2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar bir şey sorucam, mustelanın şampuan,vücut losyonunu falan alan var mı? Kokusu var mı ürünlerin varsa nasıl kokuyorlar ? Weleda ile mustela arasında çok git gel yaşıyorum, mustela göz yakıyor ve içeriğinde birkaç zararlı bileşen var diye de yorumlar okudum o yüzden soru işareti oluştu kafamda o marka ile ilgili .

Amigurumi geyik bebegi bitirdim. Cok cici oldu çok icime sindi gözlerini gri ile yaptim siyah mı yapsam diye tereddüt ettim ne dersiniz nasil olmuş.
Çok hoşş olmuş ellerine sağlık canım
Bence de gri daha güzel olmuşş
Ben aldım canım kokusuna falan bakmadım açmak istemediğim için ama yeğenlerimde de bunlardam kullanmıştık. Hatta yeğenimin cildi hassas pütürlüydü doktoru Mustelayı önermişti canım. Ben şu linktekini aldım tabi fiyatı artmış
Mustela Merhaba Bebek Bakım Çantası Seti

Eklentiler

• 38D0D3FD-8C7D-4F4D-A037-E4F80F3BAF75.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 2E294A34-E23A-42BF-BB1D-76A77D086E79.webp
    140 KB · Görüntüleme: 44
Fiyatı ne kadar yükselmiş öyle ya , burada baktım daha uyguna geliyor euronun bu haline rağmen ben de mustela alayım o zaman ya kafa karışıklığı sadece zaman kaybettiriyor

Birkaç arkadaşımın doktorunun bebeği için mustela önerdiğini duyunca bende aldım. Şimdilik yenidoğan şampuan ve pişik kremini aldım sadece

Birkaç arkadaşımın doktorunun bebeği için mustela önerdiğini duyunca bende aldım. Şimdilik yenidoğan şampuan ve pişik kremini aldım sadece
Ben de alayım madem , normal şampuan mı köpük şampuan mı almalıyım acaba onu düşünüyorum , başında konak oluşursa köpük şampuan çok iyi geliyormuş. Bi de avokadolusu var normali var atopiği var ay su an çok zorlanıyorum niye böyle oldu

Ben 500 ml avokadolu olanı almışım. Yenidoğan diyince bu çarpmıştı gözüme umarım yeterli olur. Zaten bir şey alacağım zaman saatlerim gidiyor en son aman bunu alıyorum diyip öyle alıyorum

Ben 500 ml avokadolu olanı almışım. Yenidoğan diyince bu çarpmıştı gözüme umarım yeterli olur. Zaten bir şey alacağım zaman saatlerim gidiyor en son aman bunu alıyorum diyip öyle alıyorum
Yeterli olur bence,minik minik kullanılıyor zaten. Ben de bakım ürünü konusunda çok hassasım kendime bişey alırken de baya araştırıyorum hele şimdi söz konusu bebek olunca iyice kafayı yedim ben de yarın eczaneden mustela alıp gelicem ama düşün düşün cıkamıcam yoksa işin içinden

Canm kanamaların nasıl oluyordu detaylı bilgi veirimisin. Bndede var öyle Bi durum ama emin degilim adetim 5 gün geçti kan testi verdim negatif çıktı 7. Günde adet oldum ama 2 gün Bi kanama oldu kesildi birden ardından 11 gün sonra Bidaha kanamam oldu sancılı ve pıhtılıydı ama pempeydi oda 2 gün sürdü ve kesildi. Şu Bi kaçgündürde acayip mide yanması var okadar kanamaya ragmen Bi umut arıyorum yine varımıdır. Sence?

Ama çok güzel olmuş ellerine sağlık valla
Cok teşekkür ederim
Eline emeğine sağlık çok güzel olmuş gri bence daha güzel tamamlamış
çok teşekkür ederim
Cok teşekkür ederim
Çok güzel olmuş canım ya eline sağlık Bende amigurumiden harf örmeyi düşünüyorum isimlik
cok teşekkür ederim. Sen nasil öreceksin harfi foto varsa paylaşır mısın. Bende düşündüm harf oreyim diye

Cok teşekkür ederim

çok teşekkür ederim

Cok teşekkür ederim

cok teşekkür ederim. Sen nasil öreceksin harfi foto varsa paylaşır mısın. Bende düşündüm harf oreyim diye
Tabi, mesela bu tarz. Beşik önüne asıyorlar, ellerinde tutup fotoğraf çekiliyorlar, yine hastanede kullanan var. Çok amaçlı benimde hoşuma gitti

Eklentiler

• D9A5B3D4-AE49-44C6-9C62-3F1EBC501673.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 125
Fiyatı ne kadar yükselmiş öyle ya , burada baktım daha uyguna geliyor euronun bu haline rağmen ben de mustela alayım o zaman ya kafa karışıklığı sadece zaman kaybettiriyor
Sorma canim, bende anneme getirtirim bittikce dusmezse bu fiyatlar
Bende avokadolu aldim canim bilmiyorum iyi mi yaptim kotu mu Birde aslinda erkenden aldik ama normal cilt mi olcak hassas mi bilmiyoruz ki Belki hassas olanlardan aliriz dogduktan sonra

Kizlar biri paylasmisti gordum, baya indirim varmis eksigi olan varsa sunlara bi bakin isterseniz. Sadece 40-50% dusenleri paylasiyorum:

Fisher-Price Sweet Snugapuppy Delüks Ana Kucağı GWD50

Uni Baby 2060 Alfa Anne Yanı Sallanır Cibinlikli Oyun Parkı Bebek Beşik 70x110 cm

Uni Baby Lindo Oyun Parkı Bebek Beşik 70x120 Cm

Yoyko Exclusive Comfort 8 in 1 Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı Gri 70 x 110 cm

Fisher-Price 3’ü 1 Arada Salıncak, Bebek Koltuğu, Sallanan Sandalye, Oyuncak Barı Dahil, Yenidoğandan 18kg'a Kadar, 6 Kademeli Sallanma Hızı, 18 Melodili BFH07

Omron MC-720 Gentle Temp Temassız Ateş Ölçer

Yoyko Excalibur Dijital Bebek İzleme Cihazı 1 Kameralı Sistem

Baby&Plus Safe Side Anne Yanı Beşiği - Kahverengi

Yoyko City Seyahat Sistem Bebek Arabası 3 İn 1 Gri Silver

Weewell WMV815 Dijital Bebek İzleme Cihazı

Sağol canım. Yoyko nun park yatağı 5-6 gün önce modeline karar verdiğimde 1500₺ idi. Şimdi %60 indirimli 1700₺ yazmışlar Ve en uygun fiyat bu gerçekten şuan

Sağol canım. Yoyko nun park yatağı 5-6 gün önce modeline karar verdiğimde 1500₺ idi. Şimdi %60 indirimli 1700₺ yazmışlar Ve en uygun fiyat bu gerçekten şuan
Yok artik yaa gercekten mii Ayni model olduguna eminsin demi canim Bunlar iyice sasirdi ya silsem mi linkleri napsam

Yok artik yaa gercekten mii Ayni model olduguna eminsin demi canim Bunlar iyice sasirdi ya silsem mi linkleri napsam
Aynen canım hatta o zaman alacağım haki rengi aynıydı diğerleriyle. Şimdi o 60₺ de daha pahalı griden falan

Canim ben normal avokado logosu olanla baslayacagim. Baktik cocuk doktorumuz kopuk oneriyor o zaman alirim diye dusundum. Normalle kopuk arasinda da baya fiyat farki var. Normali 500ml 6.49, kopuk 150ml 7.85euros.
Gecen anneme atmistim orada eczaneden alsin diye. Sizin orada ne kadarmis merak ettim Bir de pisik vitamin barrieri annem eczanede bulamamis tuhafima gitti. Eczaci liniment diye bisey onermis her alt degisim sonrasi kullanirsa hic pisik sorunu yasamaz demis. Fotografini ekliyorum acaba sizlerden boyle bisey duyan var mi ?

Eklentiler

• Screenshot_20211231-085739_Samsung Internet.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar günaydın
Size bir itirafta bulunmaya geldim Bugün şeker yüklemesine gidecektim. Ama ben ne yaptım dün gece uyumadan önce oturdum dünyaları yedim. Son iki gündür böyleyim. Sabah uyandım ve hiç aç değilim
Gitsem şeker yüksek çıkacak kesin. Dedim çıkmadan bir ölçeyim evde. Sonuç 122
Gitmedim.
Diyorum yine normal beslenmeme devam edeyim önceki günlerdeki gibi hani kısmim hiçbir şeyden, sonuçta kimi kandırcam da ama en azından 1-2 gün şu gece yemelerine dur diyeyim de pazartesi yaptırayım. Yanlış mı düşünüyorum
Geçici bir durum olduğuna inanmak istiyorum çünkü bu gece yemelerinin…

Yaa ben salı günü , daha önce daha düşğktğ üstelik .. ekran fotosu aldım fiyatlar böyleydi .. ben şubatta alayım her şeyi diye düşünüyordum ama resmen fiyat takipçisi oldum her şeyin ekran fotosunu almıştım sürekli karşılaştırıyorum..

Eklentiler

• 2247365D-B6A3-4BE9-A987-312196803BCA.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…