2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar Kenan ismi nasil ? Klasiklerden secmek istiyorum aslinda. Kenan Imirzalioglu'nu da cok begenirim pek efendi agirbasli. Onun disinda Kenan isminde tanidigim bildigim kimse yok. Sizler de Kenan ismi ne cagiristiriyor

Bora isminde tanidigim cok itici biri var, esim onermisti ama olmaz demistim. Ve koc burcu cidden sıkıntılı. Ben de boğa olsun istiyorum ama yuksek ihtimal koc olacak. Inatci kavgaci asabi koc erkegi ben lanet akrep, esim uysal basak.

Kizlar Kenan ismi nasil ? Klasiklerden secmek istiyorum aslinda. Kenan Imirzalioglu'nu da cok begenirim pek efendi agirbasli. Onun disinda Kenan isminde tanidigim bildigim kimse yok. Sizler de Kenan ismi ne cagiristiriyor
Kenan diyince karizmatik bi beyefendi geliyor gözümün önüne , acaba neden şaka bi yana gerçekten bence ağır ve güzel bir isim

Yok ya bende istemezdim baba isimlerini haklısın yani bence o konuda. Ya bendeki fikirler Aras Ayaz Atlas bu üçü var şuan gündemde ama büyük bir kararsızlık içindeyim sizde neler var
Aren var bizde :)) başka seçeceğimiz yok :)) ailelerimize söyleyince belki farklı isimler önerilir diye umudum var

Bize 12. Haftada direk erkek dedi doktordan eve gelirken o kadar şaşkındık ki eşim peki ismi ne olacak dedi :)) o günden beri düşünüyoruz önümüzde zaman var hep birlikte karar veririz :)

Benim de aklımda isimler var ve kararsız kalıyorum :)

Ilgın
Nihle
Mine
Ece
Ayça

Eşim en çok ‘Ilgın’ ı beğendi.

Bora yaramaz erkek çocuğu gibi geliyor bana, isimler karakteri etkiliyormuş gerçekten. Koçta zor bir burç zaten

Sen gonderince baktim buna canim aklima baya yatti, tam almaya niyetleniyordum ki karsima bu cikti bunu aliyorum canim tam istedigim gibi

Bu da çok güzelmiş , güle güle kullanın o zaman hayırlı olsun canım Böylelikle listedeki en büyük parça da alınmış oldu şimdi kafan daha rahat eder

Bu da çok güzelmiş , güle güle kullanın o zaman hayırlı olsun canım Böylelikle listedeki en büyük parça da alınmış oldu şimdi kafan daha rahat eder
saol canim benim aynen valla baya bi rahatlamis hissediyorum kendimi 14 araliga kadar bu fiyatmis sonra yukselcek kesin, alacak olanlar cok beklemeyiiiin kutu sutlere bile zam geldiyse bebek arabalarini siz dusunun

Mest olmaz olur muyuz bütün dert tasa gitti bir anda saklamaz artık annesi , önceden çok daha küçüklerdi kendilerini saklamak icin daha cok yerleri vardı . Şimdiden sonra görünür artık yüzü bence
Oğlusum hep üstü yatıp popoyu dikiyor. ama bu sefer randevuya giderken yolda yemek yicem yedikten sonra hareketleniyor. Böylelikle gorum belki yüzünü
Ben KIVANÇ ismini beğendim anlamı da güzel geldi sevinç, hoşlanma. Hareketli koç burcuna aşk ekleyeyim istedim
Kizlar benim gobek deligim baya bi degisti. Genisledi, icini gorebiliyorum resmen Sizde durumlar nasil ?
Benimde açıldı içinden dışarı fırlayacak gibi oldu. Doğum sonrası eski haline dönüyor.
Kenan ismi de güzel beğendim bende. Ben erkek çocuklarına konulan yeni isimleri beğenmiyorum

Yok zannetmem küçük olacağını en fazla doğumda 55 60 arası olurum diye tahmin ediyorum tabiki kalınlığını gönderirim birde büyük yazmışlar bedenine:)
Bu aksam magazasina gittim gecelugin grisinin S bedenini aldim. Gecelik kalibi daha genis ve cok rahat. Grisi ic gostermiyo cok hosuma gitti. Beyazinin pijamasini L'sini almistim, satici ama M'sini almaliydiniz bence siz diyince M bedenini denedim ve daha iyi durdu. Zaten ust kalip onemli, Allahtan etiketi cikartmamisim da haftasonu beden degisikligi yapacagim. Ama gecelik cok rahat belki de baska model bi gecelikle degistiririm.

Kizlar su an e bebekte tum bebek bezlerinde %15 indirim var. Primayla baslamayi dusunuyorsaniz, primanin kendi sitesinde uyelik olusturunca 25liralil, sectiginiz magazada gecerli indirim ceki veriyor. Yani hem %15 indirim + 25tl indirim eklenince baya avantajli oluyor. Ben 2 paket prima aldim 1 ve 2 numarasindan.

Benim daha gelmedi sevindim güzel duruyordu aynen

Ebebekte mi geçerli oluyor o Prima sitesindeki indirim canım?

Ebebekte mi geçerli oluyor o Prima sitesindeki indirim canım?
Canim prima sitesine uye olunca 25tl indirim ceki veriyor. Carrefour e ebebek vs gibi magazalardan birini tercih ediyorsun. Biz e bebek tercih ettik. Bu aksam da sansa e bebekte tum bebek bezlerinde %15indirim vardi. Bizim alacagimiz prima 125 liraydi. %15 indirimle e bebekte 106 liraya inmis. E 25liralik primanin verdigi hediye cekini de girince 81 liraya gelmis oldu. Hos ben hamilelik haberini aldigimda bezlere bakmistik, bu model o zaman 70kusur liraydi, yani indirimli saniyoruz ama daha 5 ay once bu fiyatmis

Üye oldum ama bana çek vermedi nasıl alırım bu çeki
Her şeye zam zam. Bugün süt 10-15 TL oldu....

1 litre süt 1 litre benzinden daha pahalı valla çok tuhaf zamanlardan geçiyoruz hayırlısı olsun
Böyle bir ülkeye, dünyaya çocuk getirmek ne kadar doğru emin olamıyorum bazen.. ama bu kötü dusuncelerle kendimi üzmek istemediğimden devam etmiyorum bu düşüncelere. Olmayacak şeyler zamlaniyor. Bu insanlar nasıl gecinecek. Düşünen var mı...

Evt günden güne kötüye gidiyor hersey, imkanı olan herkes varsa once çevresine yardımda bulunmali yoksa güvenilir yardim gruplarına girmeli, evine ekmeğin yanına yiyecek birsey goturemeyen cok insan var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…