Bende olsam mı olmasam mı diye düşünüp duruyordum, az önce yarına randevu aldım bakalımKizlar doktorum 3.doz asini olabilirsin dedi. Hatta kendisinin on gorusu mayis ayindan itibaren covid asisinin tipki grip asisi gibi her sene yapilacagi. 2 doz biontech oldum, 3.dozu hamileyken olmak istemem ama doktoruma da guveniyorum yani ol dediyse bi bildigi vardirm 2 arada kaldim.
Ben de eğer doktorum ol derse sinovac olacağım ama benim baya problemli bir hamilelik sürecim olduğu için bekle demişti yoksa ben 14 . Haftadan sonra olurdumKizlar doktorum 3.doz asini olabilirsin dedi. Hatta kendisinin on gorusu mayis ayindan itibaren covid asisinin tipki grip asisi gibi her sene yapilacagi. 2 doz biontech oldum, 3.dozu hamileyken olmak istemem ama doktoruma da guveniyorum yani ol dediyse bi bildigi vardirm 2 arada kaldim.
Bende hamileyken simdiolmak istemiyorum çok arada kalıyorum. İlk iki dozu hamile kalmadan ve kalınca olmuşum ancak onda bebek için bir etkisi olsaydı tutunamazdi belkide ve gelismemisti şimdi gelişti aşı olunca olumsuz birsey olur diye korkuyorum. Ben korona da geçirdiğim için antikor var bende. İç sesimi dinleyeceğim sanırım antikor testi yaptırıp belki doğum sonrası aşı olacağımKizlar doktorum 3.doz asini olabilirsin dedi. Hatta kendisinin on gorusu mayis ayindan itibaren covid asisinin tipki grip asisi gibi her sene yapilacagi. 2 doz biontech oldum, 3.dozu hamileyken olmak istemem ama doktoruma da guveniyorum yani ol dediyse bi bildigi vardirm 2 arada kaldim.
Günaydın kızlarsonunda şeker yükleme için gelebildim hastaneye. Direkt laboratuvara çıktım 2 tüp verdiler. 50 mlde bir açlık bir tokluk alınıyormuş. 9a 5 kala içeceği içtim 10a 5 kala ikinci kanımı vericem. İçeceğin tadı kötü gelmedi bana ama asitli gibiydi midemi yaktı. Sonuç öğleden sonra çıkar dedi ama o kadar bekleyemicem. Bu hafta içi bir gün gelip göstericem nasipse. Sonuçlar hemen e nabıza düşüyor mu acaba kendim görebilmek için?
Ben de böyleyim hatta uyku halinin yanısıra bulantılarımda geldi böyle durduk yere midem kalkıyo gibi geliyorKızlar üçüncü trimester a girerken benim sanki birinci trimesterda yaşadıklarım geri geldi. Çok uyuyordum ben hamileliğimin ilk zamanlarında . Aynısını yaşıyorum su an, gün içinde habire uyudum şimdi yine uykum geliyor, hafiften midem bulanıyor, kendimi yorgun hissediyorumhasta da değilim niye böyle oldu ki
Benim doktorumda ol dedi bende 2 doz biontechliyim, 3.yüde olayım diyorum ama içimde bir seste olma diyor saçma bir şekildeKizlar doktorum 3.doz asini olabilirsin dedi. Hatta kendisinin on gorusu mayis ayindan itibaren covid asisinin tipki grip asisi gibi her sene yapilacagi. 2 doz biontech oldum, 3.dozu hamileyken olmak istemem ama doktoruma da guveniyorum yani ol dediyse bi bildigi vardirm 2 arada kaldim.
Sağol canımGünaydın canım öğleden sonra e nabıza düşer kendinde bakabilirsin :)
Sağol canımikinci kanı da verdim eve gidiyorum çok şükür bu da geçti inşallah yüksek çıkmaz
Hadi ya niye gitmedin canım kontrol altına almak lazım bebişimizi etkilemesinBenim sınırda çıktı, diyetisyene git dedi gidemedim :)
Birebir aynısını yaşıyorum kuzum. Ne bulanti ne kusma ne baska bisey, sadece uyku ve halsizlik uyuşukluk halindeydim öğlenleri ve aksam gunde iki kere uyurdum ciddi ciddi uykum gelirdi yaniKızlar üçüncü trimester a girerken benim sanki birinci trimesterda yaşadıklarım geri geldi. Çok uyuyordum ben hamileliğimin ilk zamanlarında . Aynısını yaşıyorum su an, gün içinde habire uyudum şimdi yine uykum geliyor, hafiften midem bulanıyor, kendimi yorgun hissediyorumhasta da değilim niye böyle oldu ki
Hadi ya niye gitmedin canım kontrol altına almak lazım bebişimizi etkilemesin
Günaydın canımGünaydın kızlarsonunda şeker yükleme için gelebildim hastaneye. Direkt laboratuvara çıktım 2 tüp verdiler. 50 mlde bir açlık bir tokluk alınıyormuş. 9a 5 kala içeceği içtim 10a 5 kala ikinci kanımı vericem. İçeceğin tadı kötü gelmedi bana ama asitli gibiydi midemi yaktı. Sonuç öğleden sonra çıkar dedi ama o kadar bekleyemicem. Bu hafta içi bir gün gelip göstericem nasipse. Sonuçlar hemen e nabıza düşüyor mu acaba kendim görebilmek için?
Etkilenmemene sevindim canim demek ki bunyeden bunyeye degisiyor. Sonuclardan bizi de haberdardar et mutlakaSağol canımikinci kanı da verdim eve gidiyorum çok şükür bu da geçti inşallah yüksek çıkmaz
Sinirda kac cikti canim ? Benim sadece aclik biraz yuksek cikti. Diyetisyenle de takip yapabilkrsin dedi. Ama ben son 1 aydir beslenmemi bildigimden simdilik gerek duymadim. Subata kadar kendi yontemlerimi denicem baktim olmuyor o zaman diyetisyen. Bir de sen tinaztepede mi takibini yaptiriyosun ?Benim sınırda çıktı, diyetisyene git dedi gidemedim :)
Anladım canım inşallah fırsat bulup gidebilirsinİşler yoğunluk, sene bitti onun işleri, tam gidecektim birinin işleri 10 günlüğüne üstüme yığıldı :)
Özel sektörün cilveleri işte :/
Sağol canım inşallah❤Günaydın canım
Hadi geçmiş olsun, güzel sonuçlar gelsin inşallah
Etkilenmemene sevindim canim demek ki bunyeden bunyeye degisiyor. Sonuclardan bizi de haberdardar et mutlaka
Sinirda kac cikti canim ? Benim sadece aclik biraz yuksek cikti. Diyetisyenle de takip yapabilkrsin dedi. Ama ben son 1 aydir beslenmemi bildigimden simdilik gerek duymadim. Subata kadar kendi yontemlerimi denicem baktim olmuyor o zaman diyetisyen. Bir de sen tinaztepede mi takibini yaptiriyosun ?
Mide yanması yaptı bende asitli gibiydi yaktı bayaEtkilenmemene sevindim canim demek ki bunyeden bunyeye degisiyor. Sonuclardan bizi de haberdardar et mutlaka
Hamilelikte sinovac yapmıyorlar diye biliyorum benBen de eğer doktorum ol derse sinovac olacağım ama benim baya problemli bir hamilelik sürecim olduğu için bekle demişti yoksa ben 14 . Haftadan sonra olurdum
Ben hiç alışveriş yapmadım henüz 4. çocuk olunca beşik bebek arabası gibi ihtiyacım da olmadı kıyafet alışverişine şubatta hallederimKızlar malum ben hastane çantası eksikleriyle başladım hazırlığa.
Hastane çıkış seti araştırıyorum 10lu. Oğluşumun ilk giyeceği kıyafetler olacağı için de nedense ayrı bir heycanlanıyorum seçerkenSaklarım da hep zaten
İlkim bebe, mertbaby falan var instagramdan bildiğim, araştırdığım.
Panço’yu severim aslında ama niyeyse model beğenemedim orada da.
Başka önerisi olan var mı? Ya da alıp kalitesinden memnun kalan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?