- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Ay maşallah maşallah kocaman delikanlı olmuşSelam kızlar
Kontrolden geldik şimdi. Herşey yolunda çok şükür603 gr, 28 cm olmuşuz hastane kapısında bir korkuttu bizi. Tam hastaneye giriyoruz vajinamda batma hissettim peş peşe geçmeyen. Evden de ilk defa çıktık operasyondan sonra. Baya korktuk. Doktora çıktık hemen. Meğer bizim bey minnak ayaklarıyla egzersiz yapıyormuş dikişin üstüne üstüne
Çok sağol canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahAy maşallah maşallah kocaman delikanlı olmuşo küçücük ayaklarıyla nasıl da korkutuyorlar bizi, ben de gece hiç uyuyamadım yediğim tekmelerden dolayı her şeyin yolunda olmasına çok sevindim hep böyle devam etsin inşallah canım
Çok tatlı ya, zaten minnaklar bide hıçkırıklarını hissettiriyorlar bize şaka gibiÇok sağol canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
İki gece önce de ben saat 3 gibi karnımda bir sızıya uyandım. Zaten kendimi dinlemekten bir hal olmuştum o ara.
Ritmik bir hareket. 5-10 sn de bir ama tekme gibi değil hafif hafif içten birşey. Kasılma da desem değil ama acaba kasılma mı diye de korkuyorum çünkü çok sık2-3 dkka falan sürdü böyle. Dedim ben doğuruyorum herhalde bu da doğum kasılması. Doğum sancısıyla da ilgili bildiğim tek şey işte okuduklarımdan düzenli olması. Düzenli mi bana göre düzenliydi o da geçince rahatladım ve sonradan biraz araştırdım da anne karnındaki hıçkırıkları da hissedebiliyormuşuz biz
Doktora da sordum bugün hıçkırık da olabilirmiş, bazen el ve ayaklarıyla da çok uzun süre vurma hareketleri yapabilirlermiş ritm tutar gibi
Evet evet aynısını yaşadım ben de birkaç saniyede bir düzenli ritmik olarak pıt pıtlar hissettim . Dedim bu çocuk bu kadar ritmik bi şekilde tekme atmaz heraldeÇok sağol canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
İki gece önce de ben saat 3 gibi karnımda bir sızıya uyandım. Zaten kendimi dinlemekten bir hal olmuştum o ara.
Ritmik bir hareket. 5-10 sn de bir ama tekme gibi değil hafif hafif içten birşey. Kasılma da desem değil ama acaba kasılma mı diye de korkuyorum çünkü çok sık2-3 dkka falan sürdü böyle. Dedim ben doğuruyorum herhalde bu da doğum kasılması. Doğum sancısıyla da ilgili bildiğim tek şey işte okuduklarımdan düzenli olması. Düzenli mi bana göre düzenliydi o da geçince rahatladım ve sonradan biraz araştırdım da anne karnındaki hıçkırıkları da hissedebiliyormuşuz biz
Doktora da sordum bugün hıçkırık da olabilirmiş, bazen el ve ayaklarıyla da çok uzun süre vurma hareketleri yapabilirlermiş ritm tutar gibi
Çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine geçmiş olsunSelam kızlar
Kontrolden geldik şimdi. Herşey yolunda çok şükür603 gr, 28 cm olmuşuz hastane kapısında bir korkuttu bizi. Tam hastaneye giriyoruz vajinamda batma hissettim peş peşe geçmeyen. Evden de ilk defa çıktık operasyondan sonra. Baya korktuk. Doktora çıktık hemen. Meğer bizim bey minnak ayaklarıyla egzersiz yapıyormuş dikişin üstüne üstüne
Canim medyaya genel olarak inanmiyorum zaten. Manipule etmeye calisiyolar. Saglik calisanlarinin hakettiklerini aldiklarini dusunmuyorum. Milletvekilleri birsey yapmadan dunyanin parasi ceplerine giriyorken, saglik calisanlari canla basla hizmet etmeye calisirken iki kurus cok goruluyor. Asgari ucrete zaten diyecek bisey bile bulamiyorum... Yurtdisi konusuna gelince ben cift vatandasim, orada buyudum, okudum ve evliligime son 2 ay kalana kadar bile orada calistim. Ama bi turlu orali olamadim. Yasam tarzi kultur vs cok farkli bunu biliyorum. Avrupada yasayan her gurbetcinin icinde bir gun turkiyeye donme hayali var ama iste oranin iyi yani adalet var hakkin neyse onu alirsin asla hakkin yenmez hersey resmidir. Bence sorun orta dogu zihniyeti. Ne diyim umarim bir gun o seviyeye geliriz. Bu halk bunlari haketmiyor..Benim ablamda uzman doktor hergun istifa etsem mi diye dusunuyor gercekten, 20 senelik doktor, Almanya ya gitmeyi düşünen cok arkadaşı var, kendiside Almanya doğumlu almanca biliyor ama ailemi dusunmesem arkama bakmadan giderim diyor mesela, saglik bakanlığı yalan haber yapmaktan başka birsey yapmiyor, guya maaşlara zam yaptik yapicaz diyorlar, yapmadıkları gibi birçok odeme zorunluluğu getirip daha da aldıkları maaşları düşürüyorlar, resmen doktorlari ülkeden kaçırmak için uğraşıyor gibiler.
Birde suan var, yurtdisida insana iyi bir fırsat gibi gelsene yinede insanin kendi vatani gibi olamıyor gercekten, bende üniyi yurtdisinda okudum, evet huzurlu güvenli birçok avantajı var ama yine de yabancisin. O da ayrı bir konu. O yuzden yine de insallah ülkemizin durumu iyiye yönelir ve kimse ülkesinden gitmek zorunda kalmaz
Masallah canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim. Minnak dikislerin oldugundan habersiz sizi korkutmus gercekten ben olsam ben de vok korkardim ama bu gunlerde geride kalacak nisan ayinda birer birer dogum anilarimizi anlatacagiz tabi vakit bulabilirsekSelam kızlar
Ben de buradayım artık diyorlar benceÇok tatlı ya, zaten minnaklar bide hıçkırıklarını hissettiriyorlar bize şaka gibi
Daha nelerini hissedeceğiz bakalımEvet evet aynısını yaşadım ben de birkaç saniyede bir düzenli ritmik olarak pıt pıtlar hissettim . Dedim bu çocuk bu kadar ritmik bi şekilde tekme atmaz heraldehıçkırık tuttu çocuğumu demekki
Çok teşekkür ederimÇok sevindim herşeyin yolunda gitmesine geçmiş olsun
Korku bir yandan, acısı bir yandan kötüydü gerçektenMasallah canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim. Minnak dikislerin oldugundan habersiz sizi korkutmus gercekten ben olsam ben de vok korkardim ama bu gunlerde geride kalacak nisan ayinda birer birer dogum anilarimizi anlatacagiz tabi vakit bulabilirsek
Cok haklisin canim insallah oyle olur, benim ailemde eski gurbetçilerden döndüklerine her zaman şükredenler, insallah her isteyen bir gün dönerCanim medyaya genel olarak inanmiyorum zaten. Manipule etmeye calisiyolar. Saglik calisanlarinin hakettiklerini aldiklarini dusunmuyorum. Milletvekilleri birsey yapmadan dunyanin parasi ceplerine giriyorken, saglik calisanlari canla basla hizmet etmeye calisirken iki kurus cok goruluyor. Asgari ucrete zaten diyecek bisey bile bulamiyorum... Yurtdisi konusuna gelince ben cift vatandasim, orada buyudum, okudum ve evliligime son 2 ay kalana kadar bile orada calistim. Ama bi turlu orali olamadim. Yasam tarzi kultur vs cok farkli bunu biliyorum. Avrupada yasayan her gurbetcinin icinde bir gun turkiyeye donme hayali var ama iste oranin iyi yani adalet var hakkin neyse onu alirsin asla hakkin yenmez hersey resmidir. Bence sorun orta dogu zihniyeti. Ne diyim umarim bir gun o seviyeye geliriz. Bu halk bunlari haketmiyor..
Çok güzeller canım güle güle kullanBugün babymall mağazasına gitmiştim bence e bebekten daha uygun fiyata ürünler varr gitmediyseniz bakmanizi öneririm
Yoyko Bebek telsizi ve Kanz Zuzu bebek uyku takımı aldım fikir olması için görsellerinide ekliyorum
Evett çok güzel bebek mağazası gezmesi herşey küçücük ve şirin hele kız bebekler için Allah'ım çıldırdım ama benim oğlum olacak ondan daha sade şeyler bakıyorumÇok güzeller canım güle güle kullanmağazaya gidince icin açılmadı mı ya ben de bi an önce Türkiye’ye gelip kendimi bi bebek mağazasına atmak istiyorum bu arada sen diyince babymall un internet sitesine girdim , çark veriyor çevirince 10 ile 325 lira arasında hediye çeki veriyor bilginiz olsun . 325 i verir mi bilmiyorum bana 25 TL verdi ama yine de şansınızı deneyin isterseniz kızlar
Gule gule saglikli gunlerde kullanin.Bugün babymall mağazasına gitmiştim bence e bebekten daha uygun fiyata ürünler varr gitmediyseniz bakmanizi öneririm
Yoyko Bebek telsizi ve Kanz Zuzu bebek uyku takımı aldım fikir olması için görsellerinide ekliyorum
Çok güzeller canım güle güle kullanmağazaya gidince icin açılmadı mı ya ben de bi an önce Türkiye’ye gelip kendimi bi bebek mağazasına atmak istiyorum bu arada sen diyince babymall un internet sitesine girdim , çark veriyor çevirince 10 ile 325 lira arasında hediye çeki veriyor bilginiz olsun . 325 i verir mi bilmiyorum bana 25 TL verdi ama yine de şansınızı deneyin isterseniz kızlar
Rica ederim canımGule gule saglikli gunlerde kullanin.Babymall gercekten cok daha uygun. Ayni urun e bebekte daha pahali hep. Bebek arabasi ve anne yani besigini babymall'dan baya uyguna almistim. Ama e bebegin kokusu cok guzel yaa
Bilgi icin tesekkurler canim. Bende simdi cevirdim 25tl verdi. Numio bebek kuvet setini mi alsam ya babyjem bi turlu indirime girmiyo
Valla he plastiğe 350 TL istiyolar anlamsız geliyor ben de geçen hepsi burada indirimindem babyjem 230a düşünce almıştım ona seviniyordum kar ettik diyeRica ederim canımaynısı değil mi zaten ya plastik farkı mı var acaba aradaki fiyat farkının sebebi ne ki
Güle güle kullanın canımBugün babymall mağazasına gitmiştim bence e bebekten daha uygun fiyata ürünler varr gitmediyseniz bakmanizi öneririm
Babyjem buyuk bi marka sanirim o yuzden canim. Yoksa dizayni birebir ayni. Plastigi de ayni gibi. Hamile yastigim babyjem. Yani babyjem hamilelik bebek urunlerinde markalasmis taninmis. He tabi o zamanlar babyjem falan bilmiyodum o bel agrisi ve hevesle fiyatini bile karsilastirmadan e bebekten almistim 200liraya. Simdiki aklim olsa biraz arastirirdimRica ederim canımaynısı değil mi zaten ya plastik farkı mı var acaba aradaki fiyat farkının sebebi ne ki
Biz küvetsiz kaldık ya daha alamadım oraya gelince toparlayacağım artık kalanları . Sen baya iyi almışsın valla güle güle kullanın mutlu bıcı bıcıları olsun minnoşunValla he plastiğe 350 TL istiyolar anlamsız geliyor ben de geçen hepsi burada indirimindem babyjem 230a düşünce almıştım ona seviniyordum kar ettik diye
Oyy canım teşekkür ederimBiz küvetsiz kaldık ya daha alamadım oraya gelince toparlayacağım artık kalanları . Sen baya iyi almışsın valla güle güle kullanın mutlu bıcı bıcıları olsun minnoşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?