2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Reflü yatağı indirimdeydi trendyolda aynı marka yoykoyu ben aldım güzel inşallah bende başlarım alışverişe

Reflü yatağı indirimdeydi trendyolda aynı marka yoykoyu ben aldım güzel inşallah bende başlarım alışverişe
Canım gördüm onu da niyeyse satıcısına güvenemedim ya puanı falan da yazmıyordu bir de giyim mağazası trendyola da azcık mesafeliyim. İkisi bir araya gelince dedim ebebekten alayım artık.
Emzirme minderine karar verirsem beraber alacağım.

Ya ben de biraz bekliyordum da bugün eşimin bir mülakatı açıklandı, kazandı çok şükür 8,5 ay eğitime gidecek. Haftasonları gelebilecek birtek. Dedik büyük şeyleri o gitmeden alalım da gelsin. Hani iadesi birşeyi olur ben yapamam zor olur

Yesinler o koca burnu vaktinde sağlıkla gelsin inşallah canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim

Kısalmanın olup olmadığı ultrason da mı belli oluyor yoksa vajinal muayene de mi acaba
Vajinal muayene hic olmadi canim. Ultrasondan uzunlugu olcuyor.

Yaaa çok güzel benim oğlumunfs burnu kocaman geldi bana her şeyin yolunda olmasına çok sevindim inş her şey çok güzel olacak ..
doğacakları günleri düşününce çok heyecanlanıyorum ben
Suyun icinde olduklarindan sisiyomus annesi Sorma 15nisandan sonra diyince bi heyecanlandim sanki onumuzdeki haftaymiscasina.

Cok sevindim senin adina da canim kucuk bir diyetle bu isi halledeceksin sende insallah

Oy yerim ben onun burnunuu Hadi hayirlisiyla vaktinde gelir insallah bidissss
Amin canim sagol insallah

Canim doktor 37de zaten cati muayenesi dedigimiz seyde normal dogumu engelleyecek veya zorlastiracak durum olup olmamasina bakiyoruz dedi. Cunku bazen normal dogum olup cok dikis atilmak zorunda kaliniyomus ve bu sezeryandan daha zor bi surecmis. Tualete gitmek bile dert oluyor. O yuzden cati muayenesi bence onemli.

Amin canim insallah inaniyorum, aksam belirli bi saatten sonra yemeyi kessek bile baya fark goruruz.

Yesinler o koca burnu vaktinde sağlıkla gelsin inşallah canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Amin canim sagol insallah.

Anladım canım teşekkürler

Hayırlı olsuuun canıım güle güle kullanın Şeker sonucun icin de çok sevindim ilaçlık bir durum olmamasına
Emzirme minderi şundan aldım ben instagramda hemşire Esra Ertuğrul öneriyordu inceledim hoşuma gitmişti benim de
Lucky Day Emzirme Yastığı Emzirme Minderi Emzirme Destekleyici Yastık Bebek Oturma Destek Minderi

Son düzenleme:
Çok sağol canım

Baya kapsamlı bir şeymiş bu ben iki dkka önce düz bir şey aldım baby plus ın Hamile yastığından memnunum diye. Ama böyle yastıklı falan görmemiştim hiç hep böyle düz sanıyordum

Eklentiler

• 18287E30-B47B-4FBC-AEDE-9B3A409CC89C.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 81
Ben de dümdüz minder sanıyordum hatta işin özü emzirme amaçlı minder olduğunu da sonradan öğrendim sonra biraz bakınınca bunun methini çok duydum ,bebiş icin ayrı yastık da var kafada şekil bozukluğu olmaması için,arkadan kemeri var sabitlemek için falan aynı zamanda tok bir yastık hoşuma gitmişti benim. Senin aldığın da bu amaç icin yapılmış sonuçta bence ondan da memnun kalacaksın

Kızlar üçüncü trimester a girerken benim sanki birinci trimesterda yaşadıklarım geri geldi. Çok uyuyordum ben hamileliğimin ilk zamanlarında . Aynısını yaşıyorum su an, gün içinde habire uyudum şimdi yine uykum geliyor, hafiften midem bulanıyor, kendimi yorgun hissediyorum hasta da değilim niye böyle oldu ki

Güle güle kullanalım canım, inşallah ikisi de işimizi görür

Ayni seyleri bugun esimle konustuk Bende de bi halsizlik, uyku hali falan sasirdim sende yazinca canim

Ben de bu tarz bise e bebekten aldim canim. Dolgusu ve buyuklugu baya hosuma gitti. Insallah isimizi gorur.

Ayni seyleri bugun esimle konustuk Bende de bi halsizlik, uyku hali falan sasirdim sende yazinca canim
Alin benden de o kadar. 8den beri uyukluyorum. En son hamileligin ilk aylari boyle erkenden uyuklardim.

Ben de bu tarz bise e bebekten aldim canim. Dolgusu ve buyuklugu baya hosuma gitti. Insallah isimizi gorur.

Alin benden de o kadar. 8den beri uyukluyorum. En son hamileligin ilk aylari boyle erkenden uyuklardim.
Bebeklerin büyüme hızı son 3 ayda artıyor ya onunla bağlantılı heralde bizdeki halsizlik

Bende bir süredir uyuyamıyordum hiç geceleri özellikle, şu son 2 gündür bir uyku hali gelmeye başladı banada. Baklaım neler olacak önümüzdeki günlerde

Bende bir süredir uyuyamıyordum hiç geceleri özellikle, şu son 2 gündür bir uyku hali gelmeye başladı banada. Baklaım neler olacak önümüzdeki günlerde
Geçicidir bence bu durumumuz, nasıl ki hamileliğe alışana kadar böyle belirtiler yaşadık ilk zamanlarda , şimdi de son trimester a alışma süreci bence bu

Geçicidir bence bu durumumuz, nasıl ki hamileliğe alışana kadar böyle belirtiler yaşadık ilk zamanlarda , şimdi de son trimester a alışma süreci bence bu
Belki evet, son ay son haftalar böyle geçiyor diye biliyorum aslında. Belki arada büyüme atakları oluyor onlarda böyle oluyoruzdur.

Kizlar doktorum 3.doz asini olabilirsin dedi. Hatta kendisinin on gorusu mayis ayindan itibaren covid asisinin tipki grip asisi gibi her sene yapilacagi. 2 doz biontech oldum, 3.dozu hamileyken olmak istemem ama doktoruma da guveniyorum yani ol dediyse bi bildigi vardirm 2 arada kaldim.

Evet bende o yüzden yaptırmak istiyorum. Kimisi korkuyor falan ama bence de önemli. Çatı eğik ya da dar olabiliyor ve bunu bilmeden normal doğum yapmaya çalışmak büyük sıkıntı çıkarabilir.
Ayyy bende öyleyim. Sabah 7de uyanıyorum sonra öğlen en az 2-3 saat daha yatıp uyuyorum

Ben de doktorun gibi düşünüyorum. Zamanla grip aşısı gibi senelik olacak, kolayca azalıp bitmeyecek.

Hamile olmasak aşısız da yakalansak atlatırız derdim ama hamilelikte ilaç kullanmak çok riskli o nedenle ben geçen hafta 4. dozumu oldum. (2 sinovac+2 biontech) gebelik hakkında sıkıntı oluşturacağını sanmıyorum. Allah bizi de bebeklerimizi de korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…