salmıştım.
Antikorların mantığını şu şekilde çözebilirsin. O zaman daha anlamlı oluyor. IgM pozitif hastalığı aktif geçirdiğini gösterir. IgG pozitif bağışıklığı gösterir.

M pozitif G negatif aktif hastalık olduğunu henüz bağışıklık olmadığını gösterir.

İkisi de pozitif yine aktif hastalığı geçirdiğini ama bağışıklığın da eskiden olduğunu veya olmaya başladığını gösterir.

M negatif G pozitif hastalığı daha önce geçirdiğini şuan aktif olmadığını ve bağışıklığın olduğunu gösterir.

Sanırım şuan aktif cmv var vücudunda ama bağışıklığın eskiden varsa korkmana gerek yok diye biliyorum. Muhtemelen aktif göründüğü için sevk etmişlerdir. En başta nasıldı acaba IgG CMV
Bağışıklık olmasaydı ilk doktor uyarırdı seni buna bağışıklığın yok diye. Ya da belli aralıklarla testi tekrar etmek isterdi.

Rubella igg nin artması da zaten hali hazırda bağışıklığın varken iki test arası yine maruz kalmış ve mevcut igg sayesinde hasta olmadan atlatmış olabilirsin. Bu arada igg artmıştır tekrar savaştığı için.
İçini ferah tut inşallah güzrel gelir sonuçların ilk doktor uyarırdı seni riskli bir durum olsa, bağışıklığın olmasa

Aa bunu bilmiyordum canim. Ben genel olarak oturarak dus almayi seviyorum ve hep oyle aldim. Artik dikkat ederim ama sagol canim.
Esinin yardimci olmasi iyi canim, enfeksiyon korkun varsa zaten havalar soguk. Haftada 2 hizlica bi dus alsan yeterli olur sanirim.

Detaylı ultrasona girdim geldimmm yaklaşık 40 dakika civarı sürdü tek tek bütün organlarına bakıp ölçtü çok şükür her şey yolunda 430 grama ulaşmışız boyumuz 23 cm. Martın son haftası ile nisanın 10 u arasında doğum olacağını düşünüyorum hazırlığını ona göre yap dedi doktor . Kızlar 5 nisan doğum günüm hep takılıyordum eşime, eşinle kızının doğum günleri aynı olacak vay haline diye şaka gerçek olacak galiba fotoğrafları siyah beyaz olarak verdi onun dışında cd ye görüntü ve videolarını kaydetti geldiğimden beri izliyorum aşık oldum iyice İnanılmaz rahatladım Allah herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Eklentiler

• B99A3961-EF3B-469E-B356-EFC418426202.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 86
  • 51B20DF8-D281-4AD8-AAA2-D03D1093D9A0.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 88
  • 3E5C20E2-EC6F-4E70-BBD6-C72D9924567E.webp
    18 KB · Görüntüleme: 82
  • 57707C1F-C6E6-40FB-9D47-1C7492FAB0EF.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 81
  • 274165CE-D519-4A31-8B7A-D1F3E625C2FE.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 78
  • 8945DDAC-6305-403B-B88C-04C8899B1838.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 76
  • EFCEFE93-C0C8-4F2A-8527-C9282A2D5BB8.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 90
Öyle yapacağım valla canım ne kadar yatsam, az ayakta kalsam o kadar iyi olur bence

Canim masallah cok guzel. Gule gule sagliklikli gunlerde kullanin. Ayy bir an once nisan ayina gelsek keske ya
Hepsi çok güzel güle güle kullansın
Sürekli eksik çıkıyor bende de al al hala bitiremedim
Şu organizerlerden alacağım bir de askı alacağım.

Askı hiç aklıma gelmemişti :)
Aynen bende de hep ekaik cikiyor canim. Ama gecen aksam kuzenim geldi, aldiklarima bakti ve dedi ki "ben bunlarsiz buyuttum ama icinde kalmasin iyi yapmissin. Coguna ihtiyac duymayacaksin demisti "
Bence hevesimizi alalim

Gözünaydın canım maşallah. Ağza burna bak ya

Masallah canim Allah nazarlardan saklasin. Doktorun assagi yukari tarih vermesi ne guzel ya

Maşallah Allah'ım nazarlardan saklasın :)
Bebeğinin iyi olduğunu duyunca insanın ayakları yere değmiyor

Benimde nisanın başı doğum günüm kızımın da öyle görünüyor sizin gibi

İlk hevesimiz ya ondadır mllen
Ama askılık işte kirli sepeti gibi şeyler de cidden ihtiyaç
Yoksa ben çok ıvır zıvır şey almadım :)

Aynen büyük almaya gerek yok. Hem esnek oluyor hemde kilo gitmeye başlıyor büyük geliyor. Zaten 1-2 ay sonra hava ısınıyor kışlık olan pijama gecelik giyilmiyor emzirirken çok sıcak basıyor insana, sanki menapozlu gibi ter attırıyor.
Kızlar şeker yüklemesi için ne düşünüyor sunuz
Ben yaptıracağım. Ani şeker düşmesi var bende.
Manken üzerinde de güzel duruyor. Model olarak bol kesimmis
Kızlar bende şunu aldım indirimdeymiş
Cok beğendim link atar mısın

Maşallah Allah'ım nazarlardan saklasın :)
Bebeğinin iyi olduğunu duyunca insanın ayakları yere değmiyor

Benimde nisanın başı doğum günüm kızımın da öyle görünüyor sizin gibi
Sağlıkla ,vakitlice gelsinler insallah zaman da hızlı geçse biraz daha çok iyi olur günden güne sabırsızlanıyorum ya

Hepsi çok güzel ❤❤❤
Askilar çok tatlış sepetlerde güzel. Link qtar misin
Ama ya nasıl güzel poz bunlar bende bayıldım ki siz mest olmuşsunuzdur. Darısı başıma bir sonraki randevu 24. Hafta da artık paşam isallah yüzünü saklamaz

https://ty.gl/6qpcztx7xl aynen ben zaten s aldım zayıfım

Mest olmaz olur muyuz bütün dert tasa gitti bir anda saklamaz artık annesi , önceden çok daha küçüklerdi kendilerini saklamak icin daha cok yerleri vardı . Şimdiden sonra görünür artık yüzü bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…