Reflü yatağı indirimdeydi trendyolda aynı markaKızlar oturdum alışverişe verdim kendimi
Park yatağı aldık. İçine yatak araştırırken yataş twiny 70x110 hepsiburada da indirimdeydi. Satıcısı da yine yataşın kendisi. 200-250₺ ye bilinmeyen bir marka alana kadar onu alalım dedik.
M mllen hemen 80x130 a baktım sana haber vermek için heyecanla ama o boyutu koymamışlar bir tek. Diğer boyutlar da hep kendi sitelerindekine göre baya uygun.
Bebek arabasını aldık.
Reflü yatağını alıyorum.
Emzirme minderi önerisi olan var mı?
Araç gereç listemizde bir tek o kalmış oluyor şükür
Canım gördüm onu da niyeyse satıcısına güvenemedim ya puanı falan da yazmıyordu bir de giyim mağazasıReflü yatağı indirimdeydi trendyolda aynı markayoykoyu ben aldım güzel inşallah bende başlarım alışverişe
Yesinler o koca burnuBugun koca burunlu oglumu gordum.Haftasiyla uyumlu, 753gr olmus. Uykucu şirinim baya esniyordu.
Plasenta sorunum vardi, sukur kisalma olmamis 3.9cmdi, 4cm ulasmis.
37.hafta cati muayenesinde hersey normalse ve plasenta bebegin kafasinin assagi inmesine engel olmazsa normal dogum olacak gibi dedi. Masallah herseyi normal ilerliyor, boyle giderse vaktinde dogacak, 15 -22 nisan arasina hazirlikli ol dedi.
Vee hemem annecigime 14 nisana bilet aldim.
Vajinal muayene hic olmadi canim. Ultrasondan uzunlugu olcuyor.Kısalmanın olup olmadığı ultrason da mı belli oluyor yoksa vajinal muayene de mi acaba
Suyun icinde olduklarindan sisiyomus annesiYaaa çok güzelbenim oğlumunfs burnu kocaman geldi bana her şeyin yolunda olmasına çok sevindim inş her şey çok güzel olacak ..
doğacakları günleri düşününce çok heyecanlanıyorum ben
Amin canim sagol insallahCok sevindim senin adina da canim kucuk bir diyetle bu isi halledeceksin sende insallah
Oy yerim ben onun burnunuuHadi hayirlisiyla vaktinde gelir insallah bidissss
Canim doktor 37de zaten cati muayenesi dedigimiz seyde normal dogumu engelleyecek veya zorlastiracak durum olup olmamasina bakiyoruz dedi. Cunku bazen normal dogum olup cok dikis atilmak zorunda kaliniyomus ve bu sezeryandan daha zor bi surecmis. Tualete gitmek bile dert oluyor. O yuzden cati muayenesi bence onemli.Oyy maşallah böyle yüzünü gösteren bebeklere hastayım ya bizimki doğumda göstercek galibaplesanta benimde ön duvarda ama rahim ağzını kapatmıyor doğuma kadar da kapatmaz inşallah. Çatı muayenesi olmayı istiyorum bende normal doğum için bir sıkıntı falan olup olmadığını bilmek için. 37. Haftada mı oluyormuş? Tarihin belli olmasına sevindim inşallah hayırlısıyla görürüz o günleri ❤
Amin canim insallah inaniyorum, aksam belirli bi saatten sonra yemeyi kessek bile baya fark goruruz.75 gr yüklemede en önemli olan 2. saatin 140 ın altına düşmesiymiş. Yeni araştırmalarımda bunu öğrendimseninki inmiş bak şükür. Benimki de 142
Dediğin gibi ikimizinki de son zamanlardaki beslenmemizin etkisi muhtemelen. Toparlarız en kısa zamanda geç yemeleri falan kontrol altına alabilirsek
Teyzeleri yesin koca burnunu onun
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah planlanan şekilde
Amin canim sagol insallah.Yesinler o koca burnuvaktinde sağlıkla gelsin inşallah canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Anladım canım teşekkürlerVajinal muayene hic olmadi canim. Ultrasondan uzunlugu olcuyor.
Suyun icinde olduklarindan sisiyomus annesiSorma 15nisandan sonra diyince bi heyecanlandim sanki onumuzdeki haftaymiscasina.
Amin canim sagol insallah
Canim doktor 37de zaten cati muayenesi dedigimiz seyde normal dogumu engelleyecek veya zorlastiracak durum olup olmamasina bakiyoruz dedi. Cunku bazen normal dogum olup cok dikis atilmak zorunda kaliniyomus ve bu sezeryandan daha zor bi surecmis. Tualete gitmek bile dert oluyor. O yuzden cati muayenesi bence onemli.
Amin canim insallah inaniyorum, aksam belirli bi saatten sonra yemeyi kessek bile baya fark goruruz.
Amin canim sagol insallah.
Hayırlı olsuuun canıım güle güle kullanınKızlar oturdum alışverişe verdim kendimi
Park yatağı aldık. İçine yatak araştırırken yataş twiny 70x110 hepsiburada da indirimdeydi. Satıcısı da yine yataşın kendisi. 200-250₺ ye bilinmeyen bir marka alana kadar onu alalım dedik.
M mllen hemen 80x130 a baktım sana haber vermek için heyecanla ama o boyutu koymamışlar bir tek. Diğer boyutlar da hep kendi sitelerindekine göre baya uygun.
Bebek arabasını aldık.
Reflü yatağını alıyorum.
Emzirme minderi önerisi olan var mı?
Araç gereç listemizde bir tek o kalmış oluyor şükür
Çok sağol canımHayırlı olsuuun canıım güle güle kullanınŞeker sonucun icin de çok sevindim ilaçlık bir durum olmamasına
Emzirme minderi şundan aldım ben instagramda hemşire Esra Ertuğrul öneriyordu inceledim hoşuma gitmişti benim de
Lucky Day Emzirme Yastığı Emzirme Minderi Emzirme Destekleyici Yastık Bebek Oturma Destek Minderi
Ben de dümdüz minder sanıyordum hatta işin özü emzirme amaçlı minder olduğunu da sonradan öğrendimÇok sağol canım
Baya kapsamlı bir şeymiş buben iki dkka önce düz bir şey aldım baby plus ın Hamile yastığından memnunum diye. Ama böyle yastıklı falan görmemiştim hiç hep böyle düz sanıyordum
Güle güle kullanalım canım, inşallah ikisi de işimizi görürBen de dümdüz minder sanıyordum hatta işin özü emzirme amaçlı minder olduğunu da sonradan öğrendimsonra biraz bakınınca bunun methini çok duydum ,bebiş icin ayrı yastık da var kafada şekil bozukluğu olmaması için,arkadan kemeri var sabitlemek için falan aynı zamanda tok bir yastık hoşuma gitmişti benim. Senin aldığın da bu amaç icin yapılmış sonuçta bence ondan da memnun kalacaksın
Ayni seyleri bugun esimle konustukKızlar üçüncü trimester a girerken benim sanki birinci trimesterda yaşadıklarım geri geldi. Çok uyuyordum ben hamileliğimin ilk zamanlarında . Aynısını yaşıyorum su an, gün içinde habire uyudum şimdi yine uykum geliyor, hafiften midem bulanıyor, kendimi yorgun hissediyorumhasta da değilim niye böyle oldu ki
Oturduğum yerde gözlerim kapanıyor valla neler oluyor bize böyleAyni seyleri bugun esimle konustukBende de bi halsizlik, uyku hali falan sasirdim sende yazinca canim
Ben de bu tarz bise e bebekten aldim canim. Dolgusu ve buyuklugu baya hosuma gitti. Insallah isimizi gorur.Çok sağol canım
Baya kapsamlı bir şeymiş buben iki dkka önce düz bir şey aldım baby plus ın Hamile yastığından memnunum diye. Ama böyle yastıklı falan görmemiştim hiç hep böyle düz sanıyordum
Kızlar üçüncü trimester a girerken benim sanki birinci trimesterda yaşadıklarım geri geldi. Çok uyuyordum ben hamileliğimin ilk zamanlarında . Aynısını yaşıyorum su an, gün içinde habire uyudum şimdi yine uykum geliyor, hafiften midem bulanıyor, kendimi yorgun hissediyorumhasta da değilim niye böyle oldu ki
Alin benden de o kadar. 8den beri uyukluyorum. En son hamileligin ilk aylari boyle erkenden uyuklardim.Ayni seyleri bugun esimle konustukBende de bi halsizlik, uyku hali falan sasirdim sende yazinca canim
Bebeklerin büyüme hızı son 3 ayda artıyor ya onunla bağlantılı heralde bizdeki halsizlikBen de bu tarz bise e bebekten aldim canim. Dolgusu ve buyuklugu baya hosuma gitti. Insallah isimizi gorur.
Alin benden de o kadar. 8den beri uyukluyorum. En son hamileligin ilk aylari boyle erkenden uyuklardim.
Bende bir süredir uyuyamıyordum hiç geceleri özellikle, şu son 2 gündür bir uyku hali gelmeye başladı banada. Baklaım neler olacak önümüzdeki günlerdeKızlar üçüncü trimester a girerken benim sanki birinci trimesterda yaşadıklarım geri geldi. Çok uyuyordum ben hamileliğimin ilk zamanlarında . Aynısını yaşıyorum su an, gün içinde habire uyudum şimdi yine uykum geliyor, hafiften midem bulanıyor, kendimi yorgun hissediyorumhasta da değilim niye böyle oldu ki
Geçicidir bence bu durumumuz, nasıl ki hamileliğe alışana kadar böyle belirtiler yaşadık ilk zamanlarda , şimdi de son trimester a alışma süreci bence buBende bir süredir uyuyamıyordum hiç geceleri özellikle, şu son 2 gündür bir uyku hali gelmeye başladı banada. Baklaım neler olacak önümüzdeki günlerde
Belki evet, son ay son haftalar böyle geçiyor diye biliyorum aslında. Belki arada büyüme atakları oluyor onlarda böyle oluyoruzdur.Geçicidir bence bu durumumuz, nasıl ki hamileliğe alışana kadar böyle belirtiler yaşadık ilk zamanlarda , şimdi de son trimester a alışma süreci bence bu
Evet bende o yüzden yaptırmak istiyorum. Kimisi korkuyor falan ama bence de önemli. Çatı eğik ya da dar olabiliyor ve bunu bilmeden normal doğum yapmaya çalışmak büyük sıkıntı çıkarabilir.Canim doktor 37de zaten cati muayenesi dedigimiz seyde normal dogumu engelleyecek veya zorlastiracak durum olup olmamasina bakiyoruz dedi. Cunku bazen normal dogum olup cok dikis atilmak zorunda kaliniyomus ve bu sezeryandan daha zor bi surecmis. Tualete gitmek bile dert oluyor. O yuzden cati muayenesi bence onemli.
Ayyy bende öyleyim. Sabah 7de uyanıyorum sonra öğlen en az 2-3 saat daha yatıp uyuyorumKızlar üçüncü trimester a girerken benim sanki birinci trimesterda yaşadıklarım geri geldi. Çok uyuyordum ben hamileliğimin ilk zamanlarında . Aynısını yaşıyorum su an, gün içinde habire uyudum şimdi yine uykum geliyor, hafiften midem bulanıyor, kendimi yorgun hissediyorumhasta da değilim niye böyle oldu ki
Ben de doktorun gibi düşünüyorum. Zamanla grip aşısı gibi senelik olacak, kolayca azalıp bitmeyecek.Kizlar doktorum 3.doz asini olabilirsin dedi. Hatta kendisinin on gorusu mayis ayindan itibaren covid asisinin tipki grip asisi gibi her sene yapilacagi. 2 doz biontech oldum, 3.dozu hamileyken olmak istemem ama doktoruma da guveniyorum yani ol dediyse bi bildigi vardirm 2 arada kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?