Canim aynisini dedim benim annem yurtdisindan gelecek esimin annesi sehir disindan ona gore organize olmayi istiyoruz. Bu sehirde kimsemiz yok. Buna ragmen bi tarih veremedi hatta ekranina bakti dedi ki simdilik 22 nisan gorunuyor. Hadi yaaa diyesim geldi o anÇok teşekkür ederiz teyzesiiiŞöyle bi yumuşatarak sormayı deneyebilirsin aslında ben de ailem gelecek aşağı yukarı doğum ne zaman olur ona göre hazır olalım diye sordum ondan sonra söyledi doğum tarihimizi 
Buda kişiden kişiye göre değişen bir şey galiba, benimki de içine kaçtı sanki, çok küçüldüKizlar benim gobek deligim baya bi degisti. Genisledi, icini gorebiliyorum resmenSizde durumlar nasil ? 
Dogrudur canim ben incelemedim, zaten yeterince arabam oldugu icin hic bakmadımAslinda xgo yu cok begendimm ama hem fiyati yuksek geldi banahemde yujarida gozetleme penceresi yok canim ya oyuzden direk eledim 
Sanirim digerinde de yok pencere poff :))
Hemen bakiyorum canim saol
Canim aynisini dedim benim annem yurtdisindan gelecek esimin annesi sehir disindan ona gore organize olmayi istiyoruz. Bu sehirde kimsemiz yok. Buna ragmen bi tarih veremedi hatta ekranina bakti dedi ki simdilik 22 nisan gorunuyor. Hadi yaaa diyesim geldi o an34-36da belli olur dedi sonradan da. 
Bende de ayni durum var hatta gogus uclarim da koyulasmaya basladiKizlar benim gobek deligim baya bi degisti. Genisledi, icini gorebiliyorum resmenSizde durumlar nasil ? 
Şimdi sen söyleyince dikkat ettim de benim de genişlemiş :)Kizlar benim gobek deligim baya bi degisti. Genisledi, icini gorebiliyorum resmenSizde durumlar nasil ? 
Ben de şimdi baktım da küçülmüş iyice delik kapanır gibi olmuşKizlar benim gobek deligim baya bi degisti. Genisledi, icini gorebiliyorum resmenSizde durumlar nasil ? 
Aynı durumdayız :)))Günaydın güzel anne adayları/anneler
Bu ara gündemimde erkek bebek isimleri var, hala karar veremedim ve eşimin önerileri güzel ama bir şekilde içime sinmedi galiba hep kız olursa şunu bunu koyarım diye sartladigimdan erkek durumuna hazırlıksız yakalandım
Buda kişiden kişiye göre değişen bir şey galiba, benimki de içine kaçtı sanki, çok küçüldü
Şimdi sen söyleyince dikkat ettim de benim de genişlemiş :)
Ben de şimdi baktım da küçülmüş iyice delik kapanır gibi olmuşherkeste farklı oluyo heralde 
Canim bence bu çok öngörülebilir birsey degil ancak son haftalarda belki tahmin edilebilir her bebek geleceği zamani kendi seciyor, hic birsey yokken erken dogan yada 42.haftaya kadar uzatanlar bile var ama genellikle çoğunluğu 38 ve 39.hafta civari olmus oluyor. Erken yada geç olma oranları daha azo yuzden bisey söylememesi cok normal 
Bende de ayni durum var hatta gogus uclarim da koyulasmaya basladi
Yok ya bende istemezdim baba isimleriniAynı durumdayız :)))
Gerçi benim eşim babasının adını önerdi ama hiç içime sinmedi .. isimsiz kaldık :)) üstelik hiç bir alternatifim de yok .. tüm önerilere açığım :)
Ben oyumu Ayaz dan yana kullanıyorum canıımmYok ya bende istemezdim baba isimlerinihaklısın yani bence o konuda. Ya bendeki fikirler Aras Ayaz Atlas bu üçü var şuan gündemde ama büyük bir kararsızlık içindeyim sizde neler var 
Eşimde ayaz isteği ile dolu aama ben anlamlara çok takılırım mesela ayaz kuru soğuk demek kim çocuğuna kuru soğuk anlamlı isim koyar neden koyar sence?Ben oyumu Ayaz dan yana kullanıyorum canıımm
Aras güzel geldi bana bu üçünden.Yok ya bende istemezdim baba isimlerinihaklısın yani bence o konuda. Ya bendeki fikirler Aras Ayaz Atlas bu üçü var şuan gündemde ama büyük bir kararsızlık içindeyim sizde neler var 
Başka fikrin varsa onlarida iletirsen çok mutlu olurum vallaAras güzel geldi bana bu üçünden.
Kız olsa sanki kolay gibi, erkek ismi zor bulmak
Yani erkeklerde mesela ben daha soğuk mizaç seviyorum biraz mesafeli, herkesle hemen haşır neşir olmayan,önce gözlemleyen falan ordan bi bağlantı kurup koyardım bu ismiEşimde ayaz isteği ile dolu aama ben anlamlara çok takılırım mesela ayaz kuru soğuk demek kim çocuğuna kuru soğuk anlamlı isim koyar neden koyar sence?
Erkek bebek ismi zormuş gerçekten biz 17. Haftaya kadr kız sanıyorduk koymuştukda ismini erkek deyince dr bi afalladık şuan aklımızda yağız ismi var sadece ikeryleyen günlerde daha iyisini bulamazsam yağız koyarım heraldeAynı durumdayız :)))
Gerçi benim eşim babasının adını önerdi ama hiç içime sinmedi .. isimsiz kaldık :)) üstelik hiç bir alternatifim de yok .. tüm önerilere açığım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?