Bora isminde tanidigim cok itici biri var, esim onermisti ama olmaz demistim.Bizde Buğra ve Bora arasında kaldık boranın anlamı malum bıraz fırtına ruzgar doga ısımlerı koymak ıstemıyorum maalesef huyu benzıyor yuksek ıhtımalle Buğra olacak :) he bide koç olursa zaten duz duvara tırmanma ıhtımalı var bıde bora eklersek vay halıme
Kenan diyince karizmatik bi beyefendi geliyor gözümün önüne , acaba nedenKizlar Kenan ismi nasil ? Klasiklerden secmek istiyorum aslinda. Kenan Imirzalioglu'nu da cok begenirim pek efendi agirbasli. Onun disinda Kenan isminde tanidigim bildigim kimse yok. Sizler de Kenan ismi ne cagiristiriyor
Aren var bizde :)) başka seçeceğimiz yok :)) ailelerimize söyleyince belki farklı isimler önerilir diye umudum varYok ya bende istemezdim baba isimlerinihaklısın yani bence o konuda. Ya bendeki fikirler Aras Ayaz Atlas bu üçü var şuan gündemde ama büyük bir kararsızlık içindeyim sizde neler var
Bize 12. Haftada direk erkek dedi doktordan eve gelirken o kadar şaşkındık ki eşim peki ismi ne olacak dedi :)) o günden beri düşünüyoruz önümüzde zaman var hep birlikte karar veririz :)Erkek bebek ismi zormuş gerçekten biz 17. Haftaya kadr kız sanıyorduk koymuştukda ismini erkek deyince dr bi afalladık şuan aklımızda yağız ismi var sadece ikeryleyen günlerde daha iyisini bulamazsam yağız koyarım heralde
Bora yaramaz erkek çocuğu gibi geliyor bana, isimler karakteri etkiliyormuş gerçekten. Koçta zor bir burç zatenBizde Buğra ve Bora arasında kaldık boranın anlamı malum bıraz fırtına ruzgar doga ısımlerı koymak ıstemıyorum maalesef huyu benzıyor yuksek ıhtımalle Buğra olacak :) he bide koç olursa zaten duz duvara tırmanma ıhtımalı var bıde bora eklersek vay halıme
Sen gonderince baktim buna canim aklima baya yatti, tam almaya niyetleniyordum ki karsima bu ciktiYoyko Ultimate Travel Sistem Bebek Arabası 3 in 1 Gri Silver
Canım bak bu arabanın da yorumları çok , tercih eden çok kişi var , gözetleme penceresi çift yönlü kullanım da var
Bu da çok güzelmiş , güle güle kullanın o zaman hayırlı olsun canımSen gonderince baktim buna canim aklima baya yatti, tam almaya niyetleniyordum ki karsima bu ciktibunu aliyorum canim tam istedigim gibi
Kraft Prag Travel Sistem Bebek Arabası - Dark Grey Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kraft Prag Travel Sistem Bebek Arabası - Dark Grey yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
saol canim benimBu da çok güzelmiş , güle güle kullanın o zaman hayırlı olsun canımBöylelikle listedeki en büyük parça da alınmış oldu şimdi kafan daha rahat eder
Oğlusum hep üstü yatıp popoyu dikiyor.Mest olmaz olur muyuz bütün dert tasa gitti bir andasaklamaz artık annesi , önceden çok daha küçüklerdi kendilerini saklamak icin daha cok yerleri vardı . Şimdiden sonra görünür artık yüzü bence
Ben KIVANÇ ismini beğendim anlamı da güzel geldi sevinç, hoşlanma. Hareketli koç burcuna aşk ekleyeyim istedimGünaydın güzel anne adayları/anneler
Bu ara gündemimde erkek bebek isimleri var, hala karar veremedim ve eşimin önerileri güzel ama bir şekilde içime sinmedi galiba hep kız olursa şunu bunu koyarım diye sartladigimdan erkek durumuna hazırlıksız yakalandım
Benimde açıldı içinden dışarı fırlayacak gibi oldu. Doğum sonrası eski haline dönüyor.Kizlar benim gobek deligim baya bi degisti. Genisledi, icini gorebiliyorum resmenSizde durumlar nasil ?
Kenan ismi de güzel beğendim bende. Ben erkek çocuklarına konulan yeni isimleri beğenmiyorumKizlar Kenan ismi nasil ? Klasiklerden secmek istiyorum aslinda. Kenan Imirzalioglu'nu da cok begenirim pek efendi agirbasli. Onun disinda Kenan isminde tanidigim bildigim kimse yok. Sizler de Kenan ismi ne cagiristiriyor
Bu aksam magazasina gittim gecelugin grisinin S bedenini aldim. Gecelik kalibi daha genis ve cok rahat. Grisi ic gostermiyo cok hosuma gitti. Beyazinin pijamasini L'sini almistim, satici ama M'sini almaliydiniz bence siz diyince M bedenini denedim ve daha iyi durdu. Zaten ust kalip onemli, Allahtan etiketi cikartmamisim da haftasonu beden degisikligi yapacagim.Yok zannetmem küçük olacağını en fazla doğumda 55 60 arası olurum diye tahmin ediyorum tabiki kalınlığını gönderirim birde büyük yazmışlar bedenine:)
Benim daha gelmedi sevindim güzel duruyordu aynenBu aksam magazasina gittim gecelugin grisinin S bedenini aldim. Gecelik kalibi daha genis ve cok rahat. Grisi ic gostermiyo cok hosuma gitti. Beyazinin pijamasini L'sini almistim, satici ama M'sini almaliydiniz bence siz diyince M bedenini denedim ve daha iyi durdu. Zaten ust kalip onemli, Allahtan etiketi cikartmamisim da haftasonu beden degisikligi yapacagim.Ama gecelik cok rahat belki de baska model bi gecelikle degistiririm.
Ebebekte mi geçerli oluyor o Prima sitesindeki indirim canım?Kizlar su an e bebekte tum bebek bezlerinde %15 indirim var. Primayla baslamayi dusunuyorsaniz, primanin kendi sitesinde uyelik olusturunca 25liralil, sectiginiz magazada gecerli indirim ceki veriyor. Yani hem %15 indirim + 25tl indirim eklenince baya avantajli oluyor. Ben 2 paket prima aldim 1 ve 2 numarasindan.
Canim prima sitesine uye olunca 25tl indirim ceki veriyor. Carrefour e ebebek vs gibi magazalardan birini tercih ediyorsun. Biz e bebek tercih ettik. Bu aksam da sansa e bebekte tum bebek bezlerinde %15indirim vardi. Bizim alacagimiz prima 125 liraydi. %15 indirimle e bebekte 106 liraya inmis. E 25liralik primanin verdigi hediye cekini de girince 81 liraya gelmis oldu. Hos ben hamilelik haberini aldigimda bezlere bakmistik, bu model o zaman 70kusur liraydi, yani indirimli saniyoruz ama daha 5 ay once bu fiyatmisEbebekte mi geçerli oluyor o Prima sitesindeki indirim canım?
Üye oldum ama bana çek vermediCanim prima sitesine uye olunca 25tl indirim ceki veriyor. Carrefour e ebebek vs gibi magazalardan birini tercih ediyorsun. Biz e bebek tercih ettik. Bu aksam da sansa e bebekte tum bebek bezlerinde %15indirim vardi. Bizim alacagimiz prima 125 liraydi. %15 indirimle e bebekte 106 liraya inmis. E 25liralik primanin verdigi hediye cekini de girince 81 liraya gelmis oldu. Hos ben hamilelik haberini aldigimda bezlere bakmistik, bu model o zaman 70kusur liraydi, yani indirimli saniyoruz ama daha 5 ay once bu fiyatmis
1 litre süt 1 litre benzinden daha pahalı valla çok tuhaf zamanlardan geçiyoruz hayırlısı olsunÜye oldum ama bana çek vermedinasıl alırım bu çeki
Her şeye zam zam. Bugün süt 10-15 TL oldu....
Böyle bir ülkeye, dünyaya çocuk getirmek ne kadar doğru emin olamıyorum bazen.. ama bu kötü dusuncelerle kendimi üzmek istemediğimden devam etmiyorum bu düşüncelere. Olmayacak şeyler zamlaniyor. Bu insanlar nasıl gecinecek. Düşünen var mı...1 litre süt 1 litre benzinden daha pahalı valla çok tuhaf zamanlardan geçiyoruz hayırlısı olsun
Evt günden güne kötüye gidiyor hersey, imkanı olan herkes varsa once çevresine yardımda bulunmali yoksa güvenilir yardim gruplarına girmeli, evine ekmeğin yanına yiyecek birsey goturemeyen cok insan var malesefBöyle bir ülkeye, dünyaya çocuk getirmek ne kadar doğru emin olamıyorum bazen.. ama bu kötü dusuncelerle kendimi üzmek istemediğimden devam etmiyorum bu düşüncelere. Olmayacak şeyler zamlaniyor. Bu insanlar nasıl gecinecek. Düşünen var mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?