2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canim aynisini dedim benim annem yurtdisindan gelecek esimin annesi sehir disindan ona gore organize olmayi istiyoruz. Bu sehirde kimsemiz yok. Buna ragmen bi tarih veremedi hatta ekranina bakti dedi ki simdilik 22 nisan gorunuyor. Hadi yaaa diyesim geldi o an 34-36da belli olur dedi sonradan da.

Aslinda xgo yu cok begendimm ama hem fiyati yuksek geldi bana hemde yujarida gozetleme penceresi yok canim ya oyuzden direk eledim
Sanirim digerinde de yok pencere poff :))

Hemen bakiyorum canim saol
Dogrudur canim ben incelemedim, zaten yeterince arabam oldugu icin hic bakmadım ama cift yonlu oldugu icin hehrlde koymamis olabilirler, normalde her arabada olmasi gerekiyor

Canim bence bu çok öngörülebilir birsey degil ancak son haftalarda belki tahmin edilebilir her bebek geleceği zamani kendi seciyor, hic birsey yokken erken dogan yada 42.haftaya kadar uzatanlar bile var ama genellikle çoğunluğu 38 ve 39.hafta civari olmus oluyor. Erken yada geç olma oranları daha az o yuzden bisey söylememesi cok normal
Kizlar benim gobek deligim baya bi degisti. Genisledi, icini gorebiliyorum resmen Sizde durumlar nasil ?
Bende de ayni durum var hatta gogus uclarim da koyulasmaya basladi

Aynı durumdayız :)))
Gerçi benim eşim babasının adını önerdi ama hiç içime sinmedi .. isimsiz kaldık :)) üstelik hiç bir alternatifim de yok .. tüm önerilere açığım :)

Buda kişiden kişiye göre değişen bir şey galiba, benimki de içine kaçtı sanki, çok küçüldü

Şimdi sen söyleyince dikkat ettim de benim de genişlemiş :)

Ben de şimdi baktım da küçülmüş iyice delik kapanır gibi olmuş herkeste farklı oluyo heralde

Demek ki kisiden kisiye degiskenlik gosteriyor ama hamilelikte sekli degisiyor
Benim de gogus ucum ve cevresi baya koyulasti.

Yurtdisindaki doktorlarim on gorebilmesi ve on gordukleri tarihin tutmasi tuhafima gitmiyor degil Ama nedense icimde 38.haftada dogum yapacakmisim gibi bi his var. 22nisana uzamayacak gibi Hayirlisi artik.

Gerçi benim eşim babasının adını önerdi ama hiç içime sinmedi .. isimsiz kaldık :)) üstelik hiç bir alternatifim de yok .. tüm önerilere açığım :)
Yok ya bende istemezdim baba isimlerini haklısın yani bence o konuda. Ya bendeki fikirler Aras Ayaz Atlas bu üçü var şuan gündemde ama büyük bir kararsızlık içindeyim sizde neler var

Eşimde ayaz isteği ile dolu aama ben anlamlara çok takılırım mesela ayaz kuru soğuk demek kim çocuğuna kuru soğuk anlamlı isim koyar neden koyar sence?
Yani erkeklerde mesela ben daha soğuk mizaç seviyorum biraz mesafeli, herkesle hemen haşır neşir olmayan,önce gözlemleyen falan ordan bi bağlantı kurup koyardım bu ismi ay bu arada maço falan demiyorum yanlış anlaşılmasın tarif etmeye çalıştığım daha başka bişey

Kızlar herkese merhaba,

Kadınlar Kulübünü uzun zamandır duyuyordum ama sanırım çok aktif çalıştığım için girip bakma şansım olmamıştı. Şu an 20+6 haftalık hamileyim ve bugün detaylı ultrason kontrolüne gittim. Ufakcık bir embriyo iken şimdi tamamen el,ayak, burun, ağzını görmek inanılmaz duygulandırdı beni. Nasıl bir mucize gerçekten diye düşünüyorum saatlerdir. Canımı sıkan tek bir şey oldu o da beyinde tek taraflı Koroid Pleksus Kisti olduğunu söyledi doktor. Diğer bütün organlara baktığında herhangi bir problem göremedi doktor. Daha önce 2'li tarama testimde de sadece yaş riski çıkmıştı ama gidipte genetik test yaptırmamıştım. Bugün artık böyle bir şeyi de duyunca dayanamadım gittim yaptırdım. Doktor her ne kadar 28. haftaya kadar kaybolacaktır dese de insanın içi içini yiyor. Çok fazla geriye dönük mesaj olduğu için okuyamadım ama böyle bir durumla karşılaşan var mıydı?

Erkek bebek ismi zormuş gerçekten biz 17. Haftaya kadr kız sanıyorduk koymuştukda ismini erkek deyince dr bi afalladık şuan aklımızda yağız ismi var sadece ikeryleyen günlerde daha iyisini bulamazsam yağız koyarım heralde

Bizde Buğra ve Bora arasında kaldık boranın anlamı malum bıraz fırtına ruzgar doga ısımlerı koymak ıstemıyorum maalesef huyu benzıyor yuksek ıhtımalle Buğra olacak :) he bide koç olursa zaten duz duvara tırmanma ıhtımalı var bıde bora eklersek vay halıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…