Haha iyi yapmissin canim bu vesileyle dalgzni da gecmis oldunAnnelerimiz bize hangi birini yaptı çok şükür sağlıklı,akıllı bireyler oldukne mustela ile saçlarımız yıkandı ne de çamaşırlarımız özel deterjanlarla . Annem ne yeseler yemeğin suyuna bandırır verirdi bana, onun dışında. bol bol püre, çorba içirirdi sebzeli, mis gibi gerçekten çok da abartmamak lazım sosyal medyada çok abartılı hayatlar var , her şeyin sadesi güzel
Abimi aradım tekrar dalgamı geçip kapattım ben de bu vesileyleiçme suyuyla yıkamasını bir nebze anlıyorum hadi alerjik olabilir teni ilk doğduğunda hassastır falan ama içindeki mikroplar ölsün diye kaynatıp onun ideal sıcaklığa gelmesini beklemesini hiç anlayamıyorum o suyu içiyoruz biz ya niye kaynatırsın,ne mikrop var içinde yani
Çarşamba günü doktora gideceğim gidince de soracağım canim bakakimCanım sende kıl dönmesi olabilir mi esimde de vardı bu agrilar. Bir de daha önce popo üzerine düşüp kuyruk sokumu kemiği kırılanların kemiğin yanlis kaynamasi sonucunda da ağrısı olabiliyomus. Aslinda bir iğne var. Ordaki sinirleri hissetmemen icin vuruluyosun agri hissetmiyosun. Ama once senin neden ağrı çektiğini bulman gerek. Belki de sadece hamilelikle ilgili bir seydir.
Hoşgeldin canim, endiselendik biraz uzun sure gelmeyinceKızlar evimdeyim İnternet hiç çekmiyor burda kurulum falan derken anca vaktim oldu snra telefonum bozuldu baya uğraştım anlayacağınız1 aydır sukur çok iyim kızlar kilo almaya başladım artk mide koruyucu verdi doktor onu kullanıyorum yoksa bulanti kusma devam edecek ama buna da şükür
4melek1anne daha iyim canm sen nasılsın nasıl gidiyor ❤ gökçe miz geliyor kızımız olacak
Sen nerelerdesin ya çok merak ettik seniKızlar evimdeyim İnternet hiç çekmiyor burda kurulum falan derken anca vaktim oldu snra telefonum bozuldu baya uğraştım anlayacağınız1 aydır sukur çok iyim kızlar kilo almaya başladım artk mide koruyucu verdi doktor onu kullanıyorum yoksa bulanti kusma devam edecek ama buna da şükür
4melek1anne daha iyim canm sen nasılsın nasıl gidiyor ❤ gökçe miz geliyor kızımız olacak
Hoşgeldin canım nerelerdesin ya, eşi geldi bizi unuttu dedikKızlar evimdeyim İnternet hiç çekmiyor burda kurulum falan derken anca vaktim oldu snra telefonum bozuldu baya uğraştım anlayacağınız1 aydır sukur çok iyim kızlar kilo almaya başladım artk mide koruyucu verdi doktor onu kullanıyorum yoksa bulanti kusma devam edecek ama buna da şükür
Teşekkür ederimmÇok güzeller canım güle güle kullanBende uyku seti bakıyorum bir türlü seçemedim, mağazada çok çeşit var mıydı, acaba oralara mı gitsem?
Hosgeldin canim valla kulaklarini bile cinlatiltik o kadar merak ettik seni. Herseyin yolunda olmasina cok sevindim.Kızlar evimdeyim İnternet hiç çekmiyor burda kurulum falan derken anca vaktim oldu snra telefonum bozuldu baya uğraştım anlayacağınız1 aydır sukur çok iyim kızlar kilo almaya başladım artk mide koruyucu verdi doktor onu kullanıyorum yoksa bulanti kusma devam edecek ama buna da şükür
Cok gecmis olsun canim. Ben de kotu bi gece gecirdim. Gece 2bucukta karin agrisiyla uyandim. Vucudumu ceviremiyordum o derece agrim vardi. Uyuya kalmisim ve tam 3te titriyerek uyandim. Mumkunati yok isinamiyorum. Esim bile titremekten dislerimin sesine kalkti kac kat giydirdi yok yani isinamiyorum. Karnim desen agrisi devam ediyordu. Acile gidelim diyo ama parmagimi kimildatamiyorum. Uyumak istiyorum dedim. Zor bela titremem azaldikca uykuya daldim. Sabah 5te sirilsıklam uyandim. Ve ishal de eklenmis vaziyette. Sicak bi dus aldim tekrar uyudum az once uyandim kahvalti yaptim biraz kendime geldim. Ben de sanirim senin gibi usuttum enfeksiyon kaptim. Bunyemiz cok zayif cok dikkat etmeliyiz.Ayy kızlar çok kötü ve zor bir gece geçirdim. Tansiyon yüksekliği (14/9), şiddetli karın ve bel ağrısı, sık idrara çıkma ve bebekte hareketsizlik şikayetiyle kadın doğum aciline gittim. Doğumhanede müşahadeye aldılar. Hem karından hem alttan muayene ettiler açıklık var mı diye baktılar. Çok şükür yoktu. İlk nst deneyimimizi de yaşadık onda da ağrı çıkmadı. Tahlillerde enfeksiyon çıkmış. Biz kum taş falan mı döküyorum diye şüphelendik annem ve abimde olduğu için. 3-5 gün yatış verdi ama annemdeyim diye kabul etmedim. İlaç yazdı serum verdi tekrar bi idrar kültürü testi istedi ve gönderdi. Sabaha karşı uyuyakalmışım ağrıyla. Uyandığımdan beri bebeğim de biraz hareketlendi rahatladım. Çok şükür şuan ağrım da azalmış durumda. Annem hasta diye ona bakmaya geldim ben acillik oldumgerçekten kendinize dikkat edin üşütmemeye çalışın. Hamileyken herşey ekstra acı verici ve korkutucu oluyor.
Canım hoşgeldin gözün aydınKızlar evimdeyim İnternet hiç çekmiyor burda kurulum falan derken anca vaktim oldu snra telefonum bozuldu baya uğraştım anlayacağınız1 aydır sukur çok iyim kızlar kilo almaya başladım artk mide koruyucu verdi doktor onu kullanıyorum yoksa bulanti kusma devam edecek ama buna da şükür
Evet hastaneye giderken bende baya bir üşüdüm titreme oldu resmen içim titriyodu. Dediğin gibi bende sabah çok terlemiştim ve ishalde eklenmişti. Belirtilerimiz benziyor. Devam ederse bir doktora görün gerçekten o ağrı beni mahvetti.Cok gecmis olsun canim. Ben de kotu bi gece gecirdim. Gece 2bucukta karin agrisiyla uyandim. Vucudumu ceviremiyordum o derece agrim vardi. Uyuya kalmisim ve tam 3te titriyerek uyandim. Mumkunati yok isinamiyorum. Esim bile titremekten dislerimin sesine kalkti kac kat giydirdi yok yani isinamiyorum. Karnim desen agrisi devam ediyordu. Acile gidelim diyo ama parmagimi kimildatamiyorum. Uyumak istiyorum dedim. Zor bela titremem azaldikca uykuya daldim. Sabah 5te sirilsıklam uyandim. Ve ishal de eklenmis vaziyette. Sicak bi dus aldim tekrar uyudum az once uyandim kahvalti yaptim biraz kendime geldim. Ben de sanirim senin gibi usuttum enfeksiyon kaptim. Bunyemiz cok zayif cok dikkat etmeliyiz.
Ayy kızlar çok kötü ve zor bir gece geçirdim. Tansiyon yüksekliği (14/9), şiddetli karın ve bel ağrısı, sık idrara çıkma ve bebekte hareketsizlik şikayetiyle kadın doğum aciline gittim. Doğumhanede müşahadeye aldılar. Hem karından hem alttan muayene ettiler açıklık var mı diye baktılar. Çok şükür yoktu. İlk nst deneyimimizi de yaşadık onda da ağrı çıkmadı. Tahlillerde enfeksiyon çıkmış. Biz kum taş falan mı döküyorum diye şüphelendik annem ve abimde olduğu için. 3-5 gün yatış verdi ama annemdeyim diye kabul etmedim. İlaç yazdı serum verdi tekrar bi idrar kültürü testi istedi ve gönderdi. Sabaha karşı uyuyakalmışım ağrıyla. Uyandığımdan beri bebeğim de biraz hareketlendi rahatladım. Çok şükür şuan ağrım da azalmış durumda. Annem hasta diye ona bakmaya geldim ben acillik oldumgerçekten kendinize dikkat edin üşütmemeye çalışın. Hamileyken herşey ekstra acı verici ve korkutucu oluyor.
Çok çok geçmiş olsun kızlar Allah beterinden korusunCok gecmis olsun canim. Ben de kotu bi gece gecirdim. Gece 2bucukta karin agrisiyla uyandim. Vucudumu ceviremiyordum o derece agrim vardi. Uyuya kalmisim ve tam 3te titriyerek uyandim. Mumkunati yok isinamiyorum. Esim bile titremekten dislerimin sesine kalkti kac kat giydirdi yok yani isinamiyorum. Karnim desen agrisi devam ediyordu. Acile gidelim diyo ama parmagimi kimildatamiyorum. Uyumak istiyorum dedim. Zor bela titremem azaldikca uykuya daldim. Sabah 5te sirilsıklam uyandim. Ve ishal de eklenmis vaziyette. Sicak bi dus aldim tekrar uyudum az once uyandim kahvalti yaptim biraz kendime geldim. Ben de sanirim senin gibi usuttum enfeksiyon kaptim. Bunyemiz cok zayif cok dikkat etmeliyiz.
Evet hastaneye giderken bende baya bir üşüdüm titreme oldu resmen içim titriyodu. Dediğin gibi bende sabah çok terlemiştim ve ishalde eklenmişti. Belirtilerimiz benziyor. Devam ederse bir doktora görün gerçekten o ağrı beni mahvetti.
Çok çok geçmiş olsun kızlar Allah beterinden korusunKendinizi sıcak tutun, bol bol sıvı tüketin,dinlenin,toplu alanlardan olabildiğince uzak durmaya çalışın dikkat edin kendinize
Maşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallahKızlar evimdeyim İnternet hiç çekmiyor burda kurulum falan derken anca vaktim oldu snra telefonum bozuldu baya uğraştım anlayacağınız1 aydır sukur çok iyim kızlar kilo almaya başladım artk mide koruyucu verdi doktor onu kullanıyorum yoksa bulanti kusma devam edecek ama buna da şükür
Benim de oluyor arada. Özellikler fazla oturunca. Aralarda hep kalk yürü.Kızlar hepinize hayırlı akşamlar olsun isnallah size acil birşey sormam gerek
Smdi bende kuyruk sokumu ağrısı var hemde coook kötü ağrıyor bazen oturduğum yerden kalkarken nasıl canım yanıyor var ya sizne ne yapabilirim de kurtulurum bu ağrıdan. Cevaplarinizu bekliyorum
Ayy kızlar çok kötü ve zor bir gece geçirdim. Tansiyon yüksekliği (14/9), şiddetli karın ve bel ağrısı, sık idrara çıkma ve bebekte hareketsizlik şikayetiyle kadın doğum aciline gittim. Doğumhanede müşahadeye aldılar. Hem karından hem alttan muayene ettiler açıklık var mı diye baktılar. Çok şükür yoktu. İlk nst deneyimimizi de yaşadık onda da ağrı çıkmadı. Tahlillerde enfeksiyon çıkmış. Biz kum taş falan mı döküyorum diye şüphelendik annem ve abimde olduğu için. 3-5 gün yatış verdi ama annemdeyim diye kabul etmedim. İlaç yazdı serum verdi tekrar bi idrar kültürü testi istedi ve gönderdi. Sabaha karşı uyuyakalmışım ağrıyla. Uyandığımdan beri bebeğim de biraz hareketlendi rahatladım. Çok şükür şuan ağrım da azalmış durumda. Annem hasta diye ona bakmaya geldim ben acillik oldumgerçekten kendinize dikkat edin üşütmemeye çalışın. Hamileyken herşey ekstra acı verici ve korkutucu oluyor.
Kızlar çok geçmiş olsun, inşallah daha iyisinizdirCok gecmis olsun canim. Ben de kotu bi gece gecirdim. Gece 2bucukta karin agrisiyla uyandim. Vucudumu ceviremiyordum o derece agrim vardi. Uyuya kalmisim ve tam 3te titriyerek uyandim. Mumkunati yok isinamiyorum. Esim bile titremekten dislerimin sesine kalkti kac kat giydirdi yok yani isinamiyorum. Karnim desen agrisi devam ediyordu. Acile gidelim diyo ama parmagimi kimildatamiyorum. Uyumak istiyorum dedim. Zor bela titremem azaldikca uykuya daldim. Sabah 5te sirilsıklam uyandim. Ve ishal de eklenmis vaziyette. Sicak bi dus aldim tekrar uyudum az once uyandim kahvalti yaptim biraz kendime geldim. Ben de sanirim senin gibi usuttum enfeksiyon kaptim. Bunyemiz cok zayif cok dikkat etmeliyiz.
Canım bunun için simit yastıklar var ortası boş. Bi süre ona oturulması öneriliyor bu tip ağrılarda.Kızlar hepinize hayırlı akşamlar olsun isnallah size acil birşey sormam gerek
Smdi bende kuyruk sokumu ağrısı var hemde coook kötü ağrıyor bazen oturduğum yerden kalkarken nasıl canım yanıyor var ya sizne ne yapabilirim de kurtulurum bu ağrıdan. Cevaplarinizu bekliyorum
Çok çok geçmiş olsun kızlar Allah beterinden korusunKendinizi sıcak tutun, bol bol sıvı tüketin,dinlenin,toplu alanlardan olabildiğince uzak durmaya çalışın dikkat edin kendinize
Kızlar çok geçmiş olsun, inşallah daha iyisinizdirkendinize çok dikkat edin heryer hastalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?