Canim bi arkadasim da subatta dogum yapacak, o da dun bana 10lu tavsiyesi edecegin marka var mi diye sordu. Ve ben hic 10lu bisey almadigimi farkettim.Kızlar malum ben hastane çantası eksikleriyle başladım hazırlığa.
Hastane çıkış seti araştırıyorum 10lu. Oğluşumun ilk giyeceği kıyafetler olacağı için de nedense ayrı bir heycanlanıyorum seçerkenSaklarım da hep zaten
İlkim bebe, mertbaby falan var instagramdan bildiğim, araştırdığım.
Panço’yu severim aslında ama niyeyse model beğenemedim orada da.
Başka önerisi olan var mı? Ya da alıp kalitesinden memnun kalan?
Benim daha önceki doktorum sinovac önermişti bana biontec yerineHamilelikte sinovac yapmıyorlar diye biliyorum ben
Ben hiç alışveriş yapmadım henüz 4. çocuk olunca beşik bebek arabası gibi ihtiyacım da olmadı kıyafet alışverişine şubatta hallederim
Aynen vallaCanim bi arkadasim da subatta dogum yapacak, o da dun bana 10lu tavsiyesi edecegin marka var mi diye sordu. Ve ben hic 10lu bisey almadigimi farkettim.O da senin gibi bebek odasina ciktiginda hepsi takim olsun ileride saklarim dedi. Ben de bi tane 10lu almaya karar verdim ama hala model begenemedim. Bir de 10lilar ne kadar pahali oyle ya
Bende 10lu takım alacaktım sonra eşimin halası bize sürpriz yapıp almış çok beğendik. Nerden aldığını bilmiyorum soramam da ama instagramda benzerleri var ve kendin dizayn edebiliyorsun tasarımını seçebiliyorsun falan. Öyle bir şey de bakabilirsin canımAynen vallaya ben de işte ilk giyeceği kıyafet ya ondan bir özenmek istedim. Battaniyesi falan takım olsun. Zaten penye battaniye de lazım dedi annem. Onun içinden çıkıyor ekstra almam daha.
Bir tane lazım bence o yüzden
Acayip ayıcıklı renkli şeyler var. Öyle birşey de istemiyorum. Sade şık birşey olsun derdindeyim ama bulamıyorum
https://ty.gl/nh0td935h8 ben şöyle bişey aldım canım unisex kalitesi çok güzel aynı mağazanın diğer ürünleri de çok güzel bir bak benceKızlar malum ben hastane çantası eksikleriyle başladım hazırlığa.
Hastane çıkış seti araştırıyorum 10lu. Oğluşumun ilk giyeceği kıyafetler olacağı için de nedense ayrı bir heycanlanıyorum seçerkenSaklarım da hep zaten
Kızlar malum ben hastane çantası eksikleriyle başladım hazırlığa.
Canııımm trendyolda sitilin bebe ve imaj markasını tavsiye ederim . Hastane çıkışlarımız ağırlıklı olarak hep bu 2 markadan , yumuşacık ve çok kalitelilerKızlar malum ben hastane çantası eksikleriyle başladım hazırlığa.
Bende 10lu takım alacaktım sonra eşimin halası bize sürpriz yapıp almış çok beğendik. Nerden aldığını bilmiyorum soramam da ama instagramda benzerleri var ve kendin dizayn edebiliyorsun tasarımını seçebiliyorsun falan. Öyle bir şey de bakabilirsin canımhatta bizimki 11 parça: Tulum, zıbın, üst, alt, içlik, şapka, eldiven, mendil, yaka önlüğü, yastık, battaniye❤ penye battaniye lazım oluyormuş bende bi tane daha almayı düşünüyorum penyeden.
https://ty.gl/nh0td935h8 ben şöyle bişey aldım canım unisex kalitesi çok güzel aynı mağazanın diğer ürünleri de çok güzel bir bak bence
Ben de 1-3 ay alacağım herşeyi öyle 3lü ve 5li takım olarak almayı planlıyorum. Ya da tulum.Kv de almış oturdukları yerden bir mağazadan o yüzden markasını bilmiyorum.
Bende isimli hastane çıkışı yaptırdım geldi çok hoşuma gitti.
Onun dışında da 10'lu hastane çıkışı almadım.
Tulum, zıbın, şapka takımı aldım lcw dan öyle idare etmeyi düşünüyorum :)
Aaa unutmuştum ben bunu hatırladımçok güzeldi bu. Halaya tekrar teşekkürler
Bir de fotoğrafta bile kumaşı çok güzel duruyor. Araştırayım bir böyle birşey de güzel olabilir
Bunlar da çok güzelmiş. Hemen inceliyorum çok sağolun
Ben de 1-3 ay alacağım herşeyi öyle 3lü ve 5li takım olarak almayı planlıyorum. Ya da tulum.
İşte öyle bir tane hastane için heves ettim valla
Eşim şunu beğenmiş yollayıp duruyorben de beğendim aslında ama düğmeleri rahatsız eder mi acaba diye aklıma takıldı minnacık olacaklar ya sanki tenlerine değecek herşey pamuk gibi olmalı geliyor
Ben 10 lu takımlarıSağol canım yine deben de öyle planlamıştım da şimdi çok şükür 28e geldik sayılır. Sonrası benim için hep ihtimaller dahilinde. Hastane çantamın hazır olması gerektiğine karar verdim. O yüzden başladım bakalım
Aynen vallaya ben de işte ilk giyeceği kıyafet ya ondan bir özenmek istedim. Battaniyesi falan takım olsun. Zaten penye battaniye de lazım dedi annem. Onun içinden çıkıyor ekstra almam daha.
Bir tane lazım bence o yüzden
Acayip ayıcıklı renkli şeyler var. Öyle birşey de istemiyorum. Sade şık birşey olsun derdindeyim ama bulamıyorum
Ben 4 sene önce 20 tl aldığım takim 250 tl olmuş ama 1 aydaydı doğumum iki taraflı olandan aldıydım 10 lu takımı birde kız olunca çilek kız temalıydıCanim bi arkadasim da subatta dogum yapacak, o da dun bana 10lu tavsiyesi edecegin marka var mi diye sordu. Ve ben hic 10lu bisey almadigimi farkettim.O da senin gibi bebek odasina ciktiginda hepsi takim olsun ileride saklarim dedi. Ben de bi tane 10lu almaya karar verdim ama hala model begenemedim. Bir de 10lilar ne kadar pahali oyle ya
Yaaa inanmıyorum sanaCanııımm trendyolda sitilin bebe ve imaj markasını tavsiye ederim . Hastane çıkışlarımız ağırlıklı olarak hep bu 2 markadan , yumuşacık ve çok kalitelilerben de çok desenli şeyler sevmiyorum sade çok şık takımlar bulabilirsin bence ordan
https://ty.gl/5e48pov9t6 şunu da çok beğendim
Bende 10 lu takımları seviyorum yaza doğru doğumlarımız battaniyesi de kullanışlı üzerine örtmek için
Yaaa inanmıyorum sanadünden beri bizim de beğendiğimiz model o. Yani şuan için en yakın olduğum model o. Hatta forevermark a yazdım az önce ekran resmiyle mllen e yolladım özelden
Ama asıl markası snn yolladığın stilin galiba. Benim gördüğüm mertbaby çünkü farklı marka modelleri satıyor. Etiket kısmına resimlerde kendi etiketlerini koyuyor ki asıl marka görünmesin diye
40₺ de daha pahalı.
İnşallah inşallah ama uzun bi süre çok arıcaz bence bu uykularıBirebir aynısını yaşıyorum kuzum. Ne bulanti ne kusma ne baska bisey, sadece uyku ve halsizlik uyuşukluk halindeydim öğlenleri ve aksam gunde iki kere uyurdum ciddi ciddi uykum gelirdi yani5.ay ve 6. Ayda geçmişti, simdi 7deyim geri geldi. Günde bi kere uyuyorum gerçi ama uyuyorum yine yani inşallah doğunca da böyle uyuruz kızımla diye avutuyorum kendimi
Aaa unutmuştum ben bunu hatırladımçok güzeldi bu. Halaya tekrar teşekkürler
Bir de fotoğrafta bile kumaşı çok güzel duruyor. Araştırayım bir böyle birşey de güzel olabilir
Maalesef zamlar hep var artik bunyem alistiBen 10 lu takımları
Ben 4 sene önce 20 tl aldığım takim 250 tl olmuş ama 1 aydaydı doğumum iki taraflı olandan aldıydım 10 lu takımı birde kız olunca çilek kız temalıydı
Ben de aldiklarimin yikandiktan sonraki hallerini cok merak ediyorumböyle buluruz işte orjinalini kalitesi konusunda şüphen olmasın sitilin ve imajdan bi dünya takım aldık hepsi gayet kaliteli çıktı ,annem onları kısa programda yıkayıp ütülemiş hiçbir şekilde deforme de olmamış
Güle güle giysin inşallah çok tatlılarBende hastane icin bu takimi aldim. Ekstradan yine 5 li birkac takim daha ve bolca tulum var.
Ankara da mart sonu havalar soguk nisan mayista bile sabah ve aksamlari soguktur. O yuzden kalin battaniye ve astronot tipi tulum aldim.
Ama ilk dogumdan tecrubem en once kendinize yatirim yapin kizlar meme agrisi sezeryansa epiduralin yan etkileri derken ilk gunler sizin ihtiyaclarininiz cok oluyor. Kocami habire eczaneye yolluyodum. Silikon gogus ucu sut sagma aleti gogus kremi gogus pedi vs bu tarz ihtiyaclar da cok acil olabiliyor. Memeyi tutturmak tek amaciniz olabilir silikon uc mutlaka alin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?