Bizde temassız vardı, benim ateşi hep 37 ölçüyor kesin bozuk diyordum. Geçen indirimlerden braun kulaktan ölçen aldık. Herkes kulaktan alın diyip duruyordu. Denedim tamamen aynı ölçtü. Duruma göre ikisinide kullanırız artıkKızlar birde ateş ölçer konusunda çok kararsızım.
Kulaktan ölçen mi, temassız olan mı hangi marka aldınız yada almayı düşünüyorsunuz ?
Kimisi kulaktan ölçen daha iyi diyor.
Ya da ucuza alıp çok memnun kaldığınız ürün oldu mu?
Benim kafam yine yandı :)
Bizde temassız vardı, benim ateşi hep 37 ölçüyor kesin bozuk diyordum. Geçen indirimlerden braun kulaktan ölçen aldık. Herkes kulaktan alın diyip duruyordu. Denedim tamamen aynı ölçtü. Duruma göre ikisinide kullanırız artık
Bende öyle valla surekli bilgisayara bakıyorum fenalık geçireceğimÖzellikle not aldım.
Soranlara da bunu aldırayım :)
Artık her şey kimyasal wenebe ne yesek ne içsek onlarda bile var.
Ben bütün gün bilgisayar karşısındayım valla radyasyondan yaratığa dönüşmezsem iyidir :)
Bende öyle valla surekli bilgisayara bakıyorum fenalık geçireceğim
Ben weebaby marka kulaktan ölçer aldım indirimden yakaladım Fikir olabilir sana canımKızlar birde ateş ölçer konusunda çok kararsızım.
Kulaktan ölçen mi, temassız olan mı hangi marka aldınız yada almayı düşünüyorsunuz ?
Kimisi kulaktan ölçen daha iyi diyor.
Ya da ucuza alıp çok memnun kaldığınız ürün oldu mu?
Benim kafam yine yandı :)
Ben çok önce temassızlardan almıştım. İdare eder bence. Hem anne olunca ateşölçer direkt bize yüklenecekBraun çok pahalı bilmiyorum o kadarına gerek var mı
Kimisi de temassıza daha iyi diyor.
Of of
Hahah yok ben full is yapıyorum çok bakamıyorum indirimlereİndirim takip et, işi yap, sipariş ver, beyanname gir
Ben çok önce temassızlardan almıştım. İdare eder bence. Hem anne olunca ateşölçer direkt bize yüklenecekGördüğüm kadarıyla daha hassas olunuyor bu konuda, bir öpücükle anlayan çok
Eşim gelsin alayım , bir yerden başlamak lazım :)Evet cok guzel ben de kullananlarin etkisinde kalarak anne yani baby hug karar verdim. E tabi ana kucagi ve mama sandalyesi olmasi da avantaj cunku ekstradan baska seyler alip yer kaplamasini istemedim. Az esya cok huzur :) Bir de tekerlekli olmasi cok guzel. Biz simdiden kurduk. Mesela odami supururken falan hic yorulmadan ittiriyorum.Umarim bebegim de icinde keyifli huzurlu olur.
Valla bir çok şey bana gereksiz geliyor. Şuan, sadece dolap ve tek kişilik yatak aldım bebek odası için. Yatağa başlarda ben yatarım, 3-4 yaşlarında da çocuğu alıştırırım. Park yatak ve halı alıp oda işini bitiririm. İlerleyen zamanda gerekli olursa bir de oyuncak dolabı ya da şifonyer tamam. Onun dışında neredeyse hiçbir şey almadım. Kıyafet, ablam ve kardeşimden gelecek bizi 4-5 ay götürür en az. Sadece hastane çıkışı alırım. Tabi ki herkesin hevesi ya da ihtiyacı farklı asla yargılamıyorum ama bir çok şey gereksiz geliyor. Ha ateş ölçer gereksiz demiyorum, mecbur kalırsam alırım tabi ki ama şimdilik almayı düşünmüyorum. Yine de sen bilirsin benim dudaklar hassas değil dersen yılbaşından önce al derimYa böyle şu lazım bu lazım deyince diyorlar ya önceden onlar olmadan biz sizi büyüttük diye çok doğru aslında.
Annem beni 30 yıl öncesinde ateş ölçerle mi büyüttü
Şimdi hiç almayacağım celiklady vazgeçtim
Valla bir çok şey bana gereksiz geliyor. Şuan, sadece dolap ve tek kişilik yatak aldım bebek odası için. Yatağa başlarda ben yatarım, 3-4 yaşlarında da çocuğu alıştırırım. Park yatak ve halı alıp oda işini bitiririm. İlerleyen zamanda gerekli olursa bir de oyuncak dolabı ya da şifonyer tamam. Onun dışında neredeyse hiçbir şey almadım. Kıyafet, ablam ve kardeşimden gelecek bizi 4-5 ay götürür en az. Sadece hastane çıkışı alırım. Tabi ki herkesin hevesi ya da ihtiyacı farklı asla yargılamıyorum ama bir çok şey gereksiz geliyor. Ha ateş ölçer gereksiz demiyorum, mecbur kalırsam alırım tabi ki ama şimdilik almayı düşünmüyorum. Yine de sen bilirsin benim dudaklar hassas değil dersen yılbaşından önce al derim
Denebunu sağolsun, ıslak mendil ve biberon temizleyicimiz tamamYa böyle şu lazım bu lazım deyince diyorlar ya önceden onlar olmadan biz sizi büyüttük diye çok doğru aslında.
Annem beni 30 yıl öncesinde ateş ölçerle mi büyüttü
Şimdi hiç almayacağım celiklady vazgeçtim
Denebunu sağolsun, ıslak mendil ve biberon temizleyicimiz tamam
Şu dönemde açılmak mantıklı değil zaten iyi yapmışsın bence. Kalan bütçeyi kenara koymak daha mantıklı. Dediğim gibi ateşölçer için gereksiz demiyorum kişiye bağlı. Mesela anakucağı aldı kardeşlerim 1 ay anca kullandılar, sana ayıralım mı dediler başkasına verin dedim. Çok gerekli değil diye düşünüyorum.Bebek arabasını çok uçuk alamıcam sen kaça aldın hatırlamıyorum ama max 2 bin olur herhalde. Hatta kabin alıp, arabada kullanmak için puseti yine kardeşinden almayı düşünüyorum. En kötü letgodan alıp,bir iki sene sonra satar yine kabin boy alırım.Aslında hastalık konusunda çok hassasımdır.
Zaten kolay kolay ihmal etmem hani ateşi de anlarım.
Bana da çok gerekli gibi gelmiyor ama insanlar diyor işte aşı vurulacak lazım oluyor falan diye kafam karışıyor
Bende almadım bir yatak, bir de dolap aldım.
Odası bile yok çocuğumun büyüyünce yapacağım zaten kiracıyım diye de önemsemedim.
Ama bakıyorum insanlara daha şimdiden mama sandalyesini alan var
Her şeyin de en iyisini almadım yalan değil kıyafetleri bile indirimden alıyorum.
Bebek arabası da yine öyle.
Olduğu kadar dedim hep.
Iste bu konuda tecrubeli biri bizi aydinlatmali canim.Canım bence değişmek zor olmaz o kadar ya. Zaten 50 cm falan altta kalıyor. Çok kalın ağır da olmaz o yataklar. Diğer taraftan yatağı yukarı çekip önce altta kalan kısmın lastiklerini yerleştirip geri sokarım altına diye düşündüm. Düz çarşafta da zaten yine az birşey gitse altına o çekmecelerin görünmeyecek şekilde yeter bence. Hiç çekmeden hallolur diyorum ama olmaz mı acaba böyle
Sence ben alır mıydımBen biberon temizleyicisi almadım
Kaynatıp öyle kullanacağım
Şu dönemde açılmak mantıklı değil zaten iyi yapmışsın bence. Kalan bütçeyi kenara koymak daha mantıklı. Dediğim gibi ateşölçer için gereksiz demiyorum kişiye bağlı. Mesela anakucağı aldı kardeşlerim 1 ay anca kullandılar, sana ayıralım mı dediler başkasına verin dedim. Çok gerekli değil diye düşünüyorum.Bebek arabasını çok uçuk alamıcam sen kaça aldın hatırlamıyorum ama max 2 bin olur herhalde. Hatta kabin alıp, arabada kullanmak için puseti yine kardeşinden almayı düşünüyorum. En kötü letgodan alıp,bir iki sene sonra satar yine kabin boy alırım.
Arabayı çok iyi almışsın modeli neydi atar mısın? Biz ebebeğe gittik 650 liraya pusetli set vardı indirime girmiş paramız olmadığı halde alacaktık ama stok bitmiş biz karar verene kadarTravel sistem aldım puseti dahil 1.130 tl ye.
Ana kucağını da elle sallananlardan aldım 130 tl gibi çok komik rakam.
Onu da evin içinde koyarım yanıma işimi yaparım diye aldım yoksa almayacaktım.
Yatağını falan hep demonte aldım yani çok kaçırmadım.
Onun dışında da kıyafet falan ama hiç aşırıya kaçmadan çünkü doğumdan sonra işi bırakacağım dediğin gibi elde nakit kalırsa daha iyi olacak.
Daha hastane masrafı var, ıvırı zıvırı var
Ben emzik, biberon falan aldım onları bile ucuz aldım.
Tutmazsa diye verdiğim para ziyan olmasın
Arabayı çok iyi almışsın modeli neydi atar mısın? Biz ebebeğe gittik 650 liraya pusetli set vardı indirime girmiş paramız olmadığı halde alacaktık ama stok bitmiş biz karar verene kadarhamilton kabin boy arabayı beğendim aslında ama çift yönlü değil. Bebeğin bana dönük olması gerek bir süre. O yüzden bilmiyorum şuan. Anakucağı da iyi olmuş, her bebek her eşyayı sevmiyor çünkü. Emzik ve biberon olabildiğince vermeme taraftarıyım inşallah sütümüz olur da bol bol emerler hastane konusunda da devlete de gidiyorum, eğer yolunda giderse yine devlette doğurmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?