Herkesin farklı tecrubesi olabiliyorBenim ilk gebelik kim ne derse onu uygulayacağım sanırsam :)
Bende yaptırma taraftayım, haftaya 24 oluyorum gideceğim, bakalım doktorum ne diyecekKızlar şeker yüklemesi için ne düşünüyor sunuz
Çok güzeller hepsi canım güle güle kullanKizlar bugun askilar gelince basladim asmaya, astikca baya az geldi gozume ama bir kismi da anneannesinde turkiyeye getirememistim ucakta kilo sinirli oldugu icinutu isini hic canim istemedi hem belki vakti gelince tekrar yikanir diye utulemedim. Ben bunlarla ugrasirken arkadaslarim daha once aldigim sepetlerden almislar bugun kargoyla geldi sok oldum Mecburen iade ettik aynisi gelmis cunku :)) birde dolap ayraci ve askilik almislar Onlari da iade ettirmedim artik ayip olmasin diye ama almistim bende.
Onun disinda depend XL aldim ben rahat olmasi acisindan acmadim bilmiyorum yani buyuklugunu ama olur diye tahmin ediyorum.
Alt acma minderi, carsaflar, alez ve uyku pedi de tamam
Bebek arabasi yooook bulamiyorum yaaa yok
Canım uzman değilim ama bir ara babamın hepatit hastalığında bu konulara çok merak salmıştım.Kızlar doktor kan testin sistemde yok dedi gebeliğin başında yapilan toxoplazma testi yapmış rubella igg , anti cmv IgM ,anti cmv igg pozitif. Enfeksiyon bölümüne sevk ettiler .bugün adivite testi yapıldı. İki hafta sonra çıkacak. Sana daha önce bu testler yapılmamış dedi halbuki ağustosta yapılmış sadece değerler farklı o zaman doktor bir sorun görmemişti. rubella igg yükselmiş o zamana göre Kafam çok karıştı internet te birsuru şey yazıyor. Bebeğe geçme riski birsuru tehlikeden bahsediyor . Önce rahimde perde şimdi bu normalde çok pimpirik biri değilim ama surekli birşeyler cikiyor. Net birşey diyende yok. İki hafta nasıl beklicem bilmiyorum.Gebelik başında size yapılan testlerde değerleriniz nasildi.
Kuzum doktorlar normal hamilelikte de oturarak banyo yapmayı çok önermiyorlar. Enfeksiyon riskini arttırdığından dolayı.
Şuan benim için de enfeksiyon olabilecek en büyük sıkıntı. Ter kokusu falan derdim değil yoksa enfeksiyon korkum olmasa.
İki dkka girdim çıktım ayakta bir cesaret. Saçımı falan eşim yıkadı yine kollarımı kaldırmim diye
Öyle yapacağım valla canım ne kadar yatsam, az ayakta kalsam o kadar iyi olur benceAa bunu bilmiyordum canim. Ben genel olarak oturarak dus almayi seviyorum ve hep oyle aldim. Artik dikkat ederim ama sagol canim.
Esinin yardimci olmasi iyi canim, enfeksiyon korkun varsa zaten havalar soguk. Haftada 2 hizlica bi dus alsan yeterli olur sanirim.
Canim masallah cok guzel. Gule gule sagliklikli gunlerde kullanin.Kizlar bugun askilar gelince basladim asmaya, astikca baya az geldi gozume ama bir kismi da anneannesinde turkiyeye getirememistim ucakta kilo sinirli oldugu icinutu isini hic canim istemedi hem belki vakti gelince tekrar yikanir diye utulemedim. Ben bunlarla ugrasirken arkadaslarim daha once aldigim sepetlerden almislar bugun kargoyla geldi sok oldum Mecburen iade ettik aynisi gelmis cunku :)) birde dolap ayraci ve askilik almislar Onlari da iade ettirmedim artik ayip olmasin diye ama almistim bende.
Onun disinda depend XL aldim ben rahat olmasi acisindan acmadim bilmiyorum yani buyuklugunu ama olur diye tahmin ediyorum.
Aynen bende de hep ekaik cikiyor canim.Hepsi çok güzel güle güle kullansın
Sürekli eksik çıkıyor bende de al al hala bitiremedim
Şu organizerlerden alacağım bir de askı alacağım.
Askı hiç aklıma gelmemişti :)
Gözünaydın canımDetaylı ultrasona girdim geldimmmyaklaşık 40 dakika civarı sürdü tek tek bütün organlarına bakıp ölçtü çok şükür her şey yolunda 430 grama ulaşmışız boyumuz 23 cm. Martın son haftası ile nisanın 10 u arasında doğum olacağını düşünüyorum hazırlığını ona göre yap dedi doktor . Kızlar 5 nisan doğum günüm hep takılıyordum eşime, eşinle kızının doğum günleri aynı olacak vay haline diye şaka gerçek olacak galiba fotoğrafları siyah beyaz olarak verdi onun dışında cd ye görüntü ve videolarını kaydetti geldiğimden beri izliyorum aşık oldum iyice İnanılmaz rahatladım Allah herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Masallah canim Allah nazarlardan saklasin.Detaylı ultrasona girdim geldimmmyaklaşık 40 dakika civarı sürdü tek tek bütün organlarına bakıp ölçtü çok şükür her şey yolunda 430 grama ulaşmışız boyumuz 23 cm. Martın son haftası ile nisanın 10 u arasında doğum olacağını düşünüyorum hazırlığını ona göre yap dedi doktor . Kızlar 5 nisan doğum günüm hep takılıyordum eşime, eşinle kızının doğum günleri aynı olacak vay haline diye şaka gerçek olacak galiba fotoğrafları siyah beyaz olarak verdi onun dışında cd ye görüntü ve videolarını kaydetti geldiğimden beri izliyorum aşık oldum iyice İnanılmaz rahatladım Allah herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Detaylı ultrasona girdim geldimmmyaklaşık 40 dakika civarı sürdü tek tek bütün organlarına bakıp ölçtü çok şükür her şey yolunda 430 grama ulaşmışız boyumuz 23 cm. Martın son haftası ile nisanın 10 u arasında doğum olacağını düşünüyorum hazırlığını ona göre yap dedi doktor . Kızlar 5 nisan doğum günüm hep takılıyordum eşime, eşinle kızının doğum günleri aynı olacak vay haline diye şaka gerçek olacak galiba fotoğrafları siyah beyaz olarak verdi onun dışında cd ye görüntü ve videolarını kaydetti geldiğimden beri izliyorum aşık oldum iyice İnanılmaz rahatladım Allah herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Canim masallah cok guzel. Gule gule sagliklikli gunlerde kullanin.Ayy bir an once nisan ayina gelsek keske ya
Aynen bende de hep ekaik cikiyor canim.Ama gecen aksam kuzenim geldi, aldiklarima bakti ve dedi ki "ben bunlarsiz buyuttum ama icinde kalmasin iyi yapmissin. Coguna ihtiyac duymayacaksin demisti "
Bence hevesimizi alalim
Resmen mucize bu ya, küçücük bir canlının ağzı burnu oluşmuş organları var çok değişik bir duyguGözünaydın canımmaşallah. Ağza burna bak ya
Aynen büyük almaya gerek yok. Hem esnek oluyor hemde kilo gitmeye başlıyor büyük geliyor. Zaten 1-2 ay sonra hava ısınıyor kışlık olan pijama gecelik giyilmiyor emzirirken çok sıcak basıyor insana, sanki menapozlu gibi ter attırıyor.Depend icin söylemiştim bedenleri M den başlıyormuş acaba m olur mu sezeryan olursam dikişleri sıkar mı falan onu düşünüyorum . Onun dışında yorumları okuyarak 2 tane pijama aldım M beden , S sıkar L de büyük olur diye düşündüm zaten hamile/lohusa pijamaları normale göre daha geniş kesim yapılıyormuş çok büyük almaya gerek yok dediğin gibi
Ben yaptıracağım. Ani şeker düşmesi var bende.Kızlar şeker yüklemesi için ne düşünüyor sunuz
Manken üzerinde de güzel duruyor. Model olarak bol kesimmisDenedim çok şık duruyor ama incecik. Mankenin uzerinde kalin duruyor.
Beden konusunda L aldım biraz bol durdu. Yani nisanda nasil olurum bilemiyorum ama en kotu dar durur yoksa dedigin gibi dogumdan sonra bosuna gardtopta bekler
Pijama Takımı, Kadın Pijama Takımı Modelleri | Suwen
Pamuklu, Saten, Polar kumaş seçenekleri ve büyük bedenlere uygun, Kadın Pijama Takımı modelleri Suwen'de! Uygun fiyatlarla online alışveriş için tıklayın.www.suwen.com.tr
Cok beğendim link atar mısınKızlar bende şunu aldım indirimdeymiş
Sağolsun çok ilgili davrandı her şeyi detaylıca anlattı ,bu şekilde işini layığıyla yapan doktorlar artar umarımMasallah canim Allah nazarlardan saklasin.Doktorun assagi yukari tarih vermesi ne guzel ya
Sağlıkla ,vakitlice gelsinler insallah zaman da hızlı geçse biraz daha çok iyi olur günden güne sabırsızlanıyorum yaMaşallah Allah'ım nazarlardan saklasın :)
Bebeğinin iyi olduğunu duyunca insanın ayakları yere değmiyor
Benimde nisanın başı doğum günüm kızımın da öyle görünüyor sizin gibi
UmarımSağolsun çok ilgili davrandı her şeyi detaylıca anlattı ,bu şekilde işini layığıyla yapan doktorlar artar umarım
Hepsi çok güzel ❤❤❤Kizlar bugun askilar gelince basladim asmaya, astikca baya az geldi gozume ama bir kismi da anneannesinde turkiyeye getirememistim ucakta kilo sinirli oldugu icinutu isini hic canim istemedi hem belki vakti gelince tekrar yikanir diye utulemedim. Ben bunlarla ugrasirken arkadaslarim daha once aldigim sepetlerden almislar bugun kargoyla geldi sok oldum Mecburen iade ettik aynisi gelmis cunku :)) birde dolap ayraci ve askilik almislar Onlari da iade ettirmedim artik ayip olmasin diye ama almistim bende.
Ama ya nasıl güzel poz bunlar bende bayıldım ki siz mest olmuşsunuzdur. Darısı başıma bir sonraki randevu 24. Hafta da artık paşam isallah yüzünü saklamazDetaylı ultrasona girdim geldimmmyaklaşık 40 dakika civarı sürdü tek tek bütün organlarına bakıp ölçtü çok şükür her şey yolunda 430 grama ulaşmışız boyumuz 23 cm. Martın son haftası ile nisanın 10 u arasında doğum olacağını düşünüyorum hazırlığını ona göre yap dedi doktor . Kızlar 5 nisan doğum günüm hep takılıyordum eşime, eşinle kızının doğum günleri aynı olacak vay haline diye şaka gerçek olacak galiba fotoğrafları siyah beyaz olarak verdi onun dışında cd ye görüntü ve videolarını kaydetti geldiğimden beri izliyorum aşık oldum iyice İnanılmaz rahatladım Allah herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
https://ty.gl/6qpcztx7xl aynen ben zaten s aldım zayıfımAynen büyük almaya gerek yok. Hem esnek oluyor hemde kilo gitmeye başlıyor büyük geliyor. Zaten 1-2 ay sonra hava ısınıyor kışlık olan pijama gecelik giyilmiyor emzirirken çok sıcak basıyor insana, sanki menapozlu gibi ter attırıyor.
Ben yaptıracağım. Ani şeker düşmesi var bende.
Manken üzerinde de güzel duruyor. Model olarak bol kesimmis
Cok beğendim link atar mısın
Mest olmaz olur muyuz bütün dert tasa gitti bir andaHepsi çok güzel ❤❤❤
Askilar çok tatlış sepetlerde güzel. Link qtar misin
Ama ya nasıl güzel poz bunlar bende bayıldım ki siz mest olmuşsunuzdur. Darısı başıma bir sonraki randevu 24. Hafta da artık paşam isallah yüzünü saklamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?