- 20 Şubat 2019
- 302
- 282
- 103
Çok hoşş olmuş ellerine sağlık canımAmigurumi geyik bebegi bitirdim. Cok cici oldu çok icime sindi gözlerini gri ile yaptim siyah mı yapsam diye tereddüt ettim ne dersiniz nasil olmuş.
Ben aldım canım kokusuna falan bakmadım açmak istemediğim için ama yeğenlerimde de bunlardam kullanmıştık. Hatta yeğenimin cildi hassas pütürlüydü doktoru Mustelayı önermişti canım. Ben şu linktekini aldım tabi fiyatı artmışKızlar bir şey sorucam, mustelanın şampuan,vücut losyonunu falan alan var mı? Kokusu var mı ürünlerin varsa nasıl kokuyorlar ? Weleda ile mustela arasında çok git gel yaşıyorum, mustela göz yakıyor ve içeriğinde birkaç zararlı bileşen var diye de yorumlar okudum o yüzden soru işareti oluştu kafamda o marka ile ilgili .
Fiyatı ne kadar yükselmiş öyle ya , burada baktım daha uyguna geliyor euronun bu haline rağmenÇok hoşş olmuş ellerine sağlık canım
Bence de gri daha güzel olmuşş
Ben aldım canım kokusuna falan bakmadım açmak istemediğim için ama yeğenlerimde de bunlardam kullanmıştık. Hatta yeğenimin cildi hassas pütürlüydü doktoru Mustelayı önermişti canım. Ben şu linktekini aldım tabi fiyatı artmış
Mustela Merhaba Bebek Bakım Çantası Seti
Çok güzel olmuş canım ya eline sağlıkAmigurumi geyik bebegi bitirdim. Cok cici oldu çok icime sindi gözlerini gri ile yaptim siyah mı yapsam diye tereddüt ettim ne dersiniz nasil olmuş.
Birkaç arkadaşımın doktorunun bebeği için mustela önerdiğini duyunca bende aldım. Şimdilik yenidoğan şampuan ve pişik kremini aldım sadeceKızlar bir şey sorucam, mustelanın şampuan,vücut losyonunu falan alan var mı? Kokusu var mı ürünlerin varsa nasıl kokuyorlar ? Weleda ile mustela arasında çok git gel yaşıyorum, mustela göz yakıyor ve içeriğinde birkaç zararlı bileşen var diye de yorumlar okudum o yüzden soru işareti oluştu kafamda o marka ile ilgili .
Ben de alayım madem , normal şampuan mı köpük şampuan mı almalıyım acaba onu düşünüyorum , başında konak oluşursa köpük şampuan çok iyi geliyormuş. Bi de avokadolusu var normali var atopiği var ay su an çok zorlanıyorum niye böyle olduBirkaç arkadaşımın doktorunun bebeği için mustela önerdiğini duyunca bende aldım. Şimdilik yenidoğan şampuan ve pişik kremini aldım sadece
Ben 500 ml avokadolu olanı almışım. Yenidoğan diyince bu çarpmıştı gözüme umarım yeterli olur. Zaten bir şey alacağım zaman saatlerim gidiyor en son aman bunu alıyorum diyip öyle alıyorumBen de alayım madem , normal şampuan mı köpük şampuan mı almalıyım acaba onu düşünüyorum , başında konak oluşursa köpük şampuan çok iyi geliyormuş. Bi de avokadolusu var normali var atopiği var ay su an çok zorlanıyorum niye böyle oldu
Yeterli olur bence,minik minik kullanılıyor zaten. Ben de bakım ürünü konusunda çok hassasım kendime bişey alırken de baya araştırıyorum hele şimdi söz konusu bebek olunca iyice kafayı yedimBen 500 ml avokadolu olanı almışım. Yenidoğan diyince bu çarpmıştı gözüme umarım yeterli olur. Zaten bir şey alacağım zaman saatlerim gidiyor en son aman bunu alıyorum diyip öyle alıyorum
Canm kanamaların nasıl oluyordu detaylı bilgi veirimisin. Bndede var öyle Bi durum ama emin degilim adetim 5 gün geçti kan testi verdim negatif çıktı 7. Günde adet oldum ama 2 gün Bi kanama oldu kesildi birden ardından 11 gün sonra Bidaha kanamam oldu sancılı ve pıhtılıydı ama pempeydi oda 2 gün sürdü ve kesildi. Şu Bi kaçgündürde acayip mide yanması var okadar kanamaya ragmen Bi umut arıyorum yineEvet cnm ben hamileliğin başından beri kanama yaşadım ta ki 13. Haftaya kadar o yüzden tuvalete gitmeye bile korkuyorum ondanndolayı okuduğum kadarıyla erken doğum olabiliyormuş inşallah şu haftaları atlatabiliriz
Cok teşekkür ederimAma çok güzel olmuşellerine sağlık valla
Eline emeğine sağlık çok güzel olmuşgri bence daha güzel tamamlamış
Cok teşekkür ederimÇok hoşş olmuş ellerine sağlık canım
Bence de gri daha güzel olmuşş
Ben aldım canım kokusuna falan bakmadım açmak istemediğim için ama yeğenlerimde de bunlardam kullanmıştık. Hatta yeğenimin cildi hassas pütürlüydü doktoru Mustelayı önermişti canım. Ben şu linktekini aldım tabi fiyatı artmış
Mustela Merhaba Bebek Bakım Çantası Seti
Çok güzel olmuş canım ya eline sağlıkBende a migurumiden harf örmeyi düşünüyorum isimlik
Tabi, mesela bu tarz. Beşik önüne asıyorlar, ellerinde tutup fotoğraf çekiliyorlar, yine hastanede kullanan var. Çok amaçlı benimde hoşuma gittiCok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim
Cok teşekkür ederim
cok teşekkür ederim. Sen nasil öreceksin harfi foto varsa paylaşır mısın. Bende düşündüm harf oreyim diye
Sorma canim, bende anneme getirtirim bittikce dusmezse bu fiyatlarFiyatı ne kadar yükselmiş öyle ya , burada baktım daha uyguna geliyor euronun bu haline rağmenben de mustela alayım o zaman ya kafa karışıklığı sadece zaman kaybettiriyor
Bende avokadolu aldim canim bilmiyorum iyi mi yaptim kotu muBen 500 ml avokadolu olanı almışım. Yenidoğan diyince bu çarpmıştı gözüme umarım yeterli olur. Zaten bir şey alacağım zaman saatlerim gidiyor en son aman bunu alıyorum diyip öyle alıyorum
Sağol canım. Yoyko nun park yatağı 5-6 gün önce modeline karar verdiğimde 1500₺ idi. Şimdi %60 indirimli 1700₺ yazmışlarKizlar biri paylasmisti gordum, baya indirim varmis eksigi olan varsa sunlara bi bakin isterseniz. Sadece 40-50% dusenleri paylasiyorum:
Fisher-Price Sweet Snugapuppy Delüks Ana Kucağı GWD50
Uni Baby 2060 Alfa Anne Yanı Sallanır Cibinlikli Oyun Parkı Bebek Beşik 70x110 cm
Uni Baby Lindo Oyun Parkı Bebek Beşik 70x120 Cm
Yoyko Exclusive Comfort 8 in 1 Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı Gri 70 x 110 cm
Fisher-Price 3’ü 1 Arada Salıncak, Bebek Koltuğu, Sallanan Sandalye, Oyuncak Barı Dahil, Yenidoğandan 18kg'a Kadar, 6 Kademeli Sallanma Hızı, 18 Melodili BFH07
Omron MC-720 Gentle Temp Temassız Ateş Ölçer
Yoyko Excalibur Dijital Bebek İzleme Cihazı 1 Kameralı Sistem
Baby&Plus Safe Side Anne Yanı Beşiği - Kahverengi
Yoyko City Seyahat Sistem Bebek Arabası 3 İn 1 Gri Silver
https://www.hepsiburada.com/yoyko-city-seyahat-sistem-bebek-arabasi-3-n-1-gri-silver-p-HBV00000LSVEQ
Weewell WMV815 Dijital Bebek İzleme Cihazı
Yok artik yaa gercekten miiSağol canım. Yoyko nun park yatağı 5-6 gün önce modeline karar verdiğimde 1500₺ idi. Şimdi %60 indirimli 1700₺ yazmışlarVe en uygun fiyat bu gerçekten şuan
Aynen canım hatta o zaman alacağım haki rengi aynıydı diğerleriyle. Şimdi o 60₺ de daha pahalı griden falanYok artik yaa gercekten miiAyni model olduguna eminsin demi canim Bunlar iyice sasirdi ya silsem mi linkleri napsam
Canim ben normal avokado logosu olanla baslayacagim. Baktik cocuk doktorumuz kopuk oneriyor o zaman alirim diye dusundum. Normalle kopuk arasinda da baya fiyat farki var. Normali 500ml 6.49, kopuk 150ml 7.85euros.Ben de alayım madem , normal şampuan mı köpük şampuan mı almalıyım acaba onu düşünüyorum , başında konak oluşursa köpük şampuan çok iyi geliyormuş. Bi de avokadolusu var normali var atopiği var ay su an çok zorlanıyorum niye böyle oldu
Yaa ben salı günü , daha önce daha düşğktğ üstelik .. ekran fotosu aldım fiyatlar böyleydi .. ben şubatta alayım her şeyi diye düşünüyordum ama resmen fiyat takipçisi oldum her şeyin ekran fotosunu almıştım sürekli karşılaştırıyorum..Sağol canım. Yoyko nun park yatağı 5-6 gün önce modeline karar verdiğimde 1500₺ idi. Şimdi %60 indirimli 1700₺ yazmışlarVe en uygun fiyat bu gerçekten şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?