2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Eğer ilk yapılan testiniz pozitifse bağışıklığınız var demektir. Ama ilk yapılan test negatif ve sonra ki pozitifse hastalığı yeni geçiriyorsunuz durumunuz risk oluşturabilir demek. Doktorunuz size neden detaylı bir açıklama yapmadı acaba? Siz e nabızdan tahlillerinizi daha önce incelemediniz mi?Ben her tahlil sonrası doktoru beklemeden mutlaka bakarım çünkü. Meraktan yani. Daha sonra da doktoruma yorumlatırım. Benimde rubella pozitif toxoplazma negatif.O yüzden çiğ etten az pişmiş yumurtadan aşısız sokak hayvanlarından uzak durmam gerekiyor.
Dependi niye kullanamadın canım?
Herkes çok memnun kalmış ondan soruyorum.
Hastanede veriyorlar depend muadili bişey. Daha sonrası için düşünüyorsanız zaten kanamanın çoğu hastanede gidiyor. Sonra ki kanamalar normal regl kanaması şeklinde pedle halledebilirsiniz.

1 paket yeterli diyorsun o zaman :)

Üye oldum ama bana çek vermedi nasıl alırım bu çeki
Her şeye zam zam. Bugün süt 10-15 TL oldu....
Canim prima uye olsuktan aonra uygulamasini indiriyosun ya orada ana sayfada aktif kampanyalar cikiyor. Iste biraz assagi inince 25tl lik indirim cikiyor. Dun esimin mail'den yapmistim bugun kendi mailimden ama cokta stok yapmak istemiykrum. Kadinlar kulubunde bazen en iyisi bile cocuga yaramiyor degistirmek zorunda kaliyosunuz falan diyenleri okumustum.

Eklentiler

• Screenshot_20211211-090013_Prima Kulb.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 19
Inan ben de bazen kendime bu soruyu soruyorum boyle bi dunyaya neden cocuk getiriyorum, ki 3 cocuk dusunen ben. Indirim kovalamaktan yoruluyo insan. Hele ki 2 kisi calisip bu hale giriyorsak sosmivida dedigi gibi evine ekmegin yanina bisey goturemeyen insanlar var.
pembemanolya sut fiyatlarindan bahsetmis haberim bile yoktu ama sasirmadim.
Yeni yilda guya enflasyon oranina gore zam yapilacak, kasikla verip kepceyle alacaklar.
Allah sonumuzu hayretsin. Benim yine gidecek bi kapim var ama caresi olmayanlar ne yapacak. Ve ayrica neden gitmek zorunda birakiliyoruz ki..

Dün ayrıntılı ultrasona girdim şükür herşey yolundaymış.
Gözünaydın canım, ben de sana bakmaya girdim şimdi 10uydu diye aklımda kalmış. Nasıl geçti? Sordular mı sana da ısrarla kimde takipte olduğunu, ya da iki kelime etti mi bakan

Canim o zaman inceledim.bende hemen e nabizdan bakarim. Zaten biyoloji öğretmeni olduğum için yabancı değilim.ilk gebeliğimde de de kediden çiğ etten uzak dur demişlerdi. Bunda test yapıldı ağustosta doktora tekrar sordum sıkıntı yok dedi.Gittigim başka bir doktor hiç kan tahliln yok dedi sistemde baktım bu testleri yapmış. Halbuki sistemde vardı. Ama vardır bir hayır. Şimdi cmv IgM çok düşükte olsa pozitif rubella igg 4 kat yükselmiş. Enfeksiyon doktoru adivite testi yaptı 15 gün beklicem.

Gözünaydın canım, ben de sana bakmaya girdim şimdi 10uydu diye aklımda kalmış. Nasıl geçti? Sordular mı sana da ısrarla kimde takipte olduğunu, ya da iki kelime etti mi bakan
Aynen sordu bu hastanede takipliyim dedim 4 sezaryen olacağımı da söyleyince ilgilendi şükür herşeyi anlattı evdeki çocukları da sordu hatta

Astrologlara göre 2022 daha zorlu olucak ama 2023 cok guzel olacakmış. Umut her zaman var, olmali da. Tum yasam boyunca insanların hep böyle bir dünyaya çocuk getirilir mi diye dusundugu zaman olmus, savaşlar, kıtlık, hastalıklar vs ama hersey geciyor bir şekilde. İnşallah bugünlerde gecicek, yeter ki bu zorlu günlerde etrafımıza kayıtsız kalmayalım, bizlere uzanan elleri görelim. Hersey paylaşınca daha guzel, daha anlamlı

Aynen sordu bu hastanede takipliyim dedim 4 sezaryen olacağımı da söyleyince ilgilendi şükür herşeyi anlattı evdeki çocukları da sordu hatta
İyi bari canım çok sevindim valla ilgilenmesine
sağlıkla gelsin inşallah

Esasında böyle bir dünyada avunulacak tek şey yavrularımızın masumluğu onlara sıkı sıkı sarılarak yaşam sevincimizi diri tutabiliriz. Onlarda olmada bazı şeylerin düzelebileceği umudu hiç kalmaz. Unutmayalım ki gelecek bizim avuçlarımızın içinde, evlatlarımızı güzel yetiştirirsek kötüyü iyi edebiliriz belki. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Sırf bu sebeplerden dönemiyorum ben de oraya .. insanlar emeğinin karşılığını alamadığı gibi asgari ücret konuşulan rakamlar olursa işten çıkarmalar başlayacakmış iş verenler o miktarları karsılayamazmış falan bir dünya şey okudum valla çok canım sıkıldı. Zaten insanlar ucu ucuna geçiniyor İmkanı olan olmayana yardım etmeli , birbirimize destek vererek insallah bugünleri geride bırakabiliriz.

Nerdesin bilmiyorum ama bence Türkiye'ye dönmemeli. Bizde yaşam kalitemiz için yurtdışı fırsatlarını değerlendiriyoruz. İnşallah olur diyorum kendi adıma

Nerdesin bilmiyorum ama bence Türkiye'ye dönmemeli. Bizde yaşam kalitemiz için yurtdışı fırsatlarını değerlendiriyoruz. İnşallah olur diyorum kendi adıma
İnsallah olur canım, Allah kalbinden geçenleri nasip etsin Biz de Bulgaristandayız, üniversite icin geldik eşimle burda tanıştık okuduk bitirdik çalışmaya başladık evlendik derken dönmedik geri Türkiye’ye . Almanca öğreniyoruz bir süredir , seneye bebeğimizi de alıp oraya gitme gibi bir düşüncemiz var kısmet olursa insallah

Insallah canim cok daha iyi olmasini umut ediyoruz.

Canim esin doktordu meslegini dunyanin her yerinde icra edebiliyor buyuk bi nimet gelmemekle en dogrusunu yapiyorsunuz aslinda. Daha bu sabah maske takmayip acilde tedavi olmak isteyen bi hanimefendi doktorun kibarca uyarilarini videoya cekip sosyal medyada paylasicam savciliga sikayet edicem siz nasil tedavi etmezsiniz diye soyleniyor. Doktorun tek dedigi hanimefendi lutfen maskenizi takin. Yani cok kibirli doktorlar da var evet ama isini duzgun yqpip birde boyle insanlarla ugrasan doktorlara uzuluyorum. Ve aldiklari para insanlara batiyor, ki bence daha fazlasini hakediyolar.

36 saat nöbet tutup uykusuzluktan kaza yapıp vefat eden doktorumuz var malesef . Onca emeğin üstüne aldıkları para gerçekten az bile. Parayı geçtim 6 sene okul oku, 5 sene uzmanlık yap sonra maske takmasını rica etti diye savcılığa şikayet edicem sizi diyenle uğraş . Hayat gerçekten çok zor bu tür insanlarla .

Selam kızlar
Kontrolden geldik şimdi. Herşey yolunda çok şükür 603 gr, 28 cm olmuşuz hastane kapısında bir korkuttu bizi. Tam hastaneye giriyoruz vajinamda batma hissettim peş peşe geçmeyen. Evden de ilk defa çıktık operasyondan sonra. Baya korktuk. Doktora çıktık hemen. Meğer bizim bey minnak ayaklarıyla egzersiz yapıyormuş dikişin üstüne üstüne

Benim ablamda uzman doktor hergun istifa etsem mi diye dusunuyor gercekten, 20 senelik doktor, Almanya ya gitmeyi düşünen cok arkadaşı var, kendiside Almanya doğumlu almanca biliyor ama ailemi dusunmesem arkama bakmadan giderim diyor mesela, saglik bakanlığı yalan haber yapmaktan başka birsey yapmiyor, guya maaşlara zam yaptik yapicaz diyorlar, yapmadıkları gibi birçok odeme zorunluluğu getirip daha da aldıkları maaşları düşürüyorlar, resmen doktorlari ülkeden kaçırmak için uğraşıyor gibiler.
Birde suan var, yurtdisida insana iyi bir fırsat gibi gelsene yinede insanin kendi vatani gibi olamıyor gercekten, bende üniyi yurtdisinda okudum, evet huzurlu güvenli birçok avantajı var ama yine de yabancisin. O da ayrı bir konu. O yuzden yine de insallah ülkemizin durumu iyiye yönelir ve kimse ülkesinden gitmek zorunda kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…