- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Malzemesi aynıysa sırf marka adı icin fark vermeye gerek var mı ki bilmiyorum eğer kalite de aynıysaBabyjem buyuk bi marka sanirim o yuzden canim. Yoksa dizayni birebir ayni. Plastigi de ayni gibi. Hamile yastigim babyjem. Yani babyjem hamilelik bebek urunlerinde markalasmis taninmis. He tabi o zamanlar babyjem falan bilmiyodum o bel agrisi ve hevesle fiyatini bile karsilastirmadan e bebekten almistim 200liraya. Simdiki aklim olsa biraz arastirirdim
Arastirirdim dememdeki amac gozum kapali almistim canim. Kesin yari fiyatina internette aynisini bulurdum ama sanki 2-3 gun kargo bekleyince olecekmisim gibi davranmistim. Ki daha 4 haftalik hamileydimMalzemesi aynıysa sırf marka adı icin fark vermeye gerek var mı ki bilmiyorum eğer kalite de aynıysaay o hamile yastığını üreten tasarımını yapan her kimse çok dua ediyorum, yüzünü yıkadım diye 1 gün kullanamadım belim ağrıdı hemen . Sayesinde ne sırt ağrısı ne bel ağrısı çekiyorum, o olmasa işim zormuş benim Sen memnun kalmadın mı yoksa
Gülmeyin ama bizde o yastıktan 2 tane oldu kocama da aldım benArastirirdim dememdeki amac gozum kapali almistim canim. Kesin yari fiyatina internette aynisini bulurdum ama sanki 2-3 gun kargo bekleyince olecekmisim gibi davranmistim. Ki daha 4 haftalik hamileydimZaten ilk aylar hic rahat etmedim kullanamadim. 4.ayda karnim belirginlesince tekrar kullanmaya basladim ve artik onsuz uzanamiyorum, uyuyamiyorum. Su an bile canim yastigima sarilmis sizlere yaziyorum.
Hadi yaaaaGülmeyin ama bizde o yastıktan 2 tane oldu kocama da aldım benNöbetlerde beli her yeri ağrıyor ikimiz de yastıklarımızla uyuyoruz salonda onlara sarılıp yatıyoruz gerçekten tam bi hayat kurtarıcı
HahaHadi yaaaaAyy benim de esim arada aliyor. Hatta iki tarafli ya ben soluma uyuyorum bacak arama aliyorum. Gece bi uyaniyorum beyfendi sirt kismimda kalan kismini bacak arasina almis Ama ona almak hic aklima gelmedi. Gule gule kullanin canim cidden cok rahat ddigin gibi. Ama biliyomusun cevremde dogum yapanlardan hatta yakin zamanda anne olanlardan bile hic kullanan olmamis. Benim ilk aldigim seydi.
Gülmeyin ama bizde o yastıktan 2 tane oldu kocama da aldım benNöbetlerde beli her yeri ağrıyor ikimiz de yastıklarımızla uyuyoruz salonda onlara sarılıp yatıyoruz gerçekten tam bi hayat kurtarıcı
Ahahhaha M mllen tam senin anlattığın sahneyi yazmak içinHadi yaaaaAyy benim de esim arada aliyor. Hatta iki tarafli ya ben soluma uyuyorum bacak arama aliyorum. Gece bi uyaniyorum beyfendi sirt kismimda kalan kismini bacak arasina almis Ama ona almak hic aklima gelmedi. Gule gule kullanin canim cidden cok rahat ddigin gibi. Ama biliyomusun cevremde dogum yapanlardan hatta yakin zamanda anne olanlardan bile hic kullanan olmamis. Benim ilk aldigim seydi.
Haha olabilir aslinda uyku kalitesi hayat kalitemize eb buyuk etkenlerden zatenHahaEşine bi süpriz yapıp yastık alabilirsin bak, rahat rahat uyursunuz Ya kullanmayanları da anlamıyorum gerçekten bu kadar konforlu bişey nasıl kullanılmaz Ben de daha 2 aylık hamileydim ilk aldığım şey bu yastık olmuştu
Ahahhaha M mllen tam senin anlattığın sahneyi yazmak içinpembemanolya nın mesajını alıntıladım, baktım bir sonraki mesajda sen anlatmışsın uykumda geri dönüyorum ona doğru, almaya çalışıyorum vermiyor da kolay kolay
şimdi o da evde ya raporlu dizinden dolayı. Bazen gündüzleri kestirmeye gidiyor. Bana da soruyor, yok diyince nasıl da mutlu oluyor yastık ona kaldı diye
Ya bu kocalar bizde ne görse onu uyguluyorAhahhaha M mllen tam senin anlattığın sahneyi yazmak içinpembemanolya nın mesajını alıntıladım, baktım bir sonraki mesajda sen anlatmışsın uykumda geri dönüyorum ona doğru, almaya çalışıyorum vermiyor da kolay kolay
şimdi o da evde ya raporlu dizinden dolayı. Bazen gündüzleri kestirmeye gidiyor. Bana da soruyor, yok diyince nasıl da mutlu oluyor yastık ona kaldı diye
Yok artık yaaa normal çamasır makinesinde yıkanmıyor mu bebek çamaşırlarıKizlar bebek kiyafetlerini yikamak icin karavan tipi makina almak mi ??Asla elestirmek icin demiyorum kim ne isterse onu alsin ama ben henuz bu kadar da cildirmadim Watch this story by Bakalım Bugun Neler Oluyor on Instagram before it disappears.
Bi mantigi var midir diye dusundum durdum ama bulamadimYok artık yaaa normal çamasır makinesinde yıkanmıyor mu bebek çamaşırlarıbu kadar abartmaya gerçekten gerek var mı
Ben abimde şeyi görmüştüm . Yeğenimi yıkamak icin damacana içme suyu aldılar , kaynattılar , soğutup uygun dereceye getirdiler ve yeğenimi yıkadılarBi mantigi var midir diye dusundum durdum ama bulamadimdaha bu gozlerimiz neler neler gorecek kim bilir.
Ay valla dogru mu anliyorum diye yazdigini 3 kere okudumBen abimde şeyi görmüştüm . Yeğenimi yıkamak icin damacana içme suyu aldılar , kaynattılar , soğutup uygun dereceye getirdiler ve yeğenimi yıkadılarhala daha çok dalgasını geçerim
Çok güzeller canım güle güle kullanBugün babymall mağazasına gitmiştim bence e bebekten daha uygun fiyata ürünler varr gitmediyseniz bakmanizi öneririm
Yoyko Bebek telsizi ve Kanz Zuzu bebek uyku takımı aldım fikir olması için görsellerinide ekliyorum
Annelerimiz bize hangi birini yaptı çok şükür sağlıklı,akıllı bireyler oldukAy valla dogru mu anliyorum diye yazdigini 3 kere okudumyani icme suyuyla mi yikamak istediler ayy cok guldum ya
Yine belirtiyim asla elestirmem herkes kendince uygun gordugunu yapar ama bu kadar abartmaya gerek var miGerci bebegin cildiyle alakali bi sorun olur doktoru kirecli su yasak der o zaman icme suyu kullanirim tabi. Ben hamileligimi ogrenince yemeklerimi icme suyuyla yapmaya basladim ama bi sure sonra basa cikamayinca biraktim eski usulden devam ettim. Ben cok abartmak istemiyorum ya. Gecen kuzenim aldiklarima bakti 2 tane cocugu var 8 ve 3 yasinda ve dedi ki "ben iki cocugumu da bunlarsiz buyuttum ne sut sagma, ne gogus kalkani ne mustela ne ozel camasir deterjani ne gogus pedi vs. hicbirini almadim. Sen baya arastiriyorsun ama icinde kalmasin iyi yapiyosun " dedi.
Dedim ek gidaya gecince nelere dikkat ettin. Kendimize ne yemek yapiyorsak aynisini tuzsuz yagsiz baska seylerle karistirmadan buharda pisirip, pure yapip yedirdim dedi. Inan 2 cocugu da masallah cok saglikli ve akilli. Hatta esim bile dedi "Sacma sapan instagram fenomenlerinin cocuklarina bakacagina bu guzel cocuklara bakta cocugumuz benzesin. "
Ooo maşallahSelam kızlar
Kontrolden geldik şimdi. Herşey yolunda çok şükür603 gr, 28 cm olmuşuz hastane kapısında bir korkuttu bizi. Tam hastaneye giriyoruz vajinamda batma hissettim peş peşe geçmeyen. Evden de ilk defa çıktık operasyondan sonra. Baya korktuk. Doktora çıktık hemen. Meğer bizim bey minnak ayaklarıyla egzersiz yapıyormuş dikişin üstüne üstüne
Benim kasiklarda kasılma vardı. Birde otururken kalktığımda bacaklarim kitleniyor çok agriyordu. Magnezyum verdi ve hergun maden suyu içmeyede devam dedi bende öyle yapıyorum.iyi geldi gibi maden suyu içmesem ilaç alsam yine olmuyor. İkisi anca etki ediyor.Kızlar hepinize hayırlı akşamlar olsun isnallah size acil birşey sormam gerek
Smdi bende kuyruk sokumu ağrısı var hemde coook kötü ağrıyor bazen oturduğum yerden kalkarken nasıl canım yanıyor var ya sizne ne yapabilirim de kurtulurum bu ağrıdan. Cevaplarinizu bekliyorum
Günaydın canım valla şimdiden başladılar bizi yönetmeyeOoo maşallahne kadar büyümüş şahane. Bende birkaç gündür aşağı doğru vurma hissediyorum tık tık tık kapı çalar gibi rahime vuruyor resmen. Aman Allah korusun dursunlar oldukları yerde yaramazlar
Benim kasiklarda kasılma vardı. Birde otururken kalktığımda bacaklarim kitleniyor çok agriyordu. Magnezyum verdi ve hergun maden suyu içmeyede devam dedi bende öyle yapıyorum.iyi geldi gibi maden suyu içmesem ilaç alsam yine olmuyor. İkisi anca etki ediyor.
Canım sende kıl dönmesi olabilir mi esimde de vardı bu agrilar. Bir de daha önce popo üzerine düşüp kuyruk sokumu kemiği kırılanların kemiğin yanlis kaynamasi sonucunda da ağrısı olabiliyomus. Aslinda bir iğne var. Ordaki sinirleri hissetmemen icin vuruluyosun agri hissetmiyosun. Ama once senin neden ağrı çektiğini bulman gerek. Belki de sadece hamilelikle ilgili bir seydir.Kızlar hepinize hayırlı akşamlar olsun isnallah size acil birşey sormam gerek
Smdi bende kuyruk sokumu ağrısı var hemde coook kötü ağrıyor bazen oturduğum yerden kalkarken nasıl canım yanıyor var ya sizne ne yapabilirim de kurtulurum bu ağrıdan. Cevaplarinizu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?